Здравей, Гост    Вход: 

Регистрация   Забравена парола
Карта на сайта    Сватбен речник

Добре дошъл, Гост.

ноември 15, 2024, 15:31:16

Добре дошъл, Гост.

За вход използвайте лентата в горната част на екрана!

Новини:

Начало   Помощ Търси Календар Вход Регистрация  
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Надолу
  Изпечатай  
Автор Тема: СВАТБА ВЪВ ВАРНА - 9 част  (Прочетена 181305 пъти)

coucoumelle
Любопитен
*
Публикации: 39

Моят сватбен албум

« Отговор #75 -: януари 20, 2011, 11:57:15 »

Благодаря момичета за предложенията. Във e-bay ги гледам всеки ден  shok , и съм си набелязала няколко модела. Относно номерацията не се притеснявам, тъй като и друг път съм поръчвала, но знае ли човек.
Да ви кажа, че ришихме сами да си направим поканите  girl_wink
Активен
magyyy
Ентусиаст
**
Публикации: 96

Моят сватбен албум

« Отговор #76 -: януари 20, 2011, 13:05:05 »

Здравейте момичета,
Включвам се вече и аз,тъй като времето лети неусетно,а ние нищо не сме подготвили. Нашата дата е 12.06, още съм в дилема- дали да не бъдем с изнесен ритуал, по-точно как и къде да е ритуала,искаше ми се преди църквата. Що се отнася до ресторанта- там също сме наникъде,още не сме ходили на обиколка,а само съм си кореспондирала с 2-3 относно менюта,цени. На мен ми се искаше Бриз 2, съще ми предлагат добри оферти от хотел Атлант на Дружба, но няма никакви отзиви за там никъде във форума. И колко още други неща има за резервиране- ДиДжей, фото,видео, ама лошото при нас е,чè разполагаме с ограничен бюджет за сватбата и трябва да се съобразим с цените на всичко. Далеч съм от мисълта да търся най-евтините варианти, но не искам и най-скъпите. Надявам се с ваша помощ да се справя-приемам всякакви идеи и съвети.
Лек и усмихнат ден на всички!!!
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #77 -: януари 20, 2011, 13:53:05 »

Magyyy, колко души сватба планирате?

За хотел Атлант - само съм го виждала, но не знам някой мой познат да е ходил на сватба там - явно е по-спокойно местенце, може и да има е приятно. За Бриз 2 - хубавото е, че е масов ресторант за сватби, работят отдавна с такива мероприятия, могат доста отстъпки да ви направят. Чувала съм най-различни отзиви - от небето до земята! smile За фото  - мога да ти пиша на лични. По-активно гледайте за ресторанти, защото това си е най-големия харч.smile Пиши колко човека планирате и съм сигурна, че всички момичета ще се включат с предложения lol)

Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #78 -: януари 20, 2011, 13:54:43 »

Цитат
..... съще ми предлагат добри оферти от хотел Атлант на Дружба, но няма никакви отзиви за там никъде във форума...........
Сoбствениците на хотел Атлант и на сладкарски цех Атлант в Младост, са едни и същи хора. В хотела не съм ходила, но от цеха си поръчахме тортата за сватбата, изпълниха я както искахме, цената беше мнооого приемлива (направо най-ниската, която съм срещала, но не беше това основния критерий, по който ги избрахме) и въобще бяха коректни. Конкретно с жената собственик сме се срещали и разговаряли, имаме и общи познати и като цяло впечатленията ни са добри, успех  good.
Активен
coucoumelle
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #79 -: януари 20, 2011, 13:58:35 »

Не съм била на сватба  в Атлант, но съм ходила няколко пъти там по работа и мога да кажа, че всички са мн любезни и големи професионалисти. И хотелът е невероятен !
Активен
tanchetoo
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #80 -: януари 20, 2011, 15:20:24 »

Здравейте момичета  smile.Искам да ви попитам,какви документи са необходими за записване на час за ритуална зала.Смятаме с моя годеник да ходим другата седмица да си запазим час.Благодаря ви прадварително. give_rose
Активен
vilenceto
Професор
Публикации: 409

Моят сватбен албум

« Отговор #81 -: януари 20, 2011, 15:59:49 »

за записване на час за необходими само лични карти. там попълвате една молба която те ви дават и плащате някакво капаро - за нас беше 69 лв, но при други момичета са искали други суми. успех!!!
Активен
tanchetoo
Новак
*
Публикации: 12

« Отговор #82 -: януари 20, 2011, 16:15:27 »

за записване на час за необходими само лични карти. там попълвате една молба която те ви дават и плащате някакво капаро - за нас беше 69 лв, но при други момичета са искали други суми. успех!!!
Благодаря ти много  give_rose. Ние мислим да подписваме през седмицата само с родителите и кумовете, и ми казаха че някъде около 50 лв. струвало всичко.Като отидем на място ще разберем.
Активен
ina__82
Регистриран

Публикации: 6

Моят сватбен албум

« Отговор #83 -: януари 20, 2011, 18:12:55 »

Сoбствениците на хотел Атлант и на сладкарски цех Атлант в Младост, са едни и същи хора. В хотела не съм ходила, но от цеха си поръчахме тортата за сватбата, изпълниха я както искахме, цената беше мнооого приемлива (направо най-ниската, която съм срещала, но не беше това основния критерий, по който ги избрахме) и въобще бяха коректни. Конкретно с жената собственик сме се срещали и разговаряли, имаме и общи познати и като цяло впечатленията ни са добри, успех  good.

След като доста се потрудих с уреждането на ресторант, фото, видео и оркестър съм на тема торти!!!
Моля те да ми дадеш, както и на всички момичета във форума допълнителна информация за този сладкарски цех, как са цените, и изобщо всичко за което се сещате на тема торти!!!! smile blush
Активен
Bishkotski
Ентусиаст
**
Публикации: 101

« Отговор #84 -: януари 21, 2011, 00:08:46 »

Писала съм за тортата в други теми, направо се самокопирам  smile:
Като цени излезе повече от прилична (лев и нещо парчето) и на вид ми харесва, бяха направили някои подобрения по външния вид от това, което аз казах - доволна съм. Цветето най-отгоре е изкуствено, исках живи, но не било много позволено от хигиенна гледна точка... Тортата тази + торта същата на вкус, но гладка + 2 питки + торта за кумата ми излезе около 150. Но пак зависи какво се иска конкретно като вид и като пълнеж и като срокове. Имат малко залитания към по-ретро неща, но пък имат и желание да се развиват, така че при подробни инструкции, биха се справили. Аз предварително им осигурих панделките от плат за тортата, после се махат естествено.
Телефонът на собственичката е: 0898 602 968 - г-жа Адамова. Можете да си уредите с нея среща в цеха и лично да й разясните идеите си, можете да си поръчате тортата и през сладкарницата им, която се намира точно на Колхозния и се нарича "За народа" smile.
Ето и нашата торта:
Активен
Rossito
Сватбар
Публикации: 212

Моят сватбен албум

« Отговор #85 -: януари 21, 2011, 08:50:18 »

Hekseskud , в продължение на темата оранжево и фуксия ето и няколко преложения от мен. Мисля, че това е много добра и свежа комбинация.  good

Относно тортите аз препоръчвам Ламор http://www.lamore-bg.com/index.html. Страхотни са!!!
Активен
Hekseskud
Професор
Публикации: 357

Моят сватбен албум

« Отговор #86 -: януари 21, 2011, 09:38:02 »

Момичетааааа, хиляди благодарности за идеите! Страхотни сте и без вас нямаше да се справя  give_rose  give_rose  give_rose

Решихме нашите цветове да са мандариново орнажево и тъмно лилаво. Той е със сини очи и му отиват студени цветове, а аз - в топлата гама. И решихме да съчетаем една такава смахната комбвинация. Надявам се да се впишем в интериора с тази палитра

* erica.jpg (70.86 KB, 302x378 - видяно 3554 пъти.)
Активен
anelcka80
Сватбен ГУРУ
Публикации: 859

Моят сватбен албум

« Отговор #87 -: януари 21, 2011, 13:19:00 »

coucoumelle, ти беше постнала обувки, които търсиш... В Deichmann има нещо подобно..
http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=-1&category=0129157100000589&page=38&size=12
Hekseskud страхотна комбинация  yahoo
Активен
coucoumelle
Любопитен
*

Моят сватбен албум

« Отговор #88 -: януари 21, 2011, 14:07:30 »

anelcka80, благодаря! Вече ходих до Дайхман, но за съжаление имаше един единсвен подходящ модел и нямаше моя номер  sad . Попитах ги дали в другите им магазини има, но ми казаха че няма. Ще изчакам още малко, дано да намеря нещо подходящо. Искаше ми се на първата проба на роклята да съм с "обувките".
Активен
gucci
Leader
Публикации: 6319

Обичаме се!

Моят сватбен албум

« Отговор #89 -: януари 21, 2011, 14:34:30 »

Hekseskud много приятна цветова комбинация.Аз обожавам лилаво и всичките му разновидности.
С обувките наистина е много трудно и трябва по отрано да се търси.сега по баловете може би ще има повече избор.Може да изчакаш до тогава -незнам кога ти е сватбата.

Момичета да ви кажа ,че се организират срещи на форума.На тях идват както бъдещи така и минали булки.Ако някой се интересува може да види повече инфо в тази темичка както и снимки от събиранията.
http://forum.svatbata.bg/index.php/topic,24581.0.html
На срещите може да си обмените информация или да получите такава от миналите по този път.Срещичките за много весели.
Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 30   Нагоре
  Изпечатай  

Отиди на: