Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:57:25
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част (Прочетена 155137 пъти)
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #270 -:
февруари 28, 2011, 11:58:09 »
Идеята на тези договори е точно в това,което обяснява
Евалина
!
Именно многото некоректни фирми в бранша подтикнаха сватбените агенции да създадът АБСА.
Предлагайки подписването на подобен договор те гарантират правата и задълженията си по този договор,както и тези на клиента.
До скоро това не беше масова практика,но определено е нещо,което условията налагат.
Активен
megan4e85
Новак
«
Отговор #271 -:
февруари 28, 2011, 13:35:19 »
А някоя от Вас има ли такъв подписан договор със сватбена агенция и ако не е тайна с коя? Аз лично нямам договори с никой, сватбената агенцията, с която ще работим, също и фотографката ни са много разбрани, че не мога да си представя вариант да бъда излъгана в нещо
Активен
Kiksi
«
Отговор #272 -:
февруари 28, 2011, 13:40:23 »
Цитат на: megan4e85 в февруари 27, 2011, 17:52:44
Аз също се бях ориентирала към Калоян, за нашата дата също е зает, запазихме Гери от фото Гея, снимките и са с много добро качество, изслуша ни точно какво искаме.
megan4e85
, Калоян снима фотосесията за първия рожден ден на дъщеря ни, а Гери от "Гея" ни снима сватбата.
Определено са много добри и двамата, така че недей да съжаляваш за Калоян - и от Гери ще останеш много доволна, само се уточни с нея къде искаш да ви бъде фотосесията, че тя обикновено си има предвид някакви нейни местенца из морската и ако поискаш нещо различно като място в хода на фотосесията, може да не остане време.
При мен така се получи, понеже мислех, че ще има бол време за всичко, но заради изнесената церемония не остана много такова.
За Гери иначе - няма да те излъже, спокойно, коректна е - на мен ми взе само с 15 лв. повече от предварително уговорената цена заради повечето снимки, които беше включила в албума (примерно не 130, ами 150 да кажем, не помня точно).
Цитат на: lola_bunny в февруари 27, 2011, 19:22:06
И все пак не съжалявам че отидох де...запознах се с Иво Вартанян(видеооператор) и мислим той да е човека за видеото ни. Някой има ли наблюдения спрямо него...
lola_bunny
, доста добър е Иво Вартанян. С голям опит и мисля, че няма да съжаляваш. На нас не ни снима той сватбата, но имам наблюдения върху работата му и затова го твърдя.
Цитат на: Evalina в февруари 27, 2011, 23:49:43
lola_bunny, на мен не ми дадоха таква папка на входа, каза ми че току що свършили. Може ти да си взела една от последните
.
Освен Иван Тодоров, там беше и Станислав Жеков. И за двамата съм чувала много добри отзиви.
Станислав Жеков беше и на нашата сватба дж, а съм присъствала и на други, които е водил. Определено си заслужава добрите отзиви.
Активен
megan4e85
Новак
«
Отговор #273 -:
февруари 28, 2011, 14:00:14 »
Kiksi, аз не съжалявам, просто Калоян беше първия, на който звъняхме. А иначе и двамата са си добри фотографи, но са с различен стил на работа, което е нормално. Да, аз също не искам фотосесия в морската, но ще ги уточним тези неща с нея като се видим към май месец, то сега е много рано още.
Активен
GerryBaby
Регистриран
«
Отговор #274 -:
март 01, 2011, 09:50:14 »
Здравейте момичета,
Аз съм съвсем нова тук. От известно време ви чета та реших, че е настъпил момента и аз да се запиша. Сватбата ще е на 26.03.2011 от 17:00. Много се вълнувам и в същото време съм много притеснена, защото остава толкова малко време, а има толкова много неща още да се организират.
Вашите мнения тук много ми помагат да се ориентирам относно организацията.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #275 -:
март 01, 2011, 11:11:57 »
Добре дошла! Разкажи малко повече за сватбата. Повечето ви неща вече трябва да си ви готови,нали?
Активен
chantrer
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #276 -:
март 01, 2011, 15:08:42 »
Здравейте, замотах се с разказа, защото все още ми се избистрят спомените.
Искам да кажа, колкото и да е клиширано, че наистина сватбата минава като един миг за булката. Беше много весело, красиво, изпипано, разкошно, кралско, незабравимо, с организация на изключително високо ниво , с невероятна заря, която се случва за втори път в България, с прекрасен симфоничен оркестър на церемонията. Всички тези суперлативи чух от гостите си , понеже за мен беше важно те как са прекарали.
Искам да изкажа благодарности на най-добрата агенция – Диаманти, на най-милата организаторка – Венелина, както и Свилена. Целият ни екип беше на ниво, фотограф : Калоян Спасов, оператор – Веселин Лазаров, изключителният професионалист Гергана от салон „Стилист Капанов – Приморец” направи ми страхотно косата, точно както си представях, стоеше нежно,красиво и ненатрапчиво,но издържа и не мръдна цяла вечер и на другия ден. Грим : Мирослава Коларова, с нея си се знаем и от други поводи, но всеки път ме очарова с професионалните си умения и красив грим, не на последно място Дж Григор Трайчев - успя да разчупи обстановката, тъй като сватбата ни беше смесен брак, но смятам, че и българите, и чужденците се забавляваха много. Държа да отбележа, че освен професионалисти, всички тези хора ме заредиха с много положително настроение още от самата подготовка и изобщо не сме се притеснявали с кумата и шаферките, които бяха при мен в моята стая.
Украсата на ресторанта и залата – дори не си представях, че може да се получи толкова красиво, нереално, дори снимките от гугъл не са ми харесвали толкова.
Симфонически оркестър – 10 прекрасни музиканта !
Посрещането и ритуалите водени от Пламен Каров - много професионално и организирано !
Струнен квартер „Интро” – Незабравима програма, много добро звучене, присъствие, гласове, визия , всичко !
Зарята организирана от големите професионалисти „Асико” – създадоха нещо невероятно, познати ми разказват, че са гледали от домовете си дори !
Тортата от „Захаро” – просто им дадох снимка отново намерена от интернет и я направиха 1:1 , много много вкусна, отново мнение на гостите !
Букета, ах как може чак сега да се сетя за него – отново снимка от сайт, направен абсолютно същия ,признам не знам коя е флористката на Вени от Диаманти, но е перфектна !
И за да не звучи всичко това, като хвалба, обещавам галерия, когато получа снимките, + клип от зарята.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #277 -:
март 01, 2011, 17:10:27 »
Момичета имам предложение да направим една лична темичка на chantrer където да преместим разказа и вие спокойно да и честите.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #278 -:
март 02, 2011, 12:36:12 »
Сладурки ... имаме час за църквата и час за ритуала
това ми беше наистина голямо притеснение но вече се поуспокоих ...
А относно разказа на chantrer звучи ми като някаква приказка която някой е пресъздал доста успешно при това.
Убедена съм обаче в едно че за всеки неговият сватбен ден е бил най красивият и най изисканият!!!
Всеки пресъздава своята приказка по свой начин !!!
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #279 -:
март 02, 2011, 12:46:45 »
Добра е идеята за темичка, но аз не знам как става
Предложиха ми оркестър за избеждане на булката 150 лв + 10 лв транспорт. Нормално или скъпо е това ?
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #280 -:
март 02, 2011, 12:50:59 »
lina_bs, нормаална цена е
, и нашите ще са там някъде
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #281 -:
март 02, 2011, 12:54:44 »
Цитат на: lina_bs в март 02, 2011, 12:46:45
Добра е идеята за темичка, но аз не знам как става
Предложиха ми оркестър за избеждане на булката 150 лв + 10 лв транспорт. Нормално или скъпо е това ?
Норнално е и според мен
На нас ни искат 170 на друго място 130
Така че явно цените са такива ... само се чудя от къде им хрумна това 10 лева за транспорт,ше се омажат с тях напарво
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #282 -:
март 02, 2011, 12:58:36 »
Да и мен това много ме издразни. Не ,че съм за 10 лева ние толкова пари щ дадем, че за 10 лв ли ще правим проблем. По добре да бяха казали 160 лв и толкова.
Активен
chantrer
Ентусиаст
Публикации: 71
«
Отговор #283 -:
март 02, 2011, 15:06:20 »
Абсолютно съм съгласна, за всяка булка нейната сватба е като приказка.
Иначе и мен ме дразни сметкаджийството и това, че почват да вдигат цени, или да изнудват едва ли не, защото като сме булки и ни предстои сватба ,едва ли не - на всяка цена. Да ама не. Всяко нещо си има граници. Кажете им , че отказвате да видим дали ще се откажат и те от 150лв.
Активен
dodo23
«
Отговор #284 -:
март 02, 2011, 15:12:53 »
:offtopic:Не мога да разбера защо толкова се палите!
Ако вас ви командироват в друг град ще искате пари за пътни нали?
Осигурете транспорт на музикантите и така няма да се налага да го плащате.
Активен
Страници:
1
...
17
18
[
19
]
20
21
...