Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 05:49:57

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011  (Прочетена 48050 пъти)

carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #105 -: февруари 14, 2011, 12:51:47 »

Веселинова е добре,дълга е,но виждам,че първото ти име е кратко,тъй че няма да е проблем,идеално си пасват. good blum Междудругото ще бъдеш адашка на дъщеря ни  Wink Решили сме да я кръстим Лора  good
Активен
sonja
Сватбар
Публикации: 167

« Отговор #106 -: февруари 14, 2011, 13:22:19 »

Hekseskud, Честито и от мен!! /Извинявам се за закъснението, но нали съм новичка, и си се чудех, абе няма ли теми за тези които вече са се оженили Xixixi, пък то си имало ама кой да види:)/

Пожелавам ви да се обичате всеки ден повече от предишния, да се уважавате и разбирате! И безоблачен и честит семеен живот! give_rose
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #107 -: февруари 14, 2011, 17:54:20 »

Махнете го тоя "коментатор на разходи" /аз се ядосах и ми писах 2 реда/. Той господина е ДЖ и явно за него нещата са точно както сте писали ДЕН ГОДИНА ХРАНИ smile. Абе Вие да сте живи и здрави и да се обичате, на който какъвто му е приоритета и разбирането - това пише, това прави. Данък обществено мнение още няма така, че да се обичате много само това е важно smile
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #108 -: февруари 14, 2011, 18:06:28 »

CabuHka goodpost Никой няма право да решава нито да съди другите хора как ще се чувстват добре! good
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #109 -: февруари 14, 2011, 19:31:28 »

Monikamaria,CabuHka-ей на такъв ДЖ да не попадате ви стискам палци,то бива алчност,бива,ама то тяхното край няма  girl_impossible NO Той достатъчна "реклама"  си направи. pleasantry
Хекси,ти ще сменяш ли адресна ? smile
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #110 -: февруари 14, 2011, 19:59:24 »

Carlyangel, ще сменям, да. Даже трябва да се разбера с кривия си свекър кога и как, че никой не иска да се поинтересува вместо мен..... diablo
Да ви се похваля - и двамата се тръшнахме болни и в момента берем душа. Аз съм мааалко по-добре та мърдам да направя малко супа за сгряване и да подавам лекарствата  pill sik Това ,разбира се, не стана и без ''специалния принос'' на свекърите и на сестрата. Навираха ни се болни хора в лицата през целия уикенд, при все че има как да се изолират - най-вече ''златния внук'', който ни окиха и осмъдя живота. Накрая, след като поне 6 пъти бяхме казали, че ще спим при тях, но на долния етаж - никой не ни беше включил ни парно, ни вода. Познайте в какъв студ спахме..И с най-голямата си наглост ни се каза - ''ами аз откъде да ви знам кога ще благоволите  crazy да дойдете?'' Абе, еййй КУКУ ненормален - начален час на изтрелване ли да давам, какво????  Oh my ...  crazy  gthouh Плачещо момиче Ден след сватбата ще ми се стряска! Лелеее, бясна съм!  diablo  diablo  diablo Затрупана съм от проблеми на работа, а утре имам и изключително важни срещи през целия ден, а ще трябва да приличам на олигофрен и да вися по кабинентите от 6 часа сутринта!!!!!  angry Нямат оправия тия хора!!!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #111 -: февруари 14, 2011, 20:25:56 »

Hekseskud Малеее,без парно и топла вода да ви оставят,тия добре ли са?! *crazy*Аз съм супер зиморничева и ако нещо такова ми се беше случило,сигурно щях да изпадна в истерия(ако не съм много уморена де) diablo Оправяйте се бързо и стойте само на топло!И аз мразя да ми се навират някакви болни,особено в това положение,в което съм.Този навик го имат по-възрастните-уж мислят за теб,ама ти се бутат,когато са болни  nea знам ги аз...Това за кога ще дойдете е бати тъпото извинение,все пак парното и бойлера се пускат по-рано,а не на секундата  NO
Ние като бяхме болни,предимно парацетамол пихме и ядохме много портокали.Дано да се оправите по-бързо! Пращам много  kiss air_kiss
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #112 -: февруари 14, 2011, 20:45:00 »

тия хора верно са ненормални - аз ако бях на тях нямаше да го спирам само за да съм сигурна, че като дойдат децата ни ще се чувстват добре даже повече от добре .. няква дива селска простотия ги гони тия хора .. ама кво се изненадвам като свекъра ми е същия индивид .. просто ако го видиш и мое да го сбъркаш с някой от твоите свекъри .. свещена тъпота и олигофрения beating crazy
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #113 -: февруари 14, 2011, 20:55:18 »

..няква дива селска простотия ги гони тия хора ..
Рафи, точното определение  good Не знам какво да ги правя - просто тотален игнор след изцепките им на сватбата ни...
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
Публикации: 619

Моят сватбен албум

« Отговор #114 -: февруари 14, 2011, 22:16:23 »

Hekseskud, честито и от мен, макар и много на патерица! give_rose Пожелавам ви любовта ви винаги да е толкова силна и свежа както в деня на вашата сватба heart Радвам, че сватбеният ден е минал спокойно и си удовлетворена от него, това е важното. И скорошно оздравяване, че трябва да събирате сили за Будапеща Wink
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #115 -: февруари 14, 2011, 22:32:59 »

Абе май тия нашите свекъри и свекърви всички са от един регион със силно развит селски туризъм  Wink И моята ги прави едни селски. и тя е същата история-мете с метла,вместо да мине с прахосмукачка,не бърше прах,складира всичко,което е за хвърляне и вместо пътека,на коридора е застлала с черга  angry и то в апартамент,насред Пловдив  pardon Когато се изнесоха ,се чудех как да премахна гадните клечки на метлата от килимите  angry и изхвърлихме 1 камион боклуци  girl_impossible беше някакъв ад...Тя наистина идва от село,но и моята баба е така и за толкова време все пак е приела привичките на града. pardon А и се чудеше как така сме си купили 120л. бойлер-какво толкова сме щяли да правим,ами да се къпим  pardon  girl_wink Girl_hide или пък до преди аз да дойда нямаха топла вода в кунята,та ои мое настояване прекарахме  Yes-как се мият мазни чинии със студена вода?Докато живеехме с тях,беше немислимо да си поканим гости.Къщата приличаше на цигански катун  Cow-boy Нашата стая беше наред и оттам нататък-бом бок  diablo
Сори,че ти запълних темичката с толкова много "свекърски" бисери  focus tease
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #116 -: февруари 14, 2011, 22:51:32 »

Карли то тва е до манталитет, не до това кой от къде е - щото да ти кажа баба ми дето от село не е излизала дето се казва, къщата в която живееха беше наистина стара и нямаше добре изграден водопровод и т.н. но тя топлеше вода и миеше с нея, а освен това къщата имаше пристроена вътрешна баня с бойлер, който не се спираше независимо, че водата не се е ползвала всеки ден .. искам да ти кажа, че и моя свекър е същия плюшкин като тия твойте - пазят се всевъзможни идиотии, щото можело и да и потрябват .. пази боже .. като правихме ремонт на 1/2 от апаратамента им, защото за толкова имаше пари, няма да ти казвам, че 2 контейнера на общинска фирма чистота не ми стигнаха за всички болкуци, имах небивал късмет да отуча мъжа и той така да събира, макар че все още има някви пристъпи на моменти и сега като си живеем самостоятелно, доста често го чувам да вика, боже колко ми е хубаво тук .. мойш си направиш сметката за кво говоря nea
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #117 -: февруари 14, 2011, 23:03:40 »

Тя моята е само една,ама събира боклук като за 20  sarcastic.Това май е често срещано явление  pardon Всяка пролет,като изкарвам летните дрехи,сортирам тези за хвърляне и се започва едно ровене по чантите и "ама това е чисто ново,как така ще го хвърляш",слава богу тази година сме сами  Wink blum Имаха едни стари юргани от на баба ми чеиза,дето пълнежа им се степал и седи на топки,отгоре на всичко тежаха 100 кила.Един ден реших и ги хвърлих,без да я осведомявам и дори не се и сети за тях  tease Има едно предаване за вещомани по TLC,та те и нашите са същите май  funnytooth за тях всичко е "ново"  pleasantry,макар да се разпада  cap
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #118 -: февруари 15, 2011, 12:49:33 »

Ооо, абе, Карли, те да не са роднини? Същата история! Направо все едно се виждам себе си! И ние докато живеехме с тях, беше зор да си поканим гости, живеехме в почти пълна изолация от света. боклуци се складираха на поразия, грозна работа. Сега, след като се изнесохме, нашата част е станала на склад, да не говорим, че е адската мръсотия и не се чисти. В общи линии, ако искаме да преспим - няма голям шанс! Да не говорим, че един лев не ни се даде ни за обзавеждане, ни за сватба, ни за нищо..Всичко си го влачим на наш си гръб. Ама така е по-добре, че да не си отварят устите много-много! smile 4 дни след сватбата никой от тях не ни е потърсил за снимки, дори и не пожелаха да видят докато бяхме у тях. Затова сега с мъжа ми си подсмърчаме сами, но по-добре така - да сме си отделно, отколкото да им трая изцепките...
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #119 -: февруари 15, 2011, 17:10:23 »

момичета това е ужасно, което разказвате, ама наистина Хекси по-добре че сте си отделно, как могат да са толкова студени, да не би нещо да не са те искали, или по принцип и със сина си так се държат винаги? girl_impossible
Активен
Страници: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: