Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 15:51:08
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181331 пъти)
Babyfreak
Любопитен
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #330 -:
март 16, 2011, 19:43:57 »
Здравейте, момичета
Интересува ме някоя от вас може ли да ми каже отзиви за "La Sposa", тйъ като моята рокля ще е от там, и малко се притеснявам , защото ще и правят леки корекции. Ще я стесняват леко и не знам дали след това ще изглежда също толкова добре
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
Отг: Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #331 -:
март 16, 2011, 19:54:29 »
"La sposa" са 5-звезден избор за рокля
. Не вярвам да има какъвто и да е проблем, няма от какво да се притесняваш според мен
.
Активен
MONI_
Регистриран
«
Отговор #332 -:
март 16, 2011, 21:22:53 »
Milataaa, благодаря ти за изчерпателното мнение. Щом са ви дали разрешение, това спомага да не се направи проблем от околните, но от хотела към ресторанта нямаше ли проблем, все пак има туристи (вие бяхте в Бриз 2, ако не се лъжа, където мястото на купона е твърде близо до хотелската част).
Относно Калиакрия, след мое запитване ми отговориха, че сватби няма да провеждат за периода от 15 Юни до 1 Септември (свободна дата имат само в началото на Май). Иначе мястото е наистина страхотно, спор няма
А относно часовете - и мен много ме притеснява това ранно приключване. Освен това хотелите си имат гости, така че не вярвам да има компромис (всички управители си казват от самото начало, за да са ясни нещата). Ние ще имаме църковен брак в 14 часа, след това снимки, към 16:30 изнесен ритуал в градината на хотела, welcome-party до към 18:00 и след това настаняването в ресторанта. Това са 6 часа празненство (честно казано ми се виждат малко). Но пък и желанието ни да сме навън е наистина голямо, така че ... не знам кое си желание да пренебрегнем. Дали с основната и първоначална идея - на открито, със зеленина (макар и до полунощ) или пък с повече време за купон (на закрито, което искахме да избегнем).
Днес отново се срещахме с нов управител и нещата изглеждаха малко по-добре. Но ограничението с часовете си остава ...
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180
«
Отговор #333 -:
март 16, 2011, 21:39:16 »
Нашата сватба беше навън...в 24:00 мисля, както се бяхме уговорили, спрахме с танците и намалиха музиката, но тогава идваше и естествения край на тържеството...аз лично не бих заменила въздуха и приятната атмосфера навън, с възможността да си набутам гостите на закрито макар и за сметка на танците...така направих и за миг не съжалявам. След като намалиха музиката останахме да си говорим с доста гости до към 2 и нещо...а имаше останали и след нас дори (ние се прибрахме да поспим, защото имахме фотосесия на следващия ден).
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #334 -:
март 16, 2011, 22:14:39 »
Нямахме проблем с управителя относно гостите на хотела, той се съобразяваше единствено само с нас, гостите може би са били предупредени, но забавно беше, че на следващия ден, докато обядвахме в ресторанта идваха гости на хотела, които не познаваме, но те бяха гледали сватбата от терасите и ни поздравяваха, казваха че е била страхотна сватба, разменяхме визитки:)Калин (управителят), както съм писала и преди, е изключително коректен. Аз като видях Бриз 2 за пръв път бях ужасена от крещящото оранжево и въобще от вида на хотела, но покрепям мнението на jorjeta, че чувството да си навън под звездите е несравнимо. Няма да забравя-сядам и се оглеждам, зеленина навсякъде, светещи сфери в шатричките, факли, свещи, басейнът свети страхотно вечер..:)Има и много рискове с времето да не забравяме, адреналинът е сигурен:) Да не вали, да не е твърде горещо..За Детелина звучи добре, не съм ходила. Истината е, че няма много голям избор за ресторанти въобще, а какво остава с градина. Има доста шикозни и изискани затворени, откритите имат това основно ограничение. Не помня кой хотел на Дружба или Златни бях запитвала с разкошна градина, но казаха 23 часа?!Не се отказвай, ако ти е мечта, ако гостите са настроени купонджийски и без музика купонът ще продължи, просто ги предупредете да знаят, да не чакат да изпият по пет питиета, за да им дойде музата в 23 да танцуват:)Ако в 18 сте настанени вече, мисля, че не е много малко времето..Знаеш ли с каква надежда четях тук някой да каже някой страхотен ресторант с открита градина, дано се вкючат булки с по-широки познания за града:)
Добре дошли на всички нови бъдещи булки:)
Изборът на рокля от La sposa е наистина петзвезден, не се тревожи:)
Активен
Ekaterina
Любопитен
«
Отговор #335 -:
март 17, 2011, 12:03:16 »
Една от булките ми миналата година доста се оплака във връзка с корекциите, но такива неща могат навсякъде да се случат.
Сватбите на открито са интересни и романтични, наистина гарнирани с доза адреналин
, могат да се направят много интересни декорации, но пък не са никак добри за заснемане
Вечерта на открито остава единствено насочената светкавица като вариант, освен разбира се разпръснати външни светкавици - но това е на повечето места трудно за реализация - най-малкото защото хората ще се спъват в кабели...да не говорим за другите дори по-неприятни моменти...
Така че помислете си и в тази насока като избирате място
Да не говорим, че при дъжд - хората и да са на кеф да се понамокрят - светкавиците не са
Активен
Nikitka
Любопитен
«
Отговор #336 -:
март 17, 2011, 12:44:28 »
Привет на всички и от мен
Аз подобно на много други момичета ви чета редовно вече от няколко месеца, но едва сега се пристрашавам да се включа. Искам да ви благодаря за всички безценни съвети и за положителните емоции с които ме зареждате всеки ден
Нашата сватба е през септември месец и това, което сме уредили до сега е ресторанта. Destiny поздравления за вашето място! И на нас много ни хареса, но ни притесняваше това, че може да ни дойде малко (сватбата се очертава ок. 120 души). Сега сме на вълна фото, видео и DJ, а и църквата също....но това няма как да се организира преди средата на април, защото не сме в България и всичко трябва да се движи от разстояние. Искрено се надявам хората които сме избрали да са свободни до тогава. Знам, че си е рисковано, но много държа да се видя лично с хората и за това се получава така. Ще се радвам да помагам на всички с каквото мога
«
Последна редакция: март 17, 2011, 13:37:28 от nikitka
»
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #337 -:
март 17, 2011, 12:55:08 »
nikitka, в бара на Вентура се събират повече от 120 души със сигурност.
Поздравления за предстоящото събитие, пожелавам ти приятна организация! Ние сме на линия за всякаква помощ и съвет.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #338 -:
март 17, 2011, 13:02:58 »
Момичета, знаете ли дали магазините със сватбени рокли работят в неделя?
Активен
nelitoo
Любопитен
Публикации: 42
«
Отговор #339 -:
март 17, 2011, 13:24:33 »
здравейте, момичета
Аз съм булка от Бургас, но се надявам на вашата помощ. Харесах си рокля от casa bianca atelier. Имате ли наблюдения? Много ще съм ви благодарна, защото имам два месеца за избор на рокля и ако трябва всичко наново да се обикаля пак....
Активен
Nikitka
Любопитен
«
Отговор #340 -:
март 17, 2011, 13:26:22 »
Честно казано и аз си мислех, че Вентура ще може да ни побере, но бъдешият ми мъж настояваше, че оставало само един "коридор" за танцуване. Както и да е в крайна сметка, след всички премеждия и скоростно обикаляне на комплексите за половин ден, решихме най-накрая да изберем банкетната зала на Димят. Надявам се да не сме сгрешили с избора. Пропуснах да отбележа, че за двата дни в които бяхме във Варна успяхме да си ангажираме водещ и момичето, което ще ни прави украсата на ресторанта
«
Последна редакция: март 17, 2011, 13:34:53 от nikitka
»
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #341 -:
март 17, 2011, 14:12:29 »
Момичета, сега съм на вълна малки шаферчета
Виждали ли сте някъде във Варна роклички за шаферчета и имате ли идея на какви цени са. Ние най-вероятно ще имаме една или две мадами на 1,5г. и две на 3г.
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #342 -:
март 17, 2011, 14:21:16 »
Хайде пак да се похваля: поръчахме си халки и рокля
Shany във всеки булчински магазин правят шаферски роклички,там където поръчах роклята си цените започват от 35лв-70лв. Четейки темата и постовете от последните 2 дни започвам сериозно да се замислям за сватба навън
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #343 -:
март 17, 2011, 14:36:29 »
Честито, Маги! Ние сме голям проблем с тези халки... вие къде си ги поръчахте и имаше ли достатъчен избор на живо да пробвате?
А за рокличките наистина глупав въпрос съм задала, не се сетих ... ще питам като ходя на проба ...
Активен
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
«
Отговор #344 -:
март 17, 2011, 14:59:15 »
Халките ги поръчахме в Аристо. Не знам дали е имало голям избор в магазина защото ние искаме малко странна комбинация-сребро и розово злато и на доста места се правеха на луди като кажехме и затова от магазина ни пратиха веднага при собственика, който е и този, който ги изработва.Човека веднага каза,че не е проблем да ги направи без въпроси, ама какво що, ама защо сребро и т.н.Халките ще са по 6мм с ивица розово злато-някъде по 1.5 грама на халка и ще излязат общо 250-260 лв, предвид че са ръчна изработка.Оставихме много малко капаро и човека каза,че ако не ги харесаме другата седмица като ни извика ще ни върне капарото и няма проблеми-това е отношение!!!
Активен
Страници:
1
...
21
22
[
23
]
24
25
...