Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 06:39:10

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на nonnita - 13.05.2011!  (Прочетена 13812 пъти)

*mila*
Ентусиаст
**
Публикации: 81

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: април 30, 2011, 07:30:56 »

Nonita  за суеверията съм съгласна с теб и на мен ми върви много на 13 имала съм много хубави емоции по случай този ден,такаче съм сигорна че ще ви донеси много радост и щастие,чакаме да ни кажеш какво е станало с грима и за роклята да разкажеш Wink
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: май 02, 2011, 14:51:38 »

Нонитка, да не пропусна и аз темичката ти smile Добре е, че вече си по-спокойна, пиши как върви организацията, как беше пробният грим? heart
Активен
nonnita
Сватбар
Публикации: 166

I'll be there till the end...

« Отговор #17 -: май 03, 2011, 12:26:37 »

Момичета мили, нямам никакво време да пиша, от университета така са ме стегнали, че нямам време въздух да си поема, съжалявам, че пропускам толкова мили трепети около вашите сватби, но ще си наваксам, обещавам smile Иначе набързо разказвам как минаха последните дни: направих половината от късметчетата - получават се доста добре, но искам да приключа с тях и тогава ще показвам, защото реших да ги направя различни всичките smile Направихме си изследвания и ще са готови в сряда, имахме малко проблеми с психиатъра,понеже аз не съм от града, в който ходихме на лекар,  но се оправихме, за първи път се оказа положително и за мен това, че  всичко в БГ става с връзки smile Гримът се получи страхотен! Специално за cherry_dream: съветвам да се довериш на Илияна. Много е добра, не ми даваше да се гледам в огледалото докато ме гримираше. Но крайният резултат беше уникален, макар че аз отначало не можах да се приема, защото беше доста нетипичен за мен грим, но в последствие като си разгледах снимките, съм изненадана много приятно - отива ми много и подчертава всчко хубаво smile Явно жената наистина си разбира от работата! Чакам една приятелка да качи снимките във Facebook и ще ви пусна линк да видите. smile Успех на всички до следващото ми включване (hug)
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: май 03, 2011, 14:07:46 »

Супер, тогава вече спокойно ще й пиша да я ангажирам smile
Радвам се, че всичко върви по план, че то не остана. 10 дни и ставаш госпожа. Леле колко бързо лети времето. Видях роклята ти в другата тема и много ми харесва.
Успех в следващите дни и чакаме пак да пишеш  yea

Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #19 -: май 03, 2011, 19:17:34 »

Мерси, cherry! Радвам се, че си харесала роклята smile И наистина си много права - каааак лети времетооо. Наистина има само 10 дни!!! Колко се радвам, ако знаете smile
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #20 -: май 05, 2011, 09:38:36 »

Момичета, пуснах няколко снимки на грима в галерията. За съжаление са от партито и не се вижда чак толкова добре гримът, но все пак се добива представа. Вие като хора, които не ме познават в ежедневието ми, как мислите? Отива ли ми?
П.П: аз съм момичето с вързаната коса.
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #21 -: май 05, 2011, 09:38:45 »

Здравей nonnita е как можах да пропусна твойта нова темичка, не знам pardon
Сигурно си много щастлива и нетърпелива ,защото не остана време heart
Разгледах ти галерията ,страхотни нещица си имаш  Bravo
Желая ти много усмихнати дни преди голямото събития и много щастие. give_rose
Активен
nonnita
Сватбар

« Отговор #22 -: май 07, 2011, 09:27:09 »

Благодаря, panteryx! Много мило! Наистина съм много ентусиазирана и отмятам всеки ден с такава радост, че остават все по малкоо...!!! Аз сега ще тичам на пробна прическа, че се улисах да пиша тук и малко закъснявам даже вече smile После ще показвам! Стискайте палци да се получи!  Flower
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #23 -: май 07, 2011, 12:19:12 »

nonnita, стискам палци за прическата smile Надявам се да се получи това, за което си си мечтала и си си представяла. Аз пък след малко отивам за пореден път на пробен грим lol
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #24 -: май 07, 2011, 12:52:43 »

Качи снимки да видим пробната прическа  smile
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #25 -: май 10, 2011, 15:03:01 »

и аз да се включа   give_rose с пожелание последните 3 дни да са изпълнени само с положителни емоции и  Sunshine
( как съм пропуснала твоята темичка  pardon )
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #26 -: май 10, 2011, 19:11:42 »

nonnita,  не остана и за теб  yahoo Много добро настроение и леки финални метри  Wink
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #27 -: май 10, 2011, 19:14:23 »

nonnita, мила, още съвсем мъничко и вече ще си Госпожа  Bravo Надявам се всичко вече е готово и уточнено. Пожелавам ти всичко да мине страхотно и да имаш най-прекрасния сватбен ден!!
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #28 -: май 10, 2011, 19:30:12 »

Колко малко остана, след 3 дни ставаш Госпожа. Сигурно много се вълнуваш вече  danceg
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #29 -: май 13, 2011, 06:44:16 »

nonnita, днес е дългоочакваният ден! Сватбаааа wedding Пожелавам ти една незабравима и мечтана сватба, безброй усмивки, страхотно настроение и голям купон  Party time
Активен
Страници: 1 [2] 3 4  Всички   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: