Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:30:56

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155173 пъти)

chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #330 -: март 09, 2011, 10:52:25 »

.
« Последна редакция: март 09, 2011, 18:14:24 от chantrer » Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #331 -: март 09, 2011, 11:59:26 »

Какво имаш предвид под по- различно? Да не в в ресторант или примерно в морската градина или нещо подобно?
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #332 -: март 09, 2011, 15:58:29 »

На мен много ми харесва хотел Зелената Къща, но той е за летни сватби. Виж сайта http://www.greenhouse-bg.com - според мен е много по-различно от всичко.
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #333 -: март 09, 2011, 17:45:32 »

Sunshine, кога е сватбата ти? По-лесно е да се намери интересно и различно местенце, когато говорим за летните месеци. Мои познати се женеха на един бутиков плаж след Каваците - GreenLife Beach - сред шатри и палми. Има страхотни романтични местенца по южното черноморие..lol Направо се размчетах, докато пиша.
 Малко след Созопол ( на Боджака) има един ресторант Paradise Bay, който е върху пясък. Стъпваш върху дървени бели дъски и всичко е в бяло ( маси, столове, шатри). Не знам, на мен много ми харесва атмосферата, а гледката е просто без думи. Ресторанта на практика е върху скала. Но не е за всяка булка определено. Трябва да е в стила ти да искаш подобна сватба.

Също, гореспоменатия плаж води до един комплекс, който има страхотна външна част - градини, фонтани, басейни...само за външни сватби. Би се получило страхотно с добра организация. Ресторанта им е също много красив и голям, но е с много колони и няма място за танци. Ако все пак те интересува мястото, пиши на лични, ще ти разкажа къде е, че е по-дълго и не ми се пише.

Марина Кейп в Ахелой има добра даденост за сватби, също Св Тома..Места много. Трябва първо да знаеш какво точно търсиш.
Активен
sunsh1ne
Регистриран

Публикации: 5

Обичайте се!

« Отговор #334 -: март 09, 2011, 19:49:00 »

Love_joy, CabuHka, вие ме разбрахте много точно, за което благодаря!Става дума за места, които не са толкова популярни. Не знам процента, но доста от сватбите в/около Бургас,през последните няколко години се правят на едни и същи места (ще си спестя да ги изброявам). Аз мечтая за лятна сватба, която има "изглед" към морето, в близост до Бургас.

Love_joy твоите идеи много ми допаднаха сега ще ги разгледам по-подробно, а после ще ти пиша.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #335 -: март 09, 2011, 20:11:22 »

Тъй като така и не разбрах как да правя албум, явно не схващам, качвам ви линк от друг сайт :

Обещаните снимки  smile

Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #336 -: март 09, 2011, 20:20:47 »

Браво chantrer , много си хубава. Пожелавам ви всеки миг от живота ви да е също толкова красив, като този на сватбата ви  give_rose
Активен
lulu_f
Любопитен
*
Публикации: 37

« Отговор #337 -: март 09, 2011, 20:51:14 »

Еха, chantrer, голяма красота! Останаха ми очите и в украсата и в булката  give_rose Пожелавам ви целият ви съвместен живот да е такава невероятна приказка.
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #338 -: март 10, 2011, 12:57:10 »

@ sunsh1ne това което замисляш е наистина чудесно. Поздравления. Един мъничък съвет ако позволиш: за такова събитие, на такова място бих ти препоръчал да го реализираш месец май или септември. Тогава жегите не са толкова големи и времето е много по-приятно за вечер на открито. В разгара на лятото дори вечер не се разхлажда, а от морето каква влага се носи. Само да си седиш на масата и нищо да не правиш /танци/ дрехите залепват за теб. Няма да ти е особено приятно, нито на гостите.
Активен
sunsh1ne
Регистриран

Обичайте се!

« Отговор #339 -: март 10, 2011, 15:21:54 »

...много си прав за това. Проблема е, че нещата с които трябва да се съобразяваме при организация на сватба са доста...все някъде е нужен компромис. И все пак се надявам, на подобно място да си има ресторант с климатик и влажният въздух да е опция само за тези ,които го обичат..
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #340 -: март 10, 2011, 15:42:55 »

Момичета, аз пак с моите несполуки - викам мина време, сигурно са заредили отворени обувки, ама....другия път GROAN Почти вс магазини обиколих - рано било  diablo Др седмица съм във Варна, дано там да са моите обувки Girl_hide
Активен
GerryBaby
Регистриран

« Отговор #341 -: март 10, 2011, 17:09:25 »

Момичета и аз да докладвам какво е готово до момента с моята сватба, че тоне остана:

Дата - запазена, Ресторант - запазен, DJ  - уговорен, Танцьори - уговорени, Украса за ресторанта, Рокля и обувки, Кошнички и цветчета, Прическа, грим и маникюр, Покани, Кумове, Булото, чашите и шампанското (на 16 Март ще ги вземаме), Фотограф, Халки ..... общо взето това е засега.
Не остана много време само 16 дни и ще дойде и моят прекрасен ден smile
Много се вълнувам  Bravo   yahoo  danceg
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #342 -: март 10, 2011, 17:29:03 »

GerryBaby, да ти кажа честно - благородно ти завиждам, почти не е останало до сватбата ви, а пък ние ехеее чак май месец  cray, нямам търпение вече да дойде. А по Вашата организация- като чета всичко е готово  girl_wink
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #343 -: март 10, 2011, 18:22:05 »

Много ви благодаря за комплиментите.

Пожелавам всички да изживеят неповторими мигове в най-красивият си ден !
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #344 -: март 12, 2011, 22:59:47 »

Момичета, аз пак с моите несполуки - викам мина време, сигурно са заредили отворени обувки, ама....другия път GROAN Почти вс магазини обиколих - рано било  diablo Др седмица съм във Варна, дано там да са моите обувки Girl_hide

В  Premieara бяха  пуснали  отворени обувки тази  седмица. Имаше  едни  белички  много  нежни. На  мен  лично  много  ми  харесаха, но  първо  ми  бяха  големи, а  и  другото  е  че  искам  като  че ли  сандал. Ама аз  с  моя  крак... няма  да  имам  голям  избор. resent
Активен
Страници: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: