Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 17:28:52

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136208 пъти)

lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #30 -: март 10, 2011, 19:51:00 »

Митко, за теб нищо няма да кажа, защото пак ще ме обвинят в реклама smile знаеш, че съм пристрастна спрямо твоята и на Якови работи  give_rose Исках, да кажа, че тези, на които Мими се е спряла, също може да са добри и да направят нормални снимки, но това не означава "най-добри" и с "отлично" качество, разлика има определено и аз я правя! Затова обясних и това за техниката, защото тя също е важна, ти можеш да го обясниш по-добре от мен като професионалист, че не е все едно да се снима с камера за 5000 лв и за 20 000 лв. Но ако 200 лв. отгоре са проблем, нека намерят някой за по-малко, всеки сам решава за кое да даде повече или по-малко пари. Аз предпочитам за фото и видео smile
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #31 -: март 10, 2011, 22:24:04 »

Димитър Димитров има по-висока цена, защото работата му е една от най-добрите във България.
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #32 -: март 11, 2011, 00:09:43 »

Като не може да си позволите оператор и фотограф ,защо не ангажирате роднини да Ви снимат и ще ви излезе без пари! Това е добро решение..Защо да плащате на някой...Няма смисъл..Всеки може да държи камера.. и фотоапарат..Другото не е важно..

Не можах да разбера къде точно ви засегнах? Къде казах,че не мога да си позволя видео оператор и фотограф или само че цените на някои за нас са доста високи за сравнение с други?, четете ли внимателно или прескачате нарочно между редовете Г-н Димитров? Така ли се отнасяте с всички ваши клиенти, които не избират вас да им снимате сватбите? Г-н видео оператор Димитър Димитров? Мисля,че Не вие сте този,  който да ми казва кого да ангажираме, парите не ни ги давате и изкарвате вие. До колкото си спомням вие сам ми се натрапихте първи на лично съобщение да си рекламирате предлагате услугите, без изобщо да съм ви питала. sad Ясно защо сте непрекъснато пред монитора...Не забравяйте, че клиента винаги има право в избора и за нас лично още 200 лева са си страшно много пари! Няма защо да реагирате така със сигурност всеки си прави сметката на нещата които ще плати освен ако не му валят парите през ръцете, дай боже всеки му good
Активен
Anita81
Сватбен ГУРУ
Публикации: 719

Моят сватбен албум

« Отговор #33 -: март 11, 2011, 02:51:54 »

г-н Димитров, без да се обиждате, но би трябвало да сте наясно, че не всеки може да си позволи вашите услуги или пък че има хора, на които вашата работа не им харесва. Всеки преценя според възможностите си какво може да си позволи и какво не, и това не означава, че тези хора няма да имат хубаво видео или няма да имат хубава сватба. Не съдете за колегите си след като не сте ползвали услугите им. Доста от хората в БГ нямат работа, а камо ли да могат да си позволят да дадат  600 лв, например, за видео за сватбата си. А аз лично нито бих теглила заеми, нито пък бих позволила на родителите ми да поемат тези разходи, при условие че заплатите им не стигат да си оправят техните сметки, само и само на всяка цена да наема вас или друг от така наречените "професионалисти". Има и други оператори, които са също доста добри и си вършат работата съвестно. Не забравяйте, че днес може да имате работа, но не се знае утре дали ще имате, защото именно ние, младоженците, изкарваме заплатите ви и би трябвало да уважавате мнението ни.
« Последна редакция: март 11, 2011, 03:06:47 от Anita81 » Активен
0xff
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #34 -: март 11, 2011, 09:00:21 »

Димитър Димитров се беше заканил, че в този форум няма да пише повече. Прав му път, какво се занимава тук след като явно е най-големия професионалист в България, сигурно датите са му препълнени вече. Като се замисля може би е обраното, щом пише ЛС на свяка булка тук във форума явно я е закъсал здравата и е професионалист само по думите на няколко души. Впрочем на мен лично всичките му клипове ми изглеждат еднакви - едни и същи ефекти в началото, едни и същи надписи, един и същи син цвят... но това е мое лично виждане, няма значение с темата.

DJ Алекси, вие сте плащали рекламен банер в този форум и знаете колко струва. Ако заедно с Димитър Димитров сте решили да се рекламирате, може отново да си платите такъв.
« Последна редакция: март 11, 2011, 09:02:00 от 0xff » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #35 -: март 11, 2011, 09:53:38 »

Тук в темата на Пловдивските булки винаги за такива неща са споровете, препоръчвам ви да спрете, защото ще заключат темата. Преди време нападната беше Нина Стил, защото постоянно пишела, сега Димитров, който рядко се включва реши да даде мнение и веднага скочиха всички. Не нападайте хората от този бранш, само защото са решили да си оценят труда по-скъпо и да се защитят защо струва толкова. Това са безмислени спорове, които само вредят във форума. Обръщам се и към Oxff, който явно също работи в този бранш, защо не бъдеш така честен да се представиш с истинското име, за да преценим колко си добър и ти, какви са цените ти, какво качество предлагаш и т.н., та дори и да обереш негативи, така както го правят гореспоменатите личности! И едно уточнение, тъй като съм наела Димитров и Алекси, мога да кажа, че това, че се рекламират един друг въобще не е вярно- аз си ги избрах съвсем отделно, и това че някой е изразил хубаво мнение за другия не го прави автоматично реклама...Прочетете назад в темата и ще видите, че Нина Стил също е дала положителни отзиви за тях двамата, може би сигурно работят за нейната агенция по Вашата логика. Не гледайте в купичката на другия, всеки сам си преценя възможностите и всеки знае каква сватба иска да има, разни хора, разни идеали! Успешен и ползотворен ден и нека да говорим за сватби, не за цени  give_rose
Активен
soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #36 -: март 11, 2011, 22:20:47 »

Според мен кой колкото ще да се кара ние булките пак си правим изводите не само от мнения във форума, а и от други фактори. Не мисля, че някой толкова е умрял, че да си прави нон стоп самореклама, защото и аз както и много други няма да чакат само да прочетатапоста му и да го наемат, а ще прочетата други мнения, че се свържат с хора, които вече са опитали работата на въпросния човек, ще разгледат нещата, които е правил я от сайта му, я на място като направят среща. Затова подобни караници не само са неприятни, а и са безмислени. Никоя булка, която държи всичко да й е ок на сватбата (а мисля, че всяка иска сватбата й да е незабравима и без издънки) няма да се хвърли на сляпо и ще се остави някой да й натрапва нещо, за което тя не е казала своето ДА. Така, че ако някой се е спрял на еди кой си оператор, или фото, или агенция или цветарница това е защото сам е изградил мнението си за въпросното ателие/студио по поне няколко опорни точки и то заслужава доверие good.

Та по въпроса за мнения, може ли някой да ми каже в Пловдив има ли фигурки за торта от тези майтапчийските, защото много искам такава, а ги намерих само за 110 лв. в Асеновград, а тази цена е безбожно скъпа.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #37 -: март 11, 2011, 23:23:42 »

soffyty Тук има много интересни и може да се поръчат и онлайн,но за цена питаш на имейл. Заповядай- http://www.zmeeborets.com/?page_id=2&record_id=186
« Последна редакция: март 11, 2011, 23:38:48 от Nina Style » Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #38 -: март 11, 2011, 23:32:00 »

Soffyty, правилно ли прочетох, че цената на тези фигурки е 110 лв.  crazy, това е страшно много! Аз мислех, че са от 2-10 лв. Доколкото знам, в повечето сладкарници, които предлагат сватбени торти, се продават и такива фигурки, така че може и там да погледнеш smile
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #39 -: март 11, 2011, 23:37:21 »

Soffyty, правилно ли прочетох, че цената на тези фигурки е 110 лв.  crazy, това е страшно много! Аз мислех, че са от 2-10 лв. Доколкото знам, в повечето сладкарници, които предлагат сватбени торти, се продават и такива фигурки, така че може и там да погледнеш smile
Има и по евтини,но луксозните са скъпи. Аз миналато лято купих една,която струваше 65лв. А и повечето сладкарници си предлагат под наем.  good
Активен
soffyty
Любопитен
*
Публикации: 32

« Отговор #40 -: март 12, 2011, 11:22:03 »

Благодаря ви за инфото. Има време още да се поразтърся из града и по сайтовете пък дано имам късмет и намеря.
Нина мерси за сайта - непременно ще им пиша!
Активен
nassi_1985
Регистриран

Публикации: 5

Моят сватбен албум

« Отговор #41 -: март 14, 2011, 15:45:06 »

Здравейте.Моля ви за помощ.След 2 месеца е сватбата,а не съм намерила кой ще ми прави грима и прическата.пишете ми на лични с кординати,спешно е.Благодаря ви!
Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #42 -: март 16, 2011, 11:47:48 »

Аз искам да попитам точно за пречиската и грим ,какви са сумите които трябва да си приготвя за  тях да ми ориентирате ако може.Все още не съм разпитвала за това.
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: март 16, 2011, 12:26:43 »

Nassi, Juj4, аз лично мисля, че е най-добре вашите си фризьори, при които си ходите редовно, да ви направят в сватбения ден smile поне аз така ще процедирам с косата. Не искам да рискувам да отида при някой, който не само, че няма да познава косата ми, ами и тепърва да се нагаждаме един на друг, пък и просто от години съм с моята фризьорка и съм много доволна smile Относно цени, нямам представа, защото аз ще заложа на удължване на косата, тъй като миналата година направих грешката да се пострижа на черта и в момента ми е някъде до раменете, което не е достатъчно. Мисля да съм с пусната коса и ще видим вече как точно ще бъде оформено, но ще е нещо по-естествено, затова моята цена определено няма да се вписва в цените на сватбените прически. Относно гримьор аз съм се спряла на Слави Стоянов, назад в темата има само положителни мнения от булки, които е гримирал, а негова работа можете да видите и в сайта му; цените не са високи smile ако ви трябва телефон, ми пишете на лични.
Активен
once_upon_a_time
Професор
Публикации: 421

« Отговор #44 -: март 16, 2011, 13:00:18 »

Аз се ориентирах към 2 в 1 - фризьор и гримьор, цената за двете услуги ще ми е около 120 лв.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: