Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 20:27:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 136011 пъти)
Nina Style
Баш Майстор
www.ninabg.com
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #360 -:
юни 15, 2011, 09:47:26 »
Цитат на: diana_ss в юни 15, 2011, 00:28:21
Здравейте момичета,
аз отдавна не съм писала във форума. Нашата сватба е през август в Резиденцията в Стария град. Сега сме на вълна ди джеи, и исках да ви попитам някой чувал ли е или присъствал ли е на сватба с ди джей
Емо Дрехаров
. Препоръчаха ми го от ресторанта. Аз лично не го познавам и бих искала да се срещна с него лично преди да направим избора ни. Преди да се срещна с него обаче бих искала да събера малко информация и да чуя впечатления. Така че някой ако има някаква информация или вчечатления моля да я сподели (може и на лични).
Благодаря предварително!!!
Емо Дрехаров е невероятен професионалист. Страшно интелигентен човек и е един от хората,които води и на английски сватбата! Той е един от най-старите в този бранш. Можете да му се доверите на 100%!
armira
просто се разберете с попа да ви направи съкратена церемония. Която и църква да избереш,могат да съкратят ритуала.
«
Последна редакция: юни 15, 2011, 09:49:20 от Nina Style
»
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #361 -:
юни 15, 2011, 13:08:19 »
Емо Дрехаров може всички друго, но не и да води сватба на английски, бях на една такава сватба и английския му е под всякаква критика, просто го помолиха да спре да говори на английски, защото беше смешно и конфузно.
като цяло моите впечатления са добри, интелигентен човек е, няма просташки шеги и закачки. малко ретро хитове пуска, но като цяло е добър
Активен
stefania1981
Любопитен
Публикации: 32
«
Отговор #362 -:
юни 15, 2011, 13:25:59 »
diana_ss искаше мнение за работата на Емо Дрехаров,а не попита дали знае английски и какво е нивото му.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #363 -:
юни 15, 2011, 14:02:32 »
считам, че съм дала мнение точно по това, което питаше Диана, споделила съм моите впечатления;
Цитат на: roumyana в юни 15, 2011, 13:08:19
като цяло моите впечатления са добри, интелигентен човек е, няма просташки шеги и закачки. малко ретро хитове пуска, но като цяло е добър
както и съм отбелязала по мнението на Нина , че не мисля, че владее английски, което също е показателно, защото човек, който се хвали,че води на английски, а изведнъж се оказва, че не знае и 5 думи на кръст е малко смешнои може би показателно и за другите му твърдения
Активен
armira
Любопитен
Публикации: 29
«
Отговор #364 -:
юни 15, 2011, 14:11:10 »
Още един положителен глас за Емо!Останахме много доволни,страхотен професионалист.Нашата сватба също беше в Резиденцията.
diana_ss
,не искам съкратена церемония,точно обратното.Искам поп с който да направим един много естествен ритуал.Трябва ми малко "шантав'' поп (ако мога така да се изразя).
Активен
kiki7
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #365 -:
юни 15, 2011, 20:21:10 »
Здравейте,момичета на нас ни претстои сватба на 18.07 то време неостана.Ще потписваме в ритуален дом Пълдин.За ресторант се спряхме на Уникато има страхотна градина,дано само времето е хубаво и да невали.
Активен
temida_k
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #366 -:
юни 16, 2011, 13:09:59 »
Привет, на всички пловдивски булки....за тези,които още не са си харесали сватбена рокля мога да препоръчам един сайт tidebuy.com. има огромно разнообразие и цените са достъпни.Дори си поръчах един модел.Вече го работят и очаквам към средата или края на юли да е при мен.Като пристигне ще пиша дали съм доволна от изработката.
Искам да ви попитам кога мислите да хвърляте житото,бонбонките и паричките - след гражданското, след църквата или и на двете места.Изброените неща за хвърляне ще ги опаковате ли в тюл или така ще ги хвърляте?
Някои хамествал ли е житото,бонбонките и паричките с орис?
Активен
diana_ss
Новак
Публикации: 14
«
Отговор #367 -:
юни 16, 2011, 18:59:06 »
Искам само да блгодаря на всички момичета от форума които си дадоха мнението за Ди Джей
Емо Дрехаров
. Информацията беше много полезна. Ние все пак решихме (ние си го бяхме решили и преди) че е най-добре да се срещнем с него лично преди да вземем решение, защото това е човека от когото зависи как ще протече най-веселата част от сватбата - купона!!!
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #368 -:
юни 16, 2011, 20:50:30 »
При нас след гражданското младоженецът изнася на ръце булката и затова смятам, че няма да е удачно в този момент да му се хвърля над главата каквото и да е било
Късметчетата ще хвърля кумата след църковната венчавка - когато ние кумувахме, също направихме така. Мисля, че ще имам както късметчета в тюл - 29 броя, така и жито и стотинки, които не са "опаковани".
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #369 -:
юни 16, 2011, 20:55:28 »
Temida_k, за хвърлянето няма определено правило. Ако имате повече може след гражданското шаферите, или пък кумата да хвърлят късметчета, може и само с бомбони да почерпят, а след църквата кумата да хвърли късметите и по-добре не опаковани или пък, ако са опаковани внимавайте колко са тежки, че ще боли ако чукне някой по главата :p
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #370 -:
юни 16, 2011, 21:42:40 »
Парчето торта в Попимони колко е, г/д?
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #371 -:
юни 16, 2011, 23:35:12 »
Момичета,ще имам малки шафери и искам да попитам дали аз трябва да им купя дрешките?А знаете ли какви са цените на рокличките горе-долу?
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #372 -:
юни 17, 2011, 08:43:50 »
Цитат на: posum в юни 16, 2011, 21:42:40
Парчето торта в Попимони колко е, г/д?
Нашата торта беше от ПОпимони .Аз лично не я опитах ,но всички ми казаха ,че била страхотна и парчето беше 1,7 лв .Имаше до колкото си спомням и по-евтини и стигаха до към 2,5 в зависимост от това какъв пълнеж избереш и отделно 30 лв за украса на двете торти .Но те дойдоха и си я монтираха ,от тях наехме фигурката за тортата и платихме около 70 лв. капаро ,което ни върнаха след като върнахме стойката и фигурката.А на външен вид беше много красива.Е поне на мен ми хареса
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #373 -:
юни 17, 2011, 13:30:37 »
juji4, много полезна информация!
А, знаеш ли къде може да се опитат различните им варианти? Ти на какъв принцип си избра пълнежа?
Hypnose, аз ще имам една малка шаферка, на която мисля да й купя роклята. Все още не съм търсила задълбочено, но все пак мисля че рокличките вървят в диапазона 30 лв. (в детски, не в сватбени магазини) до 100 лв. (в по- "изисканите" магазини). Зависи какво точно търсиш. Като пообиколя малко магазините ще мога да бъда по-полезна.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #374 -:
юни 17, 2011, 13:35:31 »
Barboranke
,мерси,ще чакам отзивите ти след разходката по магазините!
Активен
Страници:
1
...
23
24
[
25
]
26
27
...