Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 16, 2024, 06:06:37
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181639 пъти)
magyyy
Ентусиаст
Публикации: 96
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #195 -:
февруари 09, 2011, 13:03:27 »
Момичета, моля ви нека някой сподели какви са цените в ритуална зала- Варна са почивни дни??? Вече луднах тотално, още не можем да решим с изнесен ритуал ли да сме, в коя ритуална и т.н. Само събирам информация и вече се обърках тотално
Активен
deni878
Любопитен
«
Отговор #196 -:
февруари 09, 2011, 13:13:17 »
Здравей magyyy,
ние резервирахме битов ритуал за събота и цената е 340 лв., като при записването плащаш 30% от сумата, което е 102 лв. За цената на класическият ритуал както и за изнесения ритуал, не мога да ти кажа нищо за съжаление. Ние бяхме убедени, че искаме битов ритуал и затова директно си запазихме и час
Активен
magyyy
Ентусиаст
«
Отговор #197 -:
февруари 09, 2011, 13:22:56 »
Благодаря Дени, за колко часа става въпрос??? Защото цените варират,до колкото знам според часа?!
Активен
deni878
Любопитен
«
Отговор #198 -:
февруари 09, 2011, 16:09:04 »
ами ние записахме за 14 часа, но тогава не ни казаха, че има различни цени за отделните часове. Не съм сигурна, но мисля, че това е отпаднало. Както и питах дали се плаща допълнително за фотото и видеото, но ми казаха любезно, че не се доплаща, дори щели да ни дадат безплатен фото албум
..но ще видим, когато му дойде времето. Като отидем да плащаме останалата сума пак ще питам, за да се уверя, че няма промени
и ще кажа как е било
. Успех и на вас
Активен
toni8301
Професор
Публикации: 346
...живота е чудо....
«
Отговор #199 -:
февруари 09, 2011, 19:12:05 »
ето какво намерих като цени за ритуална зала варна, но незнам до колко са актуални:
Услуги предоставяни от Ритуална Зала Варна
Със сключване на граждански брак фолклорен ансамбъл
* Делничен ден – 80 лева
* Събота и Неделя
До 13.00 – 140 лева
До 15.40 – 180 лева
След 16.00 – 380 лева
* За единствен ритуал през деня 300 лева
Със сключване на граждански брак с класическа програма
* Делничен ден – не работят
* Събота и Неделя
До 13.00 – 120 лева (при повече от една сватба за деня)
До 15.40 – 180 лева
След 16.00 – 260 лева
* За единствен ритуал през деня 210 лева
С музикален фон
В делнични дни– 70 лева
Подписване в зала
В делнични дни – 40 лева
Извън залите на “Обреди” ЕООД
В галерия “Актив Арт” – 150 лева
В заведение
* С класическа програма – 350 лева
* С участие на ансамбъл – 500 лева
Други или свързани услуги
* Именуване (кръщене) – 24 лева
* Видеозаснемане на ритуал именуване – 10 лева
* Видеозаснемане на сватбен ритуал – 30 лева
* Капаро фото студио – 15 лева
Активен
magyyy
Ентусиаст
«
Отговор #200 -:
февруари 09, 2011, 20:46:32 »
Момичета, да се похваля- успокоих се много!!! На нашата дата 12.06 се пада Петдесетница и мненията относно венчавките тогава са противоречиви доста. Но днес от 2 места ми казаха, че на самия ден няма никакъв проблем за венчавки и съм много доволна. Остана само за гражданския брак да решим.
Активен
sofiq_vn
Любопитен
«
Отговор #201 -:
февруари 10, 2011, 10:14:09 »
Здравейте момичета, аз също имам такива трепети, отдавна чета мненията и съветите ви те много ми помагат за да се ориентирам за събитието Благодаря Ви !
Датата ни е 17.09.2011 вечерна сватба около 100 човека Записахме си час за ритуал - битов 15,40 часа - 340лв Оставихме капаро 102лв както каза и Дени. На нас ни казаха, че след 16 часа сумите са по високи дори самите те ни предложиха да е преди 16 часа което ни устройва за вечерна сватба.
Вчера си запазихме и ресторант в Голдън тюлип 500лв капаро бих искала да видя снимки от сватби там ако някои може да ми покаже ще съм благодарна. Успех на всички бъдещи булки и поздравления за семейните.
Активен
Rossito
Сватбар
«
Отговор #202 -:
февруари 10, 2011, 21:07:12 »
Здравей и добре дошла sofiq_vn
Сватбата на нашата съфорумка divanetata беше в Голдън тюлип. Не си спомням какви бяха нейните впечатления, но пък мога смело да кажа, че гледах снимки от украсената зала и изглежше невероятно. Можеш да я питаш дали е доволна
Ето и няколко снимки на нейната украса, надявам се че divanetata, а също така и майсторът на украсата да нямат нищо против, че ги публикувам, но не мога да устоя
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #203 -:
февруари 11, 2011, 09:24:58 »
Страхотна е украсата. Нашата беше почти същата само , че в друг ресторант. Направо все едно нашата украса гледам само , че ние нямахме на всяка маса букет , а по 3 рози , то трябваше 5 да са, ама мъжа ми кога ме е издебнал и казал на управителя по 3 да сложат
. Иначе аз, когато избирах гамата на украсата веднага реших прасковено . После видях , че то е доста банално и много често използвано , но аз идея си нямах , а страшно ми харесва като цвят . Какво като го ползват всички , после и грима ми беше такъв , букета и всичко останало , а на ресторанта друг цвят просто не би му подхождал толкова добре , както прасковата . Заплеснах се да, ама се сетих за нашата сватбичка
.
Активен
sofiq_vn
Любопитен
«
Отговор #204 -:
февруари 11, 2011, 10:21:56 »
Благодаря ти Rossito, точно тези снимки открих вчера страхотни са, но ми се струва че са единствените и нямам база за сравнение, немога да преценя сама кои точно цвят украса ще подхожда на този ресторант. Но имам доста време за умуване
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #205 -:
февруари 11, 2011, 11:32:26 »
sofiq_vn
, той ресторанта май е в прасковената гама . Ще му отиват всички топли цветове поне според мен , като например цветове като синьо и лилаво няма да ходят, но това си е мое мнение. Кафяво с бяло е много актуално в момента и на мен лично много ми харесва. Иначе ресторант в прасковено с морска украса примерно би ми стояло малко грозно да си призная
.
П.С. Като се заговорихме за украсата на ресторант , аз лично не исках да има много неща и да е претруфено , защото граничи малко с кич , а мъжа ми на една сватба като бяхме постоянно местеше разни вази и купи пълни с перлички и цветя и не знам си какво и само мрънкаше , че му пречат. И не само той ами повечето , които бяха на нашата маса. Още като седнахме и мъжа ми пренареди масата по свой вкус , като изтика всички дреболийки на края на масата
.
«
Последна редакция: февруари 11, 2011, 11:35:07 от red_roses
»
Активен
lena_13
Новак
«
Отговор #206 -:
февруари 11, 2011, 19:44:26 »
Цитат на: sofiq_vn в февруари 10, 2011, 10:14:09
Здравейте момичета, аз също имам такива трепети, отдавна чета мненията и съветите ви те много ми помагат за да се ориентирам за събитието Благодаря Ви !
Датата ни е 17.09.2011 вечерна сватба около 100 човека Записахме си час за ритуал - битов 15,40 часа - 340лв Оставихме капаро 102лв както каза и Дени. На нас ни казаха, че след 16 часа сумите са по високи дори самите те ни предложиха да е преди 16 часа което ни устройва за вечерна сватба.
Вчера си запазихме и ресторант в Голдън тюлип 500лв капаро бих искала да видя снимки от сватби там ако някои може да ми покаже ще съм благодарна. Успех на всички бъдещи булки и поздравления за семейните.
страхотна дата сте си избрали ,ако не се лъжа, на тази дата се чества" Вяра,Надежда,Любов",аз също много исках нашата сватба да е на 17.09,но се оказа работен ден и се отказах.Сега се чудя между 10 и 24.09.11
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859
«
Отговор #207 -:
февруари 11, 2011, 20:05:48 »
аз не смятам че не си отиват морско синьо (малко по-приглушено) и прасковено. Мидичките имят същият цвят... Една наша съфорумка имаше на такава тема.
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/krasunkata/morska_svatba/?action=gallery
http://www.a-marryangel.com/katalog-podarucheta.htm
Намирам комбинацията за страхотна
Активен
divanetata
Сватбен ГУРУ
Публикации: 499
«
Отговор #208 -:
февруари 11, 2011, 23:18:57 »
Sofiq_vn, моята сватба беше в Голдън Тюлип и както каза Rossito, онези снимки са от моята сватба. Забелязала съм, че Голдън Тюлип не е сред предпочитаните ресторанти за сватба (този извод е от наблюденията ми тук де), но мога да кажа, че ние като цяло останахме доволни. Имам обаче две забележки към тях. Едната е свързана с климатика - нашата сватба беше на 17 юли и климатикът се оказа недостатъчно съобразен за помещението и капацитета на ресторанта, поради което беше много горещо. Видях обаче, че вашата сватба е в средата на септември, така че предполагам, че няма да е чак такава жега тогава. Просто го имайте впредвид де. Другата ми забележка е, че не са особено гъвкави откъм "по - особени изисквания на младоженците". Например ние питахме дали може при влизането ни в ресторанта салатите да не са сервирани още, но те отказаха. Другото, което ни беше малко странно, е, че искаха да платим пълната сума на кувертите в деня преди сватбата. Това са ми само забележките. Иначе мога да кажа, че се справиха перфектно - храната беше чудесна, сервитьорите бяха просто страхотни - всичко се сервираше и отсервираше своевременно, пепелниците се чистеха редовно, изобщо не се натрапваха, управителката непрекъснато стоеше там и наблюдаваше дали всичко е наред, бяха коректни с алкохола, който си внесохме. По шестобалната система мога да им дам 5 (не е 6 единствено заради климатика).
Така, сега относно украсата. Ние много държахме столовете да са с калъфи, което се оказа малко сложна задача, защото повечето столове там са с подлакътници и някои агенции дори твърдяха, че било невъзможно обличането им. Другото е, че младоженската маса се разполага пред страничния изход на ресторанта, поради което според мен се налага да се прикрие по някакъв начин - ние използвахме за целта конструкция тип "ветрило". Иначе и аз като anelcka80 смятам, че комбинацията прасковено и морска тематика не е грозна. Моята беше именно такава, само че не във варианта, който тя е показала - без синьо. По - конкретно морските елементи бяха: мънички свещничета - тип бонбон, по които имаше мидички и рапанчета; във вазите с цветя имаше много морски звезди, които прикриваха дръжките на цветята; по тейбъл картичките и етикетите на бутилките имаше леко загатване за вълни и небе; тортата беше бяла с морски елементи (миди, рапани, корали) в прасковено. Мисля, че се получи красиво и стилно, без да е претрупано, а и получихме много комплименти
Ако имаш някакви въпроси, питай
Успех
Активен
vikki
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #209 -:
февруари 13, 2011, 11:23:42 »
Здравейте дами, чета Ви от няколко месеца и се престраших и да пиша.
Нашата сватба е за 24.09.2011г. Имаме си вече запазена ритуална и църква. За ресторанта ще имаме повече инфо в началото на март.
Общо взето това, с което се занимаваме в момента е да четем и записваме важните неща като музика фото видео и тем подобни. За да си набележим някой хора и евентуални срещи с тях след като уточним ресторанта. Като имам новини ще пиша и нужда от съвет ще се възползвам от вас.
Активен
Страници:
1
...
12
13
[
14
]
15
16
...