Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:38:05

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155199 пъти)

Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1096

« Отговор #225 -: февруари 22, 2011, 11:46:05 »

Аз все още съм на голям кантар дали да наемаме агенция или не. Така или иначе ще позлвам услугите им само частично - за някаква украса на ресторанта и по-конкретно за сватбената маса, арката за изнесения ритуал и май това е... Все пак си вярвам, че ще мога и сама да се справя, ама ще видим, ще споделя, като наближи времето smile.
Bibsi8792, а каква украса си представяш за изнесения ритуал, различна от арка? Явно не мога да разгърна въображението си, понеже на мен лично нищо друго не ми идва на ум... blush . Ще се радвам да споделиш някои твои идеи,ако нямаш нищо против.
Сладурка като се замислиш арка в ритуалната ни зала няма ... мисля да си купя 4 или 5 единични цветарника ,имам тюл в къши доста а ако не ми допадне ше взема друг  Wink ще сложа по една красива декорация от цветя и украсата ми е готова...поне така си го представям ..милото иска арка аз не и незнам ....сега ше се поразрвоя малко за д ати покажа точно какво си представям
А отнсно моя букет и  моите СЛЪНЧОГЛЕДИ...няма да ме огрей категорично сноши ми се каза "Ти луда ли си не искам жълти цветя и още повече слънчоглед"   GROAN
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #226 -: февруари 22, 2011, 12:13:59 »

Ето ви украса за изнесен ритуал...
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #227 -: февруари 22, 2011, 12:20:52 »

Ето ви украса за изнесен ритуал...

Пак ме изпревари благодаря ти Додо lol)
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #228 -: февруари 22, 2011, 12:29:20 »

Додо това май е твоята украса нали  give_rose
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #229 -: февруари 22, 2011, 22:32:35 »

уау, това наистина е много красиво, при това без арка  Bravo
Хрумна ми една идея - ако някой няма цветарници (като мен), би могъл да облече с тюл 4-6 шампаниери, така или иначе всеки ресторант трябва да има такива, а там където се слага бутилката да се сложат цветята. Така няма да има нужда да се купуват цветарниците  Wink.
Другото, за което се замислих е, че метъра тюл/ органза върви в магазините около 20 лева и нагоре (поне толкова е в едно магазинче за платове зад Кирил и Методий). За една сватба са нужни май доста метри, и като се тегли баланса, не знам дали не става така, че сумата за материали е същата, както и за агенция. Освен ако нямате идея къде в Бургас могат да се купят екстремно евтини платове, пък било то и с ниско качество.
И още нещо - откъде мога да си набавя балони с хелий?
Lina_bs, все още нямам ресторант, но вече говорих с няколко и май скоро ще имам  yahoo.
Куверта ще ми излезе около 30 лева - малко повече от колкото бях предвидила, ама карай. Ти спря ли се на ди джей? За фото Гея - поздравления за избора, чувала съм много добри отзиви, освен това съм виждала техни снимки - не съм професионалист и не разбирам, но като за лаик ми изглеждат страхотни.
Активен
dodo23
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #230 -: февруари 22, 2011, 22:52:54 »

Додо това май е твоята украса нали  give_rose
Да!Това е от моята сватба.
На линка под аватара ми,могат да се видят още снимки и малко видео!

Екстремно евтини платове или по-точно за 7лв/метъра могат да се купят в едно малко магазинче,което не знам как да ви обясня:има един червен блок в една пресечна на Александровска над паметника;в самия блок има магазин за блузи на фирма Акропол.Като вървите навътре по уличката в дясно се пада едно малко магазинче.
Мисля,че улицата е Любен Каравелов.
Имат промоция на абсолютно всички палтове-всичко е на 7лв.
Аз скоро купувах от там органза. good
« Последна редакция: февруари 22, 2011, 22:57:44 от dodo23 » Активен
Evalina
Сватбар

« Отговор #231 -: февруари 22, 2011, 23:37:57 »

dodo23, мерси много! Към края на седмицата ще мина от там да погледна.
Искам да попитам нещо бъдещита булки. Вие на коя църква сте се спряли? И по-конкретно ме интересува има ли такива, които ще се венчаят в "Кирил и Методий"? Аз много харесвам църквата, а разбрах, че вече имало и хор. Струва ми се много приятно, по време на венчавката, докато попа чете, за фон да има църковен хор - и без това в църквата на повечето им е доста скучно, мисля, че това би "оживило" малко атмосерата. Отделно много ми харесва как след церемонията, докато младоженците излизат от църквата, цвънят църковните камбани, много е тържествено.  smile
Тук идва обаче едно НО. В момента всичко на площада е преградено и се готвят за разкопки, които никой не знае до кога ще се проточат. Във вестниците четох, че щели да правят подземен паркинг на няколко нива, колко метра под цемята, вече забравих... Кофти работа, понеже не знам какво да правя. Да търся друга църква, но за такава голяма и хубава в Бургас не се сещам. Или да си се венчаем в Кирил и Методий все пак. Ясно е, че и след края на годината там ще продължава да се копае, затова въобще не се надявам, че за 24-ти септември всичко ще е готово.
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #232 -: февруари 23, 2011, 06:16:21 »

Ние запазихме църквата до Икономическия Св. Богородица. На мен тази църква ми харесва повече, но всичко е въпрос на вкус.
Активен
lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #233 -: февруари 23, 2011, 09:44:33 »

Ние няма да имаме църковен брак, затова и не търся.
Евалина за ди джей-още не сме избрали но и това ще направим скоро. Някоя от вас ще ходи ли на изложението в неделя ?
Активен
petkoff
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #234 -: февруари 23, 2011, 09:49:00 »

"Кирил и Методий"? Аз много харесвам църквата, а разбрах, че вече имало и хор. Струва ми се много приятно, по време на венчавката, докато попа чете, за фон да има църковен хор - и без това в църквата на повечето им е доста скучно, мисля, че това би "оживило" малко атмосерата. Отделно много ми харесва как след церемонията, докато младоженците излизат от църквата, цвънят църковните камбани, много е тържествено.  smile

Хор винаги е имало. И до колкото си спомням не само там, а във всички църкви в които се правят венчавки. Камбаните също ги бият навсякъде.
Активен
Evalina
Сватбар

« Отговор #235 -: февруари 23, 2011, 10:26:27 »

СаbuHka, и аз се замислих за нея. Със сигурност снимките в градинката им ще станат по-добре, отколкото пред разкопките на "Кирил и Методий". Пък и двамата сме кръстени в "Св. Богородица" (като деца), явно тя ни е писана.

lina_bs, аз ще ходя. Подготовката на сватбата ни е съвсем до никъде, вярвам, че там ще видя доста интересни идеи, пък и ще се ориентирам малко.

petkoff, мерси за тази информация. Аз наистина си мислих, че само в "Кирил и Методий" има хор и бият камбаните  blush
« Последна редакция: февруари 23, 2011, 10:33:47 от Evalina » Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #236 -: февруари 23, 2011, 11:22:56 »

И аз съм се спряла на Кирил и Методий ,но Evalina мила направо ме отчай честно...сериозно ли в деня на сватбата си ще газя пак в кал и бетон.....и ако за капак вали може и да се цементираме някъде..ужас
Май ше мисля за друга църквичка....
Ние с моето мило мислехме за църквата в моето родно кварталче Сарафово... но някак си не ми се връзва идват вземат ме веднага църковен брак и хоп в ресторанта.... всикчо ше ми се види супер претупано ...  nea
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #237 -: февруари 23, 2011, 11:59:38 »

Момичета  разочаровахте  ме  и  мен. И  аз  много  исках    в  "Кирил  и  Методий"  да  се  венчаем. Явно  и  ние  ще  си  търсим друга  църква... sad
А  за  фотограф,  който  още  не се е  спрял  на  такъв , мога  да  предложа Росен Георгиев                http://rosengeorgiev.com/ . Невероятен  е. Доближава  се  до  стила  и  начина  на  снимане   на  Калоян. Той  ще  бъде  нащият  Фотограф туй  като  Калоян  беше  зает  за  нашата  дата отдавна. Но  не  съжалявам,  защото  Росен  е също  толкова  добър. Пък  и  всяко  зло  за  добро yahoo Просто  така  е  трябвало да  стане   danceg
Активен
Kiksi
Публикации: 2440

Моят сватбен албум

« Отговор #238 -: февруари 23, 2011, 12:18:10 »

Гледам за слънчогледи си говорите!  Wink
Моята сватба беше през юли и да, има слънчогледи през юли - аз си ги поръчах предварително.

Bibsi8792, виж албума ми, както ти е препоръчала Додо. И при мен имаше учудени погледи заради сватбата с жълти цветя, но после всички я харесаха. Може и при теб така да стане.
Ако някой има въпроси, да пита.

Естествени слънчогледи използвахме за украсата на булчинската маса и масата за изнесения ритуал, а арката ми я правиха в магазин "Аз и ти" - до спирката на Операта и въпреки че е с изкуствени слънчогледи, понеже са от гръцките, а не от китайските изкуствени цветя, мисля, че ефектът е добър.

За икебаните по масите използвахме жълти хризантемки с кафяво оченце, които наподобяват мини-слънчогледчета.
Активен
Bibsi8792
Сватбен ШАМАН
*

« Отговор #239 -: февруари 23, 2011, 12:58:24 »

Гледам за слънчогледи си говорите!  Wink
Моята сватба беше през юли и да, има слънчогледи през юли - аз си ги поръчах предварително.

Bibsi8792, виж албума ми, както ти е препоръчала Додо. И при мен имаше учудени погледи заради сватбата с жълти цветя, но после всички я харесаха. Може и при теб така да стане.
Ако някой има въпроси, да пита.

Естествени слънчогледи използвахме за украсата на булчинската маса и масата за изнесения ритуал, а арката ми я правиха в магазин "Аз и ти" - до спирката на Операта и въпреки че е с изкуствени слънчогледи, понеже са от гръцките, а не от китайските изкуствени цветя, мисля, че ефектът е добър.

За икебаните по масите използвахме жълти хризантемки с кафяво оченце, които наподобяват мини-слънчогледчета.

Благодаря ти много
Опитах се да разгледам галерията ти но нешо не успях ... huhhuh.gif сега шак ще се пробвам но вярвам че всикчи е било невероятно
А отнсоно със слънчогледите ... НЕЗНАМ как ше се преборя с милото ... беше категоричен .. ЖЪЛТО НЕ ИСКАМ !!! diablo
Активен
Страници: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: