Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

май 19, 2024, 00:23:14

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Моите номер едно за София  (Прочетена 300357 пъти)
 
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #30 -: май 11, 2010, 10:48:25 »

Бих искал да посоча още няколко факта, с които да обясня причините за случилото се забавяне, както и да отговоря на несправедливо отправени квалификации:

Първата причина е толкова проста, очевадна и човешка, че съм изумен как не е забелязана от Светла! Месеците октомври и ноември бяха пиковите в разпространението на пандемията на така наречения „свински грип”. Заради множеството заболели, от 06. до 20.11.2009 г. у нас официално беше обявена грипна епидемия. Имаше колеги, които бяха болни, други се налагаше да остават при децата си в къщи или да се грижат за заболели близки. Разбира се, че това събитие разстрои целия график на монтажа, но каква по-разбираема и основателна причина!!! В правото на всички цивилизовани страни подобни обстоятелства се наричат „форсмажорни” и са достатъчно основание за неизпълнение на всякакъв вид договорни отношения, без никакви финансови или морални последствия.

Втората причина е свързана с появили се проблеми в техниката. За жалост, колкото и да се старае, никой на Земята не е застрахован от подобни неудачи. Доказват го множеството катастрофи и аварии, които се случват ежедневно.

Най-важния въпрос е, дали си направил максимума, за да предотвратиш появата на подобни проблеми. Ето на този въпрос ние сме дали ясен и категоричен отговор, при това известен на цяла България.

Ние предлагаме най-големия обем, най-разнообразната и от най-висок клас снимачна и монтажна техника, с която изработваме нашите Сватбени филми. Инвестирали сме огромни средства в закупуването единствено и само на нова техника.

Подчертавам, в България няма нито една фирма за видеозаснемане на сватбени тържества, която да е направила и една трета от нашите инвестиции.

Като пример ще ви посоча, че двете водещи национални телевизии БТВ и Нова ТВ работят с по шест монтажни станции, докато Филмовата къща от години разполага с дванадесет монтажни, девет от които поддържат High-Definition. Два пъти в годината цялата снимачна и монтажна техника преминава задължителна техническа профилактика. Това е максимумът, който е възможно да се направи, за да се избегнат проблеми и ние го правим.

Накрая, ще спомена и следния факт – Светла и Гео бяха ангажирали Промоционален пакет от 480 лв., а камерата, с която ги заснехме беше с цена 640 лв. Практиката при нас е младоженците винаги да получават повече от това, което са заплатили или очаквали. Нашето удовлетворение е, че им доставяме допълнително удоволствие и още един повод за приятна емоция от срещата с нас. Винаги младоженците са изказвали благодарност в отговор на подаръците ни към тях, ето защо останах зашеметен от „благодарността” на Светла, изразяваща се в злостен пост и в съвет към бъдещите младоженци да се отнасят с недоверие към нас.

Това са фактите. Да, ние закъсняхме с 5 дена при изработването на техния филм. Формално, това е истина, по-точно, част от истината. Въпреки всичко ние поднесохме нееднократно нашите извинения на младоженците.
Активен
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #31 -: май 11, 2010, 10:52:33 »

По повод поста на „dark_avenger”.
Всички постове на господина по адрес на Филмова къща „Виктор Попов” представляват букет от лъжи и клевети.
Да се откажеш от истинското си име, да предпочетеш анонимността пред собственото си лице, да избереш да стоиш сгушен и дълбоко законспириран зад нищо незначещ псевдоним, единствено заради насладата да клеветиш и хулиш лидерите в бранша, както и да заблуждаваш младоженците, давайки им псевдо-професионални съвети, е доста нечистоплътно занимание. Ето защо по чисто хигиенни причини не мога да общувам с носителя на псевдонима.

Уважаеми младоженци, до момента, в който той е сред най-активните участници във форума, вие може да се чувствате спокойни – това значи, че работа за него няма и затова има много свободно време за писане. Но забележите ли, че не пише, бъдете нащрек, защото може да имате среща с него или, не дай боже, може да ви снима. Това не го пожелавам на никого!

Активен
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #32 -: май 11, 2010, 10:54:19 »

По повод поста на „violet princess”.

Само едно морално мекотело е способно да съчинява и разпространява подобни гнусни лъжи!
Обявявам пред всички, че ако слузестия автор на поредната клевета, плазмодия, наричащ себе си „violet princess”, посочи имената на пострадалите младоженци и датата на тяхната сватба, незабавно ще му изплатя 10 000 лв., за да захрани лепкавата си същност. Ако не посочи имената на „жертвите”, значи си е заслужил направените от мен квалификации.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #33 -: май 11, 2010, 12:11:53 »

 Изумен и погнусен съм от предходните постове, написани от собственика на фирмата претендираща за най-добра на пазара за сватбени филми и сравняваща оборудването си с това на сериозни ефирни телевизии. Мисля, че трябва някои да слязат на земята, а не да летат в небесата. И да вземат да попрочетат книжки, да се поразходат по телевизии, да погледнат в студията си и тогава да правят сравнения. Наглост до безкрай е всичко това.
Активен
tsvetentse1
Сватбар
***
Пол: Жена
Публикации: 183« Отговор #34 -: май 11, 2010, 12:25:11 »

Г-н Попов,

може и да сте 100% прав, но защо употребявате такива обидни думи?? Дори да са Ви ощетили по някакъв начин с лоша или невярна реклама, не мисля, че ще спечелите нещо от това да обиждате хората, даже и ако правото е на Ваша страна. Напротив - сам си правите лоша реклама. Ако приемате съвети, вслушайте се в този - пазете винаги добрия тон и не падайте на толкова ниско ниво.

Казвам това с най-добри чувства и не съм искала да засегна никого!

Поздрави
Активен
dark_avenger
Ентусиаст
**
Публикации: 127


« Отговор #35 -: май 11, 2010, 14:19:04 »

Здравейте г-н Попов, ето ви най после и тук.
По повод поста на „dark_avenger”.
Всички постове на господина по адрес на Филмова къща „Виктор Попов” представляват букет от лъжи и клевети.
............. както и да заблуждаваш младоженците, давайки им псевдо-професионални съвети, е доста нечистоплътно занимание.
.......... забележите ли, че не пише, бъдете нащрек, защото може да имате среща с него или, не дай боже, може да ви снима. Това не го пожелавам на никого!

  1. Къде са всички постове, аз знам за един.Естественно, че не е проблем да забавиш малко клиента,  нормално е .Това което съм казал в моя пост(прочетето го внивателно) , е че вие не сте най-великите.Вие просто сте една добре организирана манифактура.Просто снимате най-много и това е, нищо повече.Вие сте създатели на Сватбения филм, на Сватбения клип, даже на Сватбеното кино, но между вашите филми и останалите няма никъкви съществени разлики.И сватбен клип съществува много преди основаването ви . Много добре знаете този факт, но продължавате да се правите на откриватели на минералната вода.И никъде не съм плюл по вас, никъде не казвам , че не сте професионалисти (пак прочетете внимателно!!!).Просто казвам, че  сте прехвалени (не важи само за вас).Твърдите на собствения си сайт, и на новия си форум, даже и в списанието си, че Вие сте едва ли не единствените професионалисти в БГ,(очаквам скоро култ към личността ви),  показвате на хората демо дискове с избрани лъскави сватби, и после им предлагате промоционалните си оферти от 360лв. Всичко това е голямо безочие. Но няма нищо общо с вашия професионализъм, това е друга тема на разговор.Така , че може да си помислите кой-кого заблуждава.
2.Не съм оператор, нито фотограф, занимавам се друга сватбена дейност.Но не ми пречи да ви се посмея относно сравнението с БНТ и БТВ, защото съм влизал и в 2те телевизии.Иначе не отричам , че правите най-много филми в БГ, но не и НАЙ-добрите, да ви припомня ли кои и къде са най-добрите ви(бивши) кадри?(респективно оператори).
3.Изобщо не се крия зад името си и за да не спорим тук ви обещавам, че Лично ще ви кажа всичко, и  включително и неща които никога няма да напиша тук.(за да не оставате с убеждение че целенасочено ви злепоставям).И не страхувайте хората, какво ще се случи, ако ги снимам аз, защото вие (макар и да сте убедени), не знаете какъв ми е бизнеса и с какво се занимавам. Как може да давате подобни изявления без да познавате мен и работата ми?

