Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 14, 2024, 18:32:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
След сватбата
>
Сватбата на...
> Тема:
Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011 (Прочетена 47932 пъти)
carlyangel
Сватбен ШАМАН
Обичаме нашето хубаво момиченце :)
Отг: Сватбата на Hekseskud - 11.02.2011
«
Отговор #30 -:
януари 27, 2011, 18:10:19 »
И аз все се моля времето през Февруари да бъде по-благосклонно
.Колкото до ретро гримът-твърдо за!И аз мисля да съм с подобен,в предвид,че си ходя така по принцип и не мисля да експериментирам точно в деня на сватбата.Малко очна линия,спирала и червено червило и съм готова
,поне няма да са жеги та да не го мислим и него
За косата незнам..още се колебая какво да я правя.По принцип ходя винаги вързана
Аз за да не се разболявам,все на топло седя,а и сега съм в сесия.Изобщо не излизам почти.
Успех в по-нататъшната подготовка и хич не го мисли
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #31 -:
януари 27, 2011, 19:10:33 »
Ами аз до оня ден се щурах какво ще се правя - но вече започвам да кротвам и да се примирявам. Така де - това е нашия ден - и червен сняг да вали
Иначе измислих едно допълнително наметалце или сако и така...Сега драмата ми е прическата, защото сестра ми се отметна да ми помага ( за което много съм й ''благодарна''
) та или сама, или ще се опре до фризьорката до нас...
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #32 -:
януари 28, 2011, 17:08:03 »
Момичета, утре имаме среща с нашата фотографка за уговорка на снимките в ритуалната и на фотосесията в планината. Другата седмица ще потвърдим гостите и менюто за ресторанта.
Една доста груба постъпка на сестра ми обаче ми вгорчи деня днес...
Сестра ми се обади и започна да се разпитва до кога смятаме да седим в ресторанта, от колко до колко часа...Попитах я да не би да имат проблем с прибирането или някакъв друг проблем..Оказа се, че са си резервирали романтичен уикенд за Свети Валентин - с включен 11ти
и искат да пътуват за там??? Останах изумена!!!!!
Всички знаят поне от 3 месеца за датата, а те - са си направили резервация преди седмица без да им пука...Толкова се натъжих...без капка съжаление ми разясни, че понеже ще пътуват ги интересува в колко могат да си тръгнат. Не го очаквах, наистина! Такова неуважение и тотално пренебрегване на моя ден, все едно е едно обикновено събиране, от което ще бързат да си тръгнат...
Това беше върха на всичко! Не стига че никой от семейството ми пръста си не мръдна за моята сватба, нито от семейтвото на мъжа ми, а сега и да ми сервират тези простотии???? Не знам дори какво повече да напиша! Много ми е тъжно и тежко...А мъжът ми е бесен и само ми повтаря да не си го слагам на сърце...
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #33 -:
януари 28, 2011, 19:05:02 »
Hekseskud
Честно да ти кажа,ако сестра ми ми извърти такъв номер,просто ще й кажа да не си прави изобщо труда да идва. :\Звучи крайно,но и аз съм такъв човек,краен.Просто на такова напрежение и разходи да ти изсипят едно такова нещо е немислимо.Аз преди малко се ядосах на факта,че майка ми не харсва ресторанта,а не мога да си представя ако ми тупнат нещо такова.Просто в подобни моменти честно ти казвам съм склонна да тегля една ... на всичко и да идем само ние да си подпишам и туй то.Много бързо се ядосвам.Сериозно поговори със сестра си и й постави ултиматум.
Целувам те
и те
.
Активен
Morning_Flower
Сватбар
Love is in the air!!! ...
«
Отговор #34 -:
януари 28, 2011, 19:45:23 »
миличка не се ядосвай и в никакъв случай не плачи, не заслужават те това, въпреки че са най-близките ти хора. не ги мисли изобщо, щом така искат да си заминават.както каза carlyangel тегли...и хич не й се обаждай ( на сестра си) да говориш с нея, направи се че не ти пука, знам че няма как да не ти пука, но от опит го казвам, и на теб ще ти е по-леко.
важното е ти да си щастлива с твоя любим
, той ти е вече най-близък и важното е той да те подкрепя. обичайте се все така много
сигурна съм, че това ще е най-хубавия ден в живота ви! с най-добри пожелания от мен
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #35 -:
януари 29, 2011, 01:05:37 »
Миличка
, пожелавам ти само приятни емоции до сватбения ден.
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #36 -:
януари 30, 2011, 16:21:39 »
Ох, момичета, не знам, ама аз вече съм нервна криза...А най-ужасното е, че няма с кой да споделя в момента, а едвам си сдържам сълзите...Ни със майка, ни със сестра, да не говорим от страната на мъжа ми! Единственият вариант е да си изплаша мъката на кумата ми, ама тя милата толкова вече е поела от простотиите дето ми сервират, че не смея да я занимавам вече...
Вчера бяхме при родителите на мъжа ми и за пореден път ми се показа, че аз съм ''луда и чалната'' в главата и как може да не искам да ''вляза в калъпа'' като нормалните хора??? В една от темите бях описала състоянието на отношенията ни и да ви кажа - вчера за пореден път ми се доказа как това няма да се промени...Само за сестрата и за внука се мисли, ние сме хванати от гората. Смахнати и луди, които не искат нормална сватба...Вместо да поговорим за организацията итн те знаете ли какво направиха - бутнаха ми въпросните снимки на внука, които ни искаха преди време да ги гледам..А аз съм ги гледала до втръсване. Все едно е само тая сватба, това е единствения човек - разбира се, заедно с дъщерята...Размрънкаха се, защо не сме били искали видео и тем такива...Ужас! Не издържам повече! Не знам вече дали аз съм виновна за всичко това и с какво сме заслужили??? Не стига че никой не помага, а накрая ми изливат и една кофа със студена вода...
Активен
♥ Тiama ♥
Сватбен ГУРУ
"Do you think that our love can create miracles?"
«
Отговор #37 -:
януари 30, 2011, 17:12:24 »
Миличка, опитай се да мислиш позитивно и да не се разстройваш! Ужасно неприятно е, когато няма с кого да споделиш трепетите и вълненията си за такова щастливо събитие, но помни, че важни сте само ти и годеникът ти! Другите да си мислят каквото искат... не си се вписвала в калъпа, а защо трябва да се вписваш изобщо?!? Аз толкова се кефя на идеите ти и на смелостта ти да внесеш нещо ново и модерно в сватбата си! Бъди себе си и не позволявай на никой да провали прекрасното събитие, което ви предстои! Имаш човек до себе си, с който можеш да споделяш всичко, така че не си сама със сигурност!
Активен
michelle
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #38 -:
януари 30, 2011, 17:31:02 »
Мила
Hekseskud
, сватбата си е на вас двамата с годеника ти. Каквото и да се случи преди и след нея, каквото и да правят и да говорят, не ги оставяйте да я развалят. Просто не ги слушай, ако трябва нацяло ги игнорирай от живота си. Този ден трябва да е един от най-щастливите в живота ви и ще бъде, ако не обръщате внимание на нищо и никой освен на вас двамата. Е, може и на тези хора, които си заслужават като кумата ти. Забрави за съществуването на всички останали и бъдете щастливи.
Активен
Hekseskud
Професор
«
Отговор #39 -:
януари 30, 2011, 17:58:26 »
Благодаря ви, момичета и искам да ви прегърна много, ама мноого силно за думите ви!
Сега тъкмо поговорихме с една от най-близките си приятелки, че съвсем изпуших по едно време и даже с мъжа ми се скарахме, заради изпъненията на техните снощи. Кротнах сега и дори кумът се притече на помощ да ме успокоява и е у нас в момента
Колкото и да ми е зле да го кажа: Да вървят където си щат всички! Роднините за съжаление не мога да избера, но поне мога съвсем успешно да ги игнорирам, заради всичките им простотии до този момент.
Няма да си провалям деня заради неспособността на тези хора нито да ме разберат, нито да се заинтересуват от какво имаме нужда, нито дори да се зарадват искрено за нас....Каквото повикало- такова се обадило!
Вчера се срещнахме с фотографката и си поговорихме за снимките ни. Тя много се кефи и чака с нетърпение да ни снима в планината. Остават по-малко от 2 седмици...дано да се оцелее до тогава, че наистина прекаляват с изцепките всички.
Отново ви благодаря за подкрепата! Никога не съм очаквала, че в този форум ще открия такива страхотни хора като вас, които да са ми опора, дори в такива критични моменти!
Активен
posum
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #40 -:
януари 30, 2011, 20:06:55 »
Много ми е тъжно като чета последните ти постове
.
Горе главата. Не позволявай те да ти помрачат настроението. Това е вашият ден
.
Активен
carlyangel
Сватбен ШАМАН
«
Отговор #41 -:
януари 30, 2011, 22:47:07 »
Hekseskud
ей така вече ми харесваш.
Хич да не ти дреме,и аз вече се нервих достатъчно,но реших,че няма смисъл да си тровя нервите и спускам щорите!
Горе главата и мноооооогоооо
,сигурна съм,че с теб и на живо бихме били приятелки,защото си личи че си много печена
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #42 -:
януари 31, 2011, 01:10:04 »
Така съжалявам да прочета за негативните емоции покрай теб. Дано успееш в сватбения ден да сложиш тапи в ушите си спрямо "дружелюбните" роднини и да изживеете вашата приказка, така както вие искате. Няма нищо странно в сценария на сватбата ви. Просто някои хора са като коне с капаци, а това е толкова жалко за тях самите. Сега градите свое семейство и то ще бъде такова, както вие двамата го направите. Както веднъж си говорихме съпруга ми: "Семейство сме само аз и ти. Всички останали вече са просто роднини и сами определят, дали ще бъдат част от живота ни с действията и с думите си."
Силно те прегръщам
Нямам търпение вече да гледам снимки от прекрасният ви сватбен ден.
Активен
rafaeLa
Сватбен ГУРУ
шматка по свой си начин
«
Отговор #43 -:
януари 31, 2011, 02:22:18 »
хайде и аз да се запиша в темата на другата ни съвсем скорошна булка
Hekseskud
пожелавам ти здраве, щастие, късмет, любов и нека денят на твоята сватба е първият от един дълъг, задружен и безмерно прекрасен семеен живот! oсвен това искам да ти кажа още нещо, а то е - прави това, което те прави щастлива и доволна, а другите могат много професионално да си гледат работата!
уфф така като чета за вашите сватби с
carlyangel
, които така наближиха, че и аз вече нямам търпение да изтекат 34-те дни до нашата сватбата с моето мъжле .. хем ми се виждат безкрайно много, хем си казвам - оле имаш още толкова много работа, че кое по-напред ще правиш - няма угодия, ей
:D но пък това е един от най-щастливите моменти в живота на човек, че никой не бива да ги пропуска
Активен
soulless
Сватбен ГУРУ
«
Отговор #44 -:
февруари 01, 2011, 20:33:11 »
Hekseskud
, сладур, ти си вече на финалната права
Пожелавам ти въпреки изхабените нерви и многото тревоги, всички проблемчета да се изгладят и да преживееш огромно щастие на твоята нестандартна сватба. Убедена съм, ще видиш, че всичко ще е наред - нормално е преди сватба всички да поизтрещеят дружно, но винаги се убеждавам от разкази на други девойки, че в деня на сватбата почти всички изпадат в един унес от емоции и нещата изненадващо се наместват
И най-важното - мисли само за себе си и твоя любим мъж - на този ден вие сте важните, всичко и всички останали са само не дотам важни детайли
Активен
Страници:
1
2
[
3
]
4
5
...
13
Нагоре