Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:32:06

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155178 пъти)

chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #285 -: март 02, 2011, 16:04:17 »

Точно да бяха казали 160лв и това е.

Аз имах с един "компонент" такъв "инцидент" , от 100лв пътни разходи, се оказаха 300лв и очакваха да съм истерясала булка лигла и да кажа "на милото" . Но изобщо проблемът не стигна до него. Казах, че или си остава първоначалната уговорка, или ще минем и без тях. В крайна сметка пътните някак им излязоха 150лв .  girl_wink  Ако първоначално бяха казали такава цена нямаше да има проблем, но те се ориентирали бързо в обстановката явно и решили, че където 100 там и 300.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 02, 2011, 16:49:07 »

Offtopic Додо, не знам и аз защо се паля, но ми стана неприятно като го чух.Ние не ги пращаме командировка, просто ги викаме да посвирят в Бургас и да им платим.Това малко прилича все едно да си търся работа и да кажа на шефа си , а ми и по два лева на ден трябва за транспорт да ми даваш, освен заплатата.
Активен
megan4e85
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #287 -: март 02, 2011, 19:53:26 »

Да кажа за информация на момичетата, на които им предстои сватба в ресторант "Университета", че пак имат проблеми. Аз днес ходих с Вени от "Диаманти", за да пробваме украсата как ще се върже с интериора, но не стигнахме до там  lac и съвсем случайно разбрах... Имали пак проблеми, можело ресторанта да затваря, можело да го продават дрън-дрън и не се знае какво ще стане с нашата сватба. Говорихме лично със собственика. Така че си изтеглихме капарото и си сменихме ресторанта. Така че всички които имат за там дата запазена да се поослушат, че не се знае какво ще става.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #288 -: март 02, 2011, 20:20:36 »

Ей, глупава работа е с този ресторант на университета и неговата неясна съдба.
А вие с кой го сменихте?
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #289 -: март 02, 2011, 20:21:02 »

Ужас , добре поне, че капарото сте си взели. Кои ресторант си избрахте ?
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #290 -: март 02, 2011, 20:38:26 »

Ами капарирахме едната зала в "Атлантис" Сарафово. Ами неприятно е, да.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #291 -: март 02, 2011, 20:59:35 »

Еее,супер, тя е по-светла, нали ?
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #292 -: март 02, 2011, 22:24:01 »

Ами доста е светла, чак ми идва в повече. Не тази зала, която е на сутерен, а другата.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #293 -: март 02, 2011, 22:29:23 »

Да, но ще може да си я украсиш както ти искаш, да вкараш повече цветове, нищо не те задължава.  smile
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #294 -: март 02, 2011, 22:45:37 »

Ами всъщност украсата идеално ми пасваше на интериора на ресторант "Университета", но сега друга ще правим sad Но пък се доверявам напълно на сватбената агенция, знам че и там ще се получи! Като цяло е неприятно четири месеца да си представяш нещата в една обстановка, по един начин и последните три всичко да трябва да се промени NO
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 03, 2011, 01:24:22 »

megan4e85, всяко  зло  за  добро Wink така  е  трябвало да  стане,  недей  да  съжаляваш. Атлантис  като  обстановка  е  много  по-добре  от  "Университета".  А  и  ти  имаш  още  време така  че  ще  си  представиш  и  новата  украса girl_wink
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #296 -: март 03, 2011, 12:42:41 »

Може да си убедена, че ще стане по-добре от колкото си го представяла ! Аз също смених ресторанта 2 месеца преди събитието и какво от това? Знаеш ли колко се радвам, че така се стекоха обстоятелствата ! Не се тревожи , всичко ще ти бъде много хубаво.  Girl_hide
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #297 -: март 03, 2011, 15:35:33 »

Дано! И аз така си казвам, че е за хубаво. Благодаря ви за окуражителните думи smile Ама то да правиш сватба било голям филм!!! Вчера в ресторанта като ни съобщиха, че работите са на зле пак, кумата още малко и щеше да ги набие funnytooth, беше по-ядосана от мен.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #298 -: март 03, 2011, 20:14:48 »

Ооо, филм е , но не като тези които дават по ТВ колко е приятно и едва ли не как цял живот си мечтае едно момиче за тези приготовления.
И моята кума е много стабилна.  Bravo
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #299 -: март 04, 2011, 10:54:16 »

Еееееее филм - ама хубав филм. Като се почне по-отдалече, да си има време за всичко, а не да се оставят нещата за последния момент. В крайна сметка обикалянето за тоалети, пръстени, ресторанти и т.н. си е част от от емоцията, чиято кулминация е сватбения ден. Не мисля, че ще е същото усещането, ако всичко е подготвено от някой друг и вие дойдете на готово. Просто присъстващи като всички останали. Е винаги има вероятност за неприятни изненади, като случая с ресторант Университета. Нелоялност винаги е имало и ще има - няма значение дали е ресторант, DJ, оператор, агенция.... Просто трябва да си има човек едно на ум за всеки случай.
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: