Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 13:36:15
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181217 пъти)
vilenceto
Професор
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #315 -:
март 15, 2011, 10:32:52 »
в "слънчоглед" няма начин да няма според мен.
Активен
Babyfreak
Любопитен
«
Отговор #316 -:
март 15, 2011, 19:48:40 »
В "Слънчоглед" мисля, че са скъпички, виж в практикер или бриколаж там със сгурност има на по-сносни цени
Активен
MONI_
Регистриран
«
Отговор #317 -:
март 15, 2011, 22:30:41 »
Момичета, здравейте
От последното обикаляне за ресторант на открито и няколкото срещи, които проведохме, се чувствам още по-объркана. Сега пък на дневен ред стои въпросът с крайния час на сватба на открито. От едното място ни казаха, че в 23:30 всичко трябва да приключи (без фонова музика, без овъртайми). Нямат бар, лоби бар и каквото и да било, където човек да изпие още едно. От другото място нещата са подобни, само че в 24:00 който иска може да си допие в лоби бара във фоайето.
Дайте ми съвет - мнение или пък личен опит
Не е ли малко рано сватбеното тържество да приключи едва ли не преди полунощ? Мислим след това да продължим в някой бар или клуб, но останалите гости какво правят - разотиват се по стаите?
На мен честно казано ми се вижда рано, като знам когато отидем на кръчма и после клуб, то са поне 7 часа ...
Моля ви, дайте мнения (или пък други идеи за място за провеждане на сватбено тържество на открито, дори и извън Варна)
Лека пред/след-сватбена вечер на всички дами
Активен
lena_13
Новак
«
Отговор #318 -:
март 15, 2011, 22:48:10 »
иеййййй,имаме си вече ресторант,много съм щастлива единствената свободна събота през Септември в Хоризонт се оказа нашата дата
,но за жалост изпуснахме искания от нас фотограф.Така е като само отлагаме за другата седмица и "има време",човека няма да ни чака ,днес му се обадихме и естествено точно днес го е наела друга двойка
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #319 -:
март 15, 2011, 22:48:48 »
Moni_, според мен, е малко рано определено ....Нашата сватба беше миналия месец май и Естрея например, едно от нещата, което ни отказа от тях беше точно този час 23 часа и ни минута повече .....
Търсихме си място, което освен на всички други критерии, да отговаря и на този задължително.
И не съжалявам! В 23 ч. купона беше в разгара си, дори не бяхме изкарали тортата, просто не мога да си представя да трябваше да си тръгнат всички тогава ....Дори доплатихме оувъртайм до 1 часа, но имаше капацитет да се стои още ...
Но пак прецени си, зависи в колко почва тържеството, а и ако мястото супер много ви харесва и всичко друго е както трябва ...
За идеи, то май всичко е споменавано вече, сещам се само за Вила Аква на Журналист, вила Буров в Морската, ресторант Сезони и Класик, мисля че имаха и те маси на открито, но са за по-малки сватби ...Чувала съм и съм виждала случайно сватби на хотел Детелина на Журналист, имат басейн, градинка и тераса на ресторанта, но не знам дали би ти харесало ....Успех
.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
«
Отговор #320 -:
март 15, 2011, 22:49:36 »
Цитат на: lena_13 в март 15, 2011, 22:48:10
иеййййй,имаме си вече ресторант,много съм щастлива единствената свободна събота през Септември в Хоризонт се оказа нашата дата
,но за жалост изпуснахме искания от нас фотограф.Така е като само отлагаме за другата седмица и "има време",човека няма да ни чака ,днес му се обадихме и естествено точно днес го е наела друга двойка
Честито за ресторанта
.
Кой фотограф искахте ?
Активен
MONI_
Регистриран
«
Отговор #321 -:
март 15, 2011, 23:00:02 »
Bishkotski, благодаря за мнението ти!
Точно за Естрея става въпрос в случая. Напълно съм съгласна с мнението ти. А Вашата сватба къде беше, на открито ли? Защото ми прави впечатление, че навсякъде на открито има подобно ограничение.
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
«
Отговор #322 -:
март 15, 2011, 23:13:30 »
Цитат на: MONI_ в март 15, 2011, 23:00:02
Bishkotski, благодаря за мнението ти!
Точно за Естрея става въпрос в случая. Напълно съм съгласна с мнението ти. А Вашата сватба къде беше, на открито ли? Защото ми прави впечатление, че навсякъде на открито има подобно ограничение.
Не Moni_, не беше на открито, а в Гранд хотел Димят - Банкетната зала ...Понеже датата 12-ти май, не ми вдъхваше доверие като за открито, а и добре стана, защото вечерта беше завалял хладен дъждец
.
