Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 18:06:26

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136263 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: март 23, 2011, 20:52:37 »

Възможно е да има и по-евтини smile явно тези, които аз харесвам са на по-високи цени girl_impossible
Активен
gabriella
Новак
*
Публикации: 18

« Отговор #76 -: март 24, 2011, 00:50:51 »

silikonka, щом ще идвате до Пловдив, защо не отскочите и до Асеновград? Това е градът на булчинските рокли. Преди моста към хотел Асеновец се е оформил нещо като Сватбен център - голяма сграда с много магазини за булчински рокли и костюми за младоженци. Има доста голям избор. Отделно из града има множество магазини, но тях лично аз не съм ги разглеждала.
Активен
veninceto
Сватбар
Публикации: 150

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: март 24, 2011, 10:34:31 »

3a рокли в Асеновград препоръчвам модна къща Роси 87, моята е от там имаха много хубави модели тогава, макар че една приятелка си купи скоро роклята от булчински салон Сиана в Асеновград и също е много доволна от качество и отношение. Пълно е с булчински магазини в Асеновград, а тук в Пловдив и аз се сещам единствено за магазин Принцес в капана smile
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #78 -: март 24, 2011, 10:55:33 »

Благодаря на Lawyer  give_rose
Но в цял Пловдив само 3 магазина ли има ? оФффф аз ходих в Асеновград,но нищо не ми хвана окото ( а там ми се струват доста по надути цените...)
Активен
silikonka
Ентусиаст
**
Публикации: 142

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: март 24, 2011, 12:34:52 »

Забравих да попитам дали се плаща в Принцес за пробите на рокли? Защото зная че в София я има тази практика...? beating
Активен
roumyana
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2648

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: март 25, 2011, 16:02:26 »

не се плаща пробата  в принцес, но трябва да си запазиш час по телефона предварително.
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #81 -: март 27, 2011, 18:26:32 »

Здравейте, момичета!
Някои има ли идея как най-добре да се съчетаят 2 ритуала на едно и също място?
Идеята ми е в една градина да бъде и ритуалът по подписването и венчавката.
Казаха ми, че няма да има проблем, но аз хем искам така да бъде, хем чисто практически не мога да си го представя  smile (малко объркано нали  smile ) Мястото е достатъчно приятно и би могло да стане, но не знам как точно да се получи с церемониите. Ако някой има идея, предложение или е бил на събитие, организирано по този начин, ще се радвам да споделите  smile
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #82 -: март 27, 2011, 23:19:22 »

От това което съм виждала в такива случаи, първо се прави гражданския ритуал и след него е венчавката. Според мен, ако е в красива градина ще бъде много приятно smile
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: март 29, 2011, 12:01:04 »

Девойки, откъде мога да си купя тюл, органза в бяло и меденожълто в Пловдив?
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: март 29, 2011, 12:24:27 »

Tonina гледала съм снимки от сватба в Резиденцията, при която гражданския ритуал беше в залата на първия етаж, а после църковния беше на двора, това е един вариант да е малко по-различно.
 posum има две магазинчета до пешеходния мост от страната на деловия център са, там има доста неща, които могат да са ти от полза
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #85 -: март 29, 2011, 13:51:26 »

Всъщност, след като няколко дни се чудех как точно да стане и се ядосвах, че не мога да го измисля, така че да съм доволна  smile реших все пак подписването да стане по традиционния начин, в Обреден дом Пълдин. Мисля, че атмосферата там е много прията (поне от снимките в сайта им). Какво ще кажете? Пък е и близо до ресторанта, в чиято градина пък има Параклис за венчавката. Това е от мен, относно организацията тези дни  smile Успех на всички от компанията  smile
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: март 29, 2011, 13:54:50 »

Обредната зала в Стария град е много хубава, но е доста малка, имай го предвид.
Активен
Eli_P
Любопитен
*
Публикации: 45

« Отговор #87 -: март 29, 2011, 15:05:01 »

Tonina гледала съм снимки от сватба в Резиденцията, при която гражданския ритуал беше в залата на първия етаж, а после църковния беше на двора, това е един вариант да е малко по-различно.
 posum има две магазинчета до пешеходния мост от страната на деловия център са, там има доста неща, които могат да са ти от полза
Roumyana,кои са тези магазинчета?Там къде има делови център :huh:Моята приятелка търсеше точно тези цветове, но органзата например по-евтина от 32 лв./метъра не намерихме, а пък тюл изибщо не открихме girl_impossible А сватбата наближава.....
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #88 -: март 29, 2011, 15:31:44 »

Вървейки по Пешеходния мост в посока Главната, слизате по стълбичките вдясно (преди да сте стигнали края на моста) и магазинчетата са в сградата пред вас.
Активен
roumyana

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: март 29, 2011, 15:47:22 »

once_upon_a_time добре го е обяснила, но и аз да добавя
като застанеш в началото на моста има една сграда в ляво и трябва да я заобиколиш, реално магазините са на уличката която свързва бул. Шести септември и Марица, Деловия център е голяма розова сграда.
тези магазинчета са много заредени със всякакви цватбени неща, със сигурност има мног евтин тюл, аз от там си взех тюл, розички няколко вида, панделка за шампанското и други неща, така си направих украсата на чашите, кошницата и късметчетата
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: