Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 03:21:24
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011 (Прочетена 47991 пъти)
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
Отг: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
«
Отговор #90 -:
февруари 12, 2011, 10:07:37 »
Monikamaria
да,надявам се и ти да не я нарушиш,към 10-10 без нещо те чакаме с последен отчет във форума,а
- то е задължително
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #91 -:
февруари 12, 2011, 11:27:49 »
carlyangel
, до мен има още време, но традицията страшно ми харесва и 100% смятам да я спазя!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #92 -:
февруари 13, 2011, 18:06:04 »
Момичетаааа
Още съм в еуфория и не мога на 100% да се осъзная!
Вече съм госпожа
И много се радвам! Всичко мина повече от супер, много съм щастлива!!!
Нещата се получиха страхотно, естествено не липсваха малки гафове, но като за сам човек да го организира - мисля, че се справих добре.
В петъка станах към 8 и половина. Опекох мъфини, подредих масата и след последни уточнения и едно хубаво кафенце - изтичах до фризьорката. Прическата ми беше много семпла и дори не ми я таксуваха за булчинска. Тупирана, изправена коса с леки къдрици. Много готина ретро прическа в стил 50те-60те години. Като се прибрах младоженецът вече беше облечен и дори мрънкаше, че му е скучно (??? направо не знам откъде го гонеше това спокойствие???). Аз се облякох също и докато се гримирах дойдоха кумовете. Голям смяха падна, заливахме се от майтапи. Дойде и фотографката, която хвана приготовленията ни и смеховете. Потеглихме за ритуалната след малък сблъсък с един камион, който ни беше запушил. Като ме видяха с букета, обаче, сгънаха чадърите и се изнесоха бързо бързо, че аз вече бях изпушила
А между другото, букетът ми е беше страхотен, всички се изредиха да го снимат, и дори майка ми и баща ми (които бяха твърдо ПРОТИВ идеята ми за черно-бяла сватба) бяха възхитени и се изкефиха. Даже баща ми - който хич го няма по някакви по-разчупени неща, накрая на вечерта ми каза, че идеята ни е върха и се чуди как досега на никой не му е хрумвало за това. Ами хайде де! И аз това казвам!
Ритуалът мина като на сън. Хубавото като се жениш в делничен ден е, че ни оставиха колкото си искаме в залата да приемем поздравления и да се почерпим. Единственото неприятно бяха група цигани, които на излизане от залата се опитаха да си пробутат мазните кючеци, но бяха брутално изгонени. Също така и неизвествен фотограф, който също беше изритан от нас, след като се опитваше да ни изнудва. Ужасно е, не искам да си представям какво е в събота и неделя...
Последва пауза за фотосесия, която беше ужасно весела и мина в много бъзици и смях. Фотографката ни се оказа ЗА по-разчупени снимки и в никакъв случай да не се стига до изкуствени и застинали пози. С нетърпение чакам да видя резултата!!!
Гостите през това време пиха по кафенце и след като ние се забавихме малко и пристигнахме в ресторанта закъснели, се наложи набързо да се разпределят масите. Въпреки това успяхме да разпределим местата точно и да няма сърдити. Обиколихме всички и на всеки му бе обърнато внимание. Получихме прекрасни подаръци, въпреки че бяхме помолили да не се притесняват. Дори и за пари не молихме, но избихме доста сериозна сума парички.
Храната беше страхотна, много обилна и вкусна. Тортата се хареса на всички - беше домашна бисквитена с еклеров крем и ни я приготвиха от ресторанта. Оказва се, че хората си обичат традиционните и вкусни неща
Прибрахме се капнали към 2 часа, веднага заспахме като пънове
На другия ден обиколихме който можахме и спахме у родителите на мъжа, за да видим и нашето куче. Бяхме го подготвили за фотосесия днес в планината, но тъй като фотографката ни предложи да изчакаме по-добро време и за да хванем евентуално снеговалеж - отложихме за другата седмица.
Иначе родителите ми помогнаха малко - в последния момент ми връчиха малко парички да си помогнем. Също така и бяха много спокойни и много ме подкрепиха ( направо се изумих
). Харесаха и роклята ми, и букета, храната, декорацията....Да им се ненадява човек!
Сестра ми се оказа, че са поотложили занимаването си и останаха до края на вечерта след голямо конско от наште
За родителите на мъжа ми...Ами не им чух гласа - нито ми казаха нещо за цялата вечер, нито за концепцията, нито за роклята...едно голямо НИЩО! Все едно бяха на обикновен банкет, а не на сватбата на сина си...Аз все едно не съществувах...С нищо не помогнаха, нищо не отбелязаха. Не че съм очаквала повече, де!
Живи и здрави да са !
Та така- вече съм госпожа и ще си нося новата фамилия с гордост!!!!
Това е засега от мен! Целувам ви и ще пиша пак като се понаспя малко
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #93 -:
февруари 13, 2011, 18:12:18 »
Радвам се, че е минало толкова добре.
Личи ти колко си щастлива!
Ти го заслужаваш!
Весел и щастлив семеен живот!
Активен
_Ava_
Ентусиаст
Публикации: 149
«
Отговор #94 -:
февруари 13, 2011, 18:36:37 »
Hekseskud
, честит нов етап от живота ти! Радвам се, че сватбения ден е бил с толкова положителен заряд! Сигурна съм, че и ти имаш заслуга, защото през последните дни се успокои и се настрои да бъде такъв. Нагласата винаги оказва влияние!
Желая на теб и половинката ти много весел и безгрижен семеен живот
И нямам търпение да споделиш с нас нестандартните снимки от вашата мини ретро сватба
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #95 -:
февруари 13, 2011, 18:43:01 »
Честито, Hekseskud! Желая ви много здраве, любов и семейно щастие, бъдете винаги така нестандартни и придавайте всеки ден различен цвят на живота си! Много се радвам, че всичко е минало добре и сте имали чудесна сватба! Очакваме скоро малко снимчици, за да оплакнем и ние очета
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #96 -:
февруари 13, 2011, 19:36:33 »
Г-жо Hekseskud
, честито!
Честито и на младоженеца!
Пожелавам ви мнооого и неспирно семейно щастие!!! И също така колкото си поискате малки хексесудковци!
Радвам се, че всичко е минало толкова добре! Чакам с нетърпение снимкиииииииииии!!!
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #97 -:
февруари 13, 2011, 20:30:55 »
Едно голямо честито и от мен!
Много се радвам,че всичко е минало по мед и масло *THUMBS*По-добре,че не са се обаждали,че да не те ядосват излишно. ;)И при нас го имаше момента с циганите и мазните кючеци,явно това е навсякъде
Чувството да си вече официално с половинката си е наистина страхотно!
Чакам с нетърпение снимчици
Свекъра и свекито не ви ли дадоха поне парички?!
Едно е да не ви помогнат,ама то и пари да не ви дадат си е направо
Обзалагам се,че не можеш да спреш да си гледаш халката,нали?И сигурно тайничко поглеждаш и тази на милото
Желая ви от цялото си сърце само щастие и любов за напред
«
Последна редакция: февруари 13, 2011, 23:32:13 от carlyangel
»
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #98 -:
февруари 13, 2011, 21:13:31 »
Много сърдечно чеееестито
госпожо
!!! Радвам се, че сватбения ден е протекъл невероятно спокойно и въпреки малките фалове всичко е било прекрасно - все пак ако ги нямаше фаловете после пък за какво щяхте да си спомняте с умиление, нали така
очакваме снимчици с нетърпение да видим най-прясната госпожа във форума
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #99 -:
февруари 13, 2011, 21:40:52 »
Честито ГОСПОЖО!!!! Като четох много се забавлявах и мога да ти кажа само едно - по-добре че не са си изказали мнението родителите на мъжа ти, тъй като незнаеш какво можеше да се случи. Така според мен е по-добре /приеми го като -БОЖЕ ВСИЧКО Е ПЕРФЕКТНО ОСТАНАХМЕ БЕЗМЪЛВНИ/.
И чакам с нетърпение снимкитееее.
Активен
irkaaa
Сватбар
Публикации: 214
«
Отговор #100 -:
февруари 13, 2011, 22:14:55 »
Хайде, ГОСПОЖО Честито!
Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #101 -:
февруари 14, 2011, 09:31:49 »
Благодаря на всички за пожеланията
За родителите на мъжа- абсолютно нищо не се помогна, освен, че нашите спаха у тях. Това е! Аз бях капнала в навечерието на сватбата от умора и от тичане и дори получих коментар, че няма как да съм уморена от това, а може би от нещо на работа...Да, да, да! Точно така, и аз така си помислих! Какво значение има, то нали е съвсем малко събитие - няма защо да сме скапани с мъжа ми. И нищо повече, те продължиха да си лафят за техни си неща, нищо не ги заинтересува по това какво ще се прави, кое как е организирано. Наложи се с мъжа ми да им прекъснем сладката приказка
, за да им кажем все пак кога и как да се срещнем на Деня...Нямам думи, както не веднъж съм казвала. На самия ден никой от тях нищо не ми каза - нито за организацията, нито за рокля или костюм, нито за украсата, която управилтеката на ресторанта беше специално направила като изненада за сватбата ни (в духа на Свети Валентин, беше страхотна!
) Въпреки че ми стана обидно, не позволих това да провали ни най-малко деня ми, ясно ми беше, че щом разбиране досега не съм получила, в чудеса да вярвам...малко вероятно!
Сватбата иначе излезе чудесни пари - днес ще направя финалната сметка. И за пореден път - както със сватбата на
Carlyangel
- доказва, че хубава сватба може да се направи и за 2000 лева, без излишни истерии и харчове.
)) Важно е настроението и вие да си се обичате
След като поразпитах гостите - всички бяха мн добре настроени и доволни - искрено се надпвам поне на 50% да са били честни
Ще проверявам и документите, за да пристъпвам към смяна на документи, че ще е една тегава...
А и трябва да се подготвям за краткото ни пътуване до Будапеща в началото на март
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #102 -:
февруари 14, 2011, 09:53:05 »
честито миличка! всичко най най ви пожелавам, все така да се обичате и подкрепяте!
ами наистина е добре, че не са се обаждали, отколкото да изръсят някаква глупост, много добре си направила че не им се върза.
много се радвам, че всичко е минало страхотно и мисля че гостите ви бяха изкрени.
а и тамън да те питам , с новата ли фамилия ще пътуваш?(щото и аз се чудих с какви документи)
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #103 -:
февруари 14, 2011, 12:24:34 »
Пътуване до Будапеща звучи много яко
Направо ви завиждам благородно
Виждам,че в темичката за пазаруването някой се е подиграл на разходите за нашата сватба,а именно,че били скромни
Явно тия хора не разбират,че не всички имат възможност да издават маса пари за сватба
Да не говорим,че и да има,можеш да им намериш и друго приложение
Не мисля да обръщам никакво внимание на коментара.
Това със смяната на документи е наистина доста досадно,но няма на4ин да не се направи
Сега разнасям брачното свидетелство навсякъде,където отида,понеже ми искат копия с новата фамилия за всичко-в университета,на женската консултация и т.н.Тъй,че можеш да си го копираш поне 3 пъти,няма да ти е излишно
Как ще бъде новата ти фамилия,ако не е тайна?
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #104 -:
февруари 14, 2011, 12:41:30 »
Да, ще ми трябват копия навсякъде, ще взема още от утре да приготвя. Аз ще пътувам със старата лична карта, тъй като ще си пусна нормална поръчка, да видим. Мисля, че няма да бъде проблем. Новата фамилия е Веселинова.
) Много ми е странно...Даже в ресторанта като си тръгвахме и търсех младоженецът, едната от сервитьорките като ми каза: ''Мъжът ви изпраща едната двойка долу'' и ми стана едно странно...
А за коментарите - да не ти пука! Аз получавах коментари от мои близки хора и не ми дреме:) Така си искахме - така го направихме! И въобще не съжалявам. Аман от ''специалисти'', за които сватбата се измерва само в израза ''ден година храни''! Сред дежурния сватбен кич, който цари, хич не ме е срам, а дори се радвам, че успяхме да се впишем в по-скромен бюджет.
А и така ще останат и малко пари за втората ни сватба през май
Там също смятам да го караме по-скромно, колкото и да ми реват.
Активен
Страници:
1
...
5
6
[
7
]
8
9
...