Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 07:36:22
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част (Прочетена 155193 пъти)
CabuHka
Професор
Отг: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част
«
Отговор #90 -:
февруари 11, 2011, 23:40:29 »
Бордо Ирка определено. Според мен украсата и поканите нямат много общо все пак гостите не идват с поканите на сватбата
Активен
sisony
Любопитен
Публикации: 45
«
Отговор #91 -:
февруари 13, 2011, 20:43:14 »
Irkaaa, ние за основен цвят в ресторанта избрахме прасковено. Понеже е пролетна сватба мисля да има много цветя. А относно обувките и аз взех да се притеснявам, че нищо няма по магазините. Но да се надяваме, че заради баловете ще заредят скоро с хубави модели.
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #92 -:
февруари 13, 2011, 21:35:23 »
Стига с тия обувки, че и на мен ми е болна тема. В "Аз и Ти" имат булчински обувки, но уж може да се променят модели, форма, ток, но за мен не можеше - трябвало 7см ток, а аз не мога да ходя на токове и сега започвам да търся и аз обувки по магазините като вас. Казаха ми че след 10 15 дни излизат пролетните колекции.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #93 -:
февруари 14, 2011, 12:14:23 »
Цитат на: irkaaa в февруари 11, 2011, 22:57:53
Благодаря ви момичета
, определено и ние сме за бордо. А относно украсата, тъй като роклята ми е екрю, смятахме украсата да е в бежово,или златисто,или кафяво, нещо от сорта, но като се замисля и бордото не е лошо, хвърлихте ме в размисъл
. Момичета тези от вас, които са в оновния ресторант на Хотел България каква смятате да е вашата украсата?
И друго си мислех, като си поръчвах роклята ми казаха, че до пробата на 17 март трябва да съм си купила обувките
дали ще са пуснали дотогава отворени?
Irkaaa нашата сватба ще е в оснвния на хотел България и тъй кати сватбата ни е горешия юли смятам да заложа и аз на цветята ... искам букета ми е да е рози и отт ам ми идва идеята на всяка маса да сложа по едно "букетче" тези в гъбите които са забарвих има наимонованията та букетче от мини рози с много зелено ..да купя декоративни камъчета и да ги пръсна по масите и ше ти кажа зашо стогнах до това решение
Когато се срещах за втори път с видето и фото ,опретаора ми каза следното "Не залагай на много украса колкото и украса да има тя се игнорира тоест какво имам в предвид..за българина за човека е важно какво има в чинията ...сяда на масата разчиства с ръце цветя украси камъчета тейбъл картички и фиксира като първо Салата... от там украсата губи чара си " ... засмях се но после на път към вкъши се замислих че е прав,тоест ше заложа на повече свежи цветя на булченската маса
Отнсоно поканите аз харесах едни свитъци но се двуумоя между екрю и перлено бяло с оранжево ... с мн симпатични цветчета.... какво да правя??
Активен
nelitoo
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #94 -:
февруари 14, 2011, 13:43:26 »
Момичета, относно украсата и аз много се колебах. В крайна сметка реших да заложа много на булчинската маса - според мен тя ще е акцентът на вечерта. За самия ресторант /Атлантис/ съм поръчала стайни растения, а масите на гостите ще бъдат със свежи цветя и драперия. Моят цвят е сиво
. Много се колебах, защото исках бяло и черно, но поради фактора "родители" се спрях на компромисен вариянт - сиво. Надявам се да стане хубаво!!!
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #95 -:
февруари 14, 2011, 13:47:55 »
Цитат на: nelitoo в февруари 14, 2011, 13:43:26
Момичета, относно украсата и аз много се колебах. В крайна сметка реших да заложа много на булчинската маса - според мен тя ще е акцентът на вечерта. За самия ресторант /Атлантис/ съм поръчала стайни растения, а масите на гостите ще бъдат със свежи цветя и драперия. Моят цвят е сиво
. Много се колебах, защото исках бяло и черно, но поради фактора "родители" се спрях на компромисен вариянт - сиво. Надявам се да стане хубаво!!!
Ох това сиво ... ше ме довърши
Моя бъдеш съпруг като е казал че иска сив костюм та сив костюм ... мн ме ядосва понякога
А отнсно украсата ... ще слагаш ли калъфи на столовете??? В залата с бяло ли сте?
И мисля че ше стане доста добре сиво с бяло
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #96 -:
февруари 14, 2011, 17:58:36 »
А и моя искаше сив костюм, ама си взе черен
. Отивате 5 кокошки с него и да видиш как сам си взе черно
Активен
petkoff
Любопитен
«
Отговор #97 -:
февруари 14, 2011, 23:30:00 »
Цитат на: megan4e85 в февруари 11, 2011, 19:39:26
А някоя от вас да каже мнение за оператора Станислав Камбуров, че него си запазихме за сватбата?
Ах ах ах, какъв е смисъла да запазвате и после да питате и проучвате, било то за ресторант, сватбена агенция, гримьор, фотограф....
Истината за фотосесията е, че нещата зависят повече от вас младоженците. Е и апарата и задапаратното устройство имат значение, но не на 100%. Това е много погрешно схващане.
«
Последна редакция: февруари 14, 2011, 23:37:26 от petkoff
»
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203
«
Отговор #98 -:
февруари 15, 2011, 01:48:58 »
Bibsi8792
, имаш ли идея от къде могат да се купят такива декоративни камъчета, които искаш да пръснеш по масите?
Аз също съм се спряла на този вариант - декоративни камъчета различни големини и цветове, мъниста; има едни такива плоски камъчета, подобни на слюда, които също са много ефектни... Но съм виждала всичко това само на снимки. Къде в Бургас мога да си купя солидно количество такива? Някой да има идея?
Ако не са особено скъпи имам разни идеи да ги използвам и за сватбената декорация по масите, като напълня прозрачни вази с тях... Но първо трябва да знам къде мога да си набавя подобни камъчета и мъниста...
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #99 -:
февруари 15, 2011, 01:53:30 »
Склада на Иванови виж и в склада на Тандем/блокът, в който се намира библиотеката П.Яворов, зад ритуална зала/.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #100 -:
февруари 15, 2011, 10:42:38 »
Цитат на: Evalina в февруари 15, 2011, 01:48:58
Bibsi8792
, имаш ли идея от къде могат да се купят такива декоративни камъчета, които искаш да пръснеш по масите?
Аз също съм се спряла на този вариант - декоративни камъчета различни големини и цветове, мъниста; има едни такива плоски камъчета, подобни на слюда, които също са много ефектни... Но съм виждала всичко това само на снимки. Къде в Бургас мога да си купя солидно количество такива? Някой да има идея?
Ако не са особено скъпи имам разни идеи да ги използвам и за сватбената декорация по масите, като напълня прозрачни вази с тях... Но първо трябва да знам къде мога да си набавя подобни камъчета и мъниста...
Казаха ми че до Краставицата има един такъв магазин както и зад Бизестена 2 на брой ,магазини в които продават такива неша,но все не ми остава време да отида и да проверя затова не мпга да ти кажа на 100% дали има точно това което търсиш
Вчера се рових в ebay.com имат камъни да те залеят но разбира се в 90% от случаите изпращача не праша до България пратката ,пък ако я плаща иска 24$ а самите камъни които са 1000 бройки струват 0.99$ ..
А що се отнася до камъните в БГ мисля че ще са около 3-4 лева за пакет.Мои приятели наскоро се жениха и бяха взели едни много страни като диаманти с неправилна форма както се казва златни и сребърни /цветпвете/ и ми споменаха че са около 3 лева за 500 бройки
Утре ше се опитам да отскоча до върпсните 2 магазина и ако имам резултата ше пиша
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #101 -:
февруари 15, 2011, 10:43:57 »
Цитат на: CabuHka в февруари 14, 2011, 17:58:36
А и моя искаше сив костюм, ама си взе черен
. Отивате 5 кокошки с него и да видиш как сам си взе черно
Да те взема и тебе ли викам
явно усмивката ти влияе доста
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #102 -:
февруари 15, 2011, 11:20:58 »
Аххх няма проблем. От тандема аз си взех такива камъчета 2,10лв една торба /ама има доста като ги гледам/
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210
«
Отговор #103 -:
февруари 15, 2011, 11:39:52 »
Момичета
оказа се че ресторанта,който искаме е зает за нашата дата. И ще я сменим за 24 септември
Много , много ме е яд
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
«
Отговор #104 -:
февруари 15, 2011, 11:56:37 »
Ти пък сега-за една дата ли ще се ядосваш!
И при нас беше така-искахме 18.09,но беше заета.Предложиха ни 20 и се оказа доста удобно,защото след него се събираха още 2 почивни дни.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...