Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 17:58:27

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181389 пъти)

sofiq_vn
Любопитен
*
Публикации: 25

Моят сватбен албум

« Отговор #285 -: март 10, 2011, 16:17:30 »

SUPER  роклята е приказна. Този магазин имат страхотни модели, аз само по снимки ги гледам но вече нямам търпение да се видя в бяла рокля. Girl_hide
Активен
Babyfreak
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #286 -: март 10, 2011, 16:27:47 »

Роклята, наистина е прекрасна, и снимките също  Bravo
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #287 -: март 10, 2011, 16:34:25 »

Да, чудесна е роклята!!! Аз мисля, че няма да има кой знае каква разлика като отида в CasaBianca и в Емоция после да попитам за цена на модела, който съм харесала, но пусто не трае докато не провери повече възможности. Иначе проверих в Алба и в бутик Боряна-разликата е 20 лв в цената. Предполагам и на другите места ще ми предложат същите цени, но накрая терзанията ми ще бъдат къде да я поръчам,къде най-добре ще се справят?!
Утре,само да е по-топличко,ще се поразходя отново по магазините.
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #288 -: март 11, 2011, 22:50:48 »

Уау:))))))))))) Jorjeta,  снимките са спиращи дъха!!! И роклята ти е страхотна:) Бях мярнала ваша снимка във facebook профила на Casa bianca и много ми харесахте:) И ти с очилцата си много сладичка:) На мен ми предстои да слагам очила и се успокоих като те видях smile На някои хора просто им отива:) Но снимките пак да кажа...... тази рокля на фона на морето и тези облаци, така харесвам облаци lol)) е невероятна комбинация.
И аз съм булка на Casa Bianca и ги подкрепям с две ръце! Невероятен екип са. Моята рокля, було, жартиер и разни други джунджурийки ми излязоха около 700 лева:) Отворени са към идеи и дават страхотни съвети:)
Destiny, нямам търпение да видя снимки от вашата сватба:))))) Наближава, наближава:))) Обожавам пролетта:) И нещо към всички момичета - в деня на вашата сватба чувствайте, чувствайте, забравете детайлите, наслаждавайте се на всеки миг. До ден днешен ме държи споменът от прекрасното чувство от този ден и от чувството да си вече омъжена за любимия мъж....Чакам с нетърпение да чета за вашите емоции дни преди и след сватбите ви, много е зареждащо lol)))
Активен
MONI_
Регистриран

Публикации: 6

« Отговор #289 -: март 11, 2011, 23:56:44 »

Здравейте, бъдещи и вече били щастливи булки butterfly
Аз съм от първата категория - бъдеща юнска булка от Варна. Макар да съм се заела с подготовката от няколко месеца, така като се обърна нямам много сигурни неща. Имаме фотограф (Ангел Ненов) и видеооператор. И църква си запазихме - "Св. Атанасий". Кумове поканихме. Но основното звено ни липсва - заведението. Изчаквахме някакви формалности с един варненски ресторант, и така в средата на март вместо да капарираме и уговаряме, ни казаха да си търсим друго място  sad Не мислили да правят сватби тази година, заради някакъв проблем миналата година. И всичките ми мисли и представи са декорации, разположение, маси и гости се изпариха. Та сега сме в търсене отново на място. 
И понеже искаме сватбата да е навън, избора става труден. Утре отново сме на обиколка - Вила Аква, хотел Далас, хотел Класик и други ако имаме време. До сега видяхме 5-6 места, но всичките са със забележки. Ако някой може да помогне с място за около 50 души, със зеленина, дори на разстояние 30-40 км от Варна, благодаря.
Обикалях по бутици за рокли, харесах си една рокля  (мерих я два пъти с интервал около месец), но мисля да посетя още Casa Bianca заради вашите добри отзиви. Идеи за декорация също имам.
Ще помагам с каквото мога, според "опита" който съм натрупала  Wink
Хубав и слънчев предсватбен уикенд ви пожелавам  Sunshine
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #290 -: март 12, 2011, 11:49:44 »

MONI_ мног неприятно така... sad Но няма страшно, нещата ще се наредят!!!  good Хотел Бриз2 имат много хубава градина http://www.briz2.com/. Milataa бяха там ако не се лъжа, можеш да погледнеш. Друго мяасто за което се сещам е Ресторант Максим в Морската градина. Има малко по-дива градина и много дървета, подходящо през горещите дни. И все пак Максим, мое мнение, е за по-непратенденциозните хора http://www.hotel-maxim.info/.  Представям си го в медитеран стил с много лавандула и маслинови клонки... blush
« Последна редакция: март 12, 2011, 11:53:05 от anelcka80 » Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #291 -: март 12, 2011, 13:15:44 »

MONI_, Sea side е с много красива градина и си заслужава да се провери.
http://seaside.bg/
http://www.facebook.com/group.php?gid=175424925247#!/group.php?gid=175424925247&v=wall
Активен
sill
Любопитен
*
Публикации: 41

« Отговор #292 -: март 12, 2011, 16:14:25 »

Момичета помощ !!! Дайте мнения за грим и прическа ... трябва да мисля вече, за сватбата имам време до средата на май, но сега на 26 ще кумуваме!
Активен
Milataaa
Професор
Публикации: 338

Моят сватбен албум

« Отговор #293 -: март 12, 2011, 22:43:22 »

Moni_, както е писала anelcka80 ние бяхме в Бриз 2(между другото  тя няколко страници по-напред беше писала за ресторант, който бил малко по-скъп, но много хубав). Ние си бяхме наели шатрички в бяло, с факли, салчета в басейна и дъги от балони става приказно, имам малко снимки в албума. Sea side  за 50 човека мисля ще е много подходящ, нанън е и с гледка към морето, май има и басейнче:) Максим е много симпатично, но не си го представям за танци и хора, рибният ресторант към Слънчев ден, ако работи. Може да видите и Романтика на Галата. Успех, ще чакам да пишеш на кой сте не спрели:) Сватба на открито става приказно:)
За грим погледни в темата за грима, там има 4-5 имена на гримьори във Варна като единият е и фризьор.
« Последна редакция: март 12, 2011, 22:48:59 от Milataaa » Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #294 -: март 13, 2011, 11:52:13 »

MONI_ погледни също поста на Jorjeta. Тяхната сватба е била също на открито, невероятно място, идея нямам къде е това обаче. Пиши й на лични да я питаш...
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #295 -: март 13, 2011, 12:01:52 »

Хайде да се похваля с моите покани- страхотни са!!!Имах и допълнителни елементи на тези, които са за кумовете и родителите- с две ръце ви препоръчвам Бижу. Сега остана да видим къде ще ни направят хубави халки от сребро.
Активен
Jorjeta
Сватбар
Публикации: 180

« Отговор #296 -: март 13, 2011, 13:17:53 »

Хотел Детелина е нашето място...наистина страхотна градина, обслужвае, вкусно меню, много коректни бяха домакините и ни позволиха да вкараме напитки  други неща...много съм доволна и от тях. В "Сий Сайт" сме били на сватба 2009 година...много красиво място е и там, но...нашето повече ми хареса, а и е по-евтино  smile
Активен
plam4e_87
Регистриран

Публикации: 3

« Отговор #297 -: март 13, 2011, 18:13:43 »

Здравейте, казвам се Пламена и ми предстои щастливото събитие. Не съм запазила все още дата за сватбата, но планираме да е средата на септемви и имам страшно много въпроси към Вас.. но като за начало можете ли да ми изброите 1 2 3 4 .... нещата, които трябва да подготвя за нашата сватба и ориентировачни цени.. Благодаря Ви!
Активен
bergeria
Сватбен ГУРУ
Публикации: 705

Моят сватбен албум

« Отговор #298 -: март 13, 2011, 19:07:55 »

Поздравления plam4e_87 за предстоящото щастливо събитие. Първото и най- важно нмещо е да определите конкретна дата за сватбата. Следващото е да решиш дали ще се възползваш от услугите на сватбена агенция (което препоръчвам)или сама ще свършиш всичко. Ако ще използваш сватбена агенциия най- добре с нея да се ориентираш как си представяш сватбата, за да могат да те насочат към ресторант, църква, запазване на дата и часове за тях както и за ритуална ако ще има такава в деня или за уточняване на изнесен ритуал.Общо взето добре е от сега да се запазят дата и часове, за да сте сигурни че няма да са заети за вашата дата. Ако решиш сама да се организираш мога да ти кажа горе долу какви са цените. Кувертите за ресторантите са масово около 35 - 40 лв. за църква мога да кажа за Св Атанасий 175лв в неделен ден. За ритуална зала Варна не ми се говори от към цени. Преди седмица кумувах и през седмицата отидохме с младоженците до Аксаково, където подписаха безплатно, а в деня на тържеството беше църковния ритуал. 
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #299 -: март 13, 2011, 19:13:31 »

Към това, което Bergeria  е писала мога да добавя само,че можете и да си намерите ресторант с куверти около 27-30 лв (Бриз1,2,3 ; Атлант на Дружба; Белвю и др.).След като определите дата,часове,ритуална зала и църква и ресторант- не се бавете,а се ориентирайте веднага да си уредите диджей,фотограф и видео оператор. Другите неща вече търпят забавяне, нямам предвид в последната седмица съответно smile
Активен
Страници: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: