Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 06:56:59
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011 (Прочетена 48089 пъти)
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
Отг: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
«
Отговор #45 -:
февруари 01, 2011, 22:16:59 »
Hekseskud
утихнаха ли нещата около теб с тая твойта рода, дето когато и да я ошамариш няма да сбъркаш?! надявам се всичко да е наред с наближаване на вашия специален ден!
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #46 -:
февруари 02, 2011, 10:20:03 »
rafaeLa
, накара ме да се усмихна широоооко от рано сутринта
хахахахахах
Ами те всичките имат един много готин афинитет - идват, нападат, изливат една кофа с .... и после се покриват за неопределено време на изчакване. Та сега е кротко и спокойно, но да видим до кога ще е. Аз съм пуснала пердето след всичките им изпълнения - на родители, свекъри, сестри и приятели...Общо взето - всеки луд с номера си! Но - айде вече стига!
Майка ми и баща ми още не са казали кога точно ще дойдат, та ги чакам и те да се наканят да ми кажат кога смятат да ни удостоят с присъствието си (сигурно поне 2-3 дни преди събитието), че ще има един дуднеж преди сватбата...Само като си го представя от сега ми става лошо...Имам 2ма приятели, които отказват да дадат какъвто и да е отговор и да си вдигнат телефоните или да отговорят на съобщенията...Най-изумяващото е, че те са женена двойка и очаквах - като минали вече през това - да бъдат едни от най-коректните, но...очаквай неочакваното!
Иначе за днес е планувано да потвърдим присъстващите и менюто на ресторантчето - давам бройката на потвърдилите и не ме интересува повече, омръзна ми да ме правят на луда...Който дойде - дойде!
С фотографката трябва да се доуточним за снимките в самия ден - тя иска да ни снима преди да тръгнем за ритуалната, та сега съм поела офанзива за основно почистване и подреждане у нас, че сме с един тон багаж в двустаен апартамент и можете да си представите, че отвсякъде стърчат кашони, кашончета и всяко ъгълче се потребява на макс
А все пак искам да имаме прилични снимки на скромните ни приготовления. А и тя като чу, че ще декорирам у нас масичката ни със плетени снежинки и че ще правя мъфини и сладки - поиска задължително да го заснеме. Хахаха - може да ме хване по готварска престилка и после да има миграция към роклята.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
«
Отговор #47 -:
февруари 02, 2011, 11:41:54 »
хахаха и ние бяхме така с кашончетата и ъглите.Един ден като се ядосах,почти всичко хвърлих,а каквото ми трябваше го наврях по гардероби и шкафове.
Ние няма да правим снимки у нас,понеже няма да събираме никой,уговорката е направо пред ритуалната зала да се видим.Я разкажи за тия снежинки по масата,от какво ще ги правиш?
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #48 -:
февруари 02, 2011, 11:44:52 »
уф, на мен майка ми тъпче всякви неща, които сметне за излишни дето свари и имам чувството, че ще остави стаите на голи стени и лампиони
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #49 -:
февруари 02, 2011, 11:58:40 »
Хахаха, това със скачането върху багажите е много смешно, ама няма как.. А и аз какъвто съм карък на моменти - хвърля нещо после се окаже, че ми потрябва.
Иначе снежинките са готови - плетени, 8 броя. Купих ги веднага след коледните празници, на разпродажба от кварталния магазин за левче. Имат опция да се закачат и като украса, та ако не сколасам да купя черни подложки или покривка - ще ги закача на единия от свещниците, които имаме - той е с 3 разклонения - като клончета. Другата декорацийка са картончета на снежинки в бяло и червено с изписани имената ни датата, които ще са пръснати по масата. Направих и такива картончета, закачени на дървени шишчета за печене и станаха като знаменца
))Като ги слошиж във ваза става много весело и закачливо. Ще сложа и малко шишарки, та да е съвсем зимно. И ще опека една голяма тава с мъфини с черен шоколад и портокали. Ще се почерпим с по чаша вино с кумовете(аз май ще имам нужда от повече от една
) и тръгваме за ритуалната.
Мъжът ми твърдо е решил, че ще бъде на ретро вълна и тазя събота и неделя ще търсят шапки с кума
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #50 -:
февруари 02, 2011, 14:22:24 »
браво на теб Hekseskud, всичко толкова добре звучи
и съм сигурна че ще се стане хубаво
а за кашоните с багаж така ми е познато
Активен
Monikamaria
Баш Майстор
«
Отговор #51 -:
февруари 02, 2011, 15:33:12 »
Ей,
Hekseskud
, това с ретро вълната е супер!
И кума и младоженеца с шапки! Много ме изкефи!
Активен
CabuHka
Професор
«
Отговор #52 -:
февруари 02, 2011, 23:01:11 »
Hekseskud, честита темичка!
Днес прочетох през какви перипетии си минала и наистина искам да ти пожелая от тук нататък по лицето ти да има само усмивки, хубави моменти и сълзи САМО от радост. Спри да мислиш и да объщаш внимание на хората /пък било, то и най-близките/ понякога, човек се разочарова от тях най-много, ама... не може да си ги избираме. Горе главата момиче идва най-сладката част в живота ти.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #53 -:
февруари 04, 2011, 10:36:11 »
А вашата резервация от колко часа е в ресторанта? И мислиш ли да черпиш колеги с бонбони след сватбата.Съжелявам за въпросите,ама аз се чудя дали да го правя
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #54 -:
февруари 04, 2011, 11:05:09 »
Според мен да занесеш една-две кутии бонбони е ОК. Още повече, че ако си на изпит ще започнете позитивно, а не със сдухани колеги от притеснение
)))
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #55 -:
февруари 04, 2011, 12:16:55 »
Цитат на: Hekseskud в февруари 04, 2011, 11:05:09
Според мен да занесеш една-две кутии бонбони е ОК. Още повече, че ако си на изпит ще започнете позитивно, а не със сдухани колеги от притеснение
)))
Или ще подейства като подмазване,което е добре за мен
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #56 -:
февруари 04, 2011, 12:19:07 »
Точно така
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #57 -:
февруари 04, 2011, 15:52:34 »
Момичета, денс предадох документите в обредния дом и ако знаете какъв смпх падна
Отиваме ние с кума и се оказва, че в бързината съм забравила ЕГН на кумата. Почнах аз да звъня телефони на кумата, тя не вдига и съвсем се шашнах. От друга страна - служителките помислили кума за младоженеца и започнали да го питат защо им дава лична карта на кума, а не неговата за проверка. Голям мазаляк!!! В крайна сметка всичко приключи с хепи енд и ЕГН на кумата се намери и се уточни, че младоженецът го няма, а кума ме придружава
В суматохата подадох декларациите, където пише и за смяната на имената. Дано всичко да се наред с тях да няма изненади на 11ти, че...голям смях ще падне!!!!
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #58 -:
февруари 04, 2011, 20:02:56 »
положителните емоции са важни
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #59 -:
февруари 05, 2011, 18:22:14 »
Днес се скапах от обикаляне по магагазините, защото кума беше останал без костюм...Мъжка му работа! Нещата се оставят за последния момент.
Бомбета продават, но за ''скромната'' сума от 150 лева и момчетата май ще се опитат да ги наемат - да видим дали ще стане номера.
Запазих си час за фризьор -първо за подстигване на връхчета във вторник и фризура - в 12:30 в петъка...Прическата ми ще е с четка и сешоар - навита на големи чупки. Да видим на какво ще заприличам.
Днес направих и тейбъл картичките, че реших да има все пак разпределение по масите, макар да сме 26 души. Ще има шашкане кой къде да сяда, а и искам да поразпределя хората, с по-голям апетит...Колкото и лошо да звучи, но си има хора, които ще посягат повече по платата и се притеснявам, че ще има и такива, които ще останат гладни...
Активен
Страници:
1
2
3
[
4
]
5
6
...
13