Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:30:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136214 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #390 -: юни 22, 2011, 08:26:33 »

Hypnose, не се притеснявай! Всички имаме такива моменти. girl_wink
Понякога ме обзема такова черногледство, че се дразня от всичко и всеки.  diablo  Най-хубавото е, че и това минава. smile
Защо не ни покажеш обувките? Сигурна съм, че след няколко дни ще си ги харесаш отвново. Но дори и тогава да си категорична, че това не са твоите обувки, можеш да си купиш нови, а тези да си ги носиш в ежедневието. Имаш достатъчно време.  give_rose
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #391 -: юни 22, 2011, 08:29:26 »

Hypnose, ако това ще те успокои и аз съм същата на моменти smile явно е някаква предсватбена треска. Аз също миналата събота си купих обувки, които бях набелязала от много време - много отворени сандали с тънък висок ток и са изключително нежни, но... имат една панделка и една връзка точно на глезена, които реших, че са леко мръсни и трябва да се изперат  ROFL изпрах ги, първо със сапун, след като изсъхнаха реших да повторя с прах за пране, абе изобщо луда работа! Слава богу, нищо им няма и годеникът ми ги прибра на най-високото място в гардероба, за да не ги стигам и да правя, каквото и да било повече с тях. Качи снимка на обувките, за да ги видим smile
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #392 -: юни 22, 2011, 09:16:49 »

Момичета, вие поне си купувате нещо! Аз само гледам ли гледам по тези магазини и нищо не мога да си харесам  Плачещо момиче hysteric Иска ми се да си купя нещо, пък ако ще после да му се чдосвам tease
С обувките срещам голямо затруднение. Или не ми грабва окото, или цената не ме устройва ..... абе луда работа...
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #393 -: юни 22, 2011, 09:21:32 »

Оххх, много съм завеянаааа, за темата на Посумчето става въпрос!  blush Съжалявам, че така ви обърквам постоянно.  give_rose
Иначе, аз нещо съм се сдухала. Времето супер бързо си върви и аз доникъде не съм го докарала. Реших да направя един подробен списък и да почвам едно по едно да отхвърлям нещата. Почти всичко от по-важните неща е готово (църква, гражданско, фотографи и т.н.) и до там. Поканите са почти готови и нищо друго. Даже не знам откъде да го почна..... pardon Ето го и юни си отиде, останаха малко повече от два месеца. Момичета, вие докъде сте с подготовката?
Барборанке, сватбата, за която чух беше зимата. Аз принципно много искам да си отворим всички прозорци. Не ми се вярва пак да е задушно и топло.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #394 -: юни 22, 2011, 09:45:02 »

Момичета направо ме стресирахте с това,че в ресторант Екзотик било топло sad. На мен ми казаха,че климатичната инсталация е доста силна и вътре е достатъчно хладно. А за покривките и аз бях в дилема,какво да правя. Но в последствие си наехме агенция и те ще ни сложат бели покривки от сатен и тези цветните лентички,които се слагат от горе. Покривките са им ужасни на ресторанта,защото са някакъв неопределен цвят,който не се връзва с нищо от това,което ние искаме за украса. Предпочитам да ги сменим с бели,а и не излиза толкова скъпо,колкото си мислех в началото good. Мен пък ме дразнят хладилниците,които се падат до нашата маса и те отказват да ги махнат от там. Мислим да сложим нашата маса другаде за да не сме до тези хладилници. Незнам дали сте виждали и тяхната шатра,която можем да ползваме безплатно за ритуала от вън,но и тя е ужасна. Мисля,че и от нея ще се откажем. Предпочитам да няма нищо от колкото някакво подобие на шатра smile.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #395 -: юни 22, 2011, 09:47:19 »

Ох, и аз си мисля, че съм единствената "заспала" бъдеща булка. Имам чувството, че съм много назад с цялата организация..... единственото, което правя по въпроса е да се притеснявам smile
 Иначе и ние дооформяме поканите в момента (правим си ги самички). Боря се и с организацията на украсата на ресторанта и това е. Роклята съм я харесала, но още не съм я поръчала и както се очертават нещата, ще мога да го направя най-рано в началото на юли.
Скоро даже сънувах, че за сватбата оставам без рокля и с едната шаферка тичаме по магазините за рокли час, два преди церемонията  crazy crazy crazy

Жасминка, за тези фризери сме решили да говорим с управителката да ги преместят някъде в кухнята, защото е невероятно грозно. И мен адски ме дразнят. Дано се съгласят.
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #396 -: юни 22, 2011, 09:54:30 »

Ооо, дано да се съгласят да ги махнат и мен супер много ме дразнят, ама щом Жасминка са говорили с тях за това, може и да не се навият. Шатрата пък изобщо не съм я виждала, даже си мислех, че е само арка. Ти къде си я виждала, защото зимата беше само едно скеле и Люси ми обясняваше, че ще я украсят някак си като сватбената маса.  Жасминка, ти коя агенция си си избрала и колко ти струват покривките. Аз много си мислех за това, но за украсята, която предпочитам техните покривки ми се вписват добре, искаше ми се само червени салфетки от плат и не съм сигурна дали ще имат.
« Последна редакция: юни 22, 2011, 09:57:54 от pink_panther » Активен
eli_belii
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #397 -: юни 22, 2011, 10:15:14 »

Barborana дано да се пребориш за хладилниците и пиши,ако се съгласят за да се боря и аз след това smile.  За прозорците и на нас ни казаха,че можем да ги отворим всичките. А и все пак ще е септември месец и невярвам вън да е 40 градуса. А ти сама ли ще си правиш украсата? Аз в началото си мислех,че мога и сама да направя някои неща,но после бързо се отказах,защото явно не е толкова лесно girl_impossible,колкото ми изглеждаше. Ако трябваше да си купя покривките щях да дам два пъти повече пари от колкото да ги наема. pink_panther ние си имаме видео,фото,дж, украса,която сменям все още цветовете и,ако продължавам така накрая ще имаме сто цвята в ресторанта. Роклята още сменям модела,но почти съм готова. Поканите са ни готови,чаши и шампанско си имаме вече. Ами това е за сега.  Покривките ми излизат по 4лв. на маса. Ние ще имаме 10-11 маси. Шатрата е сложена вътре до един закрит басейн. Тя се вижда от вън. Аз питах за платнени салфетки,но техните са като покривките. А вие на какъв цвят сте се спрели за украса? На мен това ми е голям проблем. Харесвам 4 цвята и не мога да реша кой от всичките. Люси ми показа снимки от предишни сватби,но покривките изобщо не са ми по-вкуса.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #398 -: юни 22, 2011, 10:32:14 »

Относно украсата на ресторанта си мисля, че трябва да е максимално семпла откъм цветове, предвид иначе голямото разнообразие вече налични в самия ресторант  laugh Мислех да заложа на праскова и/или резида, но като акценти и колкото се може повече бяло, за да омекотя тая шарения. Аз не знам техните покривки какъв цвят са, но си мисля че и нещо в златисто ще му отива, но пак бледичко....
Още съм в търсене на агенция за столове, покривки панделки и т.н. Останалата част от украсата, като свещници, икебани, камъчета и всякакви други финтифлюшки ще си ги правя сама - ЗА СЕГА smile
Жасминка, коя е вашата агенция? Ще имаш ли калъфи за столовете?
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #399 -: юни 22, 2011, 10:38:52 »

Еми, аз нямам определен цвят. Общо взето ми харесват цветовете на ресторанта и как покривките се вързват с останалата обстановка. Техните покривки са някви такива жълти, по-бледо такова, харесва ми. Ще махна и тези зелените каренца, за да стои само по покривки. Мисля си за червени панделки по столовете (без калъфи, хич не ги харесвам) и червени или коралови цветя по масите. Предпочитам червени, но пък нали купих коралови роклички за шаферките, та си мисля поне нещо да се вързва.  pardon Още не знам кои ще ми прави декорацията. Не съм стигнала дотам!  blum  Иначе ние сме на 25.09. Вашият дни кога са? Доста си напреднала, Жесминка, браво!  Bravo

Абе, ние трябва да земем да се видим, да си се наклюкарим на воля! Дайте да си организираме една пловдивска булчинска среща!  danceg
« Последна редакция: юни 22, 2011, 10:42:48 от pink_panther » Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #400 -: юни 22, 2011, 10:48:25 »

Момичета, сега видях, че има нови снимки в сайта им (или поне аз сега ги виждам) http://www.hotel-exotic.com/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=60&lang=bg
Мисля, че това е приемлив вариант в цветово отношение.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #401 -: юни 22, 2011, 11:02:29 »

Аз ги гледах тези снимки,но точно от златното и червеното искаме да избягаме smile. Сега ще се опитам да сваля от някъде  снимка с бели покривки за да ви покажа,какво си представям.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #402 -: юни 22, 2011, 11:08:48 »

Ако можеш, наистина ще съм благодарна. И аз не искам украсата да е в червено.
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #403 -: юни 22, 2011, 11:18:39 »

Да, тези жълтите са техните покривки. Аз си го представям нещо такова,като златното, само че с червено. На мен ми е много празнично и класическо и затова искам тези цветове.
И понеже много обсебихме темата с нашия ресторант, да попитам нещо друго. Момичета, знаете ли дали от ресторанта ще дадат чашите за чупене. Преди известно време от Карфур си бях купила един комплект с много красиви чаши за шампанско - 6 бр. и бяха намалени на към 13-14 лв. Мисля да ида да видя дали още го има и да си купя още един. Чашите са страхотни, с много високо столче, дано само да ги има още. Днес ще ида да проверя и ще пиша после. Кошнички за шаферките, знаете ли къде може да има. Ама да не са украсени, аз имам специално изискване как да са и ще си ги направя сама. Само не знам къде да търся такива мънички.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #404 -: юни 22, 2011, 11:27:38 »

Ето така си го представям,но не в тези цветовеhttp://www.facebook.com/photo.php?pid=470768&id=161843680544717немога да качъ снимката
« Последна редакция: юни 22, 2011, 11:40:33 от Jasminka » Активен
Страници: 1 ... 25 26 [27] 28 29 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: