Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:28:49

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136012 пъти)

Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #270 -: юни 02, 2011, 00:35:33 »

Ритуалните чаши са необходими само за ритуалната зала, да. В ресторанта също се пие шампанско, но от други чаши, които после се чупят на пода - обсъдете го дали те ще ви ги предоставят или вие да си купите някакви евтини за целта. Също така реших, че няма да имам чанта - едната ръка ще ми трябва, за да държа букет, другата - за да си повдигам полите на роклята докато пристъпвам, с третата ще се държа за младоженеца и четвърта за чанта нямам  laugh Всички дреболийки, които не смятам да са много, ще ги пъхна в чантата на кумата и на майка ми, които така или иначе през цялото време са с мен. А и ще си оставим някакъв багаж в хотелската стая, така че винаги мога да изприпкам до нея за нещо по-сериозно.
За Сара Трейд - ние купихме от там халките си, златото изглежда много добре. Като влезеш в сайта и си харесаш модел, цената излиза и можеш да изчислиш колко лв на грам излиза. Доскоро имаха и някакъв процент отстъпка, да не говорим, че имат възможно най-голям избор на модели халки.
За рокличката на шаферката - няма установено правило - ако можеш да я поемеш като разход, я купуваш, ако не - майка й ще я купи. Аз, за съжаление, не мога да си позволя да купя роклите на 4-те ми шаферки и съм им го казала, като съответно не бих се обидила, ако някоя от тях ми откаже да си купува специална рокля за моята сватба и да ми бъде шаферка.

Благодаря ти и тук за инфото! smile Сега като се замислих върху това,което си написала,мисля и аз да нямам чанта.Иначе само ще се чудя къде да я подмятам,а наистина няма да имам свободни ръце.Добре,че ми спомена за втория комплект чаши,това не го знаех.А багажа в хотелската стая кога ще си го оставиш?Говорила ли си по този въпрос с управителката?Най-удобно би било това да стане преди започването на сватбата.Относно шаферската рокличка,много ми е неудобно да питам,но и аз няма да имам възможност.А халките в Сара трейд на живо по-хубави ли са отколкото в каталога?

Garfield,ще чакам с нетърпение да споделиш впечатленията си!Моля те,попитай ги за колко време най-бързо могат да изпълнят дадена поръчка,че ние няма да имаме много време!
Активен
Bogi
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #271 -: юни 02, 2011, 13:29:36 »

Здравейте момичета!От доста време следя форума и искам да изкажа благодарности за хубавите съвети. Bravo
Нашата сватба ще е догодина и още не сме се спрели на ресторант и точно в тази връзка ви пиша,искам да ви помоля да споделите мнението си за ресторант Екзотик.Търся из нета някаква информация от изминали сватби,но нищо не намирам huhhuh.gif Моля,ако има някой,присъствал на сватба там да сподели наблюденията си.Благодаря ви много и се извинявам,ако съм постнала в грешна тема!
« Последна редакция: юни 02, 2011, 13:49:15 от Bogi » Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #272 -: юни 02, 2011, 13:49:35 »

Hypnose, сега пък аз отсъствах няколко дни и не можах да пиша. :)Така... значи чаши украсени в цвят шампанско има, и то доста разновидности. Разбрах от една приятелка, че някъде в Кичука до кино Въстаник имало някакъв магазин за ръчно рисувани чаши и бутилка Шампанско. Тя много ги похвали, но аз не съм ги виждала. Комплектът чашите и шампанското били около 70 лева. Магазинът бил само за такива неща. Ако мина тия дни, ще дам повече инфо.
     Грамът на златото в момента е около 55 лева. За халки обаче може да се спазариш и за малко по-малко. Аз гледах един сайт onni.bg, в който имаха доста модели. Ако си харесаш модел, няма да е проблем да ти изработят по поръчка и не отнема много време. До 3-4 дни са готови. Халките са в различна ширина 5-7 мм. Двете в зависимост от желанията са около 12-13 грама.
     Аз също съм в ритуалната зала в Стария град. Часът ми е за 16 и 30. Иначе църковен брак няма да правим, защото по арменския календар е Кръстовден и не можело да се правят венчавки в този ден:(
За гримьор и фризьор още не съм мислила. По форумите четох добри отзиви за салон Харем и Бюти форевър, но още не мога да преценя...
     За автомобил ще разпитам и ще ти пиша. Ще разгледам и за ретро автомобилите, че и те доста ми харесват smile Ако все пак се спреш на някой модел, кажи. Аз ще мога да дами информация след 12-ти, защото заминавам на екскурзия в неделя.
    И аз смятам, че не е нужно да купуваш ти роклята за шаферката. Аз също ще имам малка шаферка и майка й ще й купи рокличката.
   За подаръци... аз харесах една кутийка с формата на сърце, която се пълни с бонбонки, овързана е с някакви панделки и струваше около 2 лева. Гледах я в един магазин до гражданското.Хубавото е, че може да подариш по една на семейство. На мен ми се струва глупаво 4-ма човека да се приберат с 4 кутийки. Другият вариант, за който мислех е от онези ръчно рисувани шишенца с пожелания вътре.

nik_neik, Аз ангажирах ди джей Миро. Аз съм ходила на няколко празненства, на които е водил и бях много доволна. Не прекалява със стиловете, не изпада в крайности, а и ми харесва, че не се намесва успоредно с песните с някакви реплики. А също ми прави добро впечатление, че винаги е добре облечен, което е едно уважение към младоженците. Не да ми дойде по дънки и маратонки на сватбата. Но все пак това е въпрос на вкус. Така че изборът е изцяло твой.
« Последна редакция: юни 02, 2011, 13:53:21 от azad86 » Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #273 -: юни 02, 2011, 13:57:13 »

azad86,часа за гражданското кога си го запази ти?На мен ми бяха казали,че по-рано от 17 часа нямат по принцип часове.
Активен
Minion
Любопитен
*

« Отговор #274 -: юни 02, 2011, 14:06:20 »

Хм.. няма как да нямат часове. На мен ми казаха, че последния е в 17 часа. Аз си запазих часа още март, но в последствие видях, че е объркан, вместо 16 и 30 ме бяха записали за 11 часа. Добре, че го видях на време.Ти нали ще бъдеш в ритуалната зала, няма да правиш изнесен ритуал?
« Последна редакция: юни 02, 2011, 14:09:27 от azad86 » Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #275 -: юни 02, 2011, 14:26:41 »

Моят час в това Гражданско е в 16.00, така че нещо не сте се разбрали. Относно багажа в хотела - ще импровизирам, така или иначе в колите трябва да имам една чанта за Гражданско, една за църквата, една за ресторанта и една за хотелската стая - надлежно етикетирани и подредени  girl_wink Предполагам, че по време на welcome drink-a, когато пренасят цветята от младоженската кола на младоженската маса в ресторанта, ще помоля някого да занесе въпросната чанта в стаята. Халките на Сара Трейд определено са по-хубаво в действителност, отколкото на сайта - нашия модел изобщо не бих му обърнала внимание на сайта.
mimi84, не знам за кого намекваш, че "коментират и препоръчват само 3-4 имена с цел реклама или антиреклама и нарочно се пренебрегват имена на още други по-добри DJ които също са професионалисти и се занимават с водене по сватби и като стане въпрос за името на други DJ на мнозинството от регистриралите да изтъкват своето им става неприятно", но досега не съм срещнала подобно нещо тук. Ние няма да ползваме агенция за украса, нищо не мога да кажа за Аврора - само един път се срещнах с тях и ми направи впечатление, че ми предложиха видео оператор на по-висока цена, от тази, която той беше определил.
Активен
nik_neik
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #276 -: юни 02, 2011, 15:37:23 »

Препоръчайте моля ДЖ различни от ДЖ Миро и Дидо, ДЖ Алекси, Дж Венци и ДЖ Майли, защоте те просто са заети  sad
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #277 -: юни 02, 2011, 18:02:03 »

... не сме се спрели на ресторант и точно в тази връзка ви пиша,искам да ви помоля да споделите мнението си за ресторант Екзотик.
Когато запазвахме нашия, така и не стигнахме до Екзотик. Не съжалявам, защото от снимките виждам, че е с теракот/гранитогрес на пода и метални колини, което лично на мен ми стои студено и неуютно.
Иначе преди няколко седмици (наточно не споменавам точна дата) съседи бяха на сватба там и казаха, че салатата била увяхнала, вероятно рязана предния ден, а основното било измръзнало от студ. Moже да е прецедент, а може и да е практика, но аз определено се радвам, че не запазихме там. Съседите са 3 различни семейтва. pleasantry
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #278 -: юни 03, 2011, 07:26:34 »

nik_neik препоръчвам ти Емо Дрехаров и Цецо Топалов, също ми допада ДЖ Аврам, и тримата са много добри според мен
Активен
Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #279 -: юни 03, 2011, 07:46:29 »

Hypnose, ще попитам. smile
А кога е вашата сватба?
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #280 -: юни 03, 2011, 14:35:03 »

Hypnose, ще попитам. smile
А кога е вашата сватба?

Сватбата ни е на 11.09! smile А вашата?
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #281 -: юни 03, 2011, 20:57:30 »

Когато запазвахме нашия, така и не стигнахме до Екзотик. Не съжалявам, защото от снимките виждам, че е с теракот/гранитогрес на пода и метални колини, което лично на мен ми стои студено и неуютно.
Иначе преди няколко седмици (наточно не споменавам точна дата) съседи бяха на сватба там и казаха, че салатата била увяхнала, вероятно рязана предния ден, а основното било измръзнало от студ. Moже да е прецедент, а може и да е практика, но аз определено се радвам, че не запазихме там. Съседите са 3 различни семейтва. pleasantry
Ужас,  girl_impossible Нашата сватба ще е там. Дано да не се получи така, ще трябва предварително с да разговарям с тях на тази тема.  angry
Иначе се влюбихме в прекрасната градина, по-скоро парк с езерце и плуващи патета   pardon, ресторанта има невероятна гледка с огромни панорамни прозорци. Настилката е мокет, има само нещо като дансинг обособено с теракот, и самата обстановка много се различава от тази на снимките. Просто трябва да се види и аз по снимките не го харесах, даже още като ги видя тея снимки и ми става някво гадно, но в интерес на истината е много уютен ресторанта, много светъл и просторен. Досега обслужването винаги е било на ниво, дано да е така и в деня на сватбата! Много се надявам.  huhhuh.gif

Активен
Bogi
Новак
*
Публикации: 16

« Отговор #282 -: юни 03, 2011, 21:21:59 »

:)И на мен много ми хареса ресторанта и гледката ,а за езерцето....нямам думи...страхотна красота е good,но тъй като аз имам още много време до сватбата засега само оглеждам за най-подходящото място.Твоята сватба кога е?
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #283 -: юни 03, 2011, 23:29:08 »

На 25.09 smile
Аз и на лични те питах, но кога вашата сватба?
Активен
Minion
Любопитен
*

« Отговор #284 -: юни 04, 2011, 01:41:42 »

Ох, момичета, не че давам зор.... Ама хайде да идва септември вече!!!!  yahoo
Активен
Страници: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: