Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:56:33
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 136319 пъти)
Garfield
Ентусиаст
Публикации: 128
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #255 -:
май 31, 2011, 07:24:03 »
Момичета, знаете ли къде в Пловдив могат да се намерят кристални чаши, подходящи за сватбата?
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #256 -:
май 31, 2011, 09:02:37 »
mimi84
, за Аврора нямам никакви отзиви. Ако получиш някаква информация, ще се радвам да споделиш, че и аз съм в процес на търсене на агенция
Garfield
, какво имаш предвид под
Цитат на: Garfield в май 31, 2011, 07:24:03
кристални чаши, подходящи за сватбата?
Ако правилно те разбирам, сватбени чаши можеш да намериш в почти вски сватбен магазин. Скоро минавах през Принцес (в капана) и там ми допаднаха няколко варианта.
Активен
soffyty
Любопитен
«
Отговор #257 -:
май 31, 2011, 09:14:11 »
Кристални сватбени чаши мисля, че имаше в един магазин на главната, в който точно само кристални работи продават. Някъде малко след Каменица се намира от дясно като се върви по посока на Джумаята.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #258 -:
май 31, 2011, 09:22:15 »
За девойките в Лайпциг: наистина се предлага нова услуга - украса на ресторанта, включваща украса младоженска маса, украса маси на гости, балони, сърца и т.н. Май цветовете са само златно и лилаво, цените са много достъпни.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648
«
Отговор #259 -:
май 31, 2011, 09:34:01 »
Garfield , soffyty много правилно те е насочила, аз също предопочетах да си купя кристални чаши , вместо готовите сватбени. Купих ги от магазина на главната, до градската галерия.
Активен
Garfield
Ентусиаст
«
Отговор #260 -:
май 31, 2011, 12:16:16 »
Благодаря Ви.
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #261 -:
май 31, 2011, 12:52:51 »
Май съм се изказала неподготвена
Моля за извинение!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #262 -:
май 31, 2011, 13:00:48 »
Barborana, не знаех, че Принцес предлагат и сватбени чаши, сподели какви са им цените
soffyty, виждам, че имаш снимка на профила от сватбата, качи още, ако ти е възможно, понеже видях в галерията, че и твоите цветове са били бяло и лилаво
Активен
Minion
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #263 -:
май 31, 2011, 21:14:22 »
Здравейте, момичета! Днес ходих в магазина на центъра за кристалите срещу Екселсиора. Има доста красиви неща. Продават се ритуални чаши 2 бр. между 25-40 лева. Стъклените са около 25 ако не се лъжа. Стават за рисуване отгоре, има избор на модели. Иначе в няколкото магазина, в които съм влизала, цените на чашите са около 40-50 лв.
Активен
soffyty
Любопитен
«
Отговор #264 -:
юни 01, 2011, 00:05:52 »
В магазина, от който аз си взех чашите са от 15 лв. до към 30 и нещо-40. Тези от 15 са изчистени и също стават, ако искаш да рисуваш върху тях.
Но на тея цени едва ли са кристални според мен. Кристалните би трябвало да са доста по-скъпи. Аз не съм си търсила кристални, но от четене по форуми се ориентирах, че комлекта започка от 80-90 лв. минимум.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
Публикации: 126
«
Отговор #265 -:
юни 01, 2011, 00:46:02 »
Здравейте и от мен!Тия дни нямах много време за писане.Иначе с приготовленията по сватбата напредвам!До тук сме си капарирали ритуалната зала,църквата,ресторанта,ди джей и водеща.Даже вече си имам и рокля.Днес ходих пак да си я видя и е просто страхотна!
Много съм щастлива!Сега ще търся обувки,а за чантичка се чудих дали изобщо ми трябва?!Вие как мислите?Остана ни също така да се спрем на фотограф и видеооператор и да ги запазим.Все още се чудя и какви подаръчета за гостите да изберем.
Имам един въпрос....Иска ми се да поканя на мои роднини,които ще присъстват на сватбата,дъщеричката за шаферка.Аз ли трябва да й купя рокличката?
lawyer
,честити покани,много са хубави!
azad86
,да,в крайна сметка се спряхме на Лайпциг.Аз съм в ритуалната зала в Стари град.А ти?В коя църква си?А кой ще ти прави грима и косата?Иначе и аз нямам търпение,искам вече да е Септември......Относно виното,според мен бяло.Червено вино се пие зимата.Ще съм ти благодарна ако ме ориентираш в цените на колите.Нямам някакви особени претенции.А като разглеждаше по магазините,случайно видя ли дали има сватбени чаши украсени в цвят шампанско?Доколкото знам чашите са само за ритуалната зала или бъркам?А тия чаши за които казваш,че са 50 лева обикновено стъкло ли са?
Момичета и последен въпрос,каква е цената на златото в момента в Пловдив?Ние мислихме да си вземем халки от Сара трейд,но един приятел,на който пратихме да разгледа каталога каза,че му се струват доста скъпи.Така ли е?Аз бях останала с впечатлението,че това е магазин със сносни цени.
Активен
Garfield
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
юни 01, 2011, 07:29:30 »
Hypnose,
единственото, което чух за Сара Трейд е, че изработват некачествени продукти. Не знам дали е вярно. Смятам в събота да отида в Раковски и да поразгледам. След това ще споделя впечатления.
Активен
nik_neik
Регистриран
Публикации: 3
«
Отговор #267 -:
юни 01, 2011, 08:03:34 »
Момичета малко променям темата, но я кажете( похвалете ) коя кой ДЖ си е харесала и кой съответно е наела.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #268 -:
юни 01, 2011, 08:28:23 »
Аз ще се възползвам от информацията, която сте дали за чашите и ще се разходя до Главната - нищо не ми харесва в булченските магазини, много накичени ми стоят. Ритуалните чаши са необходими само за ритуалната зала, да. В ресторанта също се пие шампанско, но от други чаши, които после се чупят на пода - обсъдете го дали те ще ви ги предоставят или вие да си купите някакви евтини за целта. Също така реших, че няма да имам чанта - едната ръка ще ми трябва, за да държа букет, другата - за да си повдигам полите на роклята докато пристъпвам, с третата ще се държа за младоженеца и четвърта за чанта нямам
Всички дреболийки, които не смятам да са много, ще ги пъхна в чантата на кумата и на майка ми, които така или иначе през цялото време са с мен. А и ще си оставим някакъв багаж в хотелската стая, така че винаги мога да изприпкам до нея за нещо по-сериозно.
За Сара Трейд - ние купихме от там халките си, златото изглежда много добре. Като влезеш в сайта и си харесаш модел, цената излиза и можеш да изчислиш колко лв на грам излиза. Доскоро имаха и някакъв процент отстъпка, да не говорим, че имат възможно най-голям избор на модели халки.
За рокличката на шаферката - няма установено правило - ако можеш да я поемеш като разход, я купуваш, ако не - майка й ще я купи. Аз, за съжаление, не мога да си позволя да купя роклите на 4-те ми шаферки и съм им го казала, като съответно не бих се обидила, ако някоя от тях ми откаже да си купува специална рокля за моята сватба и да ми бъде шаферка. Относно диджеите - на последните 5-6 сватби, на които бяхме, диджей беше все Миро, затова и малко ми е поомръзнал той, иначе се справяше добре. Затова ние се срещнахме и наехме Дидо - колегата му, който също мисля, че ще направи весела сватба. Това, естествено, зависи и от младоженците и гостите, но все пак диджеят е един от най-важните професионалисти на сватбата
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #269 -:
юни 01, 2011, 15:22:46 »
Момичета чашите на Главната са малко по-скъпички. Моята приятелка ми каза, че същите чаши и още по-голямо разнообразие има по магазините в Асеновград и другата седмица смятам да ходим да обикаляме да видим как са цените и какво ще си харесаме
Относно DJ ние се спряхме от препоръка на DJ Ar G. много ни хареса на срещата и го наехме веднага. Човека е професионалист а дали ще стане сватбата забавна си зависи от настроението на тези които сме поканили за гости, най-важното е на нас да ни хареса защото плащаме ние
Аз съм присъствала на 2 сватби на които DJ беше DJ Miro (ot DJ Miro i Dido -тези с рекламите по рейсовете на градския транспорт) Емии изобщо Миро не ми хареса като DJ!
едно и също и на двете сватби и нищо интересно.. Другия му колега Дидо не съм го виждала как се справя на сватба, но както казах Миро не ми хареса и си избрах друг DJ и не от форума понеже тук прави впечатление се коментират и препоръчват само 3-4 имена с цел реклама или антиреклама и нарочно се пренебрегват имена на още други по-добри DJ които също са професионалисти и се занимават с водене по сватби и като стане въпрос за името на други DJ на мнозинството от регистриралите да изтъкват своето им става неприятно. Същото е и с видеооператорите,фотографите, агенциите и тн. Момичета никоя от вас ли не е ползвала т.г. конкретно услугите или ще ползва сватбена агенция "Аврора" да сподели как е и как са цените?
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...