Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:35:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136018 пъти)

once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #300 -: юни 06, 2011, 09:42:33 »

lawyer, бих те посъветвала, ако не си харесаш готови обувки, да вземеш мостра от плата на роклята и лично да отидеш при производителя, с който работят булченските магазини - мога да ти дам на лични сайта му smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #301 -: юни 06, 2011, 10:26:36 »

once_upon_a_time, благодаря ти, но аз точно това направих smile незнам дали е същия човек, но този магазин, от който е моята рокля работят с фирма "Кобел", като ми обясниха, че директно му дават плата и той си ги прави от него, само уточняваме модела. Все пак сподели моля те, ако имаш и друг предвид smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #302 -: юни 06, 2011, 11:50:15 »

Момичета,чували ли сте за видеооператора Антон Марчев?

П.П.Моля ви,кажете ми имена и на други добри фотографи освен Яков,Чепишев и Вачев!!!
« Последна редакция: юни 06, 2011, 15:37:04 от Hypnose » Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #303 -: юни 06, 2011, 15:18:54 »

Здравейте момичета, само да ви споделя набързо че бях на сватба в Марица и по-ужасен ресторант не бях посещавала-нито обслужване, нито храна бяха на ниво.Пълно разочарование girl_impossible
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #304 -: юни 06, 2011, 19:13:25 »

Hypnose, аз се влюбих в снимките на една съфорумка - Mariaid. Просно снимките са и уникални! Аз вече съм запазила фотограф, но веднага се разтърсих и намерих фотографката и й се обадих. Казва се Петя, работи в София, но казва, че ще дойде  и в Пловдив. Цената ако не се лъжа каза, че е 650 лв. За съжаление е заета за нашата дата, така че си оставаме с първия ни избор за фотограф ( не че той е лош избор  Wink )Това и е блога, можеш да го погледнеш.
http://blog.pefostudio.com/info/
« Последна редакция: юни 06, 2011, 19:18:08 от pink_panther » Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #305 -: юни 06, 2011, 20:37:39 »

pink_panther,а кой фотограф ангажирахте вие?
Активен
cocorbita
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #306 -: юни 07, 2011, 09:53:16 »

Момичета,знаете ли къде в Пловдив се предлагат булчински рокли под наем?Иска ми се да проверя и тая опция преди да се хвърля в голямото пазаруване.Склонна съм и на такъв вариант.Не съм придирчива.
И още нещо.Някой има ли отзиви за Замъка Орфей в Куклен?Ходих там.Много ми хареса.Посрещнаха ме и добре.Цените са напълно разумни,даже доста изгодни.Агентите във форума,работили ли сте там?
Благодаря предварително и успех на всички! 
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #307 -: юни 07, 2011, 10:01:53 »

Момичета,знаете ли къде в Пловдив се предлагат булчински рокли под наем?Иска ми се да проверя и тая опция преди да се хвърля в голямото пазаруване.Склонна съм и на такъв вариант.Не съм придирчива.
И още нещо.Някой има ли отзиви за Замъка Орфей в Куклен?Ходих там.Много ми хареса.Посрещнаха ме и добре.Цените са напълно разумни,даже доста изгодни.Агентите във форума,работили ли сте там?
Благодаря предварително и успех на всички! 
Замъка Орфей е много приятно и красиво място. Аз лично съм била три пъти там и всичко ми хареса. Кухнята е добра,както и всичко останало. Имаше някакъв строеж,но отдавна не съм минавала и незнам какво се случва с интериора от вън. Ако са го завършили сигурно е още по красиво.  good
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #308 -: юни 07, 2011, 10:26:11 »

Ние ангажирахме Димитър Яков.  yahoo Това беше първото нещо, което направихме след като се сгодихме. За мен той е УНИКАЛЕН фотограф, снимките му са толкова нежни и красиви.  Иначе, преди време гримирах една булка и приятеля ми дойде да ме вземе. Докато извеждаха булката от къщата и, фотографа ни е снимал как й се радваме отстрани. По-късно, когато видяхме тази снимка и се влюбихме в нея. И така си решихме някой ден, ако тръгнем да се женим, това да е нашият фотограф. Така и стана, няколко дена след като се сгодихме отидохме да го капарираме, дори не знаехме точната дата  crazy. Така че, нямам представа за никакви други фотографи в Пловдив.
То, май при нас всичко така се получава - от първия път!  pardon
Активен
partizankata
Регистриран

Публикации: 1

« Отговор #309 -: юни 07, 2011, 11:20:56 »

Аз съм от Куклен и моята сватба ще бъде в замъка"Орфей'на 4.09.Била съм на доста сватби там и всички минаха мн хубаво.Строежа от пред все още го има,но сега работят мн усилено и управителката ми каза,че до септември щяло да бъде готово.Но дори и да не,входът е от друго място и въобще може и да не разбереш за него.Цените наистина са много добри.Аз лично много се изненадах,но всичко е добре дошло.
И за тази фотографка http://pefostudio.com/,направо се влюбих,но едва ли ще мога да си позволя,ако наистина става въпрос за 650 лв.Иначе наистина снимките са и уникални.Давайте съвети за DJ,защото нямам ангажиран,а от 2-3 чета тук и изглежда май съм закъсняла с графика.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #310 -: юни 07, 2011, 11:28:51 »

Неведнъж е ставало дума за диджеи в темата, прочети я от началото и ще се ориентираш smile
Активен
djdimi
Професор
Публикации: 361

dimifoto.weebly.com

« Отговор #311 -: юни 07, 2011, 11:34:38 »

...Давайте съвети за DJ,защото нямам ангажиран,а от 2-3 чета тук и изглежда май съм закъсняла с графика.

Доста сте закъсняли с графика,дано имате късмет,че 03.09 и 04.09 са най-натоварените дати за сватбени тържества.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #312 -: юни 07, 2011, 13:04:01 »

Ние ангажирахме Димитър Яков.  yahoo Това беше първото нещо, което направихме след като се сгодихме. За мен той е УНИКАЛЕН фотограф, снимките му са толкова нежни и красиви.  Иначе, преди време гримирах една булка и приятеля ми дойде да ме вземе. Докато извеждаха булката от къщата и, фотографа ни е снимал как й се радваме отстрани. По-късно, когато видяхме тази снимка и се влюбихме в нея. И така си решихме някой ден, ако тръгнем да се женим, това да е нашият фотограф. Така и стана, няколко дена след като се сгодихме отидохме да го капарираме, дори не знаехме точната дата  crazy. Така че, нямам представа за никакви други фотографи в Пловдив.
То, май при нас всичко така се получава - от първия път!  pardon

И ние си избрахме Митко почти по същия начин. Бях на една сватба преди около 3 години и когато видях снимките след това, реших че това е МОЯТ фотограф  smile (Тогава още не се познавах с бъдещия си съпруг). Когато в началото на годината решихме да правим сватба, първото нещо, което направих, беше да наемем фотографа. Освен това установих, че Митко е  много на "Ти" с най-различни организационни въпроси около сватбената подготовка, което ми е изключително полезно. Това е, което мога да споделя. Съжалявам, че не съм полезна с повече имена, но съм сигурна, че има и други много  добри фотографи в Пловдив.
Активен
pink_panther
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #313 -: юни 07, 2011, 16:36:04 »

Еее, тоя Митко, виж колко хубаво впечатление прави!  Bravo Много харесвам такива професионалисти, които хората си ги знаят и си ги препоръчват, защото се доволни, не защото се саморекламират! smile Той сам си каза, че работи малко скъпо, но за мен фотографа, ДЖ-я и халките са най-важни и съм готова за тях да дам повече пари и да спестя от друго. Все пак, те ти остават. Иначе съм попадала и на хубави снимки на НикиФото, така че предполагам може да се разпита. Мисля, че той е взима по-малко, но не съм сигурна.
Активен
cocorbita
Новак
*
Публикации: 14

Моят сватбен албум

« Отговор #314 -: юни 07, 2011, 21:49:37 »

Да споделя.Дано да не се окаже като реклама,ама ако искате ме трийте.
Днес ходих до Куклен в Замъка Орфей.Мнооооого е хубаво.(поне за мен де)Шефката е много приятна и разбрана дама.Разказа ми за всичко какво се случва,какво се плаща,какво може да си вкараш.Подаряват доста неща.Украса на сватбената маса,украса на арката + самата арка,украса за изнесения ритуал,нощувка във вип апартамента за младоженците.Ресторанта е голям,но с правилна подредба на масите и за сватба от 100 човека ще е комфортно.Не  е нужна кой знае каква украса за масите на гостите.Интериора е достатъчно богат.Украсата там ще мия прави някаква фирма с която те работили,не ми и трябва да знам кои са.Видях страхотни снимки.За басейна на вън мислех да пускам плуващи свещи и цветя и хоп пуснаха ми осветлението му-ефектно повече от необходимо.Чисто е.Персонала е любезен.Запалиха цигарата на приятелката ми,докато пихме кафе.Но най -ме впечатли атмосферата.Тежка,но не кичозна.
За кувертите бол варианти.Аз направих такъв за около 25 лв. като човек с това количество може да се пръсне.Имат и турска кухня за ентусиасти.Много ми хареса.Тия дни отивам да оставя капарото.
Сега остава да помисля за църквата.В тамошната не съм влизала и не знам дали ще ми хареса.Някак си не ми се ще да е от онези реставрираните,на които иконите са толкова цветни и ясни,че все едно са плакати.Ако ли не,знам че в Бачковския манастир може вече да се венчаем,ама утре ще проверя.Уф,много дълъг пост,ама като ми е толкова развълнувано.В интернет няма много информация за този комплекс,но си струва според мен.Успех на всички!

Активен
Страници: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: