Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 20:29:40

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В ПЛОВДИВ - 10 -та част  (Прочетена 136013 пъти)

posum
Сватбен ГУРУ
Публикации: 725

Моят сватбен албум

« Отговор #15 -: март 10, 2011, 12:39:35 »

Подкрепям неонка.
Компромиси със снимките и видеото не искам да правя, за мен те, освен халките са най-важното нещо, което остана след сватбата за спомен.
Като се сетя, че 1 съседи бяха наели някакъв самозван любител със смешно фотоапаратче с китак, а снимките им приличат на снимки отпреди 30 години, ме избива жал за тях. Снимките им са тип булката отдянно на младоженеца, после отляво, после тя клекнала за тревата, той прав, после те прави се гледат...  Всички подредени по височина... Нямат никакъв сюжет и замисъл. Ама за толкова пари - толкова. Сега съжаляват, но да са мислили по-рано. pardon
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779

Моят сватбен албум

« Отговор #16 -: март 10, 2011, 13:20:35 »

Mimi84, изчети хубаво темата назад и виж снимките на булки, на които са им минали сватбите, след това сравни снимки и видео с цени от 300 и от 500-600 лв., защото според мен разликата е огромна. Преди време се беше завихрил един спор, защото си позволих да споделя мнение, че е важна обработката след това... ами да, важна е, и то много, както и не е без значение мястото, където ще те снимат (дали фотографа и оператора ще имат по- разчупени идеи или просто ще е стандартното фото и видео) и може би на първо място е техниката. Мисля, че не е без значение с какво снимаш и определено има разлика от камера, която струва 20 000 лв. и такава, която струва 5 000 лв. При положение, че има оператори, които са вложили пари в по-скъпата техника, а след това влагат и старание в продължение на месец, за да ти обработят кадрите, няма как да ти вземат само 300 лв. Не мисля, че 100-200 лв. отгоре са чак такъв проблем и го казвам, защото аз също изцяло сама си плащам моята сватба заедно с годеника ми. Споделям мнението на posum и neonka, че е по-добре тук да се вложат повечко пари, тъй като това остава за цял живот! Успех в търсенето и намирането на качествени фотографи и оператори!
Активен
Savi83
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #17 -: март 10, 2011, 13:56:24 »

Здравейте,преди време пуснах тема с въпрос,сега искам да питам Николай Попов и Popoff едно и също ли е????   girl_impossible
Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #18 -: март 10, 2011, 14:36:47 »

Здравейте,преди време пуснах тема с въпрос,сега искам да питам Николай Попов и Popoff едно и също ли е????   girl_impossible
Здравейте. Различни са! За първи път чувам Popoff и проверих в google, намерих сайта им и дори вътре в тяхната видео галерия си видях мои младоженци на които съм водил сватбата smile - Диди и Илко и се изненадах. Но аз поне в момента не мога да се сетя кои са студио Popoff... съвсем честно.
A Николай Попов е Никифото - (www.nikifoto.com) и няма нищо общо с Popoff.
« Последна редакция: март 10, 2011, 18:19:58 от Алекси Маронов » Активен
juji4
Любопитен
*
Публикации: 48

« Отговор #19 -: март 10, 2011, 14:39:37 »

Не не е едно и също.Човекът с когото се срешнах аз от студио POPOFF се казва Янко Попов.А Николай Попов ми беше отговорил ,че вече е ангажиран на нашата дата.
Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #20 -: март 10, 2011, 14:43:34 »

Здравейте. Различни са! Аз за първи път чувам Popoff и в google намерих сайта им и дори вътре в тяхната видео галерия имам мои младоженци на които съм водил сватбата  Oh my ... Диди и Илко и се изненадах. Но аз поне не се сещам кои са студио Popoff... съвсем честно.
Може ли да ми кажете защо сте се изненадали от това ?Не ми прозвуча много добре или мене вече ме гони параноя , че съм се прецакала !!!!
Активен
0xff
Новак
*
Публикации: 15

« Отговор #21 -: март 10, 2011, 14:51:05 »

Може ли да ми кажете защо сте се изненадали от това ?Не ми прозвуча много добре или мене вече ме гони параноя , че съм се прецакала !!!!
Защото DJ Алекси обича да прави от мухата слон.

Янко Попов снима видео задоволително добре, със сигурност няма да останете разочаровани. Фотозаснемането му е под общоприетото форумско рабиране за хубаво, но не е и отвратително. Съветвам ви да го помолите да ви даде цяла сватба да разгледате, дори и на място на неговия компютър.

DJ Ar-G (или както се пише) не мога да го похваля много, даже съм забелязал някаква тенденция все заедно с Попов да се засичат, препдолагам той ви е казал неговото име. Та за въпросния DJ - на една сватба го видях как беше отрпупал половината дансинг с много ненужна техника, музикално не беше добре подготвен и имаше запитвания, които не можа да пусне. За капак ми стана много неприятно като видях как асистента му (може би негов син) си говореше с някой приятел по скайп и пускаше уеб камерата да му показва какво се случвало в ресторанта. Създаде се проблем и с лазерите, които беше пуснал, младоженците на снимките изглеждаха сякаш са стреляни със снайпер, но той отказа да ги изключи, защото имало чалъм фотографа да не ги фотографира тия лазери.
Активен
Savi83
Регистриран

Публикации: 4

« Отговор #22 -: март 10, 2011, 14:53:25 »

Juj4[/b smile]Благодаря ти за информацията и разясненията успех с подготовката,преминавам към следващите точки в моята,Диджей  и църква ?  
« Последна редакция: март 10, 2011, 14:58:23 от Savi83 » Активен
D.J. Алекси
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ако искаш сърце да дадеш, сърце ти трябва да имаш

Моят сватбен албум

« Отговор #23 -: март 10, 2011, 14:59:04 »

Не сте се працакали! Сега се сетих, че въпросната моя булка - Диди от сайта им (доста заможно младо семейство), беше изпипала всичко предварително и няма как да е избрала нещо, което да не е сигурно и проверено. Всичко е наред, не се притеснявайте smile

0xff, ако обичате се дръжте по-прилично! Когато застанете зад истинското си име, тогава може да ме критикувате, ако изобщо има за какво.
« Последна редакция: март 10, 2011, 15:03:33 от Алекси Маронов » Активен
juji4
Любопитен
*

« Отговор #24 -: март 10, 2011, 15:03:44 »

Не сте се працакали! Сега се сетих, че въпросната моя булка - Диди от сайта им (доста заможно младо семейство), беше изпипала всичко предварително и няма как да е избрала нещо, което да не е сигурно и проверено. Всичко е наред, не се притеснявайте smile
Оххх олекна ми!!!Аз веднага започнах да се вкарвам в някакви филми  crazy .
Активен
mimi84
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #25 -: март 10, 2011, 17:36:30 »

Ние не можем да си позволим да отделим 500-600 лева само за камера, 500 лева за  фотограф и 300-400 лева за ди джеи. Мисля че всеки си прави сметката и който от вас си има много пари и му се дават толкова много,радвам се нека, но не е хубаво да се подценява труда и на другите,които вършат същата работам, но за доста по-малко пари, нали? Нима те не са също професионалисти?!Относно качеството за цената може много да се спори!От толкова четене по форумите всичко е просто една реклама като по телевизията лансиране на даден продукт като най-добрия на пазара в момента и естествено, че е възприето да струва повече. Лично на мен ми харесаха нещата на "ПОПОФ" и благодаря на Elfina, която е била булка и сподели мнение за ди джеи "Ар Джи" благодаря ти много, ще се свържим с тях. Lawyer. Благодаря и на теб много мила за изчерпателната информация на личното съобщение, ноо 600 лева само за камера за мен е просто недопустимо и страшно скъпо и специално ние не бихме дали толкова пари. Всеки си знае джоба, аз чета събирайки информация за нормални цени на сватбените услуги.
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
*
Публикации: 26

:)

« Отговор #26 -: март 10, 2011, 19:26:31 »

Като не може да си позволите оператор и фотограф ,защо не ангажирате роднини да Ви снимат и ще ви излезе без пари! Това е добро решение..Защо да плащате на някой...Няма смисъл..Всеки може да държи камера.. и фотоапарат..Другото не е важно..
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #27 -: март 10, 2011, 19:28:55 »

Mimi, права си, всеки си знае възможностите и според мен това, че има фотографи и оператори на по-ниски цени, не означава, че не са добри, в по-горния пост обясних защо според мен на някои от тях са им по-високи цените и откъде идва разликата smile но това естествено не означава, че тези, на които се спряла не са добри! Успех и приятна подготовка!  give_rose
Активен
Димитър Димитров
Любопитен
*
Публикации: 26

:)

« Отговор #28 -: март 10, 2011, 19:41:10 »

Напротив, Означава...  smile  Пазара,търсенето определя цената,а търсенето е плод на дългогодишен труд,безкрайно много сватби и часове пред монитора,постоянно вгеждане в детайла,отлична комуникация с младоженците и още мнооооооого фактори определяща тези 60х10лв smile
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #29 -: март 10, 2011, 19:44:05 »

Що се отнася до Popoff, за съжаление след дългото проучване, което правих за моята сватба, аз също не съм ги срещала и за пръв път ги чувам. Определено нямат нищо общо с Николай Попов, а той прави наистина добри снимки, има и много доволни булки от него тук във форума. Това е сайта му: http://www.nikifoto.com/wedding/ Това не означава, че другите не са добри, mimi smile
Активен
Страници: 1 [2] 3 4 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: