Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 11, 2024, 12:21:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Лафче
>
Бебчета и майчинство
(Модератори:
ina_lemon
,
Капризче
,
miauka
) > Тема:
"Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМ
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
23
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМ (Прочетена 100408 пъти)
maj4eto
Заслужил майстор на спорта
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-ДЕКЕМ
«
Отговор #240 -:
август 08, 2011, 09:39:01 »
Здравейте
Как сте,момичета,как са малчовците в коремчетата?
Роси,мина ли гаденето?
За покупките-да ви дам един съвет,купувайте си на воля и ще видите колко ще ви спокойно.С многото подарени неща след раждането не се знае колко ще са функционални нещата.Какъв размер ще са и дали ще ви харесат.
При нас няма да се наложат почти никакви покупки като дрехи примерно.Преди за Хана си купих всичко в зелено,бяло,жълто...и въпреки че беше април съм ки купувала по-дебелички,така че ще са идеални за зимното ни бебче
Ние бяхме в четвъртък бяхме на доки.Гледа ни всичко
Вече сме 350 гр така де без мен
Аз съм плюс 5 кг
Ииииии май ще си имаме мъжленце
Това е прогнозата за сега.
Целувки на коремчетата и си почивайте докато можете!
Активен
rosit@
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-Дh
«
Отговор #241 -:
август 11, 2011, 11:00:45 »
Явно,нашата темичка ще си остане една от най-пустите!
Но аз ще се опитам малко да я пораздвижа!
Вили
количката,която си ибрах не е нито скъпа,нито последен писък на модата,та дори и не е чисто нова...абе подарък си ни е и не й търся много "кусури"...модел Чиполино джема Вип травъл 3в1 е!
Иначе за покупки и аз не мисля още,понеже все си мисля,че е още доста рано,но освен количката си имаме и още 2 подаръчета...албум-дневник и 1 шишенце на авент 125мл. и това са ни придобивките за сега!
Майче
за сега мина гаденето и дано не се появява вече!
Честити ви сини гащички!
Относно кг аз незнам вече колко + съм,понеже моята доки тук почна късно да ме тегли и стана много объркано,но според мен до сега съм +4-5кг.
Да ви се оплача лекинко...от събота и неделя си имам проблем с един преден зъб и заради него се налага от днес да започна антибиотик...моляви стискайте палци да не навреди по никакъв начин на бебо и да има поне ефект от него,че ми е доста притеснено!
Хайде и вие покажете по едно хубаво тумбаче!
Желая ви мноооооого прохладен и хуба ден!
«
Последна редакция: август 11, 2011, 12:25:25 от rosit@
»
Активен
uliaulia
Сватбар
Публикации: 298
«
Отговор #242 -:
август 12, 2011, 10:18:28 »
Привет момичета! Аз се позагубих, но ви следя, при нас новото е, че бяхме на фетална и всичко ни е наред! Иначе сме почти готови с ремонта, много работа отпадна, но сме щастливи с таткото от резултата. За покупки още не сме ориентирали, само от време на време си взимаме по някоя дрешка ей така за удоволствие
Това е засега от нас накратко.
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #243 -:
август 13, 2011, 20:27:40 »
Здравейте момичета
и аз съм тук само че от спане нямам време да пиша
maj4eto
честити ви сини гащички
Хана сигурно е много щастлива че ще си има братче
rosit@
пиши ни какво стана със зъба мина ли?
uliaulia
и аз като теб взимам по нещичко, но ми се иска вече и по- големите неща да вземем. Браво на вас за ремонта. Ние тепърва ще се местим нали сме на общежитие и в момента сме в босониера и ни е многооо тясно. Та огледахме свободните гарсониери и коя от коя по- зле, но ние си го очаквахме ще падне голям ремонт.
Иначе в понеделник ще сме свидетели на едни приятели, та много се вълнувам че пак ще съм кума. Миналото лято бях кума на бременна булка, а това ще съм бременна кума на булка. Та такива неща около нас във вторник съм на консултация и ще ви пиша как е минала.
А сега лека и спокойна вечер и целувки на коремчетата
Активен
rosit@
«
Отговор #244 -:
август 19, 2011, 13:14:50 »
Здравейте коремчета!
Като гледам както обикновенно сте много несериозни и нередовни и май е крайно време вече да има глоби!
Ние с бебо вече сме при нашия тати в Англия и пада голямо риткане от кеф.
Надявам се вече другата седмица и ние да си видим съкровището с татито,а и да разберем колко е пораснал,защото последно ми го измериха в 18та седмица и това беше...предполагам,че вече ще е около 1кг,но всъщност колкото-толкова,важното е да ми е живо и здраво.
