Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 17:32:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част (Прочетена 136218 пъти)
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
Отг: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част
«
Отговор #45 -:
март 16, 2011, 13:28:25 »
Once_upon_a_time, това е супер цена за двете
даже е евтино според мен
Активен
juji4
Любопитен
Публикации: 48
«
Отговор #46 -:
март 16, 2011, 15:50:45 »
Сега една приятелка ми предложи да ми заведе при нейната фризьорка и цената е около 120 лв за две прически грим и маникюр.Това май е добре като цена?
Активен
VeniNY
Ентусиаст
«
Отговор #47 -:
март 17, 2011, 13:48:53 »
Моми4ета от доста време не сам писала тук. Снощи наши приятели ни изненада доста приятно и ни поканиха за кумуже
. Сватбата им ще е вав Руската резиденция Петър първи и исках да попитам ако някой знае нещо за DJ там.
Активен
ivon_
Любопитен
Публикации: 35
«
Отговор #48 -:
март 17, 2011, 16:06:57 »
Здравейте, за пръв път се включвам в подобен форум,предстои ми сватба в Пловдив, а нито съм оттам,нито живеем там и малко ми е трудно с организацията. Слава Богу доста от нещата ги свършихме, имаме ресторант- Лайпциг, църква и фотограф и оператор. Сега си търся агенция, която да се заеме с украсата на ресторанта и най-важното Дж...ние си бяхме харесали един мн добър от София, но нали все се мотаем, човекът вече е зает. И покани не мога да харесам, въобще като почна да мисля за едно се сещам за още хиляда неща, които не сме свършили и започвам да се паникьосвам.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #49 -:
март 17, 2011, 16:57:52 »
Ivon, добре дошла във форума
моята сватба също ще е в Лайпциг на 04.09.2011г., твоята кога ще бъде и на кой фотограф и оператор си се спряла? За покани можеш да погледнеш в Дома на младоженците, на първия етаж, има една маса с 4-5 огромни каталога с различни видове покани. Ако не те устройват цените, можеш да си харесаш поне модел и после някой друг да ти ги изработи
За агенция, която да ти прави украсата, изчети темата назад и ще видиш коментарите за всички Пловдивски агенции.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #50 -:
март 17, 2011, 23:57:52 »
Цитат на: ivon_ в март 17, 2011, 16:06:57
Здравейте, за пръв път се включвам в подобен форум,предстои ми сватба в Пловдив, а нито съм оттам,нито живеем там и малко ми е трудно с организацията. Слава Богу доста от нещата ги свършихме, имаме ресторант- Лайпциг, църква и фотограф и оператор. Сега си търся агенция, която да се заеме с украсата на ресторанта и най-важното Дж...ние си бяхме харесали един мн добър от София, но нали все се мотаем, човекът вече е зает. И покани не мога да харесам, въобще като почна да мисля за едно се сещам за още хиляда неща, които не сме свършили и започвам да се паникьосвам.
Бих ви препоръчал за украсата на ресторанта
http://ninabg.com/nova/ukrasa.htm
,добри професионалисти.
А за DJ от Пловдив,позвънете,ще се договорим.
http://www.djdimi.1gb.bg/
Активен
ivon_
Любопитен
«
Отговор #51 -:
март 18, 2011, 08:46:07 »
lawyer ,нашата сватба явно ще е веднага след вашата- 05.09
ние отидохме да запазим 04.09, но вие явно сте били по-бързи хихи, операторът и фотографът са от Пазарджик, бяхме миналата година кумуве на наши приятели и останахме много доволни оттях
иначе за агенциите четох, четох и вече незнам, ще поумувам още малко, ти нещо конкретно договаряла ли си с ресторанта, понеже на нас ни казаха, че се включва украсата на сватбената маса, но какво точно, все си мисля,че има време, но ако ти си питала сподели, колко души ви е сватбата?
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #52 -:
март 18, 2011, 09:19:15 »
Да кажа и аз моите наблюдения
Вярно, че Лайпциг предоставя украса на булченска маса, както и бяло платно и менче за въвеждането на булката, и две стойки отстрани (последните ги договорих със Зара, не знам дали по принцип ги предоставя), но има едно голямо "НО" (както обикновено)
. Ако решиш, че това като украса не ти е достатъчно и искаш да наемеш агенция, която да сложи украса по масите на гостите и дансинга, то повечето агенции искат те да си направят цялостната украса - т.е. да украсят и младоженската маса. И цената съответно включва и нейната украса. Не бяха склонни да ми дадат цена само за украса на маси на гости и дансинг. В крайна сметка, аз наех частно лице, не агенция, което ще ми направи цялостна украса на залата. Мисля, че не се толерира споменаването на цени тук, затова ако някой се интересува - на лични
.
Напоследък се замислям, че тези пари спокойно можеха да се спестят - взимаме украсата, която ресторанта предлага, обличаме столовите с калъфи и панделки и толкова. Проблемът е, че някой ще трябва да нареди картичките с имената на гостите по масите, както и подаръчетата....И пак изниква нужда от допълнителен човек - аз прецених, че не искам да натоварвам никой от близките ми с това, те ще бъдат достатъчно заети и притеснени, за да летят до ресторанта и да нареждат дреболии...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #53 -:
март 18, 2011, 09:32:59 »
Ivon, това, което е написала once_upon_a_time е вярно! Вариантите са два: или да ползваш украсата на ресторанта, която е в бяло и златно и включва: калъфи за столове с панделки и украсена младоженческа маса - цена 200 лв., или да си наемеш агенция, която да ти направи от до всичко, като откажеш на ресторанта, това което те предлагат. Аз се спрях на агенция, защото не ми допада украсата на ресторанта- цветовете бих искала да са бяло и лилаво, заради стените и завесите в ресторанта, а също и това, че е малко "бедна" . Ние ще бъдем около 120 човека
, като за момента само съм капарирала и не съм договоряла нищо конкретно, но така или иначе няма да се наложи, защото няма да ползвам тяхната украса
Активен
Eli_P
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #54 -:
март 18, 2011, 10:03:16 »
once_upon_a_time, защо не се разбрахте със Зара да ти сложи табелките по масите и подаръчетата,едва ли щеше да ти откаже. На нас ни сложи табелките *THUMBS
Няма да останете разочаровани от Лайпциг, аз бях много предубедена и се опъвах да изберем друг ресторант, но в крайна сметка се доверих на свекито
и сега не съжелявам
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421
«
Отговор #55 -:
март 18, 2011, 10:13:52 »
Ух, не знам, изобщо не ми е дошла наум подобна възможност
Но аз пък ще имам и балони като украса, ще ми е неудобно да ги връча и тяхното подреждане като задължение на Зара, дори и да реша да няма никакви украси по масите на гостите.
Замислих се, че сякаш в първия момент човек приема априори, че трябва да има агенция, която да украси и изобщо не обмисля другите варианти... Поне при мен беше така.
За сведение на ivon - и нашата сватба е около 120 човека.
Активен
ivon_
Любопитен
«
Отговор #56 -:
март 18, 2011, 10:24:58 »
и нашата сватба ще е към 120 по списък засега
иначе на мен лично Зара ми каза каквото искам за украса да го нося, те щели да се заемат, ако решиш да преобразяваш целия ресторант едва ли
вчера писах на една агенция да пита точно за този казус, украса само на другите маси, още нямам отговор, явно не им се занимава, но все ще се намери някой креативен приятел да помогне
Активен
mimi84
Любопитен
Публикации: 28
«
Отговор #57 -:
март 18, 2011, 10:27:21 »
Момичета извинявайте, но ще попитам нещо и вас и DJ Дими или DJDIMI
В един друг сватбен форум вчера пуснах запитване за ваш колега ди джеи, на който копирах и сайта му с въпрос поради интерес към него (понеже тук в този сайт също питах но получих различни мнения които ме разколебаха) след което линка към сайта му забелязах моментално бе редактиран и модериран от администратор на другия сватбен форум с забележка към мен. Написали са много ясно с големи букви на друго последвало мнение след моето: - МОЛЯ ЗА ДА РЕКЛАМИРАТЕ ВЪВ ФОРУМА ВИЖТЕ ТУК ЦЕНИТЕ ЗА РЕКЛАМА (където има графи упоменати цените за реклама следователно безплатна реклама няма и са много прави хората, макар и аз не съм целяла абсолютно никаква реклама а просто искам да получа достоверна информация тъй като в този форум не получих
Честно аз съм отвратена от тези форуми с въпроси по подготовката на сватбата и повече изобщо няма да ги чета и пиша. Това тук ми е за последно! Почти всички "професионалисти" сами си пишете колко сте добри и се предлагате на нас бъдещите младоженци. Момичета и момчета, според мен това не са сайтове за разни ди джеи, видео оператори и сватбени агенции които непрекъснато си рекламират един друг екипите и очевидните симпатии помежду си да си търсят по този начин клиенти
Ето пък тоз г-н DJ DIMI без никой да го е питал си предлага услугите. Ще ме извинявате и вие но това за мен без да се обиждате не ви ли е срам? За мен е жалко и никога няма да ви платя да ми пускате музика на сватбата си.Извинявайте. Нищо лично!Успех момичета.
Активен
ivon_
Любопитен
«
Отговор #58 -:
март 18, 2011, 10:39:02 »
mimi84, много си права и аз голяма част от отговорите ги прескачам, понеже искам да чуя лични наблюдения от бъдещи булки, съвети и т.н,ама тя рекламата си личи от километри. Не се ядосвай, да не си разваляш настроението, такъв хубав момент ни предстои...
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #59 -:
март 18, 2011, 10:39:57 »
Mimi, недей така негативно
според мен всички имаме глави на раменете си и можем да отсеем полезното и качественото, колкото и реклами да има. Форума е полезен, но не трябва на всяка цена да се доверяваме, просто трябва проверяване, лични срещи, а най-добре разговори с някои, който е имал сватба вече. Тук обаче, можеш да си свериш часовника за цени, отношение на някои управители на ресторанти, пазаруване на рокли в интернет и т.н. Например темата за халките на мен ми помогна да се ориентирам в кой град колко струва златото и какъв избор има
Относно ресторантите в Пловдив, за Джия Бийч, напр. всичко, което е изписано за управителката и порядките там е вярно и аз си спестих едно ходене. За фотографите, хубавото е, че когато някоя булка хвали своя фотограф, обикновено можеш да отвориш албума й, да разгледаш и да прецениш дали ти харесва или не. Затова, чети си, но отсявай и когато решиш, че нещо е реклама и не ти харесва, просто не му обръщаш внимание. Успех от мен!
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
30