Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 07:45:12

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181067 пъти)

Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #420 -: март 24, 2011, 20:45:19 »

Здравейте на всички, дойде и моят ред да ви моля за помощ! Сватбата ни е на 21.05 и сме уредили почти всичко, без тортата и фотограф. Тортата е лесна, но ме притеснява фотото! Кажете ми някой евтин фотограф(да не е ми иска 400-500 или 600 лева), че бюджета се изчерпа, а не остана и много време. Благодаря ви предварително!
Мисля, че Нуши студио снима сватби и хонорарът й е 350 лева. Разгледай сайта й.
Аз не съм я ползвала и не мога да дам лично мнение, а и съм си запазила вече при друг фотограф. Успех!
« Последна редакция: март 24, 2011, 21:34:17 от Wonder » Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #421 -: март 26, 2011, 22:24:58 »

Момичета, днес пробвах пак роклите, за които писах преди време. И избрах - Festin на Pronovias! yahoo
Много съм радостна girl_wink
« Последна редакция: март 26, 2011, 22:27:28 от Wonder » Активен
pinkbird
Професор
Публикации: 415

« Отговор #422 -: март 27, 2011, 01:23:06 »

Wonder, супер Bravo Роклята е приказна yahoo
Активен
kami2004
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #423 -: март 27, 2011, 10:32:16 »

Здравейте и от мен! Вчера за първи път излязох по булчинските магазини във Варна. Отношението на повечето места беше ужасно и неможах разбира се да си харесам нищо! Всички казват: "Рано е", но как така те преценят кога е момента...? Отчаяна съм.
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #424 -: март 27, 2011, 10:59:59 »

kami2004 кога ти е сватбата?  Принципно 2-3 месеца преди сватбата е нормалното време, в което да се ориентираш. Но защо да не си избереш и нещо по-рано!? Сигурно се дърпат зареди абитюрентските, за които скоро започват приготовленията... Аз лично бях разочарована и лятото от отношението на повечето, значи просто са си невъзпитани и неангажирани в работата си. 
Пробвай в Холидей и в Холидей сона. Аз бях много доволна от обслужването. Мисля няма да те върнат  blum Аз от там с икупих моята рокля...
« Последна редакция: март 27, 2011, 17:27:43 от anelcka80 » Активен
Nikitka
Любопитен
*
Публикации: 37

Моят сватбен албум

« Отговор #425 -: март 27, 2011, 18:31:55 »

Честито и от мен Wonder!!! chee Роклята е наистина разкошна, сигурна съм, че ще си приказна булка  Sunshine   Между другото, кога е вашата дата?
Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #426 -: март 27, 2011, 21:16:14 »

Nikitka, благодаря ти! give_rose Нашата сватба е на 6 август, но вече нямам търпение да идва Август.
Активен
Babyfreak
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #427 -: март 29, 2011, 11:25:40 »

Здравейте момичета, как вървят подготовките smile
Ние бяхме поръчали пробни тортички от L`amore, за да си изберем вкус за самата торта. Изглеждат, страхотно, а и на вкус са супер  Bravo
 Слагам снимчици, за да погледнете как изглеждат ( самата торта няма да изглежда така, защото още не можем да се спрем на кръгла или квадратна,  с много цветя или с малко, но по едри .... crazy)

« Последна редакция: март 29, 2011, 11:30:40 от Babyfreak » Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #428 -: март 29, 2011, 11:41:54 »

Babyfreak, тортичките изглеждат много стилни и щом и на вкус са чудесни  Bravo.
Аз по принцип съм "за" кръглите неща, особено при такъв повод като сватба. Символиката за мен е по-подходяща /това беше и една от причините ни да изберем овална зала, кръгли маси и т.н./, макар че има и много красиви квадратни торти. Относно цветятя, по-стилни са ми тези с малко на брой, по-едри такива, но в крайна сметка каквото си харесвате вие, това е най-важното smile.

Wonder - август ще дойде по-бързо отколкото си представяш, после ще искаш пак да се върнат тези вълнуващи времена  Girl_hide.

Ех момичете, трчбва да престана да влизам в този форум, че ме хваща носталгията само, още повече че наближава 1-вата ни годишнина и си спомням, спомням  heart ...
Активен
sill
Любопитен
*

« Отговор #429 -: март 29, 2011, 12:58:45 »

Момичета да ви предупредя. В ИВАНЧОВ ХАН да не стъпвате. Бяхме кръстници тая седмица там и просто нямам думи да ви опиша какви цигании имаше от страна на персонала, а и кухнята бе под всякаква критика  beating как не ги е срам не знам.
Активен
Wonder
Ентусиаст
**

« Отговор #430 -: март 29, 2011, 13:34:18 »

Babyfreak, много красива торта! И според мен кръгла е по-добре. Били споделила какъв крем и блат си избрахте, че аз от толкова много, не знам кой да избера (нашата сватбена торта също ще бъде от Ламор).
Bishkotski, дано си права и да дойде по-бързо! 
Извинявам се, ако ставам досадна с въпросите си, но тъй като трябва да резервираме хотел за част от гостите си, се чудех какво ви е мнението за Капитол? Аз прочетох добри мнения, но не знам дали да се решим да го запазим. Благодаря предвартително! 
Активен
Babyfreak
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #431 -: март 29, 2011, 14:05:11 »

Здртасти Wonder, ние бяхме поръчали -горски плодове, лимон, млечен шоколад и брюле. Тортата я опитаха сигурно 10-тина човека  Wink и мненията бяха така да се каже единодушни smile Лимона нямаше вкус кажи речи на нищо  NO , шоколада беше страхотен, но идва доста тежък(особено след салати, предястия, основно...), затова се спряхме на брюле и горски плодове и двете са много сполучливи, вкусни и леки  girl_wink
Активен
sill
Любопитен
*

« Отговор #432 -: март 29, 2011, 14:18:06 »

Здртасти Wonder, ние бяхме поръчали -горски плодове, лимон, млечен шоколад и брюле. Тортата я опитаха сигурно 10-тина човека  Wink и мненията бяха така да се каже единодушни smile Лимона нямаше вкус кажи речи на нищо  NO , шоколада беше страхотен, но идва доста тежък(особено след салати, предястия, основно...), затова се спряхме на брюле и горски плодове и двете са много сполучливи, вкусни и леки  girl_wink

Здравей! Може ли да ми кажеш как вървят цените там? Следващата седмица и ние трябва да ходим. smile Благодаря
Активен
Babyfreak
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #433 -: март 29, 2011, 14:26:52 »

Sill, ние за двете тортички дадохме 20 лв., това са 8 парчета значи излиза по 2,5 на парче  pardon
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #434 -: март 29, 2011, 14:29:35 »

Wonder честито Bravo Някак си, когато човек се види в роклята, нещата стават толкова конкретни и реални вече.  yahoo Чакам с нетърпение снимки!
 Babyfreak поздравления за избора, леките тортички след голямото ядене са най-добре!  good
« Последна редакция: март 29, 2011, 22:35:24 от anelcka80 » Активен
Страници: 1 ... 27 28 [29] 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: