Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 12, 2024, 01:45:39

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Да си купим булчинска рокля по интернет - 2 ча  (Прочетена 157090 пъти)

Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: април 26, 2011, 01:33:24 »

cherry_dream, продавачът ти дава някаква гаранция, но ако не ти харесва роклята  и не отговаря на снимката можеш без проблем да я върнеш. smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #196 -: април 27, 2011, 20:24:18 »

В мейла пишеше да имам търпение! vivasvat Имам, ама до кога!?!?!
 panteryx, благодаря мила! give_rose
Активен
cherry_dream
Сватбар
Публикации: 280

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: април 30, 2011, 21:47:02 »

Вчера си харесах една рокля и не спирам да мисля за нея от тогава. За първи път някоя рокля да ме грабне така силно. Изкушавам се да я поръчам, но много се притеснявам какво ще дойде и как ще ми стои  girl_impossible

Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: май 01, 2011, 08:37:26 »

Вчера си харесах една рокля и не спирам да мисля за нея от тогава. За първи път някоя рокля да ме грабне така силно. Изкушавам се да я поръчам, но много се притеснявам какво ще дойде и как ще ми стои 

Много е красива cherry_dream give_rose
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #199 -: май 03, 2011, 21:09:23 »

Мони, има ли някакви новини около твоята рокля, миличка? Мисля си тия дни за теб и твоята поръчка, дано скоро я получиш наистина, имам идеална представа колко е напрегнато това чакане... Прегръдки! heart
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #200 -: май 03, 2011, 22:16:24 »

Aз се реших най-накрая и до ден-два ще я поръчам  danceg сега се чудя обаче за кринолина, моята рокля е с шлейф и китайчето иска 60 долара за кринолина, дали ще стои добре с обикновен кринолин, който не е за рокли с шлейф, защото него мога да си го поръчам за доста по-малко
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: май 04, 2011, 10:51:25 »

Поръчах яяяяяяя  danceg danceg danceg danceg
Сега само ме притеснява дали ще дойде до 20 юни преди да си тръгна или трябва да ангажирам някой да ми я праща. Но китайчето уж обеща да дойде доста по-рано  danceg Пък и е топ юзър и няма нито един негативен коментар.

Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #202 -: май 04, 2011, 21:33:42 »

smile Заповядай

http://myworld.ebay.com/2010-noble/?_trksid=p4340.l2559

« Последна редакция: май 04, 2011, 21:48:48 от cherry_dream » Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: май 05, 2011, 20:10:51 »

cherry_dream, роклята е супер! Добре дошла в клуба! Почваме да стискаме палци заедно! good
soulless, мила, моето китайче (ако знаят как се обръщаме към тях! sarcastic) ми писа, че роклята ще я изпратят на 7ми. Точно на рождения ми ден! Приемам го като добър знак! danceg
Активен
cherry_dream
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #204 -: май 05, 2011, 20:29:54 »

Така е. С нетърпение чакам да видя твоята. Засичах я доста често докато търсех моята,  наистина е много красива.
Аз за сега съм доволна от моето китайче, угажда ми, смени ми адреса, че отначало я бях поръчала да дойде тук, но реших да я прати в България за по-сигурно. После ми писа дали имам хора с пълномощни да я вземат, колко ще са ми високи обувките, че бях забравила да пиша и още поне 7-8 мейла само за 2-3 часа  danceg

Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: май 08, 2011, 19:30:09 »

Мониии, стискам палци всичко да е наред с доставката и вече роклята ти да пътува към теб, и най-вече да си я получиш съвсем скоро, усещането е наистина неописуемо Wink heart heart heart

Cherry_dream, избрала си си прекрасен модел, честито за избора и за вече направената поръчка! Сега вече почва малко тегавото чакане, но пък крайният резултат го оправдава напълно Wink heart
Активен
animal
Ентусиаст
**
Публикации: 131

« Отговор #206 -: май 09, 2011, 11:57:12 »

Здравейте, момичета smile

Май и аз ще мина на варианта купуване на рокля през интернет - като гледам излиза по-евтино от купуване на рокля в БГ...
Ето някои от фаворитите ми smile :
http://www.kissbrides.com/free-shipping-high-quality-organza-taffeta-wedding-dress.html
http://www.kissbrides.com/free-shipping-high-quality-organza-lace-wedding-dresses.html
http://www.kissbrides.com/free-shipping-high-quality-organza-embroidery-wedding-dresses-349.html
http://www.kissbrides.com/free-shipping-high-quality-embroidery-taffeta-wedding-dress-412.html
Активен
panteryx
Сватбен ГУРУ
Публикации: 518

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: май 09, 2011, 14:39:30 »

animal всичките са много красиви ,но на мен първата и последната най-много ми грабнаха окото.
Успех в избора на рокля и която и да избереш ще бъдеш много красива булка. give_rose
Активен
animal
Ентусиаст
**
Публикации: 131

« Отговор #208 -: май 09, 2011, 15:49:09 »

Благодаря  give_rose
Активен
mira_france
Новак
*
Публикации: 17

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: май 09, 2011, 17:17:46 »

Здравейте момичета! smile
Следя от доста време темичката,но най–после дойде и моят ред да се включа yahoo.Харесала съм си няколко модела,но все още имам много колебания blush,най вече защото още не съм ходила по магазините да пробвам рокли и нямам представа какъв модел ще ми стои pardon. Но съм решила да си поръчам роклята по интернет, защото излиза адски евтино.

cherry_dream и Monikamaria стискам ви палци,роклите ви са прекрасни! give_rose

Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: