Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:38:00

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136235 пъти)

Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #315 -: юни 07, 2011, 22:55:23 »

Момичета,ние също искахме да ангажираме Димитър Яков,много ми харесват снимките му.Но той както сигурно предполагате е зает на нашата дата.Иначе ми направи много добро впечатление,за разлика от един негов колега,с който също разговарях,но на който няма да спомена името просто защото не ми харесва да плюя хората.Яков е практичен и "еластичен" според това какво искат клиентите и наистина съжалявам,че не е свободен за нашата сватба.Сега съм набелязала няколко имена,пък ще видим накрая какво ще стане....
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #316 -: юни 08, 2011, 16:35:30 »

Hypnose, моят фотограф е Жоро Вачев. Мисля че в другата тема (за фотографите), бях го споменавала. Трябва да кажа, че го намирам за невероятен специалист и професионалист. Скоро ми се наложи да ползвам услугите му по друг повод (трябваха ми снимки за поканата) и така успях да се докосна до фотографското му око. Веднага ме усети какво искам като краен ефект и ми предложи начина да стигна до него, как да направим снимките, къде и т.н. В смисъл, не очаква от мен да му кажа "искам да  ме снимаш тук и тук", а по-скоро идеята идва от него. Ако имаш интерес, мога да ти дам координатите му на лични, че и без друго му направих голяма реклама  blum
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #317 -: юни 08, 2011, 22:39:53 »

Barboranke,благодаря ти,че се опитваш да помогнеш,но фотографа,който ми предлагаш е извън моя списък! smile Набелязали сме си няколко човека и съвсем скоро ще ангажираме един от тях.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #318 -: юни 09, 2011, 10:07:54 »

Здравейте момичета и от мен,искам само да споделя мнението си като гост на сватбата на която бях поканена в Лайпциг,точна дата умишлено не пиша *THUMBS*да започна първо от сервитьорите-всичко ок,но пепелници се сменяха рядко GRUMPY,другото от което бях разочарована е храната,месото от вечерята не беше увкосено въобще просто само изпекано,от предястието сащо не бях очарована Mad girl
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #319 -: юни 09, 2011, 10:41:58 »

Jasminka, от това, което каза, най-много съм доволна от факта, че явно може да се пуши, защото някои момичета тук споделиха, че с тази нова забрана големия ресторант бил за непушачи. За храната си мисля, че зависи кой вариант меню са избрали младоженците, защото имаше много видове и ако са избрали само пържола без нищо друго- сос, гарнитура и т.н. е нормално да е суха, тук проблема е техен; спомням си, че като гледахме различните основни ястия и имаше пържола от свински врат, за която изрично ни казаха, че е суха и трябва нещо като сос или гарнитурата да не е само картофи, а нещо по-сочно... дано да е само това проблема, че иначе незнам sad
Активен
ivon_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #320 -: юни 09, 2011, 12:35:40 »

Jasminka, кога долу-горе беше там на сватба?и аз много ще се радвам ако разрешат пушенето и ако са почнали да правят изключения значи има надежда  smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #321 -: юни 09, 2011, 13:02:46 »

Момичета,аз попитах,но забравих да ви кажа! angry Пушенето в ресторанта по време на сватба е позволено!
Активен
ivon_
Любопитен
*
Публикации: 35

« Отговор #322 -: юни 09, 2011, 13:14:30 »

Това се казва хубава новина, иначе щеше да е много неудобно за всички, само си представях как започва някой ритуал и младоженецът е навън да пуши с още 10 човека.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #323 -: юни 09, 2011, 13:20:06 »

funnytooth И аз си я представях тази картинка,щеше да бъде ужасно неудобно.....
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #324 -: юни 09, 2011, 14:33:29 »

Hypnose  give_rose  такава хубава новина и аз се бях притеснила от тези забрани. Момичета, назад в темата видях, че няколко булки споделят за кристални чаши от магазин на главната улица срещу Екселсиор. Ами вчера реших да го посетя и да ви се похваля вече имам чаши от много хубав чешки кристал на Бохемия  danceg нямат нищо общо с чашите по сватбените магазини, където са от едно тънко стъкло и прекалено нашарени и кичозни sad не знам за вас, но аз колкото и такива магазини да обиколих, не успях да си харесам нищо- то са брокати, сърчица, гълъби, ужас, а като прибавим и материала, който е под всякаква критика и резултата е просто отчайващ. Търсих си нещо изчистено и семпло, като в същото време и да са качествено изработени и успях да го намеря, затова благодаря на момичетата, които споделиха за магазина  give_rose Цените не са високи изобщо- 36 лв., като моите ще ги дам на една позната, която работи със Сваровски, за да ми ги украси много нежно с прозрачни камъчета и то тук- там, а не по цялата чаша, за да не става натруфено. Ще кача снимки при първа възможност.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #325 -: юни 09, 2011, 15:02:02 »

lawyer,честито!Много е хубава идеята за камъчетата.А панделка ще слагаш ли?Ще чакам с нетърпение снимките!Август и аз ще обикалям за чаши.Аз обаче имам един друг въпрос..Като излизаме от църквата какво се хвърля?Изключвам ония тежките късметчета,с които ако те ударят по главата свят може да ти се завие.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #326 -: юни 09, 2011, 15:25:11 »

Благодаря, ще кача снимки, когато станат готови smile ще имам някаква панделка, но много нежна, за да не стане много накичено. Иначе, за хвърлянето, доколкото знам- жито/ориз и стотинки (0,01 ст.), за друго не се сещам.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #327 -: юни 09, 2011, 23:21:45 »

Момичета,препоръчайте видеооператор на по-сностни цени!!!Хората за които бяхме готови да дадем повечко са заети и след много мислене решихме да заложим на добро фото и на някой други неща,а да си намерим видеооператор за по-малко пари.Нямаме никакви особени изисквания!
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #328 -: юни 10, 2011, 00:49:17 »

Ние ще сме с видео Зани и мисля, че цените са им доста сносни, така че можеш да погледнеш и тях ( не знам, с кои вече сте говорили). Имат и сайт, можеш да видиш и вдеота там, точния адрес не помня  pleasantry но предполагам в гугъл ще го има.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #329 -: юни 10, 2011, 11:29:12 »

lawyer мила несъм казала,че е била суха пържолата или другите неща,които бяха в чинията.Те не бяха увкосени,мисля че има разлика,колкото до пушенето да разрешават smile
Активен
Страници: 1 ... 20 21 [22] 23 24 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: