Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 14, 2024, 16:44:45

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Украса на ресторанта - 8  (Прочетена 221086 пъти)

Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #180 -: май 17, 2011, 10:32:03 »

Ето и нещо в червено smile

Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908

Моят сватбен албум

« Отговор #181 -: май 17, 2011, 10:42:16 »

Тонина, ако това е твоя цвят ще го използваш. Все пак е твоя ден.

Какъв друг цвят искаш да вградиш към червения?

Може да го съчетаеш със синьо за по-летен цвят

Елиминк  good
Тонина, знам имам проблем понеже сложих парола, но явно никой не може да го оправи, писах и на админа, но нямам все още отговор за албума си.
« Последна редакция: май 17, 2011, 10:47:47 от tweety bird » Активен
Cari
Новак
*
Публикации: 13

« Отговор #182 -: май 17, 2011, 13:23:03 »

Здравейте, момичета. От няколко седмици трескаво чета този прекрасен форум, черпя идеи и влизам в час бързо с това прекрасно събитие СВАТБАТА. Обожавам естествените цветя и искам да украся ресторанта с тях. Представям си на кръглите маси в ресторанта да има топки от цветя. Друга украса освен цветя и свещи не предвиждаме. Дайте идеи и препоръки, къде мога да поръчам нещо подобно на прилични цени.
Активен
eli_belii
Ентусиаст
**
Публикации: 84

Моят сватбен албум

« Отговор #183 -: май 17, 2011, 16:08:20 »

Здражей Cari аз също съм се спряла на естествени цветя за сватбата,до тук съм питала в много агенции и да ти кажа не е скъпо удоволствие,цените са различни и зависят от това колко е голяма самата икебана,дали ще има ваза или ще е само икебаната,също така зависи и от самите цветя  smile На кой ресторант и дата се спряхте Сватбаааа успех с подготовката
Активен
Tonina
Професор
Публикации: 354

« Отговор #184 -: май 17, 2011, 18:00:23 »

Devora, tweety bird,
Благодаря за червените мотиви, супер - красиво е!!!   give_rose Дано да се получат и при мен нещата.  smile
Активен
ellimink
Сватбен ГУРУ
Публикации: 850

Моят сватбен албум

« Отговор #185 -: май 17, 2011, 20:08:38 »

Cari, попитай в някои хубав цветарски магазин до вас, покажи им нещата които си си харесала и те веднага ще могат да ти направят приблизителна калкулация на цената. Също така е важно и в кои сезон ще ти е сватбата, всичко това те биха могли да го съобразят, защото примерно лятото розите са мн по-евтини, да не говорим че има прекрасни български рози, които по нищо не отстъпват на холанските.
Аз в началото се бях засилила да си наемам флористка, но след като и изпратих запитване и получих цените влезнах в цветарницата, от която винаги купувам страхотни букети - показах им харесаното от мен, разликата в цените беше доста голяма. Така, че пробвай.... good
Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #186 -: май 17, 2011, 21:29:09 »

Ооо да, българските рози са доста по-хубави от холандските, имат прекрасен аромат  smile само нямат толкова добър търговски вид.

Аз определено ще ползвам услугите на флористка, но онзи ден си говорихме с нея и тя се притеснява, че сама ще й бъде доста трудно. Май отивам на вариант да търсим някой, който да й помогне. Нямам още концепция за декорацията на сватбата, но имам още време smile
« Последна редакция: май 17, 2011, 21:31:26 от Susito » Активен
Devora
Ентусиаст
**
Публикации: 59

Моят сватбен албум

« Отговор #187 -: май 17, 2011, 21:55:40 »

ellimink, при мен се получи обратното, явно завис ина кой ще попаднеш.  Wink

Susito, не трябва ли тя да си намери помощници, защо вие търсите? Просто питам, стана ми интересно, обикновено си имат екип.  crazy

И да поискам съвет. Тъй като е ясно, че златни цветя няма, според вас жълти или оранжеви цветя да комбинирам с лилавите? Много се чудя, харесват ми и двете комбинации и не знам какво да правя...
« Последна редакция: май 17, 2011, 22:10:18 от Devora » Активен
Susito
Ентусиаст
**
Публикации: 131

Ще ставам госпожа :-)

« Отговор #188 -: май 18, 2011, 09:24:59 »

Devora Флориската ни е позната, виждала съм много нейни неща и й се доверявам изцяло. Всички около мен много се изненаднав като им кажа, може би защото ме познават и знаят колко съм претенциозна.
Тя има познати флористки и ще говори с някоя да дойде за 2-3 часа, за да й помогне.
При нас тя ще прави булченския букет, бутониери, украса на колата, изнесения ритуал и ресторанта. Та се събира доста работа.
Като цветове имаме еднакви желания с теб smile Моят годеник иска златно, но аз искам да има някакъв по-ярък акцент например лилаво или оранжево, но той се дърпа  huhhuh.gif Оранжеви цветя не знам как ще се вържат с лилаво, може да се бият цветовете. По скоро нещо като жълто и лилаво  smile на мен лично ми харесва.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #189 -: май 18, 2011, 09:36:50 »

Devora, златни се постига със спрей, може да направиш златни цветя.
Ето ти жълти и лилави:

Ето ти с оранжево и лилаво

Активен
sofia333
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #190 -: май 18, 2011, 12:00:53 »

Здравеите момичета,
тъэтй бирд ти поства6 много красиви неста и идеи. останаха ми о4ите в една от твоите снимки, кожато е по долу. Аз искам на6ите цветове да са в бжло и нежно екру, с много свести и бели рози тук таме нжкожа бледо лилава или розорва..Имате ли други  идеи за тези цветове..  smile
Сужалжвам моми4ета,но не сам в БГ и немога да пи6а на кирилица sad

Директно с 2cyr.com

* blumendeko2.jpg (36.48 KB, 300x450 - видяно 397 пъти.)
« Последна редакция: май 18, 2011, 22:51:58 от Teo » Активен
sofia333
Новак
*

« Отговор #191 -: май 18, 2011, 12:06:20 »

ehhhh... heart

http://adayofelegance.ca/wp-content/uploads/image/gold-wedding-reception-tablescapes.jpg
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ

Моят сватбен албум

« Отговор #192 -: май 18, 2011, 12:37:20 »

mayayoyo, точно в полето за писане в ляво има кирилизатор , натискаш и си избираш бг или фонетичната, която ти е по-лесна. Няма значение, че пц-то ти няма кирилизатор с това ще можеш да пишеш.
А иначе по твоите цветове са пускани снимки. Общо взето при бяло и екрю не може кой знае колко да се играе, защото няма "игривостта"на цветовете.
Каквото и да пусна като снимки ще се дублира, а не искам да се пълни така темата.

Само да кажа, че тези красоти трудно се постигат в БГ. Едно от страна на хубави ресторанти, после много труд, мноооооооооооооого пари и куп подробности. Но все нещо може да се вземе като идея.
Успех!
Активен
sofia333
Новак
*

« Отговор #193 -: май 18, 2011, 13:00:14 »

ехааа tweety bird , благода ти много   smile
страхотни предложения..аз мисля, 4е са възможни, например масата на плажа: бяла покривка, бели свеstи, и малко бели цветенца..4е то по-лесно е семпли4ко неsto няма  smile smile.. разбира се вси4ко трябва да е ка4ествено..това е ясно..както се казва понякога по-малкото е пове4е.  nea
Активен
t2egr
Ентусиаст
**
Публикации: 53

Сватбата е на 05.09.2011г. !!!

« Отговор #194 -: май 18, 2011, 13:27:11 »

Аз мисля, че с прилична сума пари ще успея да направя всичко с живи цветя както искам, защото както споменах преди имам момиче което импровизира с това което аз ще и кажа като бюджет... и на сватбата на моята приятелка (пак по-назад съм качила и снимки) тя направи всичко пак от живи цветя за съжаление нямам снимки на украсата на колата, чашите и всичко останало.. за да може да добиете представа, защото тя с малко фантазия успя с не много цветя да направи всичко както искаха младоженците... но както казах без снимките не е същото колкото и да се опитвам да Ви ги опиша и да дам идеи.. сори за което.... иначе е и много важно на човека който се довериш, да разбира и от цветя и да има стил, визия и вкус за тези неща, както и да бъде достатъчно находчив, защото цените понякога падат ако имаш подходящ подход... и знаеш какво искаш... не знам дано успеете да намерите подходящия човек за това (аз съм щастлива защото го имам както ви казах) иначе снимките които сте качили са страхотни, но наистина са малко трудно осъществими точно така за бг и то за по скромен бюджет... smile
Активен
Страници: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: