Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 23:40:51

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 8  (Прочетена 221170 пъти)

Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: май 18, 2011, 21:05:27 »

Susito, нали тя ще е главното действащо лице, пък помощниците просто ще помагат. smile

t2egr, абсолютно съм съгласна с теб. Нашият бюджет също е доста малък, но попаднах на правилното място и ще получа това, което искам на добра цена.  good

Tweety, не искам спрей, затова попитах за двата цвята, които според мен биха могли да се доближат. Благодаря за снимките.
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #196 -: май 18, 2011, 21:20:39 »

Много красиви неща показвате, момичета!  Girl_hide
Наистина не знам как откривате толкова невероятни неща, аз все попадам на едно и също. Сега търся нещо подходящо в бяло и зелено с елементи в розово. Ако някой има интересни идеи, които са му попаднали относно това ще се радвам да ги сподели  blush
Принципно искам украсата да е от живи цветя и по-малко свещи. Много ми хареса ето това:

* bowl-vase-with-spring-flowers-2.jpg (68.36 KB, 480x480 - видяно 381 пъти.)
Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #197 -: май 18, 2011, 21:23:26 »

Ето и друго, което е поствано преди време от една друга съфорумка:

* perla-rozovo.jpg (42.64 KB, 300x542 - видяно 390 пъти.)
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #198 -: май 18, 2011, 22:09:36 »

Wonder, на мен това ми е една от много харесваните цветови комбинации. Може би, защото за нашата сватба бяхме избрали точно нюанси на бялото, много нежно розово(близко до това, което на английски се нарича salmon) и зелено.
  Ето няколко варианта:

И накрая един линк с много различни комбинации на цветове и идеи, между които и розово, зелено и бяло:
http://www.oui-jeleveux.com/2010/04/des-idees-de-themes-et-decorations-de.html
« Последна редакция: май 18, 2011, 22:13:39 от michelle » Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #199 -: май 18, 2011, 23:12:47 »

С риск да стана досадна, продължавам със снимки за розово-зелено-бяла украса  blum

Да припомня и една украса на един от стилистите на ИКЕА в розово, бяло и сиво(последното може спокойно да се замени със зелено):
http://www.agentbauer.com/stylists/lobjurulf/all/25636-_y5u8354nya.html
Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #200 -: май 19, 2011, 00:07:38 »

michelle , благодаря ти много за бързия и изчерпателен отговор! Страхотни идеи! Нито една от тези не ми беше попадала досега, така че вече имам нови попълнения  danceg
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 19, 2011, 08:59:21 »

Michelle, не си досадна : Нали затова е темата, аз много обичам да гледам такива снимки, много са хубави.
Devora, аз харесвам повече лилаво и жълто, по-ярко, по-красиво ми стои, но каквото и да избереш ще се получи добре smile
Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 19, 2011, 11:37:31 »

И аз като, че ли клоня към жълто и лилаво.  smile

Аз обичав да разглеждам снимки, така че смятам, че никой не досажда като пуска тези красоти.
Ето нещо различно и от мен:

Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #203 -: май 19, 2011, 20:24:13 »

Момичета, искам да споделя какво ме "мъчи" и ако може съвет. Чудя се кога и колко време ще ни отнеме подреждането в ресторанта. Ще се виждам с управителката във вторник да обсъдим нещата тъй като не знам каква е процедурата. Те ли ще подреждат или трябва ние сами да си подредим нещата както искаме. Притеснява ме, че предната вечер ще имат сватба. Иска ми се да няма следи от отминал купон, мириз на цигари и т.н. Ей такива неща ми се въртят във главата и почвам леко да се притеснявам. Знам, че сигурно са глупости, но досега не се бях замисиляла за това с подреждането няколко часа преди сватбата.
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #204 -: май 20, 2011, 10:50:21 »

Шевката  на ресторанта сама щяла да направи украсата ,но само булченската,а за масата на гостите само щяла да ми усигори червени салфетки.И понеже сме организирали всичко да е вънка (в градината  Bravo)столовете щели да са пластмасови (за което се ядосах и ми стана малко тъпо shok nea) ,та ако можете да ме посъветвате как да украсим столовете или каква украса да взема за масите на гостите ,много ще съм ви благодарна....
Активен
mivr11
Новак
*
Публикации: 7

« Отговор #205 -: май 20, 2011, 11:41:46 »

Здравейте дами,

От доста време следя целия форум и съм възхитена от информацията, която намирам. Всъщност, първо ви откри бъдещия ми съпруг, след което и аз се включих. smile

Нашата сватба е планирана за 01.10.2011 г., в София. За съжаление, още не съм се спряла на цветове за сватбата (и за украсата), чудя се между бледо розово и оранжево. Затова бих искала да ви попитам имате ли представа през есента какъв избор на цветя има?
Много благодаря. give_rose
Активен
love.net
Сватбар

« Отговор #206 -: май 20, 2011, 11:58:58 »

mivr11 аз смятам,че е по-важно да си избереш любим за теб цвят ,а не толкова да се съобразяваш със сезона girl_wink но както казах това е лично мое мнение...
Активен
drazena
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 20, 2011, 11:59:38 »

Доколкото разбрах от моята флористка вече няма такива ограничения според сезона, има възможност да се поръчват цветя по всяко време, разбира се цената е различна от това ако са български и в сезона. Аз ще имам букет от лалета, които ще са холандски, но това ми е любимото цвете и много се зарадвах като се оказа, че могат да се доставят.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #208 -: май 20, 2011, 12:55:17 »

silvaki , бях пускала едни пластмасови столове как се украсени, но не знам в коя подтема на украсата е, там почти не се забелязваше пластмасовия стол smile

Не може ли да се сложат други столове, иначе ако искаш да е изпипано трябва и тях да обличате, за да не се вижда. На снимките, това не са пластмасови, а градински и пак може с една панделка да се замаже.
Може да вържете по една панделка или някаква висулка, някакъв орнамент, знам ли малко трудно ми се вижда да стане нещо кой знае какво.

Дано някой даде някаква идея, но ако сложиш нещо като панделка или цвете пак ще придаде някакъв вид.
Mivr11, каквито цветя искаш такива може да си поръчаш предимно от Холандия. Аз също бях октомври, но не се съобразявах с цветовете на есента. Не ми харесват, иначе има много хубави украси за есенни сватби, сигурно си гледала.
« Последна редакция: май 20, 2011, 12:57:32 от tweety bird » Активен
love.net
Сватбар

« Отговор #209 -: май 20, 2011, 12:59:29 »

tweety bird мерси за украсата ,която си ми показала ,има някоя друга идейка ,аз не съм и виждала столовете още понеже били прибрани,сега като уговаряме менюто ще искам да ми ги покаже ,само се моля да не са от най-обикновените бели столове,за които си мисля ,че... cray
Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: