Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 01, 2024, 08:21:44
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
DJ за сватба
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: DJ за сватба (Прочетена 212930 пъти)
juliet
Любопитен
Публикации: 34
Отг: DJ за сватба
«
Отговор #105 -:
декември 14, 2011, 16:06:15 »
70-80 лева на час гледах аз оферти. А това за размера на помещението за първи път го чувам.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #106 -:
декември 14, 2011, 16:11:44 »
Ами така ми казаха, зависи от това колко е голямо и колко апаратура ще носи ДЖ ....
А къде се намира тази дискотека за народни танци, някой знае ли?
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #107 -:
декември 14, 2011, 16:57:05 »
Цитат на: irena_popova в декември 14, 2011, 15:44:46
70 лв на час за Емил Андреев
за Панорамата...
Защото доколкото знам според това колко е голямо помещението се определя цената (заради апаратурата)
И ти ли си се ориентирала към него? Май сватбите ни ще са доста подобни.
От няколко ДЖ знам, че наистина размерът на помещението и нужната апаратура са определящи за цената.
Активен
irena_popova
Професор
«
Отговор #108 -:
декември 14, 2011, 17:06:53 »
ДА
вече е зает за 05.05
Активен
veseto_87
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2189
«
Отговор #109 -:
декември 14, 2011, 17:14:42 »
Ние другата седмица ще се срещаме с него да говорим.
Активен
juliet
Любопитен
Публикации: 34
«
Отговор #110 -:
декември 14, 2011, 17:15:53 »
Може, може, просто на мен никой не ми е казвал, че цената му зависи от заведението. Ние също бяхме в Панорамата. DJ ни беше Митко Томанов - Малкия и съм меко казано мнооооооого доволна. А дискотеката за народни танци е в подлеза на НДК в едната зала на бившата Дабъл Вижън.
Активен
djdimi
Професор
dimifoto.weebly.com
«
Отговор #111 -:
декември 14, 2011, 18:20:05 »
Цитат на: veseto_87 в декември 14, 2011, 16:57:05
...че наистина размерът на помещението и нужната апаратура са определящи за цената.
Качеството и количеството озвучителна апаратура са от основно значение за добрият звук на едно тържество, party и т.н. , а всяка зала е с различна акустика.Понякога се правят компромиси и с апаратурата и с цената...(около 100-200 лв +, -), не вярвам да ви смущава такава сума.Весела сватба.
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #112 -:
декември 15, 2011, 15:19:24 »
търся DJ водещ или DJ+водещ/а от Търново или региона. Моля, ако има доволни булки в тази област да ми препоръчат или насочат
Благодаря
Активен
Medeia
Ентусиаст
«
Отговор #113 -:
декември 18, 2011, 20:03:50 »
И ние сме в търсене на Dj. Някой да ми препоръча човек за София, който да води по ненатрапчив начин цялата сватба и ритуалите, да е със свежо чувство за хумор, да не се задява с момичетата и да пуска мръсни коментари (защото съм става свидетел на такава сватба) и най-важното - да е склонен да се съобрази с нашите желания да няма никаква чалга, дори и гостите да поръчват. Без да влизам в подробности, но ние с годеникът ми слушане доста нетрадиционна за България музика и търся човек, който да е склонен да пуска и някои песни, които може дори и да не е чувал до момента. Ние можем да му ги предоставим и на оригинални носители, ако му е нужно, вкл. и плочи. Тези наши желания, разбира се, ще са едва няколко, но все пак трябва да има.
Най-общо казано, трябва ми весел човек, склонен да разчупи репертоара си и да се съобрази с някои по-странни желания.
Активен
V_e_S_i
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #114 -:
декември 19, 2011, 11:05:08 »
Медея,
според мен повечето DJ-и , ако са истински професионалисти ще изпълнят желанията ви в това отношение и ще се съобразят с изискванията ви. В крайна сметка, нали за това се срещаме с тях, за да се уточнят всички подробности
Ние като се срещнахме с нашия DJ той ни попита какви ритуали искаме, предложи ни някои, които не знаехме дори
, попита ни каква музика искаме и каква НЕ искаме, даже ни каза, ако искаме му изпратим любими песни и той да ги пуска на сватбата или пък може и на флашка да си ги дадем.....това са стандартни неща, които всеки професионалист трябва да уточни с клиентите си
Колкото до натрапчивостта, неуместните коментари, задявания на момичета.......кажи най-добре от кой имаш лош опит, за да знаят и другите булки
Иначе за препоръки - тук са писали почти всички бивши булки и повечето от тях са доволни от хората, които са избрали
Активен
theone
Професор
Публикации: 482
«
Отговор #115 -:
декември 19, 2011, 12:18:01 »
Medeia
, аз бих те посъветвала освен личните срещи с потенциални водещи/ди-джей да поискаш да ти дадат дискове/клипчета на поне 2 сватби, които са водили. така ще добиеш по-ясна представа за начина на поведение, говорене и т.н. и да видиш работата им в действие. също така как изглеждат на събитието, което не е маловажно...
Активен
anna_karenina
Сватбар
Публикации: 268
«
Отговор #116 -:
декември 19, 2011, 14:41:17 »
Здравейте, имам един въпрос. Не искам да се заяждам и да казвам имена засега, просто ми е интересно аз ли съм сбъркана, или наистина човекът постъпи грозно и непрофесионално...
Значи, преди около месец звънях на Ди Джей, който познавах от една сватба и бях доволна. Той като чу, че има 6 месеца за сватбата, каза да не бързаме, не било нужно толкова от рано, както съветвали по форумите. Чухме се пак след няколко седмици и се видяхме. По време на срещата се държа доста професионално, обясни ни всичко от-до, предложи идеи, изобщо бяхме много доволни. Каза ни цените и като решим, трябва да му капарираме един час, за да го запазим. Също така каза "предполага вие ще се срещате и с още ди джеи". Ние нямахме такова намерение, но тази и други реплики ни наведоха на мисълта, че не е нужно на момента да капарираме (не знам и дали носехме пари в себе си). Още на другия ден му звъннах, за да потвърдя, че го наемаме (искахме все пак да поговорим насаме след срещата, а тя беше до 22 вечерта и не вървеше да му звъним същия ден), той не ми вдигна. Звънях пак на другия ден- той ми вдигна с думите "не знам за какво ме търсиш, на мен дата ... вече ми е заета". Аз останаха без думи. Ние със сигурност бяхме първите със запитване за тази дата, междувременно спомена, че има и други запитвания и явно е направил среща още на другата сутрин след нашата. Те са платили веднага и той ги е записал. Дори не му е хрумнало да ни предупреди или да ни попита, все пак бяхме първи. Разбирам, че всичко опира до пари, но той нямаше да загуби нищо, ако поне бе отложил срещата с другите хора за същата дата с 24 часа. На мен ми се видя адски непрофесионално и се ядосах много, тепърва да търсим друг така не ни се занимаваше...Както и да е, той не е единствен на света, даже донякъде се радвам, че не е той, тъй като не ми хареса това отношение (имам предвид последната постъпка). Всички ли правят така- не могат дори 1 ден да пазят дата, или поне да звъннат да предупредят? Аз ли не съм права, че се ядосах и го обвиних в непрофесинализъм?
Активен
AIVEN
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #117 -:
декември 19, 2011, 14:45:51 »
Здравейте отново! Съжалявам, че модераторите изтриха предишният ми пост. Мислех, да покажа чуство за хумор но те решиха, че хумора ми е бил грубичък.
Medeia Нямаш основания да се притесняваш относно избора на дж. Обикновено се прави среща на която уточнявате всички подробности. Малко са дж-йте които си описала. По въпроса за чалгата нямаш основание да се притесняваш. Повечето дж които познавам (познвам много колеги) си падат рокаджий. Доста от тях бяха на концертите на AC DC , Metallica и т.н. Не съм чул някой от тях да е ходил на Лепа Брена. В този ред на мисли " Ще е голям проблем" да ги на караш да не пускат никаква чалга. Направо ме е страх да не се напият от "МЪКА"
P.S. Има едно рокаджийско заведение кадето се събират известни сватбени дж.(думата сватбен дж е много важна, тъй като не всеки дж може да води сватба) Казва се Рок Градина или нещо такова, те му казват Крилцата. Ела там и ще срещнеш много дж които няма да имат нищо против да не пустнат нито една чалга.
«
Последна редакция: декември 19, 2011, 21:01:43 от AIVEN
»
Активен
Deliysky
Сватбен ШАМАН
Публикации: 1353
www.Deliysky.com
«
Отговор #118 -:
декември 19, 2011, 15:00:02 »
anna_karenina
, според мен това не е обичайното поведение на един професионалист без значение от коя област е.Но всъщност всеки отговаря за себе си. Аз познавам и доста Дж-и, който даже не взимат капаро и пак пазят датите, когато за това има уговорка. Но според мен тук би могло да има и други фактори или причини за такава постъпка. Интересно би било и отсрешната страна да напише своята версия. На мен лично най-странно ми прозвуча начина по който ви е било отговорено впоследствие по телефона. Никой нормален човек не постъпва така. Даже и да е заета датата, би могло просто да отговори любезно с " Съжалявам, вашата дата вече е заета", а не с " за какво ме търсиш.......и т.н." Между другото в темата за фотографи съм пуснал няколко поста та тема " Как се избира фотограф", прочети ги може да са ти от полза, и при ДЖя някой от нещата са валидни. Ако всичко разказано о теб е на 100% неподправено и не си си спестила нищо от случката, то не съжалявай, това не е вашият човек.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #119 -:
декември 19, 2011, 15:22:42 »
Делийски , аз не съм съгласен също с подобно поведение като това на този ДЖ. Но до някъде оправдавам поведението му. Нека не забравяме, че той не е служител на фирма или някакво сдружение с предмет на дейност ДЖ услуги. Той работи явно сам и капарирането на датата за него е сигурен ангажимент. А защо да не е получил по-добра оферта, дори не само като цена.
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...