Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:52:01

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155248 пъти)

lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: февруари 11, 2011, 16:33:37 »

Кога е сватбата? Искай те си парите от предишния собственик. Имате ли документ за дадено капаро?
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #76 -: февруари 11, 2011, 17:36:59 »

много неприятна ситуация, а също така и много некоректно от страна  на стария собственик , но ако имате документ търсете си правата beating
По-късно ще кача мостри на поканите да си кажете  и  вие мнението, кой цвят ви харесва повече  blum
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: февруари 11, 2011, 18:13:01 »

Според мен не им трябват 300-та лева от капарото ами им трябва ресторант. Стария собственик и да им върне парите -ако има две три седмци до сватбата и покани и всичко им е готово направо са я втасали. Дано да не е така де!
Активен
megan4e85
Новак
*
Публикации: 19

« Отговор #78 -: февруари 11, 2011, 18:35:47 »

Ами до сватбата има доста време-18.06.2011г, не съм направила поканите още и имам документ за капарото. Звъняхме на стария собственик, но не си вдига телефона. Въпросът е в това, че ако изгорим с парите, как после да им имам доверие и втори път да им дадем капаро, а и 300лв не са много, но пък в крайна сметка защо така ще ме цакат ANGRY, аз нямам вина, че те не могат да се разберат. Не съм ли права?  sad
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: февруари 11, 2011, 19:07:53 »

Права си, разбира се! Този момент със сватбите е трябвало да се обсъди между единия и другия собственик. Аз доколкото разбирам дори и при това положение искате да сте в този ресторант. Аз лично бих се замислила. Ако ми кажат, че тези 300 лева дадени на предния собственик не важат и трябва наново да плащаме, щях да си търся нов ресторант. И щях да звънна на някоя телевизия, за да е ясно , че са мошеници
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #80 -: февруари 11, 2011, 19:14:38 »

много неприятна ситуация, а също така и много некоректно от страна  на стария собственик , но ако имате документ търсете си правата beating
По-късно ще кача мостри на поканите да си кажете  и  вие мнението, кой цвят ви харесва повече  blum

Чакаме да знаеш smile

А megan4e85 търсете си правата. Той собственикът на университета държи и още няколко заведения в Бургас така, че или го потърсете в другите заведения или му спретнете някоя ТВ изява да го видя тогава пак ли няма да си вдига телефона.
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #81 -: февруари 11, 2011, 19:39:26 »

Обади се... и каза, че в понеделник ще оправят нещата danceg но да видим! А някоя от вас да каже мнение за оператора Станислав Камбуров, че него си запазихме за сватбата?
Активен
Asy
Любопитен
*
Публикации: 39

« Отговор #82 -: февруари 11, 2011, 20:34:00 »

Моля някой да ми обясни как е процедурата по смяна на личната карта с нова фамилия и нова адресна регистрация в Бургас?

Вземаш акта за сключен граждански брак, отиваш на гърба на общината в отдел работа с клиенти, като влезеш в дясно. Попълваш една бланка, на която оказаш причината за смяна на името и смяна на адреса. С тази бланка отиваш в РПУ- то за да си извадиш новите документи. За колко време ще стане зависи каква поръчка ще пуснеш. Стандартната е за 1 месец. Вече не се бавят. Ако бързаш има и за 24 часа и за три дни, но таксите са дебели. Срокът за смяна на документите, при смяна на фамилията е 1 месец, след това има глоба.
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #83 -: февруари 11, 2011, 20:56:18 »

Качих снимки на поканите. На мен като ли че бордото повече ми харесва  yahoo. Другия цвят е сиво, но не си личи толкова  Wink
Активен
Bianka
Сватбар
Публикации: 179

Моят сватбен албум

« Отговор #84 -: февруари 11, 2011, 21:05:08 »

И на мен в бордо повече ми допадат, но все пак спряла ли си се на някакъв цвят за украсата? Можеш да ги съобразиш с него ако се колебаеш.
Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #85 -: февруари 11, 2011, 21:10:52 »

irkaaa и на мен бордото повече ми харесва good. Някак си повече се забелязва и откроява smile
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #86 -: февруари 11, 2011, 21:11:41 »

Обади се... и каза, че в понеделник ще оправят нещата danceg но да видим! А някоя от вас да каже мнение за оператора Станислав Камбуров, че него си запазихме за сватбата?

Станислав Камбуров е отскоро в сватбения бизнес, но с дългогодишен стаж зад камера ( работил е много години в телевизия) Професионалист и новатор според мен. Наскоро гледах диск с негова сватба и останах очарована.
Активен
Love_joy
Ентусиаст
**
Публикации: 62

« Отговор #87 -: февруари 11, 2011, 21:16:28 »

Irkaa, в бордото е супер.   good
Активен
megan4e85
Новак
*

« Отговор #88 -: февруари 11, 2011, 22:43:06 »

Love_joy, мен също ме грабна различния начин, по който вижда нещата. По същата причина  много исках Калоян Спасов да ни снима, но е зает, също и Росен Георгиев.
Активен
irkaaa
Сватбар

« Отговор #89 -: февруари 11, 2011, 22:57:53 »

Благодаря ви момичета yea, определено и ние сме за бордо. А относно украсата, тъй като роклята ми е екрю, смятахме украсата да е в бежово,или златисто,или кафяво, нещо от сорта, но като се замисля и бордото не е лошо, хвърлихте ме в размисъл  Hmmm. Момичета тези от вас, които са в оновния ресторант на Хотел България каква смятате да е вашата украсата?
И друго си мислех, като си поръчвах роклята ми казаха, че до пробата на 17 март трябва да съм си купила обувките  Oh my ... дали ще са пуснали дотогава отворени?
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: