Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 06:37:32
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 212881 пъти)
nikolaycho
Любопитен
Публикации: 24
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #270 -:
април 18, 2012, 23:40:35 »
И аз да помоля за отзиви(ако има разбира се) за dj IV - Ивайло Тахчиев, София. Препоръчаха ни го от ресторанта, но попрерових нета на бързо, но не не открих кой знае какво:)
Активен
semantika
Ентусиаст
«
Отговор #271 -:
април 19, 2012, 08:35:31 »
DjNick Mc
Да, това и аз го намерих в нета. Но става дума за друг DJ. Така и не мога да намеря никаква информация и отзиви за него. Но благодаря все пак!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
Ние можем и знаем как... !!!
«
Отговор #272 -:
април 19, 2012, 08:41:33 »
Цитат на: semantika в април 19, 2012, 08:35:31
DjNick Mc
Да, това и аз го намерих в нета. Но става дума за друг DJ. Така и не мога да намеря никаква информация и отзиви за него. Но благодаря все пак!
А вие как разбрахте за него, препоръка ли имахте от някой или ....?
Най-добрия вариант е да се видите с него на живо и тогава голяма част от въпросителните ще исчезнат.
«
Последна редакция: април 19, 2012, 09:01:58 от DjNick Mc
»
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #273 -:
април 19, 2012, 08:43:32 »
Цитат на: nikolaycho в април 18, 2012, 23:40:35
И аз да помоля за отзиви(ако има разбира се) за dj IV - Ивайло Тахчиев, София. Препоръчаха ни го от ресторанта, но попрерових нета на бързо, но не не открих кой знае какво:)
Добър е колегата !!!
Активен
semantika
Ентусиаст
Отг: Отг: DJ за сватба
«
Отговор #274 -:
април 19, 2012, 09:38:28 »
Цитат на: DjNick Mc в април 19, 2012, 08:41:33
А вие как разбрахте за него, препоръка ли имахте от някой или ....?
Най-добрия вариант е да се видите с него на живо и тогава голяма част от въпросителните ще исчезнат.
Ами, да. Препоръчаха ни го. Знам, че е ДЖ в дискотека Клеопатра в гр.Монтана. Но... нищо повече. Въпроса е там, че ни казаха, че е много добър, но именно в дискотеката! Затова нямам представа дали изобщо е ДЖ и по сватби и дали се справя....защото според мен е доста различно да забавляваш хората в дискотеката и да умееш да водиш една сватба! :
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #275 -:
април 19, 2012, 10:14:29 »
semantika,
Клубния Дж и сватбения Дж се различават във всяко едно отношение. Един добър клубен Дж колкото и да е добър в областта си, може и да не се справи със сватбеното парти. Нещата са коренно различни и ако не е правил сватби, просто не рискувайте, освен ако сватбата ви не е с идея да е като дискотека.
Има много спецефични неща, които сватбения Дж трябва да знае и да може да импровизира. При клубния Дж нещата се определят от него, той решава какво да пуска и всички "Скачат по неговата свирка". При сватбите е точно обратно При сватбения Дж работата е доста по-сложна имайки предвид че той трябва да е в час със всякаква музика, да може да говори по микрофона но не като коментатор. Трабва да има дикция, трябва да има подобаваща интонация за всеки един момент в който гласът му се чува. Трябва поведението му да е много гъвкаво, както да бъде интересен на гостите от една страна, така и от друга да не обсебва партито с присъствието си..... и така нататък....и така нататък.
Нещата от страни изглеждат лесни и достъпни за всеки който гледа или който иска да стане Дж, но всъщност са доста по сложни на практика.
Не са много колегите които са усвоили тънката професия на сватбения Дж, но за съжаление доста повече са тези които са посредствени в бранша.
Затова съвет от мен - Търсете си сватбен Дж (дори и този същият DJ MAX, който сте си намислили), но да има практика със сватбите.
«
Последна редакция: април 19, 2012, 10:19:24 от DjNick Mc
»
Активен
semantika
Ентусиаст
Отг: Отг: DJ за сватба
«
Отговор #276 -:
април 19, 2012, 10:17:56 »
Цитат на: DjNick Mc в април 19, 2012, 10:14:29
Клубния Дж и сватбения Дж се различават във всяко едно отношение. Един добър клубен Дж колкото и да е добър в областта си, може и да не се справи със сватбеното парти. Нещата са коренно различни и ако не е правил сватби, просто не рискувайте, освен ако сватбата ви не е с идея да е като дискотека.
Има много спецефични неща, които сватбения Дж трябва да знае и да може да импровизира. При клубния Дж нещата се определят от него, той решава какво да пуска и всички "Скачат по неговата свирка". При сватбите е точно обратно При сватбения Дж работата е доста по-сложна имайки предвид че той трябва да е в час със всякаква музика, да може да говори по микрофона но не като коментатор. Трабва да има дикция, трябва да има подобаваща интонация за всеки един момент в който гласът му се чува. Трябва поведението му да е много гъвкаво, както да бъде интересен на гостите от една страна, така и от друга да не обсебва партито с присъствието си..... и така нататък....и така нататък.
Нещата от страни изглеждат лесни и достъпни за всеки който гледа или който иска да стане Дж, но всъщност са доста по сложни на практика.
Не са много колегите които са усвоили тънката професия на сватбения Дж, но за съжаление доста повече са тези които са посредствени в бранша.
Затова съвет от мен - Търсете си сватбен Дж (Може този същият, който сте си намислили), но да има практика със сватбите
Да, да, да! Именно! Напълно съм съгласна! Мноого е различно! Благодаря за съветите!
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #277 -:
април 19, 2012, 10:23:36 »
Добре е да имате яснота за опциите и критериите по които да търсите Вашия Човек - Билото то Дж или друг професионалист от сватбения бранш !!!
«
Последна редакция: април 19, 2012, 10:41:58 от DjNick Mc
»
Активен
tifi
Новак
Публикации: 16
«
Отговор #278 -:
април 19, 2012, 10:50:55 »
Здравейте, много закъснявам с организацията има малко повече от месец до сватбата а все още нямаме ДЖ. Сватбата ще е в Пловдив на 27 май, моля ако някъде има постнат списък на ДЖ със координати да ми пише. Много ще съм благодарна за всяка информация с която може да ми помогнете.
благодаря предварително на всички отзовали се
«
Последна редакция: април 19, 2012, 11:20:29 от tifi
»
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #279 -:
април 19, 2012, 11:11:20 »
Цитат на: tifi в април 19, 2012, 10:50:55
Здравейте, много закъснявам с организацията има малко повече от месец до сватбата а все още нямаме ДЖ. Сватбата ще е в Пловдив на 27 май, моля ако някъде има постнат списък на ДЖ със координати да ми пише. Много ще съм благодарна за всяка информация с която межа да ми помогнете.
благодаря предварително на всички отзовали се
Когато става въпрос за сватбен Дж за Пловдив мога да Ви препоръчам Дж Алекси Маронов.
http://www.djaleks-maronov.com/
Това е човека който няма да ви подведе и ще направи всичко така както Вие желаете !!!
«
Последна редакция: април 19, 2012, 11:13:38 от DjNick Mc
»
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #280 -:
април 19, 2012, 11:16:13 »
Цитат на: DjNick Mc в април 19, 2012, 10:23:36
Добре е да имате яснота за опциите и критериите по които да търсите Вашия Човек - Билото то Дж или друг професионалист от сватбения бранш !!!
Цитирайки колегата по-горе, ще добавя и необходимоста от сериозни технически, акустични, музикални и ритуални познания и умения, артистичност, визия и опит, които сватбеният DJ трябва да притежава.Наличието на сериозна фонотека (музика от 60-те год. на 20-ти век до наши дни), собствена висококачествена озвучителна апаратура, ефектно осветление и сигурен транспорт са задължителна инвестиция (клубовете са оборудвани от собствениците им)...Изисквайте видеозаписи от сватбени тържества (поне няколко), това е най-сигурната гаранция, че няма да попаднете на аматьори решили да се пробват (а вие да платите...и не само с пари...) дали са "много добри DJ" на вашата сватба...
Активен
Tsutsi
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #281 -:
април 19, 2012, 11:41:30 »
Съгласна съм напълно с DJ Dimi - за мен именно DJ е този, който прави сватбата като купон и е много ключова фигура, определено нищо не се помни така добре както добрият купон.
Активен
next2u
Любопитен
«
Отговор #282 -:
април 19, 2012, 12:07:26 »
Благодаря на всички за отговорите.
Питам тъй като има някой песни, който искам задължително да ги има и също така няколко който по принцип се пускат по сватбите и предпояитам да ги няма.
Но сте прави, директно с DJ-a ще контактувам и ще му дам насоки!
Благодаря-:)
Активен
ivan_tedi
Регистриран
Публикации: 5
«
Отговор #283 -:
април 19, 2012, 12:48:59 »
ДЖ Ник, и на нас ни препоръчаха от няколко места ДЖ Алекси, но той беше зает за нашата сватба. ДЖ Миро също потърсихме, но и той беше зает, а аз съм била на сватба която на която ДЖ беше колегата му ДЖ Дидо, но искаме друг ДЖ на нашата сватба. Тифи провери и ДЖ Пепо!!! Имаше отзиви за него тук в форума. Ние все още си нямаме запазен ДЖ,защото не можем да намерим такъв който да ни допадне на нас и да е свободен. А за ДЖ Дими разбрах, че и той е ДЖ от Пловдив, но не ни допадна от сайта който разгледах и информацията, която получих за него, а пък и ми се струва доста досаден и компетентен с честите си изявления по форума и лично ние не бихме го ангажирали за нашата сватба.
Активен
DjNick Mc
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #284 -:
април 19, 2012, 13:59:18 »
ivan_tedi,
Пощата Ви е пълна.
Активен
Страници: