Здравей, Гост    Вход: 
 
Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

декември 29, 2024, 14:56:24

 
Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:
 
   Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: ГОТВЕНЕТО!!!!!!!!! ЧАСТ 11  (Прочетена 208284 пъти)
 
anelcka80
Сватбен ГУРУ
*****
Публикации: 859


Моят сватбен албум

« Отговор #165 -: февруари 17, 2011, 20:14:58 »

Момичета, това си е живата рецепта за лазаня. Всичко се прави по същият начин само с кори за лазаня...
Вече няколко пъти съм правила и много вкусно се получава  yahoo
« Последна редакция: февруари 17, 2011, 20:16:31 от anelcka80 » Активен
госпожица
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 923



Моят сватбен албум

« Отговор #166 -: февруари 18, 2011, 15:44:59 »

Много благодаря за рецептите за супичка и аз по скоро като крем супа си го представях, но ние нямаме пасатор sad така и така ми мина желанието за готвене, но ако се завъне ще споделя резултата  give_rose
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #167 -: февруари 18, 2011, 21:53:43 »

Олее, голяма съм блейка, чак сега виждам, че Ели е писала  girl_impossible
Ами 1-2 супени слагам аз, и като беше 1 пакетче първия път и после с около 1/2 - от малките, 125гр които са. То няма значение колко е и дали е гъсто за това дали ще станат, въпрос на вкус. Просто като има галета стават по-хрупкави отгоре и затова слагам аз лично. Принципно сигурно може дори и без галета  good



Бубка страхотни милинки направих тази вечер вкъщи по твоята рецепта yahoo yahoo yahoo
Милото си облизва пръстите ,въпреки че ги спретнах без галетка :)Благодаря ти!
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #168 -: февруари 18, 2011, 21:57:03 »

Фийби, и аз съм извадила тесто за утре сутрин да правя, че не сме яли от 2-3 седмици, като не сме си вкъщи уикенда  smile
Радвам се, че ви харесват  girl_wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1377


Обичаме нашето хубаво момиченце :)


Моят сватбен албум

« Отговор #169 -: февруари 20, 2011, 16:56:39 »

Привет момичета,аз днес реших да направя риба с доматен сос на фурна,а като гарнитура-картофена салата с праз  danceg Не сме яли рибка отдавна,а приготвена по този начин,много ни се услажда,а и става лесно  good
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #170 -: февруари 20, 2011, 17:11:48 »

Момичета, аз за първи път правих мъфини. Много хубави станаха. Пускам ви рецептата, може би вече е била публикувана, не знам  blush В рецептата пише формичките да се пълнят на 2/3, но така стават 16 мъфина и ужасно много бухват, за това си мисля другия път да ги пълня на 1/2 и така си мисля че ще ми станат 24 мъфина, т.е. 2 тавички. Моята тава е за 12 мъфина.

Класически шоколадови мъфини

Продукти:

90 г разтопено масло
70 г черен шоколад
200 г брашно
100 г захар
1 ч л ванилова захар
2 с л какао на прах
2 ч л бакпулвер
1/2 ч л сода
2 яйца
150 мл прясно мляко
Приготвяне:

• В купа се смесват всички сухи продукти.
• В друга купа се смесват яйцата, прясното мляко и разтопеното масло, разбива се с миксер за 2-3 минути.
• Шоколадът се начупва на малки парченца.
• Внимателно мократа смес се излива към сухата и се разбърква.
• Прибавят се парченцата шоколад и се разбърква още веднъж.
• Фурната се загрява на 180 С .
• Сместа се разпределя в намаслени форми за мъфини (12 броя), като се запълват на 2/3 от обема им.
• Пекат се 20-25 минути и се оставят за 5 минути в изключена фурна.
• По желание се украсяват с шоколад и ягоди.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #171 -: февруари 20, 2011, 17:33:28 »

Фийби, и аз съм извадила тесто за утре сутрин да правя, че не сме яли от 2-3 седмици, като не сме си вкъщи уикенда  smile
Радвам се, че ви харесват  girl_wink

Бубка ,тъй като много ни харесаха на другият ден направих още една доза,но с кайма :)Отново невероятно се получи.

Активен
danieIa ☼
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1407



Моят сватбен албум

« Отговор #172 -: февруари 20, 2011, 17:34:33 »

Капризче, със сигурност ще я пробвам твоята рецепта за мъфини smile!
Бубка, и аз правих от твоите милинки, но при мен се получиха като кашкавалки. Май сложих малко масло?! Няма значение - всичко се изяде за отрицателно време! smile
Ето ги:
Активен
Капризче
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 3244


Baby Time


Моят сватбен албум

« Отговор #173 -: февруари 20, 2011, 17:43:23 »

Бубка ,тъй като много ни харесаха на другият ден направих още една доза,но с кайма :)Отново невероятно се получи.



И аз се чудех с кайма как ли ще се получат. Преди да сложиш каймата, обработи ли я по някакъв начин или я сложи директно сурова?
Активен
BeRa
Сватбен ШАМАН
*
Пол: Жена
Публикации: 1454


Мечтите се сбъдват!


Моят сватбен албум

« Отговор #174 -: февруари 20, 2011, 18:02:09 »

леле какви вкусотии мятате тукаааа  Oh my ... аз както съм тръгнала да качвам килограми хептен ще кача ама нали съм си лакома   blum

аз вчера за пръв път в живота си пълних тиквички...все съм си мислела че не ги обичам ,докато не пробвах в една приятелка на скоро и то колкото да не я убидя и в крайна сметка илезе че са нещо страхотно  laugh

а сега като имам някой ден време определено ме навихте да направя и мъфини.,..все гледам рецепри ама все сложно ми изглеждат...но крайно време е да се престраша  pardon
Активен
bubka
Заслужил майстор на спорта
***
Пол: Жена
Публикации: 2079


Загубил всичко, не загубвай себе си ...


Моят сватбен албум

« Отговор #175 -: февруари 20, 2011, 18:28:53 »

Фийби, супер идеи даде за тези милинки с каймата  good
Предполагам, че си я запържила предварително. Сега ми хрумва, че може да се сложат и гъбки в каймата.
Варианти много, а и явно това тесто се оказва много сполучливо за такива неща  girl_wink
Дани, твоите изглеждат чудесно  Bravo
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #176 -: февруари 20, 2011, 18:42:13 »

Момичета,дайте изпитана рецепта за кекс.До сега 1 път съм правила и не се получи нищо .Стана глетаво едно никъкво.Кажете каква е тайната на хубавия кекс и да не остане в средата сурово от вън изгоряло
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
*
Пол: Жена
Публикации: 6458



Моят сватбен албум

« Отговор #177 -: февруари 20, 2011, 18:50:55 »

Фийби, супер идеи даде за тези милинки с каймата  good
Предполагам, че си я запържила предварително. Сега ми хрумва, че може да се сложат и гъбки в каймата.
И аз се чудех с кайма как ли ще се получат. Преди да сложиш каймата, обработи ли я по някакъв начин или я сложи директно сурова?

Да,без мазнина на тефлонов тиган :)Стана супер!
Активен
plamak_
Сватбен ГУРУ
*****
Пол: Жена
Публикации: 880



Моят сватбен албум

« Отговор #178 -: февруари 20, 2011, 18:54:03 »

Момичета,дайте изпитана рецепта за кекс.До сега 1 път съм правила и не се получи нищо .Стана глетаво едно никъкво.Кажете каква е тайната на хубавия кекс и да не остане в средата сурово от вън изгоряло

Продукти: 6 яйца, 2ч.ч. захар, 1/2 ч.ч. олио, 3/4 ч.ч. кисело мляко, 1 к.л.хл.сода(равна),2ч.ч.брашно.
Начин на приготвяне:Избиват се белтъците с 1 1/2 ч.ч.захар.Отделно се избиват жълтъците с останалата захар,прибавя се олиото, кис.мляко+содата и брашното.След това с помощта на дървена лъжица се разбърква с белтъците.Може да се добавят стафиди или ядки по желание.Ако се прибавя какао, се намалява малко количеството на брашното.
Активен
juji
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1425


« Отговор #179 -: февруари 20, 2011, 18:57:36 »

Пламък ,супер си мерси ,само едно въпросче.Вместо сода може ли бакпуловер да сложа,и ако да колко да бъде 1 пакетче?
Активен
Страници: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 33   Нагоре
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2011, Simple Machines