Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:46:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136302 пъти)

Garfield
Ентусиаст
**
Публикации: 128

« Отговор #255 -: май 31, 2011, 07:24:03 »

Момичета, знаете ли къде в Пловдив могат да се намерят кристални чаши, подходящи за сватбата?
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #256 -: май 31, 2011, 09:02:37 »

mimi84, за Аврора нямам никакви отзиви. Ако получиш някаква информация, ще се радвам да споделиш, че и аз съм в процес на търсене на агенция  huhhuh.gif

Garfield, какво имаш предвид под
кристални чаши, подходящи за сватбата?
Ако правилно те разбирам, сватбени чаши можеш да намериш в почти вски сватбен магазин. Скоро минавах през Принцес (в капана) и там ми допаднаха няколко варианта.  blush
Активен
soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #257 -: май 31, 2011, 09:14:11 »

Кристални сватбени чаши мисля, че имаше в един магазин на главната, в който точно само кристални работи продават. Някъде малко след Каменица се намира от дясно като се върви по посока на Джумаята.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #258 -: май 31, 2011, 09:22:15 »

За девойките в Лайпциг: наистина се предлага нова услуга - украса на ресторанта, включваща украса младоженска маса, украса маси на гости, балони, сърца и т.н. Май цветовете са само златно и лилаво, цените са много достъпни.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #259 -: май 31, 2011, 09:34:01 »

Garfield , soffyty много правилно те е насочила, аз също предопочетах да си купя кристални чаши , вместо готовите сватбени. Купих ги от магазина на главната, до градската галерия.
Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #260 -: май 31, 2011, 12:16:16 »

Благодаря Ви.
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #261 -: май 31, 2011, 12:52:51 »

Май съм се изказала неподготвена  badgirl badgirl Моля за извинение! give_rose
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #262 -: май 31, 2011, 13:00:48 »

Barborana, не знаех, че Принцес предлагат и сватбени чаши, сподели какви са им цените smile
soffyty, виждам, че имаш снимка на профила от сватбата, качи още, ако ти е възможно, понеже видях в галерията, че и твоите цветове са били бяло и лилаво smile
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #263 -: май 31, 2011, 21:14:22 »

Здравейте, момичета! Днес ходих в магазина на центъра за кристалите срещу Екселсиора. Има доста красиви неща. Продават се ритуални чаши 2 бр. между 25-40 лева. Стъклените са около 25 ако не се лъжа. Стават за рисуване отгоре, има избор на модели. Иначе в няколкото магазина, в които съм влизала, цените на чашите са около 40-50 лв.
Активен
soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #264 -: юни 01, 2011, 00:05:52 »

В магазина, от който аз си взех чашите са от 15 лв. до към 30 и нещо-40. Тези от 15 са изчистени и също стават, ако искаш да рисуваш върху тях.
Но на тея цени едва ли са кристални според мен. Кристалните би трябвало да са доста по-скъпи. Аз не съм си търсила кристални, но от четене по форуми се ориентирах, че комлекта започка от 80-90 лв. минимум.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #265 -: юни 01, 2011, 00:46:02 »

Здравейте и от мен!Тия дни нямах много време за писане.Иначе с приготовленията по сватбата напредвам!До тук сме си капарирали ритуалната зала,църквата,ресторанта,ди джей и водеща.Даже вече си имам и рокля.Днес ходих пак да си я видя и е просто страхотна! yahoo Много съм щастлива!Сега ще търся обувки,а за чантичка се чудих дали изобщо ми трябва?!Вие как мислите?Остана ни също така да се спрем на фотограф и видеооператор и да ги запазим.Все още се чудя и какви подаръчета за гостите да изберем.

Имам един въпрос....Иска ми се да поканя на мои роднини,които ще присъстват на сватбата,дъщеричката за шаферка.Аз ли трябва да й купя рокличката?

lawyer,честити покани,много са хубави!

azad86,да,в крайна сметка се спряхме на Лайпциг.Аз съм в ритуалната зала в Стари град.А ти?В коя църква си?А кой ще ти прави грима и косата?Иначе и аз нямам търпение,искам вече да е Септември......Относно виното,според мен бяло.Червено вино се пие зимата.Ще съм ти благодарна ако ме ориентираш в цените на колите.Нямам някакви особени претенции.А като разглеждаше по магазините,случайно видя ли дали има сватбени чаши украсени в цвят шампанско?Доколкото знам чашите са само за ритуалната зала или бъркам?А тия чаши за които казваш,че са 50 лева обикновено стъкло ли са?

Момичета и последен въпрос,каква е цената на златото в момента в Пловдив?Ние мислихме да си вземем халки от Сара трейд,но един приятел,на който пратихме да разгледа каталога каза,че му се струват доста скъпи.Така ли е?Аз бях останала с впечатлението,че това е магазин със сносни цени.

Активен
Garfield
Ентусиаст
**

« Отговор #266 -: юни 01, 2011, 07:29:30 »

Hypnose,
единственото, което чух за Сара Трейд е, че изработват некачествени продукти. Не знам дали е вярно. Смятам в събота да отида в Раковски и да поразгледам. След това ще споделя впечатления. smile
Активен
nik_neik
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #267 -: юни 01, 2011, 08:03:34 »

Момичета малко променям темата, но я кажете( похвалете ) коя кой ДЖ си е харесала и кой съответно е наела.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #268 -: юни 01, 2011, 08:28:23 »

Аз ще се възползвам от информацията, която сте дали за чашите и ще се разходя до Главната - нищо не ми харесва в булченските магазини, много накичени ми стоят. Ритуалните чаши са необходими само за ритуалната зала, да. В ресторанта също се пие шампанско, но от други чаши, които после се чупят на пода - обсъдете го дали те ще ви ги предоставят или вие да си купите някакви евтини за целта. Също така реших, че няма да имам чанта - едната ръка ще ми трябва, за да държа букет, другата - за да си повдигам полите на роклята докато пристъпвам, с третата ще се държа за младоженеца и четвърта за чанта нямам  laugh Всички дреболийки, които не смятам да са много, ще ги пъхна в чантата на кумата и на майка ми, които така или иначе през цялото време са с мен. А и ще си оставим някакъв багаж в хотелската стая, така че винаги мога да изприпкам до нея за нещо по-сериозно.
За Сара Трейд - ние купихме от там халките си, златото изглежда много добре. Като влезеш в сайта и си харесаш модел, цената излиза и можеш да изчислиш колко лв на грам излиза. Доскоро имаха и някакъв процент отстъпка, да не говорим, че имат възможно най-голям избор на модели халки.
За рокличката на шаферката - няма установено правило - ако можеш да я поемеш като разход, я купуваш, ако не - майка й ще я купи. Аз, за съжаление, не мога да си позволя да купя роклите на 4-те ми шаферки и съм им го казала, като съответно не бих се обидила, ако някоя от тях ми откаже да си купува специална рокля за моята сватба и да ми бъде шаферка. Относно диджеите - на последните 5-6 сватби, на които бяхме, диджей беше все Миро, затова и малко ми е поомръзнал той, иначе се справяше добре. Затова ние се срещнахме и наехме Дидо - колегата му, който също мисля, че ще направи весела сватба. Това, естествено, зависи и от младоженците и гостите, но все пак диджеят е един от най-важните професионалисти на сватбата smile
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #269 -: юни 01, 2011, 15:22:46 »

Момичета чашите на Главната са малко по-скъпички. Моята приятелка ми каза, че същите чаши и още по-голямо разнообразие има по магазините в Асеновград и другата седмица смятам да ходим да обикаляме да видим как са цените и какво ще си харесаме smile
Относно DJ ние се спряхме от препоръка на DJ Ar G. много ни хареса на срещата и го наехме веднага. Човека е професионалист а дали ще стане сватбата забавна си зависи от настроението на тези които сме поканили за гости, най-важното е на нас да ни хареса защото плащаме ние smile Аз съм присъствала на 2 сватби на които DJ беше DJ Miro (ot DJ Miro i Dido -тези с рекламите по рейсовете на градския транспорт) Емии изобщо Миро не ми хареса като DJ! sad едно и също и на двете сватби и нищо интересно.. Другия му колега Дидо не съм го виждала как се справя на сватба, но както казах Миро не ми хареса и си избрах друг DJ и не от форума понеже тук прави впечатление се коментират и препоръчват само 3-4 имена с цел реклама или антиреклама и нарочно се пренебрегват имена на още други по-добри DJ които също са професионалисти и се занимават с водене по сватби и като стане въпрос за името на други DJ на мнозинството от регистриралите да изтъкват своето им става неприятно. Същото е и с видеооператорите,фотографите, агенциите и тн. Момичета никоя от вас ли не е ползвала т.г. конкретно услугите или ще ползва сватбена агенция "Аврора" да сподели как е и как са цените?
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: