Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 06:37:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА В БУРГАС - 9 та част  (Прочетена 155108 пъти)

lina_bs
Сватбар
Публикации: 210

Моят сватбен албум

« Отговор #195 -: февруари 20, 2011, 16:47:55 »

Ди джея който ми предложиха беше Иван, но фамилията не се сещам. Забравила съм си тефтера в офиса и не мога да го видя.Предполагам, че за един и същ човек говорим smile
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #196 -: февруари 20, 2011, 18:01:22 »

Охх, момичета, добре, че сте вие да ме "побутвате" малко, като ви гледам как сте организирани, че моето мнение е все "има още мноого време до тогава". Кажете ми къде гледате сватби водени от различни ди джеи? Понеже аз не съм ходила на много сватби в Бургас и въобще не съм обръщала внимание на ди джеите? Единствено само чета разни мнения и препоръки из сайтовете, но пък друго си е ако може и да се види някакво видео...
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #197 -: февруари 20, 2011, 18:11:51 »

И моя бъдещ мъж все така си мислеше, че има време.Непрекъснато ме базикаше . Обаче ,като стана номера с датата вече е на мнение,че фотото, ди джея, и камерата трябва да ги ангажираме. Засега не казва, че съм била права, да ги организираме рано , но аз все още търпеливо чакам  diablo  Wink

П.с Не знам къде се гледат ди джей. Може би по препоръки? Или и преслушваш по време на сватба.Като наемате камера, гледате ли други сватби, снимани от тях? Ако е така може хем да гледаш качеството на заснемането, хем да видиш и ди джея става ли.
Активен
dodo23
Заслужил майстор на спорта
Публикации: 2192

Моят сватбен албум

« Отговор #198 -: февруари 20, 2011, 18:27:18 »

Всеки ди-джей и всеки оператор ще е готов да ви покаже материали от своята работа.
Ако не бях в 9м,щях да ви поканя да гледате моята сватба за да добиете представа.
Аз харесах видеото на мои близки и така ги избрах.
С ди-джея просто си допаднахме като характери,но съм сигурна,че и той показва сватби,които е водил.
Активен
Evalina
Сватбар
Публикации: 203

« Отговор #199 -: февруари 20, 2011, 19:51:55 »

Във вторник/ сряда ще гледам да се свържа с няколко фотографа поне това да ангажираме... А да ви питам (аз все с моите цени, ама какво да се прави) колко по принцип е тарифата на ди джей/ фотограф/ оператор. За да мога да се ориентирам в ценовите предложения, които ще ми предложат? Въобще на час ли се плаща или за целия ден?
dodo23, разгледах ви сватбения албум. Всичко е много хубаво и приказно give_rose . Изглеждате страшно влюбени. Желая ви още повече щастливи мигове с разрастване на семейството ви.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214

« Отговор #200 -: февруари 20, 2011, 20:23:39 »

За дж Жоро и аз съм чувала мн хубави отзиви, гледала съм 2 негови сватби-мн весели. Доколкото знам дж е 350лв, след 12 се плаща на час. И фото и видео около 700лв двете
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #201 -: февруари 20, 2011, 22:54:01 »

За  дж   Жоро  това  е  тарифата и  след  12  се  заплаща  70  лв.  на  час. Поне  на  нас  това  ни  каза. За  дж  Драго  май  е  300  лв. или  поне  в  приморец е  толкова( тъй  като  там  работят само с  него). Нашият  фотограф  ни  каза  300  лв за  10  часа и  после  30  лв  на  час.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**
Публикации: 71

« Отговор #202 -: февруари 20, 2011, 23:01:14 »

Момичета, стига с тези погрешни впечатления за Приморец. На мен съвсем скоро ми предстои сватба там и не ми е водещ Драго.
Активен
lola_bunny
Ентусиаст
**
Публикации: 122

Моят сватбен албум

« Отговор #203 -: февруари 20, 2011, 23:14:25 »

chantrer, казвам  това,  което  ми  казаха  на  мен  от  хотела. Дадоха  ми  примерно м меню и  1  лист  с  условия...Да  наистина  хотела  е  невероятен, но аз  лично  не  одобрявам  това  налагне от  тяхна  страна,  което  демонстрират.
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #204 -: февруари 21, 2011, 07:28:20 »

Никой не го одобрява.
Кога беше това?
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #205 -: февруари 21, 2011, 09:38:00 »

В какъв смисъл условия? Нещо , като ще ви вземем парите, ако вие направите това и това ли?

Chantrer  ти вече готова ли си? Притеснена ли си? Аз от сега се притеснявам, пък като  наближи , както при теб е дошло направо не ми се мисли ?
« Последна редакция: февруари 21, 2011, 09:42:12 от lina_bs » Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #206 -: февруари 21, 2011, 10:08:06 »

Не съм готова със сценария, нито с гост изпълнителя, нито с тейбъл картичките, почти е готов списъка на гостите. Да продължавам ли?

Не се вълнувам изобщо. От кога чакам нещо да ми трепне, да се притесня, няма такова нещо. Но определено не съм мерило за булки. Нормалните хора се вълнуват.
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #207 -: февруари 21, 2011, 10:23:31 »

Абе да ти кажа и да се вълуваш като мене 7 месеца по- рано не си е работа. Аз всяка вечер сънувам някакви организации , рокли.   crazy
Активен
chantrer
Ентусиаст
**

« Отговор #208 -: февруари 21, 2011, 10:30:11 »

Аз дълго съм се чудела къде е проблема, но не разбирам защо така се получава при мен.
Твоето за мен си е чиста лудост.  crazy Без да се обиждаш.  smile

Лола бъни
,  всичко опира до стабилен сватбен агент според мен. Моята се споразумя за всичко с тях и реално ние не ползваме нищо тяхно.  danceg
Активен
lina_bs
Сватбар

Моят сватбен албум

« Отговор #209 -: февруари 21, 2011, 10:33:19 »

Въобще не се обиждам. Аз също съзнавам ,че не е нормално. Обаче ..............

Момичета по-нагоре говорихме за ди джей Иван.  Видях му фамилията става дума за Иван Вълев. И вие ли за него говорите ?
« Последна редакция: февруари 21, 2011, 10:35:23 от lina_bs » Активен
Страници: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: