Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:33:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136016 пъти)

Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #285 -: юни 04, 2011, 01:54:32 »

Ох, момичета, не че давам зор.... Ама хайде да идва септември вече!!!!  yahoo

goodpost

Активен
Bogi
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #286 -: юни 04, 2011, 12:38:06 »

Моята сватба ще е догодина,защото аз съм много прясно сгодена... yahoo и не ми се иска да бързам.А иначе и аз нямам търпение да идва септември,защото моята най-добра приятелка(която ни е съфорумка)ще прави сватба и аз ще съм шаферка pleasantry,нямам търпение да споделя радостта й в този ден!Миналата година бях кума ,тази година ще съм шаферка,а догодина булка yahoo yahoo yahoo!
P.S.Момичета,искам да изкажа благодарността си към всички вас за ценните съвети,макар и за кратко време от както съм тук научих доста полезни неща! good
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: юни 04, 2011, 16:29:12 »

Момичета, да се похваля, вече си поръчах рокля  danceg обиколихме Асеновград, честно да ви кажа това, което има е под всякаква критика- много кич, много камъни, много бродерии, много обем, но намерих три модела, които успях да премеря smile в крайна сметка си поръчах модел на "Аз и ти"- Смолян, от магазин "Милениум", цвят шампанско, плата е тафта, много лека и удобна за ходене рокля smile Това беше първата рокля, която премерих и като си се познавам, бях убедена, че нея ще си взема, но все пак трябваше да се видят и други. Не съжалявам, защото като видях за какъв кич става въпрос, просто нямам думи. Има тук- там по една две бройки хубави и това е, но определено е по-лесно, ако човек знае точно какво търси! Успех и на другите булки и да ви предупредя всички септемврийски булки да започвате обиколките, защото август месец повечето са в отпуск и нямате много време. Около месец е времето за изработка.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: юни 04, 2011, 22:46:04 »

Адвокат, честито!
Препоръчайте ми хубава, надеждна и евтина маникюристка. Може да се наложи да слагае и гел bad.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #289 -: юни 05, 2011, 00:06:28 »

Момичета, да се похваля, вече си поръчах рокля  danceg обиколихме Асеновград, честно да ви кажа това, което има е под всякаква критика- много кич, много камъни, много бродерии, много обем, но намерих три модела, които успях да премеря smile в крайна сметка си поръчах модел на "Аз и ти"- Смолян, от магазин "Милениум", цвят шампанско, плата е тафта, много лека и удобна за ходене рокля smile Това беше първата рокля, която премерих и като си се познавам, бях убедена, че нея ще си взема, но все пак трябваше да се видят и други. Не съжалявам, защото като видях за какъв кич става въпрос, просто нямам думи. Има тук- там по една две бройки хубави и това е, но определено е по-лесно, ако човек знае точно какво търси! Успех и на другите булки и да ви предупредя всички септемврийски булки да започвате обиколките, защото август месец повечето са в отпуск и нямате много време. Около месец е времето за изработка.

Айде честито тогава! smile Аз затова си взех моята рокля от рано за да ми е спокойно!
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #290 -: юни 05, 2011, 00:43:49 »

lawyer, честито за роклята  Bravo
Само където сега малко ме постресна... Аз преди седмица за първи път мерих рокля в Принцес в капана. Жените там бяха изключително любезни и наистина си разбираха от работата. Мерих 2-3 модела, но не бяха мой размер, а и бяха рокли за проби само. Въпреки че се харесах в кройката, искам да се видя и в още нещо.
Сега обаче с тези си думи за Асеновград малко ме стресна... Аз съм чувала, че роклите там са направени от материя като от мушама за покривка, но не вярвах, че е истина... А и честно казано аз също не харесвам дантелки, камъначете, пайетки и т.н за сватбена рокля. Май ще е крайно време да се поразходя до там. Ще си ги запиша магазина и марката, които споменаваш, за да знам какво да търся конкретно. Благодаря за инфото!
posum, аз бих ти препоръчала една маникюристка в Капана в салон Селена, пада се в уличката зад халите, пресечката на Бътерфлайа.Там са два, този е малко по-вътрешен. Ако не се лъжа така се казваше. Аз съм ходила при нея доста пъти, но аз съм малко традиционалист и залагам все на френския маникюр. Харесва ми, че лентичката сребристата над бялата ивица ми я прави супер тънка, а и декорациите й също ми харесват. Знам, че работи с някакъв нов гел, който бил супер щадящ нокътната плочка, но лично аз не съм си слагала.
Bogi , ами хайде и тук да ти честитя за пореден път годежа, скъпа приятелко!  kiss2 И... то стана ясно май кой ще хване букета на моята сватба! blum
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: юни 05, 2011, 08:21:38 »

azad86, какво да ти кажа... нямам идея защо излагат само такива рокли в Асеновград, но е факт! Явно това се търси  crazy иначе навсякъде ме посрещаха с фразата, че модела, който искам е много специален и е за поръчка, как можели да ушият всичко, което им покажа на снимка. Да, ама аз исках да се видя в готов вариант, иначе шивачки бол и ако трябваше да шия, щях да отида в Принцес или при жената, от която си купих роклята за кумуването. Имай предвид, че в Милениум също няма много избор (по моя преценка) отново са камъни и прочие и мисля, че имаше точно една- две рокли, които са по различни. Много зависи и какво търсиш, ако искаш от тези правите рокли, тип "гръцка богиня" има доста, на много места са изложени и ще си намериш, но от другите "тип принцеса" са ужасни изложените! Затова е най-добре с определен модел, за да знаете какво търсите, иначе на третия магазин ще ви заболи главата lol Аз ще кача моята, само да стане готова smile Иначе, цената с булото беше 535 лв., което е доста под цената, която си отпуснах за рокля  danceg така, че търпение и обикаляйте, не се знае откъде ще изскочи вашата рокля! А сега напред за обувки и бижута!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #292 -: юни 05, 2011, 08:54:50 »

Забравих, има снимка на същия модел, само че на известен дизайнер. Моята е точно такава, само където тафтата не е толкова лъскава и пак е с лек шлеиф отзад:
http://www.morilee.com/bridals/voyage/6507
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: юни 05, 2011, 11:01:44 »

posum, аз бих ти препоръчала една маникюристка в Капана в салон Селена, пада се в уличката зад халите, пресечката на Бътерфлайа.Там са два, този е малко по-вътрешен. Ако не се лъжа така се казваше. Аз съм ходила при нея доста пъти, но аз съм малко традиционалист и залагам все на френския маникюр. Харесва ми, че лентичката сребристата над бялата ивица ми я прави супер тънка, а и декорациите й също ми харесват. Знам, че работи с някакъв нов гел, който бил супер щадящ нокътната плочка, но лично аз не съм си слагала.
Да, сетих се, благодаря. Там ходя на козметик.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #294 -: юни 05, 2011, 14:04:17 »

Забравих, има снимка на същия модел, само че на известен дизайнер. Моята е точно такава, само където тафтата не е толкова лъскава и пак е с лек шлеиф отзад:
http://www.morilee.com/bridals/voyage/6507

Много ти е хубава роклята!Всичките модели на Мори лее са страхотни,затова и моята рокля е от там! yahoo И най-хубавото е,че техните "принцески" модели не са с обръч.Единственото,което малко ме притеснява обаче е,че моя шлейф е доста дълъг и не знам как ще ходя.Иначе после се прикачва отказ и роклята става още по-богата.Ти с твоя как ще процедираш?Мен дори ми беше минало през ума да го отрежа,ама майка ми ми вика,че щяла да се загуби красотата на  роклята. angry
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: юни 05, 2011, 16:48:17 »

Hypnose, моята е такъв модел, но е изработен от модна къща "Аз и ти", но понеже нямат сайт, затова качих този на morilee. Иначе са едно към едно. Моят шлейф да ти кажа не е много дълъг и като пробвах роклята ми беше супер удобна, изобщо съм нямала проблем, затова и не съм мислила по този въпрос. Другото, което е, че моята рокля има вариант да се маха най-долната част и става къса, много е интересна smile като си я взема готова, ще кача повече снимки! Ти твоята откъде я поръча?
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #296 -: юни 05, 2011, 17:33:20 »

lawyer,ще чакам с нетърпение снимките!Не съм виждала до сега рокля,която да става и къса и ще ми бъде интересно!Шлейфа ти прихваща ли се отзад или е толкова къс,че няма да има нужда?А моята рокля не съм я поръчвала,взех я готова директно от магазина на Мори лее.Там имаше най-различни номера от почти всеки модел.Естествено моята ми хареса най-много от всички,които премерих,а и ми стоеше най-добре,та облякох я,"заспа ми" и я купих!Аз не съм обикаляла по други булченски салони,бях решила,че роклята ми ще бъде тази марка,а като видях роклите на живо вече бях не 100,ами 1000% сигурна в това!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #297 -: юни 05, 2011, 20:57:05 »

Браво, честито Hypnose, от това по-хубаво няма да я видиш и да кажеш това е моята рокля. При мен се получи същото, но реших, че трябва да обиколя и да меря и други, защото един път се женя, което обаче беше безмислено, защото пак се върнах към първия си вариант smile иначе шлейфа ми не се прихваща, защото е къс и няма смисъл, просто е като този на снимката, към която дадох линк! След няколко дена тръгвам за обувки и ще споделям впечатления и за тях, мисля си, че ще дооста трудно с тази част sad
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: юни 06, 2011, 07:05:11 »

Да ти кажа, аз още не съм ходила специално да търся обувки, но онзи ден минах по главната (малката, срещу около халите) и имаше доста модели, които ми хванаха окото. То, предполагам, зависи и какви търсиш, защото аз си падам по по-височки и с разни панделки, та имаше няколко такива и даже си помислих, че ще ми е лесно да си намеря и тук ( мислих да поръчвам от е-бей). Харесах едни в Паола Ботичели и в един магазин някъде отсреща. Обаче бях на сватба  в събота и реших окончателно, че ще ми трябват и някви нисички. По принцип не ме притесняват високите токчета, постоянно съм на такива, обаче в събота бях на сватба и аз не издържах цяла вечер, не мога да си представя булката. Така че, ще взимам и някви нисички.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: юни 06, 2011, 08:57:38 »

pink_panther, определено ще са с ток и ще са високи  danceg проблема е само да нацеля точния цвят, защото роклята ми е много особено шампанско и незнам  crazy в краен случай от магазина, от който си я поръчах работят с някаква фирма, която изработва обувки по поръчка и могат да ги направят точно от същия плат, от който е и роклята smile така, че има и резервен вариант! Иначе, в е-бей има невероятни обувки за булките (и не само), но не бих рискувала!
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: