Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:02:33

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011  (Прочетена 48090 пъти)

rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #45 -: февруари 01, 2011, 22:16:59 »

Hekseskud утихнаха ли нещата около теб с тая твойта рода, дето когато и да я ошамариш няма да сбъркаш?! надявам се всичко да е наред с наближаване на вашия специален ден! give_rose
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #46 -: февруари 02, 2011, 10:20:03 »

rafaeLa, накара ме да се усмихна широоооко от рано сутринта  kiss2 хахахахахах

Ами те всичките имат един много готин афинитет - идват, нападат, изливат една кофа с .... и после се покриват за неопределено време на изчакване. Та сега е кротко и спокойно, но да видим до кога ще е. Аз съм пуснала пердето след всичките им изпълнения - на родители, свекъри, сестри и приятели...Общо взето - всеки луд с номера си! Но - айде вече стига!  gthouh
Майка ми и баща ми още не са казали кога точно ще дойдат, та ги чакам и те да се наканят да ми кажат кога смятат да ни удостоят с присъствието си (сигурно поне 2-3 дни преди събитието), че ще има един дуднеж преди сватбата...Само като си го представя от сега ми става лошо...Имам 2ма приятели, които отказват да дадат какъвто и да е отговор и да си вдигнат телефоните или да отговорят на съобщенията...Най-изумяващото е, че те са женена двойка и очаквах - като минали вече през това - да бъдат едни от най-коректните, но...очаквай неочакваното!

Иначе за днес е планувано да потвърдим присъстващите и менюто на ресторантчето - давам бройката на потвърдилите и не ме интересува повече, омръзна ми да ме правят на луда...Който дойде - дойде!

С фотографката трябва да се доуточним за снимките в самия ден - тя иска да ни снима преди да тръгнем за ритуалната, та сега съм поела офанзива за основно почистване и подреждане у нас, че сме с един тон багаж в двустаен апартамент и можете да си представите, че отвсякъде стърчат кашони, кашончета и всяко ъгълче се потребява на макс smile А все пак искам да имаме прилични снимки на скромните ни приготовления. А и тя като чу, че ще декорирам у нас масичката ни със плетени снежинки и че ще правя мъфини и сладки  - поиска задължително да го заснеме. Хахаха - може да ме хване по готварска престилка и после да има миграция към роклята.

Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*
Публикации: 1377

Обичаме нашето хубаво момиченце :)

Моят сватбен албум

« Отговор #47 -: февруари 02, 2011, 11:41:54 »

хахаха и ние бяхме така с кашончетата и ъглите.Един ден като се ядосах,почти всичко хвърлих,а каквото ми трябваше го наврях по гардероби и шкафове. blum Ние няма да правим снимки у нас,понеже няма да събираме никой,уговорката е направо пред ритуалната зала да се видим.Я разкажи за тия снежинки по масата,от какво ще ги правиш?  give_rose
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
Публикации: 700

шматка по свой си начин

Моят сватбен албум

« Отговор #48 -: февруари 02, 2011, 11:44:52 »

уф, на мен майка ми тъпче всякви неща, които сметне за излишни дето свари и имам чувството, че ще остави стаите на голи стени и лампиони biggrin
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #49 -: февруари 02, 2011, 11:58:40 »

Хахаха, това със скачането върху багажите е много смешно, ама няма как.. А и аз какъвто съм карък на моменти - хвърля нещо после се окаже, че ми потрябва.

Иначе снежинките са готови - плетени, 8 броя. Купих ги веднага след коледните празници, на разпродажба от кварталния магазин за левче. Имат опция да се закачат и като украса, та ако не сколасам да купя черни подложки или покривка - ще ги закача на единия от свещниците, които имаме - той е с 3 разклонения - като клончета. Другата декорацийка са картончета на снежинки в бяло и червено с изписани имената ни датата, които ще са пръснати по масата. Направих и такива картончета, закачени на дървени шишчета за печене и станаха като знаменца lol))Като ги слошиж във ваза става много весело и закачливо. Ще сложа и малко шишарки, та да е съвсем зимно. И ще опека една голяма тава с мъфини с черен шоколад и портокали. Ще се почерпим с по чаша вино с кумовете(аз май ще имам нужда от повече от една lol) и тръгваме за ритуалната.

Мъжът ми твърдо е решил, че ще бъде на ретро вълна и тазя събота и неделя ще търсят шапки с кума  smile

Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #50 -: февруари 02, 2011, 14:22:24 »

браво на теб Hekseskud, всичко толкова добре звучи give_rose и съм сигурна че ще се стане хубаво
а за кашоните с багаж така ми е познато blush huhhuh.gif
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
**
Публикации: 1505

Моят сватбен албум

« Отговор #51 -: февруари 02, 2011, 15:33:12 »

Ей, Hekseskud, това с ретро вълната е супер! good И кума и младоженеца с шапки! Много ме изкефи!
Активен
CabuHka
Професор
Публикации: 378

Моят сватбен албум

« Отговор #52 -: февруари 02, 2011, 23:01:11 »

Hekseskud, честита темичка!  give_rose Днес прочетох през какви перипетии си минала и наистина искам да ти пожелая от тук нататък по лицето ти да има само усмивки, хубави моменти и сълзи САМО от радост. Спри да мислиш и да объщаш внимание на хората /пък било, то и най-близките/ понякога, човек се разочарова от тях най-много, ама... не може да си ги избираме. Горе главата момиче идва най-сладката част в живота ти.  weddingday
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #53 -: февруари 04, 2011, 10:36:11 »

А вашата резервация от колко часа е в ресторанта? И мислиш ли да черпиш колеги с бонбони след сватбата.Съжелявам за въпросите,ама аз се чудя дали да го правя  huhhuh.gif pardon
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #54 -: февруари 04, 2011, 11:05:09 »

Според мен да занесеш една-две кутии бонбони е ОК. Още повече, че ако си на изпит ще започнете позитивно, а не със сдухани колеги от притеснение lol)))
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
*

Моят сватбен албум

« Отговор #55 -: февруари 04, 2011, 12:16:55 »

Според мен да занесеш една-две кутии бонбони е ОК. Още повече, че ако си на изпит ще започнете позитивно, а не със сдухани колеги от притеснение lol)))
Или ще подейства като подмазване,което е добре за мен  Wink
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #56 -: февруари 04, 2011, 12:19:07 »

smile Точно така
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #57 -: февруари 04, 2011, 15:52:34 »

Момичета, денс предадох документите в обредния дом и ако знаете какъв смпх падна  laugh funnytooth

Отиваме ние с кума и се оказва, че в бързината съм забравила ЕГН на кумата. Почнах аз да звъня телефони на кумата, тя не вдига и съвсем се шашнах. От друга страна - служителките помислили кума за младоженеца и започнали да го питат защо им дава лична карта на кума, а не неговата за проверка. Голям мазаляк!!! В крайна сметка всичко приключи с хепи енд и ЕГН на кумата се намери и се уточни, че младоженецът го няма, а кума ме придружава  funnytooth funnytooth

В суматохата подадох декларациите, където пише и за смяната на имената. Дано всичко да се наред с тях да няма изненади на 11ти, че...голям смях ще падне!!!!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Публикации: 279

Love is in the air!!! ...

« Отговор #58 -: февруари 04, 2011, 20:02:56 »

положителните емоции са важни  Bravo ROFL laugh
Активен
Hekseskud
Професор

Моят сватбен албум

« Отговор #59 -: февруари 05, 2011, 18:22:14 »

Днес се скапах от обикаляне по магагазините, защото кума беше останал без костюм...Мъжка му работа! Нещата се оставят за последния момент.  crazy
Бомбета продават, но за ''скромната'' сума от 150 лева и момчетата май ще се опитат да ги наемат - да видим дали ще стане номера.
Запазих си час за фризьор -първо за подстигване на връхчета във вторник и фризура - в 12:30 в петъка...Прическата ми ще е с четка и сешоар - навита на големи чупки. Да видим на какво ще заприличам.
Днес направих и тейбъл картичките, че реших да има все пак разпределение по масите, макар да сме 26 души. Ще има шашкане кой къде да сяда, а и искам да поразпределя хората, с по-голям апетит...Колкото и лошо да звучи, но си има хора, които ще посягат повече по платата и се притеснявам, че ще има и такива, които ще останат гладни...
Активен
Страници: 1 2 3 [4] 5 6 ... 13   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: