Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:54:02

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155253 пъти)

chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #210 -: февруари 21, 2011, 10:51:14 »

Те говореха за Иван Тодоров според мен.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #211 -: февруари 21, 2011, 11:15:22 »

Иван Вълев не съм го чувала!
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #212 -: февруари 21, 2011, 11:16:44 »

Ъ ,  ми от Сарикови ми го препоръчаха
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #213 -: февруари 21, 2011, 11:40:01 »

Докладвам, докъде я докарах с подготовката: имаме капариран ресторант (както знаете) , утре ще капарираме фотограф -спрахме се на Гея, проведох телефонни разговори с ди джей Станислав и с ди джей Иван Тодоров -срещи с тях мисля да си направя за вторник и сряда. За видеото -малко ми е мътна работата там.Говорих с Иво Вартанян, Веселин Лазаров и Сарикови, а и още един видеооператор Марио. Не мога обаче да решим относно заснемането. Малко ще трябва да помислим.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #214 -: февруари 21, 2011, 11:46:21 »

Никой не го одобрява.
Кога беше това?

Преди  месец  бях  ходила  там. И  ти  си  права  за  сватбвния  агент, но тогава   още  нямахме  агенция. След  като съобщихме  на  всички  за  сватбата още  на  следващия ден  тръгнах  по  ресторантите, после  осигурихме фотограф  и  дж и  след  това  агенция.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #215 -: февруари 21, 2011, 11:50:32 »

Нешо блесна в съзнанието ми blush ... Иван Вълев е да а не Тодоров!!
Активен
nelitoo
Любопитен
*
Публикации: 42

« Отговор #216 -: февруари 21, 2011, 13:14:54 »

Щото си натрапва мнението, за да й изле по-изгодно от към това с какво разполага като украса. Разбрахме се за един определн цвят, каза че ще се снабди с него без това да указва влияние върху цената. Сега обаче натрапва това което има налично, а аз не го харесвам. За останалите аксесоари същата работа. И все бях подготвена за по-висока цена от нея, ама тя направо изби рибата.
Ох, мислих си че поне тоя въпрос с украсата е решен- ама уви.

Asy, аз съм със същите впечатления от тази агенция. Отидох там, почти убедена,че ще са те!!! Момичето /май не е собственичката/ едвам говореше, нямаше никакво желание да ме изслуша, а всяко нещо, което казвах, че искам, тя намираше за невъзможно. Така, за половин час ми нарисува сватба, от която аз нищо не харесвах, като ми се затръшка за лилав цвят, направо.....Много ме разочарова! Принципно, според мен - клиентът винаги е прав! И накрая за сватба, която не е МОЯТА и на която аз лично не бих искала да присъства, ми каза една космическа сума!!!!! Определено това не е моят агент /лично мнение - не искам никого да обидя/.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #217 -: февруари 21, 2011, 15:16:30 »

Момичета всикчи ли ще използвате сватбени агенти??Аз май ше се въздържа и всикчо сама ше си направя! blush
Имам няколко идеи които ми се въртят и мисля че сама ще успея....
За въппросната АРКА за изнесен ритуал ми искат около 100 лева и на всикчото отгоре цената е за арка с изкуствени цветя..Благодаря мога да мина и без арка затова и съм на път да се откажа..Има ли още някой като мен?
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #218 -: февруари 21, 2011, 15:21:07 »

Аз няма да използвам. Ресторанта , в който сме имат украса и ще сме с нея
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #219 -: февруари 21, 2011, 15:50:16 »

Аз няма да използвам. Ресторанта , в който сме имат украса и ще сме с нея

Страхотно smile
Аз ще заложа на цветята ... братовчедка ми има магазин за цветя и ще се доверя  на нейното компетентно мнение
А да попитам случайно юли месец месеца на слънчогледа ли беше?
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #220 -: февруари 21, 2011, 18:43:22 »

август  е  месеца  на  слънчогледите и  по  точно  някуде  кум  средата и  аз  много  сиках  слаънчогледова  сватба но  до  тогава  вече  ще е  трудно  да  намерим...
lina_bs в  кой  ресторант  сте?
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #221 -: февруари 21, 2011, 19:06:59 »

Не е задължително да се ползва агенция-ако сте по-креативни и имате приятели,на които може да се разчита,сами може да си спретнете украса.Всичко опира до вкус.
Аз не харесвам арките-това ми се струва някак привнесено от чуждите традиции.
Ако искате символично да преминете под венчило има един много красив ритуал с три цветни ленти,като всяка има свой смисъл.

Kiksi,имаше невероятна "слънчогледова"сватба.
Разгледайте албума й-има какво да се види.
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #222 -: февруари 21, 2011, 22:50:44 »

Аз все още съм на голям кантар дали да наемаме агенция или не. Така или иначе ще позлвам услугите им само частично - за някаква украса на ресторанта и по-конкретно за сватбената маса, арката за изнесения ритуал и май това е... Все пак си вярвам, че ще мога и сама да се справя, ама ще видим, ще споделя, като наближи времето smile.
Bibsi8792, а каква украса си представяш за изнесения ритуал, различна от арка? Явно не мога да разгърна въображението си, понеже на мен лично нищо друго не ми идва на ум... blush . Ще се радвам да споделиш някои твои идеи,ако нямаш нищо против.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #223 -: февруари 22, 2011, 09:37:36 »

Евалина, избрахте ли ресторант вече? А какво ли се случи с булката дето имаше проблеми с капарото в "Университета"?
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #224 -: февруари 22, 2011, 10:16:55 »

Аууу няколко дни ме нямаше и голямо писане сте изписали  Bravo. Относно Диаманти ние сме много доволни от тях, но аз досега само с Вени съм говорила. Тя ни движи почти всичко и като цени, които ни дава сме доволни.
Активен
Страници: 1 ... 13 14 [15] 16 17 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: