Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 23:46:28
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 136303 пъти)
Minion
Любопитен
Публикации: 26
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #240 -:
май 28, 2011, 01:02:46 »
Hypnose, мисля, че няма проблем с пушенето. Ти последно на Лайпциг ли се спря?
В кое гражданско си и за колко часа?
И аз между другото съм като теб, побърках се и искам вече да идва тоя септември!!!
)
За алкохола аз мисля да заложа на вино, ракия и уиски. Виното обаче не знам бяло ли да бъде или червено
За наем на коли... Не мога да ти кажа в момента, защото покрай абитуриентските балове бяха понадули цените и ми казаха да се поинтересувам юни. Ти търсиш ли нещо конкретно? Ако искаш, да се поинтересувам и за теб, няма проблем! Както обичам да казвам, аз съм в творчески отпуски и все не ми стига времето:)))
AnichkaMC, щом мислиш сватбата да е догодина, имаш време да си организираш всичко сама, във форума има много полезни неща. Ако знаеш и какво търсиш, работата е за нула време. Аз така процедирах, сега ми остана само украсата в ресторанта. Тук вече ще използвам услугите на агенция. Санкт Петербург е чудесен избор между другото. До колкото знам кувертите започват от 36 лева. Обслужването и храната са на ниво.
За хотел... аз имах същия проблем, защото моите гости пък са от Шумен и Варна. Препоръчвам ти един малък не много известен хотел близо до църквата Св. Петка (до Амадеуса). Казва се Челси. Мисля, че ще ти предложат добра цена. Стаите не са никак лоши. Аз ще ходя до седмица-две да уговорим някои неща с управителката и ако искаш ще ти кажа какво сме се договорили за цена. Иначе в Норд двойната стая с отстъпка, ако не се лъжа беше 55, в хотел Лайпциг не помня колко ми искаха, но беше повече, започнаха да ми се пазарят като на някакъв бит пазар, изнервих се и изобщо не ми се щеше да се занимавам с тях.
За агенции не мога да кажа нищо, аз още не съм се захванала с това. Гледам само разни снимки на чужди сватби и събирам впечатления. На мен също ми харесва Парфюм, виж и Нина стил, те също предлагат доста оригинални неща. За цени на украси и т.н. не мога да те ориентирам, защото и аз не съм се интересувала още.
За организирането...няма да имаш проблем, където и да си. Аз повечето време отсъствам от Пловдив и контактувах с хората по мейла. Само за запазванто на датата за църквата и гражданското ще ти трябва съдействие от някой тук, но пък ако си идваш скоро за някой празник, нищо не пречи да си ги запазиш от сега.
Ако те интересува още нещо питай
«
Последна редакция: май 28, 2011, 01:14:34 от azad86
»
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #241 -:
май 28, 2011, 04:08:50 »
Още в понеделник смятам да отида в Лайпциг, да видя новата украса, която предлагат и да попитам за пушенето, после ще ви дам информация
Аз смених декораторката, надявам се за добро! Относно алкохола - ще имаме ракия, уиски, водка, бяло и червено вино. Колебая се за бира, може би по-скоро не. По принцип на летните сватби много върви бялото вино, съветвам ви то да има силен превес над червеното. През февруари бях на разузнаване и в Санкт Петербург, сега ще ви систематизирам инфото: куверт минимум 35 лв, който задължително трябва да включва 100 гр. твърд алкохол, 1/2 бут. вино, 1 безалкох., 500 мл вода. Торта и мезета не могат да се внасят. Такса за внасяне на други неща - 1 лв/човек. Залата е на ваше разположение до 23.30, след това се плаща 90 лв/час. За нашата дата беше зает, така че не сме разпитвали повече.
Миналата година приятели си организираха цялата сватба от чужбина чрез имейли и интернет, като бяха тук за около 2 седмици през годината и след това още 2 преди самата сватба, така че не е невъзможно. Разбира се, трябва да имаш и хора, които да ти движат някои неща оттук.
«
Последна редакция: май 28, 2011, 04:19:20 от once_upon_a_time
»
Активен
margo_pld
Новак
Публикации: 9
«
Отговор #242 -:
май 28, 2011, 10:28:24 »
Здравейте и от мен!!!От още една септемврийска булка
И ние сме на 3.09
Вече доста взех да се вълнувам покрай приготовленията! Ние ще сме в Сватбен дом Водолей там ще бъде изнесения ритуал от общ.Родопи(100 лв ми казаха) в 18.30,църквата ни е Св.Константин и Елена стария град(165 лв. с хор,камбани,но без украса,то и без това църквата си е достатъчно красива) в 17.00,където ще ни е и фотосесията с фотографа Николай Попов (много съм доволна,смених си датата заради него,защото беше зает) и видео-оператора Илко Славчев!Моята милост ще я извеждат оркесър Етно ритъм(тъпан,акордеон,гайда),тортата ще е от Сладък Рай!Това е сигурното за сега
Сега съм в търсене на DJ,може да споделите мнение и опит!
Приятен ден на всички!!!
Активен
Teroni
Регистриран
Публикации: 1
«
Отговор #243 -:
май 28, 2011, 11:23:57 »
Здравейте, мили момичета.
Чета ви от известно време покрай приготовленията за сватбата ни, но сега наистина имам нужда от помощта ви!
Много искаме да си намерим струнен квартет (или трио, в краен случай и на двойка цигулки ще се съгласим), които да свирят в рамките на 1 час по време на уелкъм дринка, снимките с гостите и приемането на поздравления и подаръци. Изпитваме големи трудности с намирането на такива музиканти, които да свирят класическа музика. Проверихме известните Квартет Интро, но хонорарът им за 1 час програма, ни идва доста солен...
Моля, ако някой има координати или идеи къде и как може да намерим такъв класически струнен квартет, ще бъда особено благодарна!
«
Последна редакция: май 28, 2011, 13:02:29 от Teroni
»
Активен
veninceto
Сватбар
«
Отговор #244 -:
май 28, 2011, 11:33:54 »
Teroni, съветвам те да попиташ DJ Aлекси. Той е учил в музикалното и ги познава всички
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251
«
Отговор #245 -:
май 28, 2011, 12:49:18 »
margo_pld
, браво на вас! Доста сте напреднали с организацията!
Ние сме в същата църква, но часа ни е за 16:30ч на 03.09.
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #246 -:
май 28, 2011, 13:13:48 »
Цитат на: Teroni в май 28, 2011, 11:23:57
Много искаме да си намерим струнен квартет (или трио, в краен случай и на двойка цигулки ще се съгласим), които да свирят в рамките на 1 час по време на уелкъм дринка, снимките с гостите и приемането на поздравления и подаръци. Изпитваме големи трудности с намирането на такива музиканти, които да свирят класическа музика. Проверихме известните Квартет Интро, но хонорарът им за 1 час програма, ни идва доста солен...
Моля, ако някой има координати или идеи къде и как може да намерим такъв класически струнен квартет, ще бъда особено благодарна!
Тук във форума ми бяха писали едни музиканти, сигурно и на теб ще пишат, но за всеки случай, ще ти препратя съобщението.
Добре дошла иначе при нас! Да си пожелаем един слънчев, топъл и безоблачен септември!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #247 -:
май 28, 2011, 22:43:17 »
Уауу, колко много булки сме станали за септември
аз да се похваля и в тази тема, въпреки, че качих снимки и темата за сватбените покани, но днес си ги получих и съм много доволна от изпълнението, цената и всичко останало. Ателието се казва "Стемац" и е във София, но аз кореспондирах с тях изцяло по скайп и нямах никакви проблеми. Цените им са много ниски (поне за мен) за това, което предлагат- поканата е 1,50 лв., а тейбъл картичката - 0,85 ст.
картона, от който са изработени е перлен, макар, че на снимката малко не си личи.
lila.jpg
(62.76 KB, 600x800 - видяно 292 пъти.)
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #248 -:
май 28, 2011, 22:45:24 »
Ето и тейбъл картичка с номер на маса
.jpg
(33.75 KB, 794x1123 - видяно 289 пъти.)
Активен
pink_panther
Професор
«
Отговор #249 -:
май 28, 2011, 23:21:11 »
Lawyer, ще ми кажеш ли, моля те, дали поръча поканите онлайн. Аз сама ще си правя поканите, но искам за кумовете и родителите да поръчам нещо още по-специално. Много ми харесват вашите покани и ще съм ти благодарна ако ми споделиш откъде са.
Активен
Minion
Любопитен
Публикации: 26
«
Отговор #250 -:
май 29, 2011, 00:10:05 »
lawyer, наистина са много красиви и нежни... Чудесен избор!
Активен
soffyty
Любопитен
«
Отговор #251 -:
май 29, 2011, 10:29:45 »
Да, страхотни покани! Вече има много ателиета, които правят ръчни покани и съответно за кратки срокове. Моите покани също бяха едно магазинче до дома на младоженците и ми ги направиха за 24 часа, понеже аз от туткане много бях закъсняла
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #252 -:
май 29, 2011, 10:31:10 »
Кое е магазинчето?
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #253 -:
май 29, 2011, 18:49:32 »
pink_panther, ателието се казва "Стемац", като напишеш в google, ще ти излезе техния сайт. Там имат избор на покани, тейбъл картички и всякакви неща, като на всичко си има цени. В контакти има записан и скайп за връзка, тъй като са от София и аз по този начин уреждах всичко с тях
сподели с тях точно какво искаш и могат да ти предложат и други варианти, които ги няма в сайта качени, както е моята - претърпя малко промени
като цяло са коректни, работят бързо и качествено, пратиха ми готовите покани и тейбъл картички по Еконт експрес с наложен платеж и всичко беше ок с плащане, доставка и т.н. Изработиха ми ги за две седмици, като мисля, че е възможно и за по-кратък срок, защото ми казаха, че за тях това е забавяне, но мен не ме бъркаше, защото не бързам, така че успех!
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #254 -:
май 29, 2011, 20:36:24 »
Момичета здравейте! Някоя от вас ще ползва ли сватбена агенция "Аврора"?? Какво ви е мнението за нея? Много ми я похвалиха има ли някоя от вас ползвала скоро услугите им и как са цените?
Активен
Страници:
1
...
15
16
[
17
]
18
19
...