Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:40:53

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136290 пъти)

Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 08, 2011, 16:21:06 »

Момичета,тия дни ми се върти нещо в главата и най-накрая се наканих да ви попитам.Знам,че има доста фирми,които се занимават с кетъринг,но ме интересува по принцип дали предлагат те помещение или става на наш терен?Иска ми се за едно семейно тържество,което ни предстои лятото да направим нещо такова.Представям си го в красива градина с приятно осветление и кетъринг.Предлага ли се това и ако да какви са горе-долу цените за едно такова парти?
Има места/градини/частни къщи,които се предлагат за такива тържества. Ние поне сме наемали два пъти такава къща за частно парти с кетъринг.  Малко по-скъпичко излиза с кетъринг,но е неповторимо. На ресторант не е същото. И пак като се замисля разликата за 60 човека /примерно/,защото скоро имаме такова парти и смятахме, какво излиза на ресторант и какво излиза в частна къща и разликата беше между 400лв. Но пак много зависи от доста неща. Храна,по-специално осветление и мн.др.  good Тортите могат да се опитат направо в сладкарниците.
« Последна редакция: май 08, 2011, 16:25:19 от Nina Style » Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #181 -: май 09, 2011, 01:21:19 »

Nina Style,моля те сподели повече информация!Ако смяташ,че не е коректно да обсъждаме тук цени,може и на лична да ми пишеш ако не те затруднявам.Колко горе-долу излиза това парти,което казваш за 60 човека и какво включва?Включва ли и терена,на който ще се проведе партито?Интересува ме горе-долу за 20 човека,с предястия,салати,основно,безалкохолни,алкохол и терен(градина) колко ще излезе.Насочи ме с цена,защото наистина нямам никаква представа!
Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #182 -: май 09, 2011, 09:42:54 »

Здравейте момичета girl_wink как вървят приготовленията? аз нали имам много време до сватбата и само ви чета и събирам идейки blum Булките които ще са в Лайпциг като мен, минаха ли ви вече сватбите или ви предстоят.На които са минали могат ли да ми кажат как е било pardon
Активен
Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #183 -: май 09, 2011, 09:50:33 »

Като заговорихме за торти, аз съм харесала една софийска сладкарница, но за съжаление не доставят за Пловдив. Чувала съм, че има сватбени агенции, които предлагат като услуга, транспортирането на тортата от един град до друг.... нямам обаче никаква информация за цени и фирми. Някой може ли да помогне с инфо? Nina?
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #184 -: май 09, 2011, 10:55:11 »

Като заговорихме за торти, аз съм харесала една софийска сладкарница, но за съжаление не доставят за Пловдив. Чувала съм, че има сватбени агенции, които предлагат като услуга, транспортирането на тортата от един град до друг.... нямам обаче никаква информация за цени и фирми. Някой може ли да помогне с инфо? Nina?
Транспорта си го поема самата сладкарница от която ще я поръчвате. Агенцията не може да прекарва торта,защото тя се кара с оборудвана кола с рафтове и прочие. Мон Шери например от Пловдив до Правец ни казаха 100лв за транспорт.  good Аз например не бих се съгласила да рискувам да транспортирам торта и то лятото,защото е доста опасно. А и не разбирам тази сладкарница,защо не иска да я достави на място. Сладкарница от Ст. Загора си докараха тортата до Търново,а защо при вас не са съгласни, изобщо не го разбирам. desita_dobreva в събота бяхме в Лайпциг и на мен лично сервитьорите ми направиха много добро впечатление. Много възпитани момчета и всичко беше изпънато по конец. Управителката също много ми хареса макар,че не съм на 100% сигурна дали беше управителка. Младо момиче с черна коса и много мила. Имаха изнесен ритуал,но вътре,защото не искаха да рискуват с времето.  Ето така изглеждаше ресторанта.
« Последна редакция: май 09, 2011, 12:16:04 от Nina Style » Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #185 -: май 09, 2011, 11:34:48 »

Ахаа, сега разбрах. Благодатя ти, Nina. Бях останала с впечатлението, че това е услуга на някоя агенция  crazy
Ще опитам отново да говоря със сладкарницата... ще споделя какво са казали smile
Активен
desita_dobreva
Новак
*
Публикации: 10

« Отговор #186 -: май 09, 2011, 12:44:59 »

Благодаря ти Nina Style give_rose Много хубави снимки,направо не го познах ресторанта Oh my ...,страхотна украса Bravo Това момиче не е управителка, тя е организаторката на сватбите,мисля че Зара се казваше,ресторанта имаше мъж управител,доколкото си спомням.Аз също съм с много добри впечатления от там,когато ходих да разпитвам, но ми се искаше да видя и мнението на минали вече булки.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #187 -: май 10, 2011, 13:55:34 »

Лелеее,това Лайпциг ли е на снимките, Nina Style много хубаво сте го украсили Bravo Сега направо съжалявам че не съм се допитала до вас за украсата cray Но както и да е,свършено е вече. Моята приятелка вече е почти готова с всичко, но така и не успяхме да намерим високи свещници да сложим по масите, още се чудим дали да не ангажираме и калъфи за столовете,че в ресторанта не предлагат такива nea
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #188 -: май 10, 2011, 16:45:36 »

Как да не предлагат?!?! Аз знам точно обратното.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #189 -: май 10, 2011, 16:53:02 »

Как да не предлагат?!?! Аз знам точно обратното.
Става въпрос за Екзотик, нейната сватба ще е там. Иначе моята беше в Лайпциг, но тогава не бяхме ангажирали допълнителна украса
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #190 -: май 10, 2011, 18:25:39 »

За мен лично обличането на столовете променя най-много ресторанта.  good При едно обличане с калъфи може да се мине с по-малко цветя например. Точно това прави ресторанта по тържествен. Все пак на рожден ден няма да си облечете столовете и затова за сватба си е доста красиво.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #191 -: май 10, 2011, 19:11:57 »

Става въпрос за Екзотик, нейната сватба ще е там. Иначе моята беше в Лайпциг, но тогава не бяхме ангажирали допълнителна украса
Извинявам се, не съм разбрала smile Ели, би ли разказала нещо повече за организацията в Лайпциг - как е преминала, доволна ли си, имало ли е някакви проблемни моменти...? Ако вече си разказвала, не съм видяла smile
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #192 -: май 11, 2011, 10:55:31 »

Искам да ви попитам за ресторантите дали е разрешено пушенето ,тъй като  ни заявиха ,че в нашия залата за сватби била за непушачи и гостите трябвало да излизат на терасата да пушат.А това би било голям проблем!!!
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #193 -: май 12, 2011, 10:54:51 »

Момичета, по моя въпрос с тортата... говорих със сладкарницата и ми казаха, че за да я доставят до Пловдив искат по левче на клиометър  crazy Като сметна, разстоянието Пловдив - София е около 150 км., а цената на тортата е по 3.9 лв. за парче.....за около 150 души.... цената отиде в небето....
Ще се насоча към някой по-евтин вариант  cray
Извинявам се за  Offtopic
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #194 -: май 12, 2011, 11:03:27 »

Аз вече реших - тортата ще ни е от Мон Шери. Вчера бях там. Хареса ми вкуса на това, което опитах, моделите ми допадат, има много сладурски фигурки за торти, а и като обслужване много ми допаднаха. Остава да убедя ресторанта, че искам аз да си поръчам тортата, а няма да използвам тяхна. Тук може би ще е сложно. Стискайте палци.
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: