Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:32:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136016 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 12, 2011, 11:03:59 »

Момичета, по моя въпрос с тортата... говорих със сладкарницата и ми казаха, че за да я доставят до Пловдив искат по левче на клиометър  crazy Като сметна, разстоянието Пловдив - София е около 150 км., а цената на тортата е по 3.9 лв. за парче.....за около 150 души.... цената отиде в небето....
Ще се насоча към някой по-евтин вариант  cray
Извинявам се за  Offtopic
Ами честно казано много е.  sad Мисля,че и в Пловдив има достатъчно хубави торти за да си оскъпяваш толкова нещата.  good Tonina кой ви е р-та? Обикновенно само Санк Петербург не разрешават. Всички останали разрешават.
« Последна редакция: май 12, 2011, 11:05:49 от Nina Style » Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #196 -: май 12, 2011, 11:09:46 »

Дааа, и аз мисля че е скъпо... в крайна сметка в Пловдив наистина има много добри сладкарници. Така че, тази отпада като вариант  tease

Мисля, че освен в Санк Петербург, и в Новотела искат да си поръчаш от тях тортата  beating

Забравих да попитам, Eli_P, на коя дата ще е сватбата на приятелката ти? И аз съм в Екзотик  Wink
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #197 -: май 12, 2011, 11:52:21 »

Ами честно казано много е.  sad Мисля,че и в Пловдив има достатъчно хубави торти за да си оскъпяваш толкова нещата.  good Tonina кой ви е р-та? Обикновенно само Санк Петербург не разрешават. Всички останали разрешават.
Nina, в Петър Първи сме. Там още в началото ми бяха казали за торта от тях. В интерес на истината нямам спомен дали е "задължително изискване". Тогава нищо не коментирах, тъй като самата аз не знаех какво ще реша. Ще го обсъдя с тах, дано да нямат нищо против. По принцип цялата ми комуникация с тях досега е в изключително добър тон.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #198 -: май 12, 2011, 14:28:20 »

Дааа, и аз мисля че е скъпо... в крайна сметка в Пловдив наистина има много добри сладкарници. Така че, тази отпада като вариант  tease

Мисля, че освен в Санк Петербург, и в Новотела искат да си поръчаш от тях тортата  beating

Забравих да попитам, Eli_P, на коя дата ще е сватбата на приятелката ти? И аз съм в Екзотик  Wink
Barborana, сватбата ще е на 02.07. А за Лайпциг once_upon съм доволна и нямам забележки,по-назад в темата съм писала доста,да не се повтарям сега,че ще съм банална pardon
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #199 -: май 12, 2011, 20:05:41 »

Tonina,сватбата ви вътре ли ще е или в градината?А по колко ви излизат кувертите?

Момичета,а в Екзотик как вървят кувертите?Правят ли там сватби в градината?Разгледах сайта им,но няма снимки.И последно,хубава ли е градината на Джия бийч,стават ли хубави сватби там и какви са и там цените на кувертите?Извинявам се за многото въпроси! smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 12, 2011, 20:44:05 »

Tonina,сватбата ви вътре ли ще е или в градината?А по колко ви излизат кувертите?

Момичета,а в Екзотик как вървят кувертите?Правят ли там сватби в градината?Разгледах сайта им,но няма снимки.И последно,хубава ли е градината на Джия бийч,стават ли хубави сватби там и какви са и там цените на кувертите?Извинявам се за многото въпроси! smile
В Екзотик-30лв кумерт и Джия Бийч -от 25лв. кумерт не правят сватби навън в градината. Там се правят само изнесени ритуали на вън. За сватба в градина са доста ограничени ресторантите,защото музиката трябва да се намали до 22.30ч. В Екзотик прозорците/панорамни/ се отварят напълно и р-та остава все едно сте навън. Но скоро ще имат една сватба на вън к шатри,но това е изключение по принцип. Може би при повече настояване става. Музиката там няма на кой да пречи.
« Последна редакция: май 12, 2011, 20:48:11 от Nina Style » Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #201 -: май 12, 2011, 21:04:03 »

Нина,ами в Екзотик по принцип няма ли да имат лятото маси вън?Това с шатрите ми допада,но защо казваш,че е изключение?А с какви светлини ще бъде?Имат ли нещо като дансинг или на тревата?А какво включва например такъв куверт от 30лв?Гледах и един друг ресторант пак извън Пловдив,мисля че се казваше Сарай.За него какво ще кажеш?И другия вариант е градината на Резиденцията.От друга страна пък се чудя дали не е по-добре в зала с климатици,че много много не издържам на жега,а началото на септември си е топло.Използвам тука да ти благодаря и за инфото,което ми даде на лична! give_rose

« Последна редакция: май 12, 2011, 21:27:53 от Hypnose » Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 12, 2011, 21:32:13 »

Нина,ами в Екзотик по принцип няма ли да имат лятото маси вън?Това с шатрите ми допада,но защо казваш,че е изключение?А с какви светлини ще бъде?Имат ли нещо като дансинг или на тревата?А какво включва например такъв куверт от 30лв?Гледах и един друг ресторант пак извън Пловдив,мисля че се казваше Сарай.За него какво ще кажеш?И другия вариант е градината на Резиденцията.От друга страна пък се чудя дали не е по-добре в зала с климатици,че много много не издържам на жега,а началото на септември си е топло.Използвам тука да ти благодаря и за инфото,което ми даде на лична! give_rose

П.П.Тонина,на вас колко ви е куверта в Резиденцията?Имат ли много такси?
Не няма специално осветление. Сватбата,която ще бъде навън е с кетърингова фирма за шатрите и осветление и прочие. Няма дансинг обособен,защото много не са съгласни за мероприятия навън. Причината е,че не могат да рискуват с времето,а и разстоянието от р-та до градината е доста голямо за да тичат сервитьорите с поръчките. На езерото само има воден бар и там ще има няколко маси. За куверта не мога да ти кажа какво включва,защото просто не ги помня,а и ги нямам при мен. За Сарай двата ресторанта са хубави,но капацитета е голям. До 200 места и повече. Вън не правят сватби. А и около басейна няма много възможности. Кувертите не са скъпи. Около 25лв са и там.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #203 -: май 12, 2011, 22:05:25 »

Hypnose,
Относно Петър Първи, където ще е нашата сватба, венчавката ще бъде навън, където имат параклис. Според мен това не е градина в истинския смисъл на думата, защото няма толкова трева и не е много голямо. Има малко шадраванче, хубави цветя и е много приятно. Ние не сме много хора - около 70 човека и смятам, че мястото за нас е подходящо. Относно избора на ресторант, при мен например определящо беше,  да има тази атмосфера, която на мен ми допада и не съм се колебала или търсила дълго време мястото. Кувертът естествено варира в зависимост от менюто, което ще се избере. В офертите, които ни предложиха цената варираше от 32.00 до 36.00лв без включен алкохол. Надявам се да съм била полезна smile 
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #204 -: май 12, 2011, 22:26:12 »

Hypnose, знам че Рачич правят сватби на открито.
В интерес на истината, намирам градинските сватби за много интересни, нестандартни и красиви. За нашата също се колебаех дали да не я направим на открито, но се отказах поради:
1. много голям риск се поема с времето (ако вали дъжд или излезе буря, сватбата е обречена на провал). Цялата организация, вкл. и украсата са предвидени за навън и ако се наложи всички гости да се преместят вътре... NO
2. Представих си летните пловдивски нощи пълни с комари и всички насекоми, които ще се съберат около нас в следствие на осветлението....  bad  Girl_hide
3. В повечето ресторанти, градината не е предвидена за подобни неща, в резултат на което няма дансинг и се налага се танцува в тревата, което ще бъде най-големият кошмар на всички дами с токчета  tease
 няма да продължавам, защото поста ми стана много негативен ....
Предварително се извинявам, ако преценката ми е неправилна  badgirl, но поне е теоретично възможна
Пак казвам, сватба на открито в хубаво време за мен е много красива, а и като си представя че ще танцуваме под небето ... но за мен риска си остава голям
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**

« Отговор #205 -: май 13, 2011, 00:04:38 »

Нина,значи варианта с градината на Екзотик отпада.А вътре ми се вижда луксозно,но доста шарено-червено,оранжево,сиво.Или може би на живо не е така фрапиращо?Не знаех,че Сарай имат два ресторанта.По-малкия в какви цветове е,знаеш ли?Галерията на сайта им не ми се отваря.

Tonina,благодаря,наистина всяка информация ми е много полезна!Ти ще използваш ли някаква украса?А ресторанта има ли дансинг?

Barborana,ти направо ми четеш мислите!И мен същите неща ме притесняват.Наистина би било хубаво ако се направи както трябва,но е много рисковано.
Активен
Деница Звездица
Global Moderator
Сватбен ГУРУ
*
Публикации: 863

Dum spiro, spero!

« Отговор #206 -: май 13, 2011, 16:41:32 »

Чудя се само тези които отговарят за този форум,защо не вземат под внимание написаното

Jasminka, има си бутон "Информирай модератор" долу вдясно на всяко мнение. Каквото счетеш за неправилно и извън духа на форума, можеш да докладваш веднага. А тук с тия спорове пак ще се стигне до заключване заради дивотии!

Знаете ли, че в никоя тема вече няма снимки, цени, информация, защото се появяват 5 хиляди скрити фирми и почват да се плюят, карат и изясняват?! Как не ви е срам с примитивните си спорове и нападки да съсипвате едно от малкото добре направени места, на които булки да споделят конкретна информация и да си помагат, а не само да въздишат и постват снимки от google! Всички дърдовковци, които влизате да пишете само за фирми  и да философствате, вместо да сте полезни, сте за банване.  beating beating beating
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #207 -: май 17, 2011, 20:36:08 »

Момичета, какво става? smile Някоя не се ли омъжи вече?smile
Чакам прясна младоженска информация от всякакъв тип:)
Исках да попитам нещо информативно. Каква е средната цена на една сватбена торта да речем от 100 или от 200 парчета? Защото не знам кое е скъпо, кое е евтино и кое е нормално като цена.
Благодаря предварително good
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 17, 2011, 21:06:59 »

Момичета, какво става? smile Някоя не се ли омъжи вече?smile
Чакам прясна младоженска информация от всякакъв тип:)
Исках да попитам нещо информативно. Каква е средната цена на една сватбена торта да речем от 100 или от 200 парчета? Защото не знам кое е скъпо, кое е евтино и кое е нормално като цена.
Благодаря предварително good
От 1.70лв. до 2.20лв.  good
Активен
Minion
Любопитен
*
Публикации: 26

« Отговор #209 -: май 18, 2011, 00:56:18 »

От 1.70лв. до 2.20лв.  good

Благодаря ти много за информацията!  smile
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре