Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 12, 2024, 03:00:34
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
За нея
(Модератор:
miauka
) > Тема:
Да си купим булчинска рокля по интернет - 2 ча
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 2 ча (Прочетена 157115 пъти)
soulless
Сватбен ГУРУ
Отг: Да си купим булчинска рокля по интернет - 2 част
«
Отговор #165 -:
март 29, 2011, 09:14:24 »
Момичета, стоплихте ми душата направо - мнооого се радвам, че ви има и се вълнувате с мен
Благодаря ви!
Аз качих малко снимки в галерията ми - не са особено хубави, че нещо вчера нямах светлина, чак днес се светнах, че можех да ползвам за целта една лампа с подвижно рамо на свекърите, ама откъде толкова акъл вчера
Не съм и снимала на роклята и гърба, но в общи линии е без цип или копчета, само с лента се стяга, прилича много на гърба на роклята на Цввтина. Хубавото е, че лентата е широка и самите илици, в които да се промушва също достатъчно широки и стабилни, изобщо като се стегне ми се струва, че няма да има мърдане
Та такива неща, не знам дали ще видите нещо на снимките, но роклята е страхотна наистина - колкото повече я гледам, толкова повече й се радвам. Само този кринолин направо ми взе здравето - 1 час съм го сгъвала допреди малко, няма и няма сгъване, накрая се ядосах, увих го в един найлон криво-ляво, стегнах го със скоч и го метнах в един гардероб, защото вече направо ме изкара извън нерви, имах чувството, че с някакво чудовище се боря - аз го сгъвам, то пак се разгъва, пущината
Активен
lawyer
Сватбен ГУРУ
Публикации: 779
«
Отговор #166 -:
март 29, 2011, 10:03:50 »
soulless, честита рокля, наистина си заслужаваше чакането, изглежда много красива и добре ушита
можеш ли само да споделиш имаш ли воал и др. неща с нея, или е само роклята и този кринолин за какво служи, допълнително ли го слагаш към роклята? Извинявам се, ако назад в темата си го обяснила, но понеже не мога да си го представя и затова питам
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #167 -:
март 29, 2011, 11:46:13 »
soulless
, хайде официално честита ти мечтана рокля! Аз не съм имала съмнение, че финала на историята ще е с хепи енд. Просто нямаше друг избор, при положение че толкова много във форума изпращахме своята съпричастност и стискахме палци
Независимо какви са снимките (а те са си супер), от тях се вижда, че ще бъдеш една много нежна и красива булка
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #168 -:
март 29, 2011, 13:14:20 »
Ех, момичета, много се радвам, че и на вас ви харесва крайният резултат от цялото това чакане и палцестискане от ваша страна.
Ava
е права - нямаше да съм толкова доволна сега без вас, за което - огромни благодарности
Lawyer
, на твоето питане - ами поръчах си от сайта само роклята и кринолинът, воал имам, но още не съм го снимала и той е от Ebay, иначе се опитах да го свържа тематично един вид, воалът е с перлички също като роклята. Иначе за кринолина - ами той се облича първо, той както си видяла, е една в моя случай огромна пола с обръчи, които са гъвкави, за да можеш да се движиш удобно с него. Върху кринолина се слага вече роклята, на която той освен обем придава и форма - в моя случай роклята не стои добре без кринолин, просто се губят именно обема и формата. Обаче е важно преди да се поръча роклята, да се пита или да се мери, ако е в реален магазин, кой кринолин би подхождал на типа рокля, понеже има различни - с по 2-3 обръча, различни като форма, моят например е с 2 обръча, но е един такъв "рунтав"
, т.е. бухнал, по-различен от повечето кринолини с обръчи, които съм виждала. И така - има един тънък момент с това да свикнеш да ходиш с подобно чудо под роклята, но не мисля, че е невъзможно, по-скоро нямаме изобщо този навик, живеем в друго време, с други дрехи, но затова пък роклите от тип "принцеса" си вървят с кринолина и истината е, че се пренасяш в друго време с подобна рокля и усещането е прекрасно
Активен
Flappy
Любопитен
Публикации: 31
«
Отговор #169 -:
март 29, 2011, 17:48:21 »
soulless
, честито и от мен
!!! Роклята ми изглежда чудесна и съм сигурна, че ще си истинска сияйна принцеса в нея! Страшно се радвам, че всичко мина благополучно и вече можеш да забравиш всички притеснения и тревоги
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #170 -:
март 29, 2011, 18:05:01 »
soulless
, честита рокляяяя!!!!
И ние наред с теб сме щастливи, че пристигна и е толкова красива! Изглежда ми много добре ушита и е доказателство, че сме напълно прави да "рискуваме" с покупка от интернет!
Аз избрах този търг и смятам да поръчвам вече и моята.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300503225511&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_5304wt_1033
Искаше ми се още днес, но искам да отида в офиса на моя познат, който търгува в ибей и да съм заедно с него, когато поръчвам. В четвъртък обаче заминавам ( За Монакооооооооо!!!
), а днес и утре е зает. Все пак обеща да се опита за утре, ако не в понеделник, когато се прибирам първата ми работа е да поръчам роклята! Стискайте палци утре да стане!
П.П. За воала китайчето ми иска 19 паунда, а за фустите 15. Общо става 124 паунда.
Активен
tweety bird
Сватбен ГУРУ
Публикации: 908
«
Отговор #171 -:
март 29, 2011, 18:21:52 »
Тази рокля на снимката, Моникамария е на израелската дизайнерка, Пнина Торней
която живее в Ню Йорк и цената й е около $ 25000
Просто информативно го казвам
Иначе като гледам цената на китайците и не е за вярване....е то е ясно защото е толкова де
«
Последна редакция: март 29, 2011, 18:23:24 от tweety bird
»
Активен
Mrs.™
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #172 -:
март 29, 2011, 18:57:46 »
soulless
,роклята е прекрасна
Monikamaria
,и твоята рокля е хубава. Продавача явно е коректен защото има 100% Positive feedback,и от прочетените мнения,хората са доволни от получените рокли.Успех.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #173 -:
март 29, 2011, 19:52:10 »
miss™
, благодаря!
Аз го избрах, заради отзивите и защото е топ-селър! Това ми дава някаква гаранция.
tweety bird
, знам на кого е роклята. И знам, че е ясно защо е на тази цена. Защото не е с оригиналния лейбъл, защото е с други платове, заради евтината работна ръка, и защото цените са много по-реални от българските! Не е ясно други рокли, шити в България например, защо са с такива цени!
Да не го водим този разговор за 100тен път в тази тема!
Активен
olina
Новак
Публикации: 13
«
Отговор #174 -:
март 30, 2011, 12:38:33 »
здравейте мацки, помагайте с някой сайт за поръчка на болеро към бяла сватбена рокля която е без ръкави ,мерси
Активен
sonja
Сватбар
«
Отговор #175 -:
март 30, 2011, 14:12:48 »
soulless
, честито!!
)) Много се радвам за теб, аз се бях малко позагубила от форума, обаче често се сещах за теб и си викам трябва да проверя на soulless дали не и е пристигнала роклята вече..
) Много е хубава
и по нищо не отстъпва на марковите в магазините, поне тези в БГ. Пожелавам ти да си най-красивата и щастлива булка с тази прекрасна рокля
Monikamaria
, много е хубава и твоята, стискам палци и успех, дано всичко с поръчката мине безпроблемно
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #176 -:
март 30, 2011, 19:22:15 »
olina
http://shop.ebay.de/i.html?rt=nc&LH_BIN=1&_nkw=Bolero+Weiss&_trksid=p3286.c0.m301
Активен
grey
Сватбар
Публикации: 190
«
Отговор #177 -:
април 01, 2011, 00:17:49 »
Ето още някакви, но за по-хладни дни
http://www.perditasweddingshoes.co.uk/category.asp?code=52&page=1&showall=1&CatName=Brides%20Beautiful%20Real%20Feather%20Boleros%20&%20Wraps.
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #178 -:
април 05, 2011, 15:39:00 »
Момичета, поръчах си роклята! Вчера едва ли не от летището това ми беше първата работа!
Платих я и сега чакам мейл относно доуточняване на воали, фусти, шлейфове и т.н. Поръчах си готов размер 12 и се надявам да дойде по-бързо!!!!!!!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #179 -:
април 05, 2011, 16:58:40 »
A, честито. Остава ли вариантът, който ни показа?
Активен
Страници:
1
...
10
11
[
12
]
13
14
...