      Иначе място под слънчето има за всички, и за вас естественно, но слънцето не е само ваше (добре знаете за какво говоря).И не е това начина, точно вие , много дипломатично и официално плюете по всички колеги (прочетете си всички статии и цялото инфо на сайта си). По четири статии в собственото ви списание всеки брой на 1 тема - Виктор Попов - най-великите. А обвинявате останалите, че пишат срещу вас.Отнсно обвинението срещу мен, желая да допълня, че ваш клиент е почнал темата, аз просто съм си казал мнението.И имам право, както и вие имате правата да се защитите.С това смятам темата за изчерпана, хората вече добре ви познават.
« Последна редакция: май 11, 2010, 14:30:01 от dark_avenger » Активен
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #36 -: май 13, 2010, 17:53:46 »

Относно поста на tsvetentse1:

Здравейте,
Благодаря ви за съвета, но не бих се възползвал от него.
С вас имаме съвършено различни морално-поведенчески ценности.

Според мен, когато някой лъже, клевети, краде или убива, той трябва да бъде категорично изобличен, назидан и осъден. Това и направих, но забележете, не анонимно, а заставайки с името и лицето си, пред достатъчно голяма аудитория, обявявайки, че ако не съм прав в обвинението си съм готов да обезщетя „пострадалия” с доста голяма сума. Това значи, че поемам цялата отговорност за изреченото.

Каква е вашата позиция. Въпреки, че сте свидетел на очевадна лъжа, в първия си пост охотно я приемате за истина и проявявайки чувство за хумор, всъщност я утвърждавате. Във втория си пост, вече запозната с фактите, вие не изричате и едно междуметие, за да изобличите лъжата, а упражнявате словестността си, за да осъждате потърпевшия и да го учите на „добър тон”.   
   
Опитах се да маркирам ценностните ни различия, както и да обясня, защо добронамерения ви съвет е неприемлив за мен.

С уважение
Активен
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #37 -: май 13, 2010, 17:59:38 »

Относно поста на Pachoran:

Това, което написах по повод публикацията на dark_avenger важи с двойна сила за индивида, стоящ зад горния псевдоним. И двамата са от породата на всичкознаещите анонимни професионалисти, но по обем и качество на изречените лъжи и заблуди, Пачоран е ненадминат.

Признанието му, че се гнуси от обективните факти, неизбежно извиква спонтанно човешко съчувствие, но е и повод да се замислим до какво разстройство на емоционалните възприятия може да достигне човек, решил да зачеркне истинската си самоличност и да даде воля на налудните си фантазии,  превъплъщавайки се в измислената роля на всепризнат сватбен капацитет.
Активен
victorpopov
Новак
*
Публикации: 7« Отговор #38 -: май 13, 2010, 18:02:31 »

По повод поста на „dark_avenger”.

Твърде ярката демонстрация от страна на автора, на умението си да поднася  изобилие от силно концентрирани клевети и лъжи, за жалост, разконспирира истинските му намерения.

Изричането на такъв обем фрапантни малоумия цели на всяка цена да ме въвлече в словесен дебат. Вече поясних причината, поради която подобен разговор е невъзможен. Както е казал известния полски писател-сатирик Ст.Лец  „Общуването с лилипути деформира гръбнака”.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #39 -: май 13, 2010, 18:37:57 »

 Индивидът зад моя псевдоним се е занимавал с направата на сватбени филми над десетилетие преди момента, в който да застанеш на Пиротска 10 и да си предлагаш услугите на входа на безистена в началото на това десетилетие след 2000 година. Индивидът зад моя псевдоним не лъже, защото няма интерес да го прави като Вас господине. Влезте в една телевизия - БНТ, БТВ, НОВА или която и да е ефирна и се запознайте с техниката там. Не ставайте смешен пред хората, които наемате на работа поне.
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031« Отговор #40 -: май 14, 2010, 11:08:13 »

Да, и къде са и кои са тези сватбени филми? Почнахме да ставаме нетърпеливи вече - само приказки колко сме велики! Мен лично не ми пречи рекламата на "безистена на Пиротска 10" - всеки има право да се рекламира!!! Човекът застава тук с името и лицето си, без да шпионства какво правят другите и от кога, и да плюе анонимно!
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #41 -: май 14, 2010, 14:56:23 »

 Госпожо, приказките за великите са преди моя пост. Не защитавайте един индивид достоен с написаното си за някъде другаде. Всеки може да присъства и анонимно и открито във форума, не е Ваша работа кой как се крие и зад кой псевдоним. Като сте толкова отворена защо сте с псевдоним тук лично Вие. Дайте си и Вашето лице . Май повече приказвате, отколкото работите в работно време. Не  знам кой Ви плаща заплатата ?
Активен
rozovka
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1031« Отговор #42 -: май 14, 2010, 16:26:00 »

Ти за моята заплата не се тревожи. Много ми е неприятно да ти създавам такива тревоги. Колкото за излишното приказване в работно време, както се казваше в една стара песен - "замълчи, недей"... само моля те не давай акъл за излишни приказки (в работно и извънработно време).
« Последна редакция: май 14, 2010, 16:33:02 от rozovka » Активен
asseto
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 557Моят сватбен албум

« Отговор #43 -: май 14, 2010, 16:51:00 »

С нежелание се намесвам сред прехвърчащите... хм, да не казвам какво... но не се ли усещате, че омаскарихте темата отвсякъде?!
Г-н Попов, напълно съм съгласна с мнението на tsvetentse1 и дори да имате причина да се почувствате засегнат от по-горните мнения в темата, реагирате по всякакъв друг начин, но не и професионално. Всеки има право да не е доволен от дадена услуга, макар че щеше да бъде по-коректно след края на историята съфорумката да се включи пак и да доразкаже какво е станало. Но подобна патетика не е от полза на никого от участниците във форума. Първите ви два поста щяха да са напълно достатъчни и вероятно щяхте по-скоро да спечелите симпатии с тях.
А Pachoran в която и тема да се развихри, крайният ефект е все един и същ като цяло – тотално отклоняване от първоначалния смисъл, дребнави забележки, несвързани с темата и в краен случай ключ.
Така че за доброто на момичетата, подготвящи сватби в София, ще ви помоля да спрете вече. Иначе темата вероятно ще бъде заключена и забравена, вместо (кандидат-)булките да споделят мнения за различни услуги в София. Подчертавам, различни, защото тук не си говорим само за видеозаснемане.
Активен
Pachoran
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Мъж
Публикации: 1044


« Отговор #44 -: май 14, 2010, 19:31:06 »

 Хайде още един критик на моята личност. Съжалявам, но не аз съм темата, и точно Вие се отклонявате от нея, не аз. Аз си казах моето мнение и ми е смешно, че отново се нахвърляте върху някой, който е изказал едно собствено мнение както и вие. Май наистина си нямате работа, просто спазвайте някаква етика, това е важно.
Активен
Страници: 1 2 [3] 4 5 ... 9   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines