Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:37:03

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136019 пъти)

Barborana
Сватбар
Публикации: 251

« Отговор #165 -: май 03, 2011, 11:49:22 »

Момичета, темичката ни е отишла много назад в списъка и затова реших да драсна две-три думи, та да й вдигнем рейтинга smile
 шегичка smile
Терзанието ми тези дни е свързано с църквата.... Св. Св. Константин и Елена в стария град. Като час запазихме 16:00ч. на 03.09. - Събота и ни казаха че обикновенто по това време имало някаква литургия, ама щели да се съобразят и да причключат с нея по-рано. Добре, ама аз се притеснявам, че може да ни забавят и да закъснеем с венчавката, което ми разваля целия график. ANGRY
Моля ви, споделете вашите впечатления. Има ли някой, който се е венчавал в събота преди 17ч. в тази църква или е бил на сватба там?
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #166 -: май 03, 2011, 22:28:57 »

Barborana, щом са ви обещали да се съобразят с по-ранния час, не би трябвало да има проблем. Освен това съм чувала, че там са доста разбрани. Все пак поговорете още един път и уточнете нещата, за да  сте наясно и да сте спокойни, че всичко ще е както сте го планували.  smile
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: май 04, 2011, 02:41:45 »

И аз мисля, че няма да има проблеми, щом са ти обещали. Барборана, ти за колко часа си мислиш да е подписването. Мен църквата ми е за 16:30 и се чудя, за кога да го настроя ритуала. Все пак до Марково си има и път, и нали ще ходим някакви снимки да си правим. Мислех си 19:00, но не съм много сигурна не е ли късно.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #168 -: май 04, 2011, 11:04:31 »

Силно се нядявам да нямаме проблем с часа. beating
Иначе подписването го направих в 18ч., като идеята ми е, че венчавката ще продължи 30 мин., после съм предвидила около час за фотосесията и 20, 30 мин. за път до ресторанта. Но сега като се замисля, ще е по-добре да изместя подписването за 18:30ч. От друга страна, обаче се чудя гостите, които ще са дошли и в църквата, какво ще правят толкова време  crazy ... докато ние си правим фотосесийката smile
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #169 -: май 04, 2011, 11:30:09 »

На поне 5 сватби като гостенка сме уплътнявали така времето си - пиейки кафенце някъде, купувайки букети за младоженците.... Няма да е проблем за гостите, не се притеснявай. А и фотографът ще ви се зарадва да му оставите повече време за фотосесията.
Активен
Barborana
Сватбар

« Отговор #170 -: май 04, 2011, 16:50:54 »

Да, съгласна съм с теб. Аз младите не ги мисля много, но тези които са по-възрастни или от други градове не знам дали няма да им е скучно. Въпреки, че в хотела има лоби бар и може там да пият кафе ... girl_wink
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: май 04, 2011, 20:09:11 »

Момичета, дайте идея за сладкарници с хубави торти. Неделя е на първо място сред анти-фаворитите ми, затова, моля, без нея.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: май 04, 2011, 21:42:06 »

За торти аз съм се спряла на Попимони, имат много хубави торти за всякакви поводи- можеш да разгледаш техни произведения във фейсбук страницата им. Имай предвид, че сладкарницата не е кой знае какво, защото залагат повече на масово производство отколкото на пастички и торти, които да предлагат на място. В моята галерия също съм качила няколко снимки на техни торти smile
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #173 -: май 04, 2011, 22:41:48 »

Аз се колебая между Скалата и Попимони. Все още не съм решила. Чочко и Неделя отпаднаха като вариант. За други в Пловдив не се сещам.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: май 04, 2011, 22:49:44 »

Аз се отказах от Скалата. Ходих дотам и разгледах каталога, но просто нищо не ми хареса, прекалено стандартни и обикновени. Попимони са "майстори" в сравнение с тях, такива торти видях, очите ми останаха smile но това си е лично мнение, на някой може и да му допаднат в Скалата, трябва да се види на място!
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: май 05, 2011, 11:45:30 »

Тортите на Мон Шери и Бяло Море са страхотни не само на вкус,но и като цени.
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #176 -: май 05, 2011, 19:18:58 »

Къде можем да ги дегустираме, Нина?
Скалата автоматично отпада - по-гадна и суха торта не съм яла.
Активен
Tonina
Професор

« Отговор #177 -: май 05, 2011, 19:52:52 »

Нина, разгледах сайта на Мон Шери. Тортите са много красиви и дано да са вкусни. Не съм ги опитвала, но може би ще трябва да направим една дегустацийка  smile. Тях ги бях пропуснала. Много благодаря за идеята!!!
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: май 05, 2011, 20:14:36 »

тортите на Мон Шери са наистина страхотни. Нашата торта беше от тях и беше просто божествена на вкус, кремовете им са много леки и вкусни, а и на вид беше точно такава каквато исках, въпреки че я направиха по мой модел. И си личеше че не е правена няколко дни предварително. С 2 ръце съм за тях. Относно дегустацията винаги може да се уговорите с управителката и да дегустирате няколко. Скалата на мен също ми идват сухи тортичките.
Активен
Hypnose
Ентусиаст
**
Публикации: 126

« Отговор #179 -: май 08, 2011, 06:11:10 »

Момичета,тия дни ми се върти нещо в главата и най-накрая се наканих да ви попитам.Знам,че има доста фирми,които се занимават с кетъринг,но ме интересува по принцип дали предлагат те помещение или става на наш терен?Иска ми се за едно семейно тържество,което ни предстои лятото да направим нещо такова.Представям си го в красива градина с приятно осветление и кетъринг.Предлага ли се това и ако да какви са горе-долу цените за едно такова парти?
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: