Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 10:58:55

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 8  (Прочетена 220895 пъти)

ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #240 -: юни 04, 2011, 08:18:05 »

Уау, 5ia, тази украса ти ли си я правила? Страхотна е . Bravo Bravo Кафяво -розовата сватба е уникална. Тя явно е била за доста народ.
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**
Публикации: 1790

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #241 -: юни 07, 2011, 10:09:35 »

момичета мн хубави комбинации сте дали като идеи,
аз другата седмица ще говоря с агенцията която ще украасява ресторанта,
надявам се да няма проблем с цветоветекоито избрах-лилаво и жълто,стискайте палци
Лилаво и жълто е направо страхотен избор. Аз лично много се радвам,че послдно време много по-смело се избират  и комбинират различни цветове. Какво лилаво сте избрали? Светло или тъмно? С нетърпение ще очаквам да видя снимки от вашата сватба.  yahoo yahoo yahoo
Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #242 -: юни 07, 2011, 10:56:49 »

Здравейте, момичета! Нашата сватба мина и всичко беше перфектно. Когато имам снимки, ще ви ги покажа. Повече от доволна съм от украсата. И като се има предвид колко пъти сменях концепцията, агенцията се справи повече от перфектно.  yahoo Беше много красиво - слънчотледи с малки акценти в бяло и лилаво. smile

Наистина комбинацията на лилаво и жълто е страхотна.  good
Активен
Cari
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #243 -: юни 07, 2011, 20:17:31 »

Честито, Devora  Bravo, с пожелания за много щастлив семеен живот, щастие, хармония, разбирателство и любов. Чакаме снимки smile
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #244 -: юни 07, 2011, 20:37:34 »

Мисля да е тъмно лилаво,светлото ми е някак детско  smile
Радвам се че ви харесва като идея
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #245 -: юни 08, 2011, 08:57:42 »

Аз имам едно въпросче. Ако някой е по наясно с цветовете като имена ще се радвам да ми каже как се води това зелено? В един турски сайт ми го преведе като счукан орех,но гугъл не превежда много точно и нещо не се връзва.  crazy
Активен
love.net
Сватбар
Публикации: 168

« Отговор #246 -: юни 08, 2011, 12:03:11 »

Nina Style много са оригинални идеите ви ,гледах ви снимките в лиèн албум ,в кои градове работите  smile
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190

« Отговор #247 -: юни 08, 2011, 12:15:18 »

Аз имам едно въпросче. Ако някой е по наясно с цветовете като имена ще се радвам да ми каже как се води това зелено? В един турски сайт ми го преведе като счукан орех,но гугъл не превежда много точно и нещо не се връзва.  crazy

Наистина прилича на цвета на необелен орех (или кора на орех).
Активен
dany_87
Професор
Публикации: 463

Моят сватбен албум

« Отговор #248 -: юни 08, 2011, 18:04:37 »

мен ми изглежда като на перлено зелено
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #249 -: юни 08, 2011, 18:27:00 »

мен ми изглежда като на перлено зелено
Пробвах с перлено зелено,но излиза съвсем друго зелено.  crazy sad Тази седмица съвсем се умотах в търсене на странни цветове. Издирвам и цвят корал,който според мен е между циклама и праскова тъмна,а в нета ми излизат какви ли не цветове.  sad
Активен
pink_panther
Професор
Публикации: 350

Моят сватбен албум

« Отговор #250 -: юни 08, 2011, 18:58:57 »

Аз купих роклички за шаферките в цвят корал  danceg и сега се чудя за някакви такива цветя в същия цвят за декорацията в ресторанта, но освен рози, за никакви други не мога да се сетя. За мен корал е между розово и оранжево и в интерес на истината ми е един от любимите цветове.  heart
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1484

« Отговор #251 -: юни 08, 2011, 19:54:51 »

Може би се получава така, защото има различни нюанси на цвета, който се определя като "коралово"  smile

Иначе е разкошен цвят  LOVING Беше много популярен миналото лято и се запази и за това  smile
 Тук има различни комбинации на този оттенък на коралово, който беше популярен миналата година:
http://www.theperfectpaletteblog.com/search/label/Coral
Активен
Nina Style
Баш Майстор
**

www.ninabg.com

Моят сватбен албум

« Отговор #252 -: юни 08, 2011, 21:26:04 »

Значи пак правилно съм се ориентирала,че е между циклама и праскова и розово.  yahoo А за такива цветя аз се сещам само за роза Версилия,която е най-близка до тези нюанси.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #253 -: юни 09, 2011, 00:22:32 »

И нашата сватба ще е в цвят корал. Наистина има много разновидности. Моите предтави за този  цвят са най-близки с 7417С от  таблицата.
Активен
КатиНка
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2469

« Отговор #254 -: юни 09, 2011, 00:28:29 »

И нашата сватба ще е в цвят корал и също ми е любим цвят  yahoo За мен като представа стои между червено, розово и оранжево. Ще ползваме и цвят шампанско за леки акценти.
Nina Style, и аз мислих по въпроса с цветята и освен рози, намерих и гладиоли и орхидеи с тези цветове, но търся и други варианти. Има и карамфили, но не бих ги избрала за сватбения ден.
Активен
Страници: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: