Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 16, 2024, 00:01:41

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181512 пъти)

anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #255 -: март 03, 2011, 15:26:22 »

Малко скъпо предложение, но отговаря на изискванията и много луксозно - Мецанина в Хотел Палас, Сл. ден. Влез в сватбения ми албум и разгледай.  Wink
Активен
Van4eto_dobri
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #256 -: март 05, 2011, 11:26:16 »

Здравейте, намесвам се малко във вашата тема, съ следния въпрос - правят ли някъде във варна чанти и обувки по поръчка, ако някой знае нека ми пише на лични, предварително благодаря smile
Активен
Wonder
Ентусиаст
**
Публикации: 57

« Отговор #257 -: март 05, 2011, 19:20:08 »

help Момичета, можете ли да ми кажете някой златар/бижутер във Варна, който работи с платина (качествено), защото ще ми трябва за да ни гравира халките, които са от платина и изискват по-специална обработка? Ако не, трябва да обяснявам тук на кирилица как да го гравират... Благодаря ви предварително за отговорите!
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #258 -: март 06, 2011, 01:19:37 »

Момичета, попаднах на едно много интересно арт магазинче във Варна, за всички, които обичат да си майсторят сами разни нещица, може би ще им е интересно, има си специално сватбени елементи за покани и т.н.: http://gretasart.com/index.php?route=product/category&path=40_103  smile.
Да, да, да!!! След двумесечно обикаляне за зелен перлен картон из Варна, при Грета намерих точно такъв, какъвто си представях smile Има много сладки неща, особено за поканите ....
Активен
shanny
Ентусиаст
**
Публикации: 125

« Отговор #259 -: март 06, 2011, 01:23:27 »

Здравейте, намесвам се малко във вашата тема, съ следния въпрос - правят ли някъде във варна чанти и обувки по поръчка, ако някой знае нека ми пише на лични, предварително благодаря smile
И аз си търся обущар, който да ми направи обувките, тази вечер ми казаха за един до Образцов дом, тези дни ще отида да го прослушам и ще кажа. Ако някой се сеща за друг - и на мен ще ми е от полза...
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #260 -: март 06, 2011, 10:04:24 »

И аз си търся обущар, който да ми направи обувките, тази вечер ми казаха за един до Образцов дом, тези дни ще отида да го прослушам и ще кажа. Ако някой се сеща за друг - и на мен ще ми е от полза...
Имаше един на Шипка, 10 м. по-нагоре от Слънчоглед, правеше по поръчка ....Имаше и един в една от пресечките на главната, ама не мога да сетя точно коя, а и дали е още там ...Но при този на Шипка, минах сравнително скоро - миналата година, да го разпитвам за цени и т.н. и си беше там, в доста голямо ателие ....
Има едно ателие - дървена барачка, по-атрактивно направена на Сливница. Малко след Самъра, в посока центъра, от страната на Самъра. Там работи един обущар, сина му и дъщеря му. И дъщерята прави обувки, чанти и т.н., но тя пътува и в чужбина и не се знае дали ще е тук. Аз съм й давала чанта и ботуши за преправяне само, направи ги  good.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #261 -: март 06, 2011, 12:40:48 »

Доста интересно и полезно е наистина да има някой, който да прави обувки по поръчка. След толкова разглеждане така и не съм си харесала обувки, лошото е че с нисък ток(около 5-8 см) няма кой знае какъв избор на елегантни обувки, а типично булчинските не ми харесват. Само трябва модел да измисля и да отида при някой от споменатите обущари,така ли?
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #262 -: март 06, 2011, 19:55:24 »

Доста интересно и полезно е наистина да има някой, който да прави обувки по поръчка. След толкова разглеждане така и не съм си харесала обувки, лошото е че с нисък ток(около 5-8 см) няма кой знае какъв избор на елегантни обувки, а типично булчинските не ми харесват. Само трябва модел да измисля и да отида при някой от споменатите обущари,така ли?
Ами да, ти можеш да си набележиш и разпечаташ няколко модела фаворити (или един), но гаранция че ще могат да го направят на 100% същия - няма. Имат си определени калъпи за обувки и определени токове, показват какви десени кожи/текстил имат и какви модели са правили вече и се обсъжда конкретно какво може да се направи съобразно твоите желания и техните технологични и лични възможности smile.
Активен
fiibi_bg
Global Moderator
Leader
Публикации: 6458

Моят сватбен албум

« Отговор #263 -: март 08, 2011, 10:34:46 »

Моля пишете по темата.За честитки можете да ползвате седмичната тема или в сектор Честитки има тема за 8-ми март
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #264 -: март 09, 2011, 12:22:23 »

Хайде да се похваля и аз- поръчахме си поканите в агенция Бижу, много ни хареса всичко там и жената е много мила. Ще бъдат готови до събота най-късно  danceg
Активен
deni878
Любопитен
*
Публикации: 44

Моят сватбен албум

« Отговор #265 -: март 09, 2011, 13:07:03 »

браво на вас, magyyy... Bravo

ние сме рещили да си ги правим самички  smile само че досега само умуваме как.. smile но ако не стане нищо, в краен случай и ние ще поръчваме някъде smile
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #266 -: март 09, 2011, 13:32:06 »

агенция Бижу мога да я препоръчам с две ръце.Много са всеотдайни и работят на много добри цени.
Активен
magyyy
Ентусиаст
**

Моят сватбен албум

« Отговор #267 -: март 09, 2011, 13:42:13 »

Преди малко ми звънна жената от Бижу да ми каже,че са готови поканите-за 2 дни,а вчера имаха много работа покрай осми март,все пак са и парти агенция. Не се съмнявам,че резултата ще е Bravo
Активен
polilqshka
Любопитен
*
Публикации: 28

« Отговор #268 -: март 09, 2011, 14:31:01 »

Преди малко ми звънна жената от Бижу да ми каже,че са готови поканите-за 2 дни,а вчера имаха много работа покрай осми март,все пак са и парти агенция. Не се съмнявам,че резултата ще е Bravo
Бравооо magyyy!Дано сте много доволни!Бижу са страхотни! heart
Активен
desska_ss
Регистриран

Публикации: 3

Моят сватбен албум

« Отговор #269 -: март 09, 2011, 16:46:34 »

А колко ви струваха поканите и какви бяха???
Активен
Страници: 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: