Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:39:11

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136241 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #210 -: май 18, 2011, 19:16:26 »

Някой има ли отзиви за Попимони? Хубави ли са им тортите, на какви цени са...? Опитах се да разгледам сайта им, но той пък е в процес на обработка  scratch one-s head
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #211 -: май 18, 2011, 20:01:44 »

Barborana, хубави са тортите им и са вкусни. Можеш да ги посетиш на място и да разгледаш снимки с правени от тях торти за сватби и всякакви поводи. Аз обаче се спрях на Мон Шери. Страхотни са!!!
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: май 18, 2011, 20:50:32 »

Barborana, аз също съм се спряла на Попимони, правят невероятни неща smile можеш да ги намериш във фейсбук, там имат много богата галерия и предполагам ще отговорят на запитване за цена.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: май 18, 2011, 21:50:20 »

Бяхме в МОн Шери, честно казано, съвсем посредствен вкус имат тортите, които опитахме. Не останах впечатлена.

Да се похваля, сдобихме се с гайдар. yahoo
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #214 -: май 18, 2011, 22:05:23 »

Затова казвам, че всичко е въпрос на вкус  smile. Лично на мен от Чочко, Попимони, Скалата и Мон Шери, последните ми допаднаха най-много. Както на вкус, така и като модел, който търсех. Срещнах се лично с Управителя, който ме изтърпя с всичките ми въпроси, капризи и уточнения.
Posum, честито за гайдаря!!  smile
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #215 -: май 19, 2011, 10:11:47 »

Благодаря ви момичета! Попимони ме грабнаха с моделите си (разгледах ги във фейса), но никога не съм ги опитвала. А те имат ли сладкарница или само цех? Цените предполагам са около 2 - 2.5
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #216 -: май 19, 2011, 12:00:30 »

Попимони имат магазин отстрани на халите, точно до салатите на Ретон. Аз лично съм си взимала различни торти от там, но не се впечатлих особено. За това наистина е въпрос на вкус.
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #217 -: май 19, 2011, 12:23:14 »

отстрани на халите е Сладък рай, там са леко залежали нещата, но в сладкарницата в Тракия са много пресни и хубави.
открили са нова сладкарница срещу Училище Алеко константинов, доста са вкусни нещата.
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #218 -: май 19, 2011, 15:27:01 »

Ооо, да, вярно, че беше Сладък рай! Извинете ме за грешката.  blush
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #219 -: май 21, 2011, 02:35:36 »

Момичета,знаете ли как вървят кувертите в Марица и във Виенския павилион и дали стават за малки сватби?Гледах в едно видео Виенския павилион,като основно беше снимат отвън и ми хареса.Работеха и фонтаните,но дали е винаги така?Вътре хубаво ли е и стават ли хубави сватби?Бях чела някъде,че храната е с кетъринг и честно казано се чудя дали всичко ще става навреме и дали ще е топла.

azad86,твоята сватба на 11.09 последно в Новотела ли е и ако да в коя зала?А можеш ли да ми кажеш дали сватбата ви е дневна или вечерна и каква е цената на куверта там?

Много съм разочарована от повечето ни ресторанти,много кич,много шарения. bad Ако се сещате за светъл,луксозен и хубав ресторант,моля помагайте с идеи!
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: май 21, 2011, 23:36:23 »

Ние съвсем скоро ще сме на сватба във Виенския павилион и ще мога да дам по-конкретно мнение. Кувертите им там ще са около 35 лв. Не съм го виждала на живо, но много хубави отзиви съм чувала за там. За съжаление не мога да ти дам някоя идея за такъв ресторант, защото ние така и нищо не отидохме да видим - само Екзотик и Рачич. И веднага капарирахме Екзотик. Рачич би бил страхотен за сватба в градината, но вътре е под всякаква критика.  Иначе така както го описваш ресторанта, веднага се сещам за Резиденцията. И доколкото знам е подходящ за по-малки сватби

Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: май 22, 2011, 18:29:53 »

Да дам отзиви за Чочко.
В магазина на Военна болница момичето, което ни посрещна е мн неориентирано. Върхът беше, когато я попитахме дали тортата ще я транспортират до Марково и тя отговори, че СИГУРНО ще могат Oh my .... Егати.
Парчетата вървят от 2.50 до към 4.50, неоправдано скъпо. Опитахме 4 парчета торти - бяха застояли и сухи.
Тортата няма да е от там.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #222 -: май 23, 2011, 20:04:55 »

Ние май се спряхме на Лайпциг и затова бих искала да помоля момичетата,които вече са резервирали ресторанта да ми дадат малко повече информация!Интересува ме колко време предварително се запазва ресторанта и как точно става това?А ресторанта какво предлага?Предлага ли украса?Гледах,че покривките са жълто-златисти,както и панделките на столовете.А на кое меню се спряхте?Дали ще се съгласят за сватба в голямата зала за 70-80 човека или сме малко?Ако има и други подробности,ще съм благодарна да ги споделите!
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #223 -: май 23, 2011, 22:47:53 »

Ресторантът колкото по-рано го резервираш, толкова по-добре. Ние отидохме в началото на февруари и вече беше зает за датата, която искахме през септември  shok За начало иди да го разгледаш и да говориш със салонната управителка, много е мила, ще ти разясни всичко. Ако решиш там да ти е сватбата, резервирането става с плащане на капаро - при нас 500 лв. Ресторантът предлага украса - калъфи и панделки за столовете, които ги взимаш под наем за около 2 лв/брой и украса на младоженската маса - отново управителката ще ти покаже снимки. Ние засега не сме избирали меню, рано е все още. Ако имаш други въпроси, ще отговаряме - доста момичета сме в Лайпциг, затова побързай - може би няма да е свободен за датата, която искаш ти smile
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #224 -: май 24, 2011, 07:19:28 »

Мерси,once_upon_a_time!А имат ли други цветове покривки и панделки или само тия златистите предлагат?За младоженската маса отделно ли се плаща?Предлагат ли украса като цветя за масите и балони?Много снимки разгледах от сватби там и ми се струва,че осветлението е слабо и е доста тъмно или може би на снимките изглежда така.Ти виждала ли си вечер като се светнат лампите как е?Общо взето нямат много лампи май май.А колко човека ще присъстват на сватбата ви?Мен ме притеснява факта,че ние ще сме 70-80 човека,а ресторанта е за 200.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: