Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:46:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част (Прочетена 155223 пъти)
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #255 -:
февруари 26, 2011, 21:22:12 »
Бирария Океан, срещу Паоло Ботичели от 11 до 17 часа
Активен
megan4e85
Новак
«
Отговор #256 -:
февруари 27, 2011, 17:42:11 »
Цитат на: lina_bs в февруари 22, 2011, 09:37:36
Евалина, избрахте ли ресторант вече? А какво ли се случи с булката дето имаше проблеми с капарото в "Университета"?
Нещата в "Университета" се оправиха, засега всичко е наред.
Активен
megan4e85
Новак
«
Отговор #257 -:
февруари 27, 2011, 17:52:44 »
Цитат на: lola_bunny в февруари 23, 2011, 11:59:38
Момичета разочаровахте ме и мен. И аз много исках в "Кирил и Методий" да се венчаем. Явно и ние ще си търсим друга църква...
А за фотограф, който още не се е спрял на такъв , мога да предложа Росен Георгиев
http://rosengeorgiev.com/
. Невероятен е. Доближава се до стила и начина на снимане на Калоян. Той ще бъде нащият Фотограф туй като Калоян беше зает за нашата дата отдавна. Но не съжалявам, защото Росен е също толкова добър. Пък и всяко зло за добро
Просто така е трябвало да стане
Аз също се бях ориентирала към Калоян, за нашата дата също е зает, запазихме Гери от фото Гея, снимките и са с много добро качество, изслуша ни точно какво искаме.
«
Последна редакция: февруари 27, 2011, 22:25:29 от megan4e85
»
Активен
lulu_f
Любопитен
Публикации: 37
«
Отговор #258 -:
февруари 27, 2011, 18:33:05 »
Нашият фотограф е Росен Георгиев и знам, че сме направили най-добрия избор. Гледах повечето от сватбите, които е снимал(доколкото разбрах му е странично занимание) и останах очарована. Прекрасни са снимките. Много е хубав и албума, който предлага - цената му е висока, но си заслужава всеки лев.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #259 -:
февруари 27, 2011, 19:22:06 »
Момичета да споделя с вас впечатления от изложението....Общо взето не съм очарована... представях си го по друг начин, но пак не беше и зле. Участваха агенциите:"Диаманти", "Брилянтин", "Мирена" и "Магнетик". Всички бяха направили много красиви декорации, ако трябжа да бъда честна. Но според мен това изложение би помогнало на младоженци , които не са се спрели още нито на ресторант, нито на агенция...абе които са съвсем в началото.
И все пак не съжалявам че отидох де...запознах се с Иво Вартанян(видеооператор) и мислим той да е човека за видеото ни. Някой има ли наблюдения спрямо него...
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #260 -:
февруари 27, 2011, 19:56:41 »
Здравеийте момичета, да споделя и аз впечатленията си. Представителите на агенциите бяха много мили и любезни, всеки си беше подготвил по една булчинска маса, която да презентира самата агенция. Естестевено на мен всички много ми харесаха. Можеш да говориш с тях на място, да ти се покажат снимки, дори да сключиш договор. Предлагат ти ресторанти, менюта, ди джей, фото, видео... Всичко можеш да си организираш на място. Това наитина е подходящо по-скоро за двойки, които са в ранен етап на сватбена подготовка.
Това, което на мен не ми хареса откъм организация беше, че през цялото време всеки ти обяснява, че имало неочаквано голям интерес, поради която причина и 1) на абсолютно всички агенции им били свършили талоните за намаление на 10% от цената на услугите им 2) били свършили талоните, с които можеш да очастваш в тяхната томбола за ваучер на някаква стойност. А тези неща бяха уж част от рекламата им. А аз отидох към 12:30, т.е. само час и половина след началото на самото изложението, не ми се мисли какво ли ще е било към 16:00- 17:00 часа.
Активен
megan4e85
Новак
«
Отговор #261 -:
февруари 27, 2011, 20:05:18 »
Аз също бях на изложението днес, но понеже отидохме направо при Венелина от Диаманти (с тях ще сме за сватбата) и не съм разпитвала, та какви са тези договори, които можело да подпишеш там на място?
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #262 -:
февруари 27, 2011, 20:20:36 »
Evalina, аз също бях там по това време и момченцето на входа ми обясни че папката която ми додоха с печата на асоциациацията е 10%-то намаление ако си избереш една от агенциите коуто бяха там , а именно участващите в АБСА. А и вътре в папката беше талончето с което участвах в томболата...Само дето нз кой е спечелил...Някой знае ли кой е печелившия
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #263 -:
февруари 27, 2011, 20:39:30 »
И аз бях. Споделям мнението, че е за младоженци, които са в много начален етап на подготовка. Пуснах и талонче за томболата, но като се знам каква съм късметлийка..........
Хубавото е че се запозанх с ди джей Иван Тодоров, обаче той ми е краен вариант
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #264 -:
февруари 27, 2011, 23:49:43 »
lola_bunny, на мен не ми дадоха таква папка на входа, каза ми че току що свършили. Може ти да си взела една от последните
.
Освен Иван Тодоров, там беше и Станислав Жеков. И за двамата съм чувала много добри отзиви.
megan4e, можеш да сключиш на място договор с някой от ди джеите примерно, с видеооператора... Вече за агенциите не съм много сигурна дали се подписва договор, аз лично си държа на договора, ама не знам дали е практика
«
Последна редакция: февруари 27, 2011, 23:58:23 от Evalina
»
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #265 -:
февруари 27, 2011, 23:59:02 »
За нашата сватба ние ангажирахме Станислав Жеков и мога да кажа много добри отзиви за него , също така беше той и на сватбата на сестра ми.Ако някой се интересува от номер може да ми пише на лична да му го дам.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
«
Отговор #266 -:
февруари 28, 2011, 01:19:25 »
Evalina, я разкажи малко повече за тези договори
Ние като ангажирахме нашият дж даже капаро не ни взе, тъй като сме го ангажирали мн от рано и това показвало че държим той да ни озвучава сватбата....Е това е така де
нямам намерение да търся друг. Определено за мен той е N1
(лично мнение и наблюдения)
Че сега с тея договори ме притесни
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #267 -:
февруари 28, 2011, 10:23:21 »
Ние също сме нямали никъде договори , по скоро може да се правят договори между младоженците и агенцията , но иначе не.Единственото което получаваш при даването на капаро е бележка ,която да го докаже по късно когато се доплаща.
Активен
Evalina
Сватбар
«
Отговор #268 -:
февруари 28, 2011, 10:46:06 »
lola_bunny, мила, няма за какво да се притесняваш, всичко ще си е наред с вашия ди джей. Не знам на кой сте се српели, но със сигурност няма да е от вчера в бранша и ще си спази уговорката. Аз просто предпочитам, когато всички тези устни уговорки са закрепени с договор и винаги питам. Голяма част от сватбените организатори са подготвени и имат готови договори, друга част нямат, но са готови да изготвим съвместно един и да го подпишем, а трети въобще не работят по този начин, ами разчитат само на "честна дума", всеки според тертипа си. Аз предпочитам да се презастраховам, защото, когато вече има подписан договор, дори някой да ти врътне кофти номер, като не спази уговорката, това ще му излезе пред носа в последствие. Давам пример с момичето, на което й бяха направили проблем с рестронат "Университета". Радвам се, че при тях всичко се оправи и им пожелавам най-хубавата и незабравима сватба, но да преположим само, че все пак й откажеха да организират сватбата. При един сключен договор, в зависимост от клаузите му, имаш доста опции - можеш да си претендираш дадените пари в двоен размер; можеш да претендираш обезщетение; ако те накарат да си търсиш друг ресторант, можеш да търсиш паричната разлика между двата куверта от тях и т.н. Ако се стигне до съд и са виновни, те поемат всички такси и адвокатски хонорари.
Така се постига двоен ефект - първо, като им разясниш какви суми смяташ да търсиш от тях при евентуално неизпълнение на договора, ще се замислят дали да те прецакат и второ, ако все пак те прецакат, тези пари биха объзмездили скъсаните ти нерви и претърпените ядове.
Активен
lina_bs
Сватбар
«
Отговор #269 -:
февруари 28, 2011, 11:16:29 »
По принцип е добре уговорките да са подплатени и с договори.Но в повечето случай са така направени, че са в полза на Изпълнителя. Не мисля, че някой ще рискува да излъже бъдещите младоженци, защото е много лоша реклама. Достатъчно е да се напише в два -три форума, че лицето Х е некоректно и готово.
Искам да честитя сватбата на chantrer, пожелавам и много любов и запомнящи се мигове. Чакаме разказ и снимки
Активен
Страници:
1
...
16
17
[
18
]
19
20
...