Здравей,
Гост
Вход:
Карта на сайта
Сватбен речник
Начало
Сватбата
Форум
Албум
Мода
Конкурс
Добре дошъл,
Гост
.
ноември 15, 2024, 23:33:38
Добре дошъл,
Гост
.
За вход използвайте лентата в горната част на екрана!
Новини:
Начало
Помощ
Търси
Календар
Вход
Сватба, Булка, Пожелания - Всичко за сватбата - Сватбен Форум Svatbata.bg
>
Приготовления за сватбения ден
>
Организация на сватбата
(Модератори:
fiibi_bg
,
Капризче
) > Тема:
СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10
...
30
Надолу
« назад
напред »
Изпечатай
Автор
Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част (Прочетена 181497 пъти)
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
Отг: Сватба във Варна - 9
«
Отговор #105 -:
януари 23, 2011, 11:03:39 »
Цитат на: Hekseskud в януари 22, 2011, 19:08:10
Момичета, а да сте чували за ''Ка студио'' и какви отзиви имате? Имате ли представа на какви цени работят? На сайта им има само сватбени пакети, но без ценови детайли...
За "Ка студио" няма да се уморя да повтарям, че са просто перфектни. Това, което искахме от едни сватбени снимки - емоции, стил, детайл, естетика и най-вече ние такива каквито бяхме този ден, без поза и рамки - това се и получи. Ако ще правим повторения на сватбата, пак бих избрала тях, както и нашите приятели, на които сме ги препоръчали, са ни много благодарни за насоката
. Портфолиото им говори само по себе си де
.
Обувките наистина са много стилни, поздравления
.
За тортата, пусни моделчето си фаворит
. Какво мислиш за изкуствени цветя/панделки от плат и други нехранителни украси .....Аз бях малко против и държах на фондан, но накрая той отпадна, убедиха ме, че не вкусен и е само за фаца и сложихме тези украски
.
Активен
gucci
Leader
Обичаме се!
«
Отговор #106 -:
януари 23, 2011, 13:03:28 »
Бони Бонев прави мн красиви и естествени снимки.
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #107 -:
януари 24, 2011, 09:12:26 »
Цитат на: Hekseskud в януари 22, 2011, 19:08:10
Момичета, а да сте чували за ''Ка студио'' и какви отзиви имате? Имате ли представа на какви цени работят? На сайта им има само сватбени пакети, но без ценови детайли...
Чували сме, и още как.
Добре знаехме какво искаме от сватбените снимки и веднага, след като видяхме работата им, избрахме тях! Както каза и Bishkotski, наистина са перфектни!
Сигурна съм, че и след сватбата ни ще споделя същото мнение!
Активен
sill
Любопитен
«
Отговор #108 -:
януари 24, 2011, 13:51:37 »
Момичета освен от слънчоглег от къде може да си взема перлен картон? Започвам поканите, но във Варна знам само слънчоглед.И още нещо наясно ли сте дали за изнесен ритуал трябва да подпищем преди това или на място в ресторанта?
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
Публикации: 101
«
Отговор #109 -:
януари 24, 2011, 14:05:46 »
Цитат на: sill в януари 24, 2011, 13:51:37
Момичета освен от слънчоглег от къде може да си взема перлен картон? Започвам поканите, но във Варна знам само слънчоглед.И още нещо наясно ли сте дали за изнесен ритуал трябва да подпищем преди това или на място в ресторанта?
Има едно гаражче на Колхозния, първия ред гаражи, които гледа към Бенковски, специализирано за хартиии и опаковки, хартиени панделки и т.н. Та там цените са доста по-нормални, това им е сайта, можеш да провериш и по телефона първо дали имат това:
http://rakhiva.com/bg/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8
Аз от тях си взех панделки и ала бала за покани и торти.
Арт борса Империал, предлага материали за художници също и хартии на ул. Кюстенджа № 3, тел.: 052634013.
Имаше още един магазин - Импресиа, също за художествени материали, намираше се до Шишкова градинка, но не знам дали още го има.
Мисля че подписването в ресторанта е само проформа за пред гостите и няма тежест, преди това си трябва да се мине през Ритуална, ако не са въвели някакви скорошни промени де
.
Активен
aalko
Ентусиаст
Публикации: 137
«
Отговор #110 -:
януари 24, 2011, 14:09:18 »
Както е обелязала Bishkotski,изнесеният ритуал е само за пред гостите,в повечето случаи.Той се води от водеща,а не от лице по гражданско състояние от ритуална зала!Има,разбира се и случаи,в които младоженците избират да поканят и човек от ритуална зала,но доколкото знам това е доста скъпо удоволствие!
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #111 -:
януари 24, 2011, 17:36:03 »
Цитат на: sill в януари 24, 2011, 13:51:37
Към другите предложения добавям и Варненска хартиена борса, която се намира в Западна промишлена зона, до База Нова - тел. 501606.
Активен
emili_to
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #112 -:
януари 25, 2011, 15:41:48 »
Здравейте момичета!Чета ви отдавна и ето че дойде и моя ред да се запиша при вас.Нашата сватба ще е на 16.07 за около 60 човека и понеже не разполагаме с много финанси сме започнали с организацията по-отрано.Имаме запазена ритуална зала на 16.07 в 15.40ч битов ритуал,ресторант- Бриз 2 очарована съм от отношението на управителя Калин още обмисляме украсата ще ми се да е нещо в розово,но ми се струва че розовото няма да отива на цялостния оранжев изглед на ресторанта,капарирали сме и фото и видео.Халките ни също са готови.Основната част от работата е свършена остава да мисля за най-важното поне според мен-роклята.Много ще ми е приятно да ви споделям как върви подготовката за моята сватба, да се възползвам от прекрасните ви идеи,а може и да успея с нещо да съм ви полезна
Активен
Milataaa
Професор
«
Отговор #113 -:
януари 25, 2011, 20:31:22 »
Добре дошла, emili_to !
Аз като една бивша булка на Бриз 2 споделям напълно мнението ти за Калин, страхотен е, каквото ни обеща за сватбата го изпълни, без да се отметне даже за едно нещо! Имам снимки на градината в розово, ако искаш мога да ти изпратя снимки на e-mail /въпреки че не знам отвън ли ще сте/, но на оранжевото там светло розово никак не отива /не е като комбинацията мандаринено оранжево-циклама/, поне като гледах снимките... Трябва да видя в какви цветове имам снимки, за да можеш да се ориентираш по-лесно, аз страшно се чудих за цвета именно заради оранжевото там.
Пожелавам ти лека и приятна организация.
Видях, че е една от булките се е спряла на комбинация оранжево - лилаво, звучеше ми странно, но като видях снимките просто се влюбих, изглежда страхотно! Поздравления за оригиналното решение
«
Последна редакция: януари 25, 2011, 20:38:13 от Milataaa
»
Активен
emili_to
Регистриран
Публикации: 4
«
Отговор #114 -:
януари 25, 2011, 22:44:15 »
За съжаление ще сме вътре в ресторанта :(Май ще минем на вариант праскова.Иначе оранжево и цикламено стои наистина страхотно.
Активен
Milataaa
Професор
Отг: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част
«
Отговор #115 -:
януари 26, 2011, 22:18:58 »
И аз се спрях на вариант праскова, можеш да видиш има някои пейзажни снимки в албума
Стори ми се най-неутрален избор за обстановката
Въпреки че до последно от агенцията ми предлагаха циклама, но на мен оранжевото така ми влизаше в очите, че не можах да си го представя
Важното е да имате весели гости и да се забавлявате от сърце! Другото спира да вълнува съзнанието ти в този ден:)
«
Последна редакция: януари 26, 2011, 22:22:50 от Milataaa
»
Активен
shanny
Ентусиаст
Публикации: 125
«
Отговор #116 -:
януари 27, 2011, 09:16:56 »
Здравейте отново, момичета! В последно време само тичам по задачки и едната седмица отпуска мина без да се усетя - и в крайна сметка май почти нищо не съм свършила
Прегръдки на новите съфорумки и на тези, които са направили по някоя крачка напред в организацията, аз преди си мислих, че е лесна работа, ама след като се заех реално .... толкова много малки подробности има, че няма да ми стигне тефтера
Мога да се похваля вече, че капарирахме и ресторанта - на Хотел Марина на Слънчев ден
Моето мило замина днес за една седмица извън БГ и тъй като ми е много тъжничко смятам да се заема с труд и творчество ..... и тук дойде проблема - никъде не мога да намеря бяла и евентуално зелена органза. В слънчоглед няма, в магазина за платове на Чаталджа е прекалено скъпа, днес ще обиколя и други магазини за платове, но ако някой има идеи ще съм мноооого благодарна!
Активен
red_roses
Професор
Публикации: 415
«
Отговор #117 -:
януари 27, 2011, 10:21:37 »
shanny
, в магазините за пердета
? Не съм купувала , но предполагам , че може да се намерят изчистени платове тип органза , а не с разни фигурки. Например на сестра ми пердетата са зелени и са изчистени .
Активен
Destiny
Ентусиаст
«
Отговор #118 -:
януари 27, 2011, 10:39:01 »
Цитат на: shanny в януари 27, 2011, 09:16:56
... никъде не мога да намеря бяла и евентуално зелена органза. В слънчоглед няма, в магазина за платове на Чаталджа е прекалено скъпа, днес ще обиколя и други магазини за платове, но ако някой има идеи ще съм мноооого благодарна!
Ако знаеш къде е новата Алба на центъра, като тръгнеш от нея нагоре в посока Слънчоглед, още преди да излезеш на главната, в ляво има една сграда с магазини. Там като влезеш във входчето, на втория етаж ще намериш магазина на Приматекс - имат много платове, органзи и т.н.
И аз ще ходя скоро.
Активен
karamelche_
Сватбар
Публикации: 199
«
Отговор #119 -:
януари 27, 2011, 11:14:21 »
ама съм идиочте
защо не съм влизала във вашата темичка..такива красоти сте пуснали на предните страници
направо ми напълнихте душата..: )
Активен
Страници:
1
...
6
7
[
8
]
9
10