Между другото съм в голяма чуденка коя марка да избера за шишенца,залъгалки,помпа,стерилизатор...ей такива неща.Дали Томи Типи или Авент...като,че ли май повече клоня към Томи типи-то ама...ако някой може да сподели впечатления и наблюдения някакви ще съм ви благодарна!
Юле
чакаме снимки на покупките,да знаеш.Както и от всички останали,които имат!
Ради
как мина кумуването и прегледа...чакаме отчееет?
Моят зъб е вече ремонтиран и с нова и хубава пломба,дано скоро нямам повече такива зъбни изненади!
п.с.Виждате ли промяна в моята лентичка...днес вече влизам в 7ми месееееееееееееец!
Хайде чакам ви на отчет и приказка!
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #245 -:
август 19, 2011, 13:29:16 »
Честито за седмия месец
Роси
!!!
Точно днес и на мен ми влезе идеята за тези шишета, залъгалки, биберони и т.н. Поразрових се малко и май Томи типи-то са по-добри, нещото поне, което мен ме грабна на прима виста е , че ТТ шишетата са без бисфенол. Иначе от към мнения май има много момичета , които са доволни от Авент и много, които са доволни от ТТ, много се говори и за марката "Др Браун" , ама те май са само стъклени, а пък на мен тези стъклените ми се струват много тежки и примерно като съм давала водичка на бебче със стъклено шише все се притеснявам да не го изпусна и да го нараня. Може би трябва да попитаме в темичка, където влизат повечко момичета станали мами и с опит с марките.
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #246 -:
август 22, 2011, 13:16:13 »
Момичета, включвам се за шишетата. Ние сме с Др Браун'с и съм доволна. Имат антиколикова система. Не че са ни по-малко коликите де, но все пак. Една приятелка ми ги препоръча. Тя също е доволна. Имат и пластмасови и стъклени шишета
Аз ползвам стъклените и нямам оплаквания. Не са ми тежки. Моята приятелка е с пластмасовите и също е доволна.
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #247 -:
август 22, 2011, 13:36:16 »
Благодарим за мнението
Капризче
.
А знаеш ли дали пластмасовите им шишета са без бисфенол? И дано не съм досадна, но стъклените шишета могат ли да се стерилизират в пластмасови стерилизатори?
Активен
Капризче
Наблюдаващ
Baby Time
«
Отговор #248 -:
август 22, 2011, 13:55:24 »
За пластмасовите шишета не знам дали са бисфенол. Стъклените ги стерилизирам с пластмасов стерилизатор на пара. Ето този:http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=5990&cat=32 Препоръчвам го. Стерилизира добре и е на много добра цена.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #249 -:
август 22, 2011, 14:04:39 »
Мога ли и аз да кажа от кои шишета сме доволни?
Не са от изброените,но все пак ще споделя опит
Ние ползваме НУК и съм изключително доволна и от самите шишета и от бибероните към тях.Отново са с анти-коликова система.Аз си мислех,че това е някакъв рекламен трик,но отворчето на биберона,не това от което суче бебето,а едно малко по-долу,явно върши работа.Не знам за колики,но примерно биберона не се смачква от продължителното сучене и не е нужно да изпускате въздуха,за да не се сплесква.И другото,което ми е правило впечатление е,че бебето оригва много по-слабо,дори и хич,в сравнение с обикновените шишета (имаме едно на Canpol Babies).Това означава,че не засмуква чак толкова въздух.
Ние ползваме предимно пластмасови,които са BPA FREE (без бисфенол),но имаме и стъклени.На мен лично стъклените ми тежат и ръката ми се уморява по-лесно,ако храненето продължи повечко,но иначе са си супер.
И понеже бибероните на шишетата Canpol Babies са доста малки и тънки,ги подменихме с такива на НУК и сега използваме само такива
Препоръчвам горещо следната залъгалка на
Bertoni Baby Care
:
Изключително удобна е,не се изплъзва лесно от устата и няма значение дали ще я сложиш нагоре или надолу,защото ни подариха една на Дисни,която оставя ужасни отпечатъци и с която трябва да се съобразяваш на коя страна я слагаш-не е изрязана и от двете страни откъм нослето.През нощта е 100 пъти по-лесно да нацелиш устата на бебето в тъмното с двустранната на Бертони.Дори е и по-евтина
Ох..май много писах,но аз винаги съм искала някой да ме светне откъм тия тънкости,а не да чета само общи приказки,без подробности за продукта.
Леко бременеене момичета
«
Последна редакция: август 22, 2011, 14:06:32 от carlyangel
»
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #250 -:
август 22, 2011, 15:35:17 »
Много мерси, момичета
Би било супер да се включвате със съвети в нашата темичка, защото аз лично (предполагам че и останалите момичета) имаме нужда точно от съвети и препоръки от вашата практика, а не от магазинерката, която гледа да пробута продукта от който ще спечели най-много.
Активен
maj4eto
«
Отговор #251 -:
август 23, 2011, 08:43:34 »
Аз да се включа за шишетата от друга гледна точка.Въпроса е също дали ще кърмите или не.Аз преди да родя в еуфорията даже 3 шишета си купих и накрая нито едно не ползвах-сега Хана си играе с тях.А ако смятате да кърмите и да давате чайчета(аз не съм давала) според мен ще стигне и само 1 шишенце.
И за да не се отклоняваме много от темата-кажете вие как сте.Моят корем е вече тоооолкова голям,че незная какво ще става до края-евентуално да се пръсна по шевовете.
Ние още сме в ремонт на новата квартира и напредваме бавно.Тайно се надявам да сме готови до 2 седмици и да се пренасяме.
В момента сме и в чуденка за името.За момиче е сякаш много по-лесно да се намери име отколкото да момче...
Активен
rosit@
«
Отговор #252 -:
август 23, 2011, 13:50:24 »
И аз много ви благодаря момичета за полезното инфо.Както е и поговорката "Не питай старило,а питай патило",така че мисля че тези които са минало по този път могат да дадът полезно инфо.
Уж бях решила твърдо да заложа на Томи Типи като марка за всички принадлежности,но сега пак се колебая и между Авент,та дано скоро най-после се реша вече,че мъжо само ми се смее!
maj4eto
наистина,като че ли за мъжко име е по-трудно да се реши.Ние откакто разбрахме,че ще си имаме момченце сме в голяма чуденка кое е най-хубавото име за него.
Ние си виреем супер с бебо при тати,много ни е кеф.Сега в четвъртък ще разбера за кога имам час за среща с акушерката и ще ви помоля за силно стиснати палци да е по-скоро и всичко да ни е наред с бебо!
И,ако обичате стига сте се крили,а си покажете хубавите коремчета,няма само аз да се пъча!Малко или голямо,всяко едно е хубаво!
Желая ви много спокоен,усмихнат и лек ден!
Активен
radi.
Сватбар
«
Отговор #253 -:
август 27, 2011, 21:37:05 »
Здравейте
Как сте,момичета?Никакви ви няма пишете по-често. Мен в неделя ме приеха в болница с болезнени контракции. Оказа се, че бебчо е добре с главичката надолу, и голямата новина е че е
момченце
. Поне съм спокойна че всичко е наред и изследванията са добри като изключим ниския хемоглобин, та сага милото ме тъпче с месо. Напоследък доста ме наболява кръста, а и срамната кост, но какво да се прави ще търпя.
Лека и спокойна вечер за сега обещавам скоро да пиша по подробно
«
Последна редакция: август 27, 2011, 21:40:55 от radi.
»
Активен
rosit@
Отг: "Очаквани Бебчета ОКТОМВРИ-НОЕМВРИ-Дh
«
Отговор #254 -:
август 30, 2011, 12:37:57 »
Хелоууууу,бъдещи майчета!
Аз след дълго колебание,като че ли избрах да ползвам нещата на авент,макар да исках много на томи типи и все още съм малко в колебание,но и вие ако дадете по едно мнение може и да ме улесните малко!
Иначе и от към козметика за мен ибебо реших да заложа на козметиката на авент,която е на много достъпна и приемлива цена!
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Future-Mother-Must-Haves/dp/B001E1BKLC/ref=sr_1_55?s=baby&ie=UTF8&qid=1314698104&sr=1-55
http://www.amazon.co.uk/Philips-AVENT-Babycare-Must-Haves-Travel/dp/B001EHCSX0/ref=sr_1_61?s=baby&ie=UTF8&qid=1314698104&sr=1-61
Също така си избрахме и кошарка за бебо,ето този модел на фишър прайс!
http://www.babyworldonline.com.au/images/precious%20planet%203%20in%201%20travel%20cot.jpg
Сега да ви почерпя послучай моя ден рожден и най-вече за мое здраве!
Ради
честити тогава сини гащички мила!
И се надявам вече да си много по-добре и без посещения в болница поне до до/около термин!
Надявам се и всички вие,които не пишете,но съм убедена,че чететеда сте добре и вие и бебчетата!До къде сте стигнали с покупките,как се чувствате?
ЖЕлая на всички ви един много усмихнат,прекрасен и хубав ден!
«
Последна редакция: август 30, 2011, 12:41:20 от rosit@
»
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]