Миналата година иначе, бяхме в Естрея месец юни на сватба, но в банкетната им зала ...Беше планирана да бъде на открито, но в последния момент имаше разни странни от страна на хотела промени, не си спомням точно, нещо от рода на, че за на открито, не можели да си изнесат хубавите прибори и покривки, а пък тези, които им били за открито не били подходящи за сватба и туристите нещо си, та така де, в залата стана сватбата
. Там не беше лошо, но не беше и съвсем както искаха първоначално младоженците ...Иначе градината им е много красива
.
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #323 -:
март 15, 2011, 23:42:44 »
Здравейте, момичета:) Относно ограничението на часа за вечерни сватби на открито-ние имахме същия проблем - в 24 часа трябваше да минем на музика само като фон. Управителят на ресторанта ни каза, че са му носили разрешение от общината, което носи в полицията ден преди това. Каза, че много трудно се дават подобни разрешения. Подадохме молба до кмета за удължаване на тържеството до 2 и ни разрешиха. Момичето,което ни съдейства каза, че не е получила такова разрешение за нейната сватба, така че явно е повече на късмет, но няма никаква сигурност. Ние получихме нашето решение ден преди сватбата и бяхме на нокти. Но от личен опит казвам, че в 00 да свърши сватбата е рано. Ние имахме ансамбли, фойерверки, в 12 едва тръгнахме да поздравяваме гостите, нямахме време да хапнем и хапка, в 2 намалихме музиката и си говорихме до 4 с гостите, а беше неделя. Да уточня-от 18 до 19 ни бяха изнесените ритуали, в 19 и нещо веча бяхме по места, сложете време за торта, първи танц, игра с кумове, ако има, букети, жартиери, хора, към 22 хората започнаха да танцуват..Но пък и да отидете в бар след това, ако не е голяма сватбата е добра идея, ние бяхме над 100 човека и беше немислимо. Зависи как си предтавяте тържеството и на какво място ще е. Бях гледала снимки на сватба край морето, свещи в пясъка, шатрички, платформа за дансинг, светещи сфери над него, а изнесеният ритуал на залез ...Но някак не е парти с хора, т.н., но ужасно романтично. Сватбата е била някъде до Обзор мисля..Много красиви снимки стават на Калиакрия(ако не бъркам името), никога не съм ходила и не знам доколко е удачно за парти и е далечко. Но виж сайта им, изглежда и звучи страхотно, заслужава да се пита поне, гледала съм уникални сватбени снимки от там, лодки в басейна, носят младоженеца на ръце в шатра, оригинални са.
«
Последна редакция: март 16, 2011, 00:01:33 от Milataaa
»
Активен
Lionelsa
Баш Майстор
«
Отговор #324 -:
март 16, 2011, 01:41:50 »
Цитат на: shanny в март 15, 2011, 10:20:40
Момичета, вчера си счупих силиконовия пистолет от много бързане, някой да има идея къде продават?
В Слънчоглед никога не съм виждала такова чудо. За сметка на това го има във всички магазини за майстори и то на ниски цени + пълнители.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #325 -:
март 16, 2011, 09:29:48 »
Цитат на: lena_13 в март 15, 2011, 22:48:10
Бравоо!
Поздравления!
Активен
Ekaterina
Любопитен
«
Отговор #326 -:
март 16, 2011, 10:21:49 »
В слънчоглед имат такива пистолети + пълнители. Вчера изкупих половината магазин, за малко да купя и пистолет, добре че мъжа ми беше с мен и ме "светна" , че ние имаме такова чудо у дома
За цените - може и да е малко по-скъп от на други места, не съм гледала, даже не загледах цените /имаше различни модели/, но ми се сториха едни малки и удобни за по-фина работа, не са от големите...
Активен
sofiq_vn
Любопитен
«
Отговор #327 -:
март 16, 2011, 10:31:56 »
В Слънчоглед мисля че струваше около 9 лв. пистолета.
Активен
MimetoH
Регистриран
Публикации: 2
«
Отговор #328 -:
март 16, 2011, 12:21:17 »
Здравейте,
Казвам се Мария и съм бъдеща булка от Варна
Нашата сватбе е на 4.06.2011 в кристалната зала на хотел Елена. Стигнах до етап търсене на рокля. След дълги обиколки се спрях на сватбен салон Алегра и Сватбен Ден. И в двата магазина имат дантелата, която си харесох за роклята, цената ще е дна и съща. Въпросът ми е някой има ли положителни или отрицателни отзиви за тези два магазина.
Благодаря предварително
Активен
vilenceto
Професор
«
Отговор #329 -:
март 16, 2011, 13:56:52 »
Добре дошла Мария !!!!!!
Като прочетох поста ти и останах
. Нашата сватба беше в "Елена" и роклята ми е от Алегра
Следователно сватбата ти ще бъде прекрасна
Абсолютно препоръчвам "Алегра" и друг път съм споменавала, че момичетата там са страхотни, нямах никакви забележки относно качество, отношение и коректност. Ако искаш пиши на лични, ще ти пратя снимки на роклята, за да се убедиш сама.
Активен
Страници:
1
...
20
21
[
22
]
23
